σοβαρά ε? και του χρόνου το γήπεδο πως θα γεμίσει? επειδή γράφουν μερικοί ωραία κείμενα ?
θα γεμιση οσοι δεν γουσταρετε μην πατε ......εγω πηγαινα και οταν εκραζαν καποιοι τον αγγελο πηγαινα
και με φριγγερ..........ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΤΕ ......ετσι θα βοηθησετε
τον ΠΑΟΚ............τα ωραια κειμενα που λες μακαρι να μπορουσαμε να τα γραψουμε εγω και εσυ και οχι να ειρωνευομαστε
συνεχεια.......αυτον που τα γραφει ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ .......
δεν ειναι θεμα ειρωνιας.ειναι θεμα οτι ο κοσμος οπως και να το κανουμε θελει η ομαδα να ειναι καλλα και να κερδιζει. κιεγβ θα παρω διαρκειας αλλα πολυς κοσμος αν συνεχιστει τετοιο χαλι δεν θα παρει.και στην τελικη δεν μπορουμε να τον κατηγορησουμε κιολας.εκτος απο τους οπαδους το γηπεδο το γεμιζουν και οι φιλαθλοι.που δεν μπορουν να βγαζουν καρκινο καθε κυριακη. και αν δεν σε νοιαζουν εσενα ουτε εμενα με πολυνοιαζουν .στα @@ μου τους γραφω. ρωτα ομως και την παε. τους εχει γραμμενους η μηπως τους εχει αναγκη. καταλαβαινεις για τι μιλαω. ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. κιεγω δεν γουσταρω τα σολντ αουτ με γκομενες στο γαυρο αλλα ειναι και τα φραγκα.
και δεν ειναι μονο αυτο. αλλο η δεδομενη στηριξη και αλλο να ντρεπεσαι να πας στη δουλεια σου για την ομαδα σου. σωστη η υπομονη αλλα και η ξεφτιλα εχει τα ορια της. και οντως τα κειμενα δεν γεμιζουν το γηπεδο αλλα η νικες και η ομαδα. σκεφτειτε το παοικτσακι που θα παει αυριο σχολειο. τι κειμενο να διαβασει και τι φιλοσοφιες.
τωρα για σαντος. εγω μεχρι σημερα ημουν υπερ αλλα δυστηχως θα πω 2 πραγματα.
1) ο σαντος ειναι καμενο χαρτι. πλεον διχαζει τον κοσμο και οι φετινες εμφανισεις θα ειναι διπλο βαρος στην επομενη χρονια για αυτον την ομαδα και τον κοσμο. σαυτο φυσικα φταιει που γιναμε και λιγο προβατα ακουγωντας τα μμε που τον πολεμουσαν απο την αρχη με σκοπο να πολεμησουν υπουλα το ζαγορ(ε γρηγοριαδη
2) εχει κανει τρομερα λαθη. το υλικο αυτο δεν ειναι σιγουρα ουτε για τετοιες εμφανισεις ουτε για τετοια θεση.οποτε φταιει και αυτος 100%. οι δηλωσεις του χαλασαν τα αποδυτηρια.
το κακο ειναι οτι και να τον διωξει ο ζαγορ μετα θα βγουν τα λαμογια και θα πουν. επιτελους παραδεχτηκε το λκαθος του ο ζαγορ-τζαμπα 500.000 κλπ μαλακιες. τον περιμενουν στη γωνια ετσι και αλλιως.μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ