Author Topic: Διαφορες πληροφοριες για προορισμους που επιλεγουμε για τις διακοπες μας.  (Read 17370 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pad78

• Κερκίδα
  • *
φιλε file jamaica η αδερφη μου ειναι ειναι στη καρπαθο  απο τις 25 Αυγουστου  μετατατεθηκε εκει.
Καθηγητης-δασκαλος εισαι;

Παιδιά με πμ αυτά, αν γίνεται
« Last Edit: September 25, 2008, 11:48:12 by tsakalaki »
Παοκ και ξερο ψωμι

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Όποιο καρντάσι ξέρει τίποτα απο Δουβλίνο ας δώσει καμια πληροφορία...
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

DimNaoussa

• Guest
ασχετο αλλα αυτο το topic το ειχα ανοι3ει εγω για κατι informations που ηθελα και ειμαι ο μονος που δεν πηρα...  O0 O0 O0 O0

Offline maria-mtb

• Βασικός
να ρωτησω, εχει καποιος απο εσας στη συμη, να μου πει εντυπωσεις?

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
¸÷ù ðÜåé Ùñáßï íçóÜêé… ìå êáëü êüóìï ðïëý ãñáöéêü…êáé åêðëçêôéêÞ êïõæßíá Ý÷åé ðïëëïõò Ãåñìáíïýò ôïõñßóôåò  äåí Ý÷åé üìùò ðáñÜ ðïëý êáëÝò ðáñáëßåò  åßíáé ãéá íá ðáò æåõãÜñé  êáèþò ãéá íõ÷ôåñéíÞ æùÞ  Ý÷åé ìüíï ÊáíÜ 2 -3 bar,   ãéá 4-5 ìÝñåò êáëÜ  åßíáé  ðáñáðÜíù èá âáñåèåßò….

Áí èÝëåéò êÜôé øáãìÝíï ãéá ÄùäåêÜíçóá…  íá ðáò ÊÜñðáèï ðïõ åßíáé íçóáñá ìå üëç ôçí óçìáóßá ôçò ëÝîåùò   , öõóéêÞ ïìïñöéÜ ðáñáëßåò., öáãçôü üëá super…
ÐÝñóé ç ðáñáëßá Áðåëá ôïõ íçóéïõ âñáâåýôçêå ùò ç êáëýôåñç ôçò ìåóïãåßïõ….

¸ëëçíåò ôïõñßóôåò äåí Ý÷åé ðüëïõò êáèþò ç ðñüóâáóç åßíáé äýóêïëç, å÷åé ïìùò ðïëëïýò ãåñìaíïõò Éôáëïýò Ïëëáíäïýò ïé ïðïßïé ðÜíå ìå ðôÞóåéò ôóÜñôåñ óôï íçóß…

Óôçí ÊÜñðáèï ãíþñéóá êáé Ýíá áðßóôåõôï ÐÁÏÊÔÓÇ åßíáé ï åöçìåñéäïðþëçò ôïõ íçóéïý…ï ôýðïò åßíáé Êñçôéêüò êáé Þôáí öáíôÜñïò óôçí Èåóóáëïíßêç….áðü ôüôå Ýãéíå ÐÁÏÊ.. óôï ìáãáæß ôïõ ìÝóá âëÝðåéò äéêåöÜëïõò áåôïýò êáé üëá ôá ó÷åôéêÜ..

ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
Exw ena filo pou ipiretise strato stin karpatho.
Girise pisw kserontas apsogo serfing.. Den kserw an boithisa  :P

για τους surfers ανα την ευρωπη  θεωρητε ο ποιο  ΗΟΤ προορισμος κωθως η δυτικη  πλευρα του νησιου εχει συνεχεια ανεμους

Offline maria-mtb

• Βασικός
η καρπαθος εχει camping? oντως το ειχα ψαξει πρι το αναφερεις κ μου φανηκε πολυ ενδιαφερον μερος.

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
Για camping  δεν το εχω ψαξει...ολο και κατι θα εχει ομως...θα σου πρωτινα  να νοικιασεις  δωματιο  καθως δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβα... εγω ειχα νοικιασει στην αμμωπη 4-5 χλμ εξω απο τα πηγαδια που ειναι η πρωτευουσα του νησιου ..επισης  θα χρειαστεις και οχημα... το νησι ειναι πολυ μεγαλο  βεβαια ακομα και με ενα καλο scooter κανεις την δουλεια σου καθως εχει ασφαλτο   για τις περισσοτερες παραλιες...

JamaicaN

• Guest
Για Ικαρια κανεις το 3 μερο?  :rasta:

DimNaoussa

• Guest
τηλεφωνα για μυκονο παρακαλω... ? ? ?

Offline bane

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
πειτε  κανα καλο μερος για διακοπες?και οταν λεω καλο εννοω ενα ΠΟΛΥ ησυχο μερος....
Δεν ψηνομαι για νταμπα ντουμπα,θελω λιγο κοσμο και ηρεμια...

ξερω ζηταω πολλα,και για οσους βιαστουν να κοροιδεψουν γουστα ειναι αυτα τι να κανουμε....

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
@KATISI4  αμα ψαχνεις ηρεμια πηγαινε Ικαρια στο συστηνω ανεπιφυλακτα...ειδικα τετοια εποχη  μεχρι δηλαδη τις 15 ιουλη ειναι τελεια...οι ανθρωποι εκει ειναι τοσο χαλαροι και το ιδιο και οι επισκεπτες...οι παραλιες πολυ ωραιες....
τωρα αμα θελεις καπου πιο κοντα και το δευτερο ποδι της χαλκιδικης τετοια εποχη ειναι πολυ κουλ...
αμα ομως ψαχνεις την απολυτη ησυχια μπορεις να πας στα βουνα...  ;D  ζαγοροχωρια,πηλιο....
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
η αδεια μου δυστηχως ξεκιναει στην φουλ σεζον 10 αυγουστου με 23.......οποτε ικαρια μαλλον θα γινετε πανικος

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
πειτε  κανα καλο μερος για διακοπες?και οταν λεω καλο εννοω ενα ΠΟΛΥ ησυχο μερος....

ξερω ζηταω πολλα,και για οσους βιαστουν να κοροιδεψουν γουστα ειναι αυτα τι να κανουμε....

Και δεν πας Μυτιληνη...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
μπα μην το λες...η Ικαρια παντα χαλαρα ειναι απλως ειπα οτι αυτην την περιοδο ειναι εντελως ησυχα....τωρα για την περιοδο που αναφερεσαι δεν μπορω να σου πω με σιγουρια γιατι εγω πηγα πριν 3 χρονια πανω κατω εκει στα τελη ιουλη και ηταν πολυ κουλ και απο  οτι εχω  ακουσει τωρα τελευταια εχει γινει της μοδας...
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Offline katz

• Αποστολή
  • **

Οπουδηποτε μπορεις να βρεις ησυχια..Ξερω μερη ακομα και στο 2ο ποδι που εχει απιστευτη ηρεμια ακομα και 15αυγουστο..Το θεμα ειναι οτι μονο εκει ειναι ησυχα δλδ θα πρεπει να εισαι εκει χωρις μετακινησεις αν θες την ησυχια σου.
Ενα ησυχο ενοικιαζομενο σπιτακι μπορεις να βρεις παντου πιστευω..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline bane

• Αλλαγή
αν θελεις ησυχα πολυ θα πας κυθνο .2 ωρες απο πειραια .ησυχαστηριο λεμε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ