Author Topic: ΠΑΟΚ-αεκακι44 0 - 4 Κυριακή 13/04/08 ώρα 19.00 supsersport 1 τελευταίο παιχνίδι του Γ.Χ.  (Read 6372 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΠΑΟΚ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ...
Τα λογια ειναι περιττα... 0-3 στο 25 ο κοσμος εφευγε αλλοι εβριζαν αλλοι πλακωνοντουσαν αλλοι μπηκαν μεσα... δακρυγονα και κραξιμο στο τελος... που να το φανταζοταν ο θοδωρος οταν ξεκινουσε πως στο τελος της πρωτης του χρονιας ως προεδρος του ΠΑΟΚ θα βιωνε καταστασεις που θυμιζουν εποχες μπατατατουδη και γουμενου!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΣ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΝΟΥΜΕΡΑ!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Egw to sugkekrimeno paixnidi de to h8ela me tipota auth th xronikh stigmh. To 8ewrw megalhs epikundunothtas gia thn sunoxh tou kosmou. To ghpedo nomizw 8a einai tingka logw G.X. kai fobame me thn adiaforia twn paixtwn sun thn kakh psuxologia ths omadas, mhn arpaksoume 3-4 mpalakia sto xalaro kai ginoune manoures. De 8elw me tipota na arxisoun merh tou ghpedou mpinelikia se paixtes kai santos kai meta exoume 'apanthsh' apo tous diafwnountes kai ginoume kwlos. To exw ksanazhsei to skhniko kai gamh8hke to sumpan. Prwth fora efaga tetoio ksenerwma sto ghpedo. Megalh prosoxh apo olous sto ti leme kai sto ti kanoume. Na teleiwsei auth h gamhmenh xronia oso pio hrema ginetai kai apo to kalokairi blepoume. Elpizw apo dw kai pera na leme 'ka8e persu kai xeirotera'.

Dustuxws egine akribws auto pou den h8ela na ginei. Ta blepw maura ta pragmata gia th sunexeia. Gia osous to katalabane ta shmerina gegonota mas gurisan se alles epoxes.
To autonohto einai oti h fetinh omada den prepei na ksanaperasei oute eksw apo thn Toumpa. To duskolo omws einai na ftiakseis kainouria omada xwris fraga to kalokairi. Fobamai pws estw kai 5-6 paixtes na meinoun apo to fetino tsirko mazi me ton portogalo, h nootropia ths omadas tou xronou 8a parameinei h idia.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080413230702408

"Τα ψέμματα τελείωσαν.Ήρθα εδώ για να συσπειρώσω κι όχι για να διχάσω. Είμαι Πρόεδρος του χειρότερου ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών και πονάω για την κατάσταση της ομάδας.
Ευχαριστώ εκείνους που στηρίζουν από την πρώτη μέρα. Λυπάμαι, όμως, για όσους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση ρεαλιστικά.

Αν δεν μπορώ να πείσω τον κόσμο για το όραμά μου, δεν έχω λόγο να είμαι εδώ.

Αναγνωρίζω τα λάθη μου, δεν είμαι όμως διατεθειμένος να ανεχτώ υστερόβουλη πολιτική στις πλάτες του ΠΑΟΚ από κανέναν. Είναι κρίμα για τους πολλούς που υπέμειναν όλη τη χρονιά χωρίς φωνές".

Θ. Ζαγοράκης

Υ.Γ. Είναι κατάντια για την οικογένεια του ΠΑΟΚ να γίνεται αναίτια χρήση δακρυγόνων στο σπίτι μας. Η αστυνομία να αναλάβει τις ευθύνες της που αντί να προστατεύσει, οξύνει τα πνεύματα.

H  ανακοινωση ειναι αστοχη!!

κατα την γνωμη μου το σημαντικότερο κομμάτι στην ανακοίνωση είναι αυτό....

Αν δεν μπορώ να πείσω τον κόσμο για το όραμά μου, δεν έχω λόγο να είμαι εδώ.

και εγώ λεω εκβιαστικά δειληματα στον λαο του ΠΑΟΚ δεν χωρανε κύριε ζαγορακι,,,!!!!

σύνελθε πριν είναι πολύ αργά και για σένα....
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

stelukos

• Guest
Αυτό
Ήρθα εδώ για να συσπειρώσω κι όχι για να διχάσω.

και αυτό
Είμαι Πρόεδρος του χειρότερου ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών και πονάω για την κατάσταση της ομάδας.

δεν σου λένε τίποτα?

makptol

• Guest
ναι μεγαλο κακο θα τον κανεις αμα φυγει.............
αντι να τον πεις ευχαριστω που εβαλε το κεφαλι του στον ντορβα τον απειλεις κιολας .........
καλα ειπαν καποιοι μονο ευχαριστω δεν θα ακουσει για οτι εκανε και ελπιζω να κανει εφοσον μεινει...............
 :(

Offline babis36

• Αλλαγή
Η ανακοινωση ητανε βλακωδης αστοχη και διχαστικη.Ουτε σκουληκι να του την εγραψε κι αυτος πηγε και την υπεγραψε.Ελπιζω να την παρει πισω με καποιο τροπο γιατι ειναι εντελως λαθος.Γαμω την πουτανα μου γιναμε παλι η χαρα των δημοσιογραφων της κολοπολης μας.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline petrov

• Αλλαγή
@petrovgr

το post του fontana προς απάντηση σου...

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ.

1)ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ.
2)ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ? ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΞΕΡΟΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΛΑ
3)ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΤΑΞΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ 4. ΖΩΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
4)ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ Φ Α Ν Ε Ρ Α ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΘΕΛΟΥΝ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
5)ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΕΤΣΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΠΟΥ ΗΠΙΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
6)ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Στελούκο,

ξαναδιάβασε το ποστ μου. Εάν η ανακοίνωση ήταν -επαναλαμβάνω- ΣΑΦΗΣ, ΣΤΑΡΑΤΗ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ , ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ θα είχε πετύχει περισσότερο τον στόχο της ενότητας αντί του διχασμού.

Εάν η ανακοίνωση είχε σαφή μηνύματα και αποδέκτες, δεν θα ψαχνόμασταν να γράφουμε 1,2,3,4... για το τι ήθελε να πει. Ελπίζω να με πιάνεις.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Θαυμάστε τον ''μεγάλο'' λαό του ΠΑΟΚ...

Παντού υπάρχει ένας μύθος...

Ένα από τα ίδια με τους υπόλοιπους είμαστε
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

stelukos

• Guest
Ναι φίλε μου αλλά πρέπει και τέτοιες καταστάσεις να τις χειρίζεσαι διπλωματικά... εγώ πάλι πιστεύω οτι θα ήταν χειρότερα να αναφερόταν σε πρόσωπα ή μερίδα λαού. Ιδίως τώρα... (που το εννόησε απλά δεν το είπε)

parizianos

• Guest
Καλημέρα και από μένα!

Αναφορικά με το ματς ξεκινάω από τη φιλοξενούμενη ομάδα:
Η Α.Ε.Κ. ειλικρινά δεν με έπεισε...Σίγουρα ξεχώρισα τον Παπασταθόπουλο και το Ριβάλντο (άντε και το Γεωργέα), αλλά κατά τα άλλα μου έμοιασε πως και αυτοί εξεπλάγησαν από την άνεση με την οποία βρέθηκαν να προηγούνται με 0-3 κάνοντας (μέχρι τότε) 4 σουτ...Εν ολίγοις, παραξενεύομαι που κατάφεραν να βρίσκονται ακόμη στη 2η θέση (κωλοπρωτάθλημα).

Αναφορικά με τον Π.Α.Ο.Κ., έχω να πω τα εξής:
α) Ο Fernandez έκανε μιία απίστευτη χρονιά το 2005-2006. Έπειτα, ήταν καλός...Φέτος είναι για τον πάγκο (δεν κατάλαβα γιατί έβαλε Ilief στο 30 και όχι Τοχούρογλου)...
β) Οι ακραίοι αμυντικοί (Μελίσης και Sznaucer) δεν ήταν κακοί (ούτε, βέβαια, και καλοί). Εν ολίγοις, ασχολίαστοι!
γ) Οι κεντρικοί αμυντικοί (Knol και Μαλεζάς) ήταν κάτω του μετρίου, χωρίς, πάντως, να φταίνε αυτοί για το τελικό αποτέλεσμα.
δ) Οι ακραίοι μέσοι (Κωνσταντινίδης και Γεωργιάδης) προσπάθησαν (κυρίως ο 2ος), αλλά πάντα με το γνωστό τρόπο: "κινούμαι πάνω στη γραμμή (σίγουρα θα κερδίσω τουλάχιστον το πλάγιο άουτ), θα με μαρκάρουν δύο και τρεις αντίπαλοι, αλλά ΕΓΩ θα τα καταφέρω να βγάλω τη μαγική σέντρα την κατάλληλη στιγμή, κ.λ.π.". Καλά, ρε παιδιά, μέχρι και εγώ που είμαι "άμπαλος" κατάλαβα το στυλ σας, φτάνει πια!
ε) Οι δύο κεντρικοί (Veron και Βαγγελής) ήταν κακοί! Θεωρώ πως η ήττα οφείλεται σε αυτούς (όπως και στον Fernadez - δεν έχω πιάσει ακόμη τον τρισμέγιστο προπονητή μας). Δεν κατάφεραν να κρατήσουν μπάλα, να τραβήξουν πάνω τους παίκτες ή να βγάλουν έστω και μία μπαλιά μπροστά. Από την άλλη, ήταν και κακοί αμυντικά. Ουσιαστικά, στον άξονα αμυνόμασταν μόνο με Salmon μπροστά και Knol - Μαλεζά πίσω!
στ) Ο Χριστοδουλόπουλος μου τα "έκανε νταούλια"! Φτάνει, βρε αγόρι μου, δώσε και καμιά πάσα! Σε έχω δει δυο-τρεις φορές με την Εθνική Νέων και βγάζεις φωτιά! Το δεξί σου πόδι μπορεί να βρει κάμπια σε 150 μέτρα στο κεφάλι, δε μπορείς να δώσεις μία πάσα στα 10 μέτρα; Γαμώτο, δε μας βγήκε το 4-4-1-1, γιατί δεν το αλλάζουμε; Γιατί δεν έπαιζε ο Χριστοδουλόπουλος μαζί με το Salmon; Στο κάτω-κάτω, στην έδρα μας παίζαμε, θα ήταν ΠΟΛΥ επικίνδυνο το 4-4-2;
ζ) Ο Salmon ήταν μέτριος, κατ'εμέ προσπάθησε και πάλι πολύ, αλλά...
η) Ό,τι είπα για τον Χριστοδουλόπουλο ισχύει και για τον Ilief, με τη μόνη διαφορά ότι αυτός προσπάθησε...Και πάλι, όμως, λέω: Χάλια το 4-4-1-1! Δε χωράει επιθετικό χαφ (κεντρικό) στην ομάδα και δη στην Τούμπα!
θ) Αναφορικά με τον Αθανασιάδη, ομολογώ πως ήταν σαν να μην υπήρχε...Θυμάμαι προς το τέλος (το είδα από την τηλεόραση το ματς) που ο Ριβάλντο ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και μοιάζει λες και ΕΜΕΙΣ παίζουμε με 10 και όχι αυτοί! (Άσχετο: καλά, ρε, δίνουν οδηγίες οι προπονητές - οι ποιοί; - στο 85 όταν το ματς είναι ήδη 0-4;)
ι) Ο Κονσεϊσάο ζει στον κόσμο του! Ομολογώ πως θα ήμουν λίγο πιο θετικός αν έμπαινε εντέλλει εκείνη η σέντρα-σουτ που επιχείρησε, αλλά κατά τα άλλα, το μόνο που έκανε ήταν να χειροκροτά και να εμψυχώνει! Πού ζεις, αγόρι μου; Χάνουμε! Βιαζόμαστε! Τί τους χειροκροτάς; Σκατά τα πάνε! Ξεκόλλα! Ειλικρινά, μου θύμησε τον Karembe στη Midlesborough. Έπρεπε να κερδίσουν για να μην πέσουν, χάνουν 0-4 στο 89 και κερδίζουν φάουλ. Το εκτελεί ο Karembe, μπαίνει και πανηγυρίζει σα μικρό παιδί! Όταν τον ρώτησαν μετά το ματς γιατί πανηγύριζε έτσι απήντησε πως πρώτη φορά σκόραρε με φάουλ (!!!!). Ό,τι να'ναι!

Πάμε και στον τρισμέγιστο προπονηταρά μας! Μέχρι σήμερα ήμουν τελείως αρνητικός! Από σήμερα (και κυρίως μετά τη συνέντευξη τύπου) άρχισα να αλλάζω γνώμη...Πρώτη φορά ακούω προπονητή (ίσως ο 1ος να ήταν ο Στηβ Γιατζόγλου, αλλά στο μπάσκετ) που ομολογεί την αποτυχία του! Αρχίζω να τον γουστάρω! Πάντα πίστευα πως ήταν μανιοκαταθλιπτικός (κερδίζαμε 3-0 τον Άρη κι αυτός κόντευε να αυτοκτονήσει), αλλά τώρα σιγουρεύτηκα πως θα ξεκινήσει και την επόμενη χρονιά, όταν και θα αυτοκτονήσει στο κέντρο του γηπέδου (πιθανολογώ πως η ομάδα θα προηγείται). Ο άνθρωπος είναι τρελός με αυτό που κάνει (ή καλύτερα νομίζει πως κάνει) και αρχίζει να μου αρέσει...Ξέρω, ακούγεται τρελό, αλλά αρχίζει λίγο-λίγο να με πείθει! Είναι ικανός να πεθάνει για την ομάδα, απλώς από το δικό του χέρι! "Όκι, ντε τα με ξεκάνετε εσείς ΠΑΟΚια, τα πετάνει μόνος μου, ΜΠΑΜ!"

Άντε, καληνύχτα!

stelukos

• Guest
Άκουσα οτι κάποιος έπαθε έμφραγμα απο τα δακρυγόνα... Ακούσατε τιποτα;

trelos sporos

• Guest
enas andras lipothymise, 2 kopeles me dyspnoia kai mia me krisi panikou eipan stin et3.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
ε) Οι δύο κεντρικοί (Veron και Βαγγελής) ήταν κακοί! Θεωρώ πως η ήττα οφείλεται σε αυτούς (όπως και στον Fernadez - δεν έχω πιάσει ακόμη τον τρισμέγιστο προπονητή μας). Δεν κατάφεραν να κρατήσουν μπάλα, να τραβήξουν πάνω τους παίκτες ή να βγάλουν έστω και μία μπαλιά μπροστά. Από την άλλη, ήταν και κακοί αμυντικά. Ουσιαστικά, στον άξονα αμυνόμασταν μόνο με Salmon μπροστά και Knol - Μαλεζά πίσω!

Αυτο πιστέυω και γώ οτι έφταιξε σήμερα.
Στο 4-4-2       4-4-1-1
Πρέπει τα χάφ σου να είναι μηχανάκια.Σκέψου οτι πρέπει να καλύπτουνε τρομέρες αποστάσεις.Επέλεξε να βάλει 2 άτομα πολύ αργά και παίκτες οι ποίοι "σκάνε¨πολυ νωρίς Βαγγελής Βερόν.

Λογικό να παίξει η άεκ (η οποία απορώ και εγω πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο κακή και 2η) με κάθετες και να εκμεταλευτέι το κέντρο.

σήμερα χάσαμε λόγω τακτικής λόγο Σάντος ειναι προφανές....Πολύ κακο στήσιμο.

PAOK_VOLOS

• Guest
Εφυγα απο το γηπεδο γυρω στο 50-55.Πρωτη φορα νιωθω τοση ντροπη.Ειναι φανερο οτι οι δημοσιοι υπαλληλοι αδιαφορουν επιτηδες για το αγωνιστικο γιατι ο καρπουζας τους εθιξε οταν τους ειπε σαρδελες.ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΡΕ.

*Ζαγορακη βαλτους ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα χοντρο προστιμο για να πονεσουν.Μονο στην τσεπη πονανε αυτοι.

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Ρε μάγκες γιατι να παίξουν ποδόσφαιρο οι παίκτες που ξέρουν οτι είναι ήδη παρελθόν απο την ομάδα ?
Έκανε ποτέ κανείς στο στρατό υπηρεσία την τελευταία μέρα πρίν απολυθεί ?

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Σωστός hkp ...

Αυτά λέγαμε και πριν 2-3 μήνες και μας είπαν εμπαθείς ...
Συμφωνώ μαζί σου πάντως. Ούτε εγώ θα έπαιζα αν ήξερα ότι σε 2 εβδομάδες θα έψαχνα δουλειά

kostas4

• Guest
η αρρωστια που εσπειρε ο γουμενος και η παρεα του ακομα μαστιζει.μην την ψαχνετε,ριξτε μια ακομα καταρα σε αυτον που μας οδηγησε στην σημερινη κατασταση.
90 λεπτα ακομα και θα τελειωσει η χειροτερη χρονια στην ιστορια του ΠΑΟΚ.

@hkp: αν εχεις λιγο φιλοτιμο και λιγο τσιπα πανω σου παιζεις για αυτους που σε ακολουθανε παντου.δεν πουλας τοσες χιλιαδες κοσμο ετσι και εισαι στα @@ σου.
αυτοι οι παιχτες προδωσαν τον λαο πιο πολυ και απο τον σαλπιγγιδη

Offline zouvalos

• Αλλαγή
etsi einai hkp,

poli kakos epikinoniaka o PAOK mas fetos....eipwthikan pragmata ston tipo axreiasta ta opoia xalasane PARA POLI tin enotita tis omados se olous tous tomeis (diikisi-paiktes-proponitis-kosmos)....kai pisteuw ola auta apo kakes topothetiseis kai kaki ximeia tis omadas.....

lathoi ginane prwta apo ton TEO mas pou makari na einai gia panta ekei....apo ton poli kako santos kai teleutaia apo tous paiktes....O MONADIKOS ALANTHASTOS mexri stigmis itan o LAOS mas pou kai autos simera ipepese sto prwto tou lathos....

prwta apo ola thelei iremia....IREMIA PANW APO OLA...eimaste megali dinami stin Ellada kai den xreiazetai na dixastoume autin tin xroniki stigmi epeidi fagame 4 mpalakia se ena atixo pentalepto kai se mia IDI xameni xronia....

O Teo ap'oti fenete den exei poli megali ikanotita sto na xeirizetai akomi katastaseis alla einai para poli logiko giati i thesi tou proedrou einai polidiastati....exei omws ena megalo proson....EINAI PRWTATHLITIS KAI ENTIMOS....

den prepei na ton afisoume MONO tou sto pisteuw tou....PREPEI OLOI MAZI NA STATHOUME DIPLA TOU KAI DIPLA STON PAOK!!!!!!!

den iparxei LOGOS gia epeisodia OSO einai o zagorakis proedros dioti ta provlimata einai mono agwnistika.....i omada tha vrei to dromo tis apofasizontas panta me iremia.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

akousa pollous na lene na figoun oloi....to kseskartarisma prepei na ginei poli sigekrimena dioti mesa se auto to xwris aksias meigma paiktwn IPARXOUN simantikoi paiktes.....DISTIXWS omws logw twn sinthikwn xathikane mesa stin asximi ximeia pou proilthe apo enan teleiws sto podi kalokairino sxediasmo....

kai ksanalew....DEN IPARXEI LOGOS GIA EPEISODIA KAI ENTASEIS METAKSI MAS...eimaste o kaliteros LAOS pou iparxei OTAN eimaste ENWMEMOI KAI PREPEI NA MEINOUME ETSI.....OLOI eimaste ÐÁÏÊôóÜêéá kai OLOI goustaroume na kerdizoume alla pleon PREPEI NA KATALAVOUME OTI DEN EXOUME LAMOGIA STIN DIIKISI KAI OTI PLEON MONO MPROSTA MPOROUME NA PAME.....

TA PROVLIMATA PLEON EINAI AGWNISTIKA....

DEN LEW IPOMONI GIATI DEN KANW....... LEW MONO OTI GIA NA DIAGRAPSEIS POREIA KAI NA FTASEIS KAPOU PREPEI NA PERASEIS EMPODIA....KAI MEIS IDI ARXISAME ENA ENA NA TA ANTIMETOPIZOUME......XAMILA TO KEFALI KAI PAOK MEXRI THN STIGMI THS LITRWSHS!!!!!!!!!!!!
« Last Edit: April 14, 2008, 02:21:37 by zouvalos »
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Λάθη δε κάνουν μόνο αυτοί που δε δουλεύουν. Επίσης, από τα λάθη μαθαίνεις.

Συμφωνώ κατά τα άλλα. Μόνοι μας πάμε να γκρεμίσουμε αυτό που προσπαθούσαμε να χτίσουμε μια δεκαετία. Αν το καταφέρουμε, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Το ποιος είναι ο λαός του ΠΑΟΚ θα φανεί το καλοκαίρι. Αν τα διαρκείας είναι λιγότερα από φέτος, εγώ θα θεωρήσω τον λαό του ΠΑΟΚ εφάμιλο με το λαό του σκουληκιού.

Όσο σκληρό και αν ακούγεται μάγκες. Τα ψέμματα τελείωσαν. Στήριξη στον ΠΑΟΚ.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Akoygontas thn anakoinwsh toy Teo, thn phra alloiws apo oti "ermhneyse" o Minos. Den 8elw na pw ti eipe o Minos, ti katalava egw, apla 8a protimoysa na legontai pio kseka8ara wste na mhn vazei o ka8enas me to myalo toy oti ton voleyei. Symfwnw me ton petrovgr dhladh

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ