re ampale, otan exeis ston pagko A8anasiadh kai Ilief giati na min tous valeis mesa? ka8arous epi8etikous brosta akoma kai me ton Salmon. ton A8anasiadh giati na min ton valei?
afou vlepei oti o epi8etikos pou sthrizei den mporei na allaksei pasa, se ola ta paixnidia. na ton valei an 8elei kentro kai na valei allous epi8etikous. hmarton dld!!!
Dhladh re megale, to mats einai "avava" epeidh den evale mesa ton A8anasiadh;;;;;!!!!!!!!!!!! 8a trela8oume entelws me thn parth sou. Gia ton A8anasiadh milame h' gia ton Drogba;
oso gia ta alla pou eipes, ela esy na deis to mats me xanoumia, vazelous kai gay kai na sou lene oloi to idio pragma. oti to paixnidi fainetai oti einai dwsmeno! ton Ilief ton evale sto 0-3 kai xwris na exei kanei kan pro8ermansh!!!
Epeidh sou legane ta gauroxanoumovazelofilarakia sou oti to match einai dwsmeno, shmainei oti einai kai alh8eia;; Re 8a trela8oume dis. Oso gia ton Iliev, ti na kanei re, 3-0 xanei se 5 (PENTE, olografws) lepta mesa. Evale enan akoma epi8etiko na riskarei, ti na kanei;
dld ti allo h8eles na deis? thn apa8eia mesa ston agwnistiko xwro den tin evlepes? oti ta epnikse o allos den se peirazei?
H apa8eia me peirazei PARA POLY, pio polu ki apo oti peirazei esena. Alla oxi oti olos o PAOK, ORGANWMENA (akoma kai o PROEDROS) edwse to match!!!!!!!!!
kai kati allo... otan enas proponhths exei perasei apo mia omada, me gnwstes tis sxeseis tou me ton proedro ths, se parallhlh gnwsth sxesh twn proedrwn 2 omadwn, tote re file to matsaki vrwmaei!!! sthn ellada eisai. oxi sthn eyrwph! kai ta exoume dei tosa xronia!! kai akoma kai ta nea atoma pou goustaroume, fainetai oti exoun thn idia gamwnootropia. makari o Zagorakhs na min ekane kamia symfwnia me ton poutanas gio ton Ntemh. alla gia ton Santos palikare eimai sigouros! gia pollous logous! kai gia oti mou exoun metaferei edw kai mia vdomada...
Apo edw kai pera proponhths pou sto ellhniko prwta8lhma douleuei se mia omada 8a APAGOREYETAI dia nomou na douleuei se opoiadhpote allh omada, giati sumfwna me sena 8a dwsei to match.
Kai poioi akrivws sta exoune metaferei; Ta kokino-prasino-kintrina filarakia sou;