Καλημέρα και από μένα!
Αναφορικά με το ματς ξεκινάω από τη φιλοξενούμενη ομάδα:
Η Α.Ε.Κ. ειλικρινά δεν με έπεισε...Σίγουρα ξεχώρισα τον Παπασταθόπουλο και το Ριβάλντο (άντε και το Γεωργέα), αλλά κατά τα άλλα μου έμοιασε πως και αυτοί εξεπλάγησαν από την άνεση με την οποία βρέθηκαν να προηγούνται με 0-3 κάνοντας (μέχρι τότε) 4 σουτ...Εν ολίγοις, παραξενεύομαι που κατάφεραν να βρίσκονται ακόμη στη 2η θέση (κωλοπρωτάθλημα).
Αναφορικά με τον Π.Α.Ο.Κ., έχω να πω τα εξής:
α) Ο Fernandez έκανε μιία απίστευτη χρονιά το 2005-2006. Έπειτα, ήταν καλός...Φέτος είναι για τον πάγκο (δεν κατάλαβα γιατί έβαλε Ilief στο 30 και όχι Τοχούρογλου)...
β) Οι ακραίοι αμυντικοί (Μελίσης και Sznaucer) δεν ήταν κακοί (ούτε, βέβαια, και καλοί). Εν ολίγοις, ασχολίαστοι!
γ) Οι κεντρικοί αμυντικοί (Knol και Μαλεζάς) ήταν κάτω του μετρίου, χωρίς, πάντως, να φταίνε αυτοί για το τελικό αποτέλεσμα.
δ) Οι ακραίοι μέσοι (Κωνσταντινίδης και Γεωργιάδης) προσπάθησαν (κυρίως ο 2ος), αλλά πάντα με το γνωστό τρόπο: "κινούμαι πάνω στη γραμμή (σίγουρα θα κερδίσω τουλάχιστον το πλάγιο άουτ), θα με μαρκάρουν δύο και τρεις αντίπαλοι, αλλά ΕΓΩ θα τα καταφέρω να βγάλω τη μαγική σέντρα την κατάλληλη στιγμή, κ.λ.π.". Καλά, ρε παιδιά, μέχρι και εγώ που είμαι "άμπαλος" κατάλαβα το στυλ σας, φτάνει πια!
ε) Οι δύο κεντρικοί (Veron και Βαγγελής) ήταν κακοί! Θεωρώ πως η ήττα οφείλεται σε αυτούς (όπως και στον Fernadez - δεν έχω πιάσει ακόμη τον τρισμέγιστο προπονητή μας). Δεν κατάφεραν να κρατήσουν μπάλα, να τραβήξουν πάνω τους παίκτες ή να βγάλουν έστω και μία μπαλιά μπροστά. Από την άλλη, ήταν και κακοί αμυντικά. Ουσιαστικά, στον άξονα αμυνόμασταν μόνο με Salmon μπροστά και Knol - Μαλεζά πίσω!
στ) Ο Χριστοδουλόπουλος μου τα "έκανε νταούλια"! Φτάνει, βρε αγόρι μου, δώσε και καμιά πάσα! Σε έχω δει δυο-τρεις φορές με την Εθνική Νέων και βγάζεις φωτιά! Το δεξί σου πόδι μπορεί να βρει κάμπια σε 150 μέτρα στο κεφάλι, δε μπορείς να δώσεις μία πάσα στα 10 μέτρα; Γαμώτο, δε μας βγήκε το 4-4-1-1, γιατί δεν το αλλάζουμε; Γιατί δεν έπαιζε ο Χριστοδουλόπουλος μαζί με το Salmon; Στο κάτω-κάτω, στην έδρα μας παίζαμε, θα ήταν ΠΟΛΥ επικίνδυνο το 4-4-2;
ζ) Ο Salmon ήταν μέτριος, κατ'εμέ προσπάθησε και πάλι πολύ, αλλά...
η) Ό,τι είπα για τον Χριστοδουλόπουλο ισχύει και για τον Ilief, με τη μόνη διαφορά ότι αυτός προσπάθησε...Και πάλι, όμως, λέω: Χάλια το 4-4-1-1! Δε χωράει επιθετικό χαφ (κεντρικό) στην ομάδα και δη στην Τούμπα!
θ) Αναφορικά με τον Αθανασιάδη, ομολογώ πως ήταν σαν να μην υπήρχε...Θυμάμαι προς το τέλος (το είδα από την τηλεόραση το ματς) που ο Ριβάλντο ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και μοιάζει λες και ΕΜΕΙΣ παίζουμε με 10 και όχι αυτοί! (Άσχετο: καλά, ρε, δίνουν οδηγίες οι προπονητές - οι ποιοί; - στο 85 όταν το ματς είναι ήδη 0-4;)
ι) Ο Κονσεϊσάο ζει στον κόσμο του! Ομολογώ πως θα ήμουν λίγο πιο θετικός αν έμπαινε εντέλλει εκείνη η σέντρα-σουτ που επιχείρησε, αλλά κατά τα άλλα, το μόνο που έκανε ήταν να χειροκροτά και να εμψυχώνει! Πού ζεις, αγόρι μου; Χάνουμε! Βιαζόμαστε! Τί τους χειροκροτάς; Σκατά τα πάνε! Ξεκόλλα! Ειλικρινά, μου θύμησε τον Karembe στη Midlesborough. Έπρεπε να κερδίσουν για να μην πέσουν, χάνουν 0-4 στο 89 και κερδίζουν φάουλ. Το εκτελεί ο Karembe, μπαίνει και πανηγυρίζει σα μικρό παιδί! Όταν τον ρώτησαν μετά το ματς γιατί πανηγύριζε έτσι απήντησε πως πρώτη φορά σκόραρε με φάουλ (!!!!). Ό,τι να'ναι!
Πάμε και στον τρισμέγιστο προπονηταρά μας! Μέχρι σήμερα ήμουν τελείως αρνητικός! Από σήμερα (και κυρίως μετά τη συνέντευξη τύπου) άρχισα να αλλάζω γνώμη...Πρώτη φορά ακούω προπονητή (ίσως ο 1ος να ήταν ο Στηβ Γιατζόγλου, αλλά στο μπάσκετ) που ομολογεί την αποτυχία του! Αρχίζω να τον γουστάρω! Πάντα πίστευα πως ήταν μανιοκαταθλιπτικός (κερδίζαμε 3-0 τον Άρη κι αυτός κόντευε να αυτοκτονήσει), αλλά τώρα σιγουρεύτηκα πως θα ξεκινήσει και την επόμενη χρονιά, όταν και θα αυτοκτονήσει στο κέντρο του γηπέδου (πιθανολογώ πως η ομάδα θα προηγείται). Ο άνθρωπος είναι τρελός με αυτό που κάνει (ή καλύτερα νομίζει πως κάνει) και αρχίζει να μου αρέσει...Ξέρω, ακούγεται τρελό, αλλά αρχίζει λίγο-λίγο να με πείθει! Είναι ικανός να πεθάνει για την ομάδα, απλώς από το δικό του χέρι! "Όκι, ντε τα με ξεκάνετε εσείς ΠΑΟΚια, τα πετάνει μόνος μου, ΜΠΑΜ!"
Άντε, καληνύχτα!