Author Topic: ΠΑΟΚ-αεκακι44 0 - 4 Κυριακή 13/04/08 ώρα 19.00 supsersport 1 τελευταίο παιχνίδι του Γ.Χ.  (Read 6424 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
διωξτους ολους οσους παιξαν εκτος του Βερον..και δεν το λεω απο τα νευρα μου μιλαω σοβαρα

ακριβως

και τον ιλιεφ που ειναι ο πρωτος που αποφασισαν να διωξουν αντι να ειναι ο μονος που θα μεινει.

Offline blue_eyes

• Βασικός
euris4 εχεις απολυτο δικιο για τους πατεραδες και τα μικρα..εμενα μου ειπαν οτι μαζευτηκαν δικοι μας και ριξαν πετρες πρωτα προς τα αποδυτηρια και μετα οι μπατσοι ριξαν δακρυγονα..ισχυει;

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
kai ontas pleon paaaaara poly hremos, ena pragma mono apo mena....

Pros ta malakismena pou forane ayth thn ierh FANELA:
DE 8A MOU TON PE8ANETE ESEIS TON PAOK MOU RE MALAKISMENA.

to idio isxyei kai gia merikous edw mesa. Oxi re, me ayta pou lete, de 8a mou ton pe8anete.
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

kostas4

• Guest
η καθαρση πρεπει να γινει σε ολα τα επιπεδα.δεν πρεπει να μεινει ουτε ενας στην ομαδα απο αυτους

δεν μπορω να θυμηθω χειροτερο βραδυ στην ιστορια του ΠΑΟΚ.ισως μονο με την παρι σεν ζερμεν.

με την λαρισα θελω να κατεβει η ομαδα νεων και ας φαμε 4.αυτους δεν αντεχω να τους ξαναδω να φορανε τον δικεφαλο

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
epishs, na symplirwsw, oti opoios de goustarei na parei tou xronou diarkeias, as mh parei. o PAOK den einai oute Santos, oute Mpalafas, oute Georgiadis, oute tipota. Mh patate sto ghpedo, kai araxte na lete "egw ta elega prwtos. Doxaste me"
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Katantia...Xali apisteyto...Eley8erh ptwsh xwris stamathmo...Ti na pw, de kserw, de 8ymamai PAOK me tetoio synexizomeno xali sthn zwh moy pote. Spasame ola ta arnhtika rekor ths istorias mas.

ps: Ta peri "sthsimatos" einai asteiothtes

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Maria

• Guest
ΥΠΟΜΟΝΗ..

Tι εννωείς? δεν το λέω ειρωνικά. Απλά δεν καταλαβαίνω. Υπομονή λέμε ένα χρόνο. Υποτίθεται ότι ήταν χρονιά εξυγείανσης κλπ κλπ κλπ... Λογικά δεν θα έπρεπε να υπήρχε μία διαφορά από την αρχή της χρονιάς??? Πέρασε ένας χρόνος. Πόσα χρόνια θα λέμε υπομονή? Δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Δεν τα λέω ειρωνικά.

Επίσης δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να έχουν γεμίσει 4 σελίδες... τι να πεις να γεμίσεις ρε παιδιά 3 σελίδες??? υπάρχουν λόγια γ αυτό σήμερα???  :-\

Και, δεν είδα τις δηλώσεις. Μην μ πείτε... Βάλαν τον Αθανασιάδη να μιλήσει?!!! τα να πείς?... Τι είπε?

Και ρε παιδιά νομίζετε ότι αν ήταν στιμένο θα τρώγαμε 4?

Τι ακρηβώς έγινε με την αστυνομία???

Συγγνώμη αν σας κούρασα με τόσες ερωτήσεις...

Offline luc

• Αποστολή
  • **
ο περιοδευων θιασος με θιασαρχη τον καρπουζα απο το εστοριλ εδωσε ακομα μια μεγαλοπρεπεστατη παρασταση!!Πριν μια δεκαετια καποιοι επιτεθηκαν κ χτυπησαν τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ επειδη οντας δευτερος εφερε 1-1 με τον ιωνικο στην τουμπα....ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΥΝΑΜΕ...........................

stormi

• Guest
Thn wra pou trwgame to trito arxisa na skeftomai olous aytous tous taz tou paok. Exw ftasei se shmeio na parakalw na teleiwsei h xronia oso to dynaton pio grhgora gia na mhn exoun thn dynatothta na kanoun allo kako sthn omada. Bebaia na mou peis 8a er8oun oi metagrafes kai 8' arxisoun ta senaria gia mizes tou zagoraki tou vriza kai tou santos opote pali den 8a glitwsoume. Tetoies meres kalytera na eixe panelladikh apergeia kai blackout gia na hremhsoume giati ta vlepw dyskola ta pragmata. Akou to malakismeno me ti moutra 8a mas kalesoun na paroume diarkeias. Me opoia moutra 8eloun re fyto. To diarkeias to pairneis gia na xanakaneis ton paok megalo alla ayto mallon esena 8a se xalouse giati meta den 8a eixes me ti na klapsomiouniazeis.

Kopste re vlakes oloi toys xaraktirismous. Ante na poume ... Oloi tin eidate eidikoi ... Kai san eidikoi pou eiste gia peite mas re emas toys "taz" stin Leibadia pali den itan stimeno ??? Oloi eseis poy den mporoume na poume kati gia ton skylo les ki exei to alathito toy Pappa ... An kai prosopika pisteyo oti simera den to dosame alla apla ton eipiame ...

PS : Fyta itan oi malakes apo tin thira 1 poy xeirokrotisan ton rivaldo .

Oso

apaoki13

• Guest
Ase re ************ pou ema8es me ta sthmena. An ayto einai o paok gia sas na ginetai roulides. Pou 8a me peis kai vlaka. Oi xarakthrismoi se xalasan pou vlepete fantasmata anti na deite oti ta partalia den mporoun na vgaloun mia swsth pasa sta 5 metra kai den kynhgane mia mpalia an den einai sta dyo metra ap' aytous.
« Last Edit: April 13, 2008, 22:25:32 by tsakalaki »

makptol

• Guest
Thn wra pou trwgame to trito arxisa na skeftomai olous aytous tous taz tou paok. Exw ftasei se shmeio na parakalw na teleiwsei h xronia oso to dynaton pio grhgora gia na mhn exoun thn dynatothta na kanoun allo kako sthn omada. Bebaia na mou peis 8a er8oun oi metagrafes kai 8' arxisoun ta senaria gia mizes tou zagoraki tou vriza kai tou santos opote pali den 8a glitwsoume. Tetoies meres kalytera na eixe panelladikh apergeia kai blackout gia na hremhsoume giati ta vlepw dyskola ta pragmata. Akou to malakismeno me ti moutra 8a mas kalesoun na paroume diarkeias. Me opoia moutra 8eloun re fyto. To diarkeias to pairneis gia na xanakaneis ton paok megalo alla ayto mallon esena 8a se xalouse giati meta den 8a eixes me ti na klapsomiouniazeis.

Kopste re vlakes oloi toys xaraktirismous. Ante na poume ... Oloi tin eidate eidikoi ... Kai san eidikoi pou eiste gia peite mas re emas toys "taz" stin Leibadia pali den itan stimeno ??? Oloi eseis poy den mporoume na poume kati gia ton skylo les ki exei to alathito toy Pappa ... An kai prosopika pisteyo oti simera den to dosame alla apla ton eipiame ...

PS : Fyta itan oi malakes apo tin thira 1 poy xeirokrotisan ton rivaldo .

Oso

ετσι ειναι οπου χαναμε ηταν στημενο ...........ΡΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΙΛΑΤΕ
ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.............
οχι για τον ζαγορακη δεν μπορεις να πεις τιποτα γιατι μας εσωσε απο τη διαλυση τωρα τον δρομο του ρουλη για β εθνικη θα ειχαμε................ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ
ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΛΥΒΑΣ.................ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ...............

stormi

• Guest
Nai re *********** "ksaderfe toy Zagoraki" oi xaraktirismoi sou me peiraksan .

Ante koita gyro sou arxifyto ... Aytoi oi ampaloi re ******** den kerdisan 3-0 ton rouli ?

Oso gia ta stimena ... Re zoo liiiigo na asxolioysoun me to stoixima tha evlepes toys tziroys sta antallaktiria prin tin Leivadia kai ta kleisimata SE OLOKLHRO ton kosmo ... Match pou itan pio stimeno apo paixnidia tis B Italias me to X sto 1,20 ...

Alla oloi brikate tin karamela ... Ki ego me ton Zagor eimai kai imoun panta alla me METRO re ...

Kai sto kato-kato o Zagor efere Knol kai sia ston PAOK mas den ton efera ego ...

Mipos telika kryfo xeirokrotises kai sy ton Rivaldo ???!!
« Last Edit: April 13, 2008, 22:31:40 by tsakalaki »

makptol

• Guest
ο περιοδευων θιασος με θιασαρχη τον καρπουζα απο το εστοριλ εδωσε ακομα μια μεγαλοπρεπεστατη παρασταση!!Πριν μια δεκαετια καποιοι επιτεθηκαν κ χτυπησαν τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ επειδη οντας δευτερος εφερε 1-1 με τον ιωνικο στην τουμπα....ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΥΝΑΜΕ...........................
για ποιον λες αυτον που εχασε το φαξ..............τοτε με γουμενο......... :)

Offline ved

• Αλλαγή
σοβαρά ε? και του χρόνου το γήπεδο πως θα γεμίσει? επειδή γράφουν μερικοί ωραία κείμενα ?

θα γεμιση οσοι δεν γουσταρετε μην πατε ......εγω πηγαινα και οταν εκραζαν καποιοι τον αγγελο πηγαινα
και με φριγγερ..........ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΤΕ ......ετσι θα βοηθησετε
τον ΠΑΟΚ............τα ωραια κειμενα  που λες μακαρι να μπορουσαμε να τα γραψουμε εγω και εσυ και οχι να ειρωνευομαστε
συνεχεια.......αυτον που τα γραφει ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΜΟΝΟ  ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ .......

δεν ειναι θεμα ειρωνιας.ειναι θεμα οτι ο κοσμος οπως και να το κανουμε θελει η ομαδα να ειναι καλλα και να κερδιζει. κιεγβ θα παρω διαρκειας αλλα πολυς κοσμος αν συνεχιστει τετοιο χαλι δεν θα παρει.και στην τελικη δεν μπορουμε να τον κατηγορησουμε κιολας.εκτος απο τους οπαδους το γηπεδο το γεμιζουν και οι φιλαθλοι.που δεν μπορουν να βγαζουν καρκινο καθε κυριακη.   και αν δεν σε νοιαζουν εσενα ουτε εμενα με πολυνοιαζουν .στα @@ μου τους γραφω. ρωτα ομως και την παε. τους εχει γραμμενους η μηπως τους εχει αναγκη. καταλαβαινεις για τι μιλαω. ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. κιεγω δεν γουσταρω τα σολντ αουτ με γκομενες στο γαυρο αλλα ειναι και τα φραγκα.

και δεν ειναι μονο αυτο.  αλλο η δεδομενη στηριξη και αλλο να ντρεπεσαι να πας στη δουλεια σου για την ομαδα σου. σωστη η υπομονη αλλα και η ξεφτιλα εχει τα ορια της. και οντως τα κειμενα δεν γεμιζουν το γηπεδο αλλα η νικες και η ομαδα. σκεφτειτε το παοικτσακι που θα παει αυριο σχολειο. τι κειμενο να διαβασει και τι φιλοσοφιες.

τωρα για σαντος. εγω μεχρι σημερα ημουν υπερ αλλα δυστηχως θα πω 2 πραγματα.

1) ο σαντος ειναι καμενο χαρτι. πλεον διχαζει τον κοσμο και οι φετινες εμφανισεις θα ειναι διπλο βαρος στην επομενη χρονια για αυτον την ομαδα και τον κοσμο. σαυτο φυσικα φταιει που γιναμε και λιγο προβατα ακουγωντας τα μμε που τον πολεμουσαν απο την αρχη με σκοπο να πολεμησουν υπουλα το ζαγορ(ε γρηγοριαδη

2) εχει κανει τρομερα λαθη. το υλικο αυτο δεν ειναι σιγουρα ουτε για τετοιες εμφανισεις ουτε για τετοια θεση.οποτε φταιει και αυτος 100%. οι δηλωσεις του χαλασαν τα αποδυτηρια.

το κακο ειναι οτι και να τον διωξει ο ζαγορ μετα θα βγουν τα λαμογια και θα πουν. επιτελους παραδεχτηκε το λκαθος του ο ζαγορ-τζαμπα 500.000 κλπ μαλακιες. τον περιμενουν στη γωνια ετσι και αλλιως.μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Offline sabbath

• Αλλαγή
στα παπαρια μου η καινουργια χρονια.....η ιστορια εγραψε την χειροτερη πορεια της ιστοριας με ηττες ξεφτιλιστικες.....

πολυ περισσοτερο ξεφτιλιστικες απο το να ειχαμε ριξει την ομαδα το καλοκαιρι στη Δ εθνικη,

πρεπει να φυγουν τα 2/3 των παικτων και ο σαντος μαζι.....ειναι υπαιτειοι για την μεγαλυτερη αγωνιστικη
ξεφτιλα της ιστοριας....

εδω παιζαμε ντερμπι αξιοπρεπειας και αυτοι συζητουσαν για την νεα χρονια.....ε οχι τεραστειο σφαλμα.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

stormi

• Guest
στα παπαρια μου η καινουργια χρονια.....η ιστορια εγραψε την χειροτερη πορεια της ιστοριας με ηττες ξεφτιλιστικες.....

πολυ περισσοτερο ξεφτιλιστικες απο το να ειχαμε ριξει την ομαδα το καλοκαιρι στη Δ εθνικη,

πρεπει να φυγουν τα 2/3 των παικτων και ο σαντος μαζι.....ειναι υπαιτειοι για την μεγαλυτερη αγωνιστικη
ξεφτιλα της ιστοριας....

εδω παιζαμε ντερμπι αξιοπρεπειας και αυτοι συζητουσαν για την νεα χρονια.....ε οχι τεραστειο σφαλμα.....

+10000

apaoki13

• Guest
Afou re trompi eisai megalos paoktshs kai ypsothrizeis ton zagoraki me to metro (san ton petroulaki ena prama) pes mou se ti exyphretei to na grafeis ayta ta pragmata estw se ena paoktshdiko forum; Giati agori mou panexipno den pairneis katey8eian thlefwno ton zagora kai ton raptopoulo na exeis mia wraia poiotikh syzhthsh; Giati mpaineis edw mesa kai mas prizeis t' arxidia;

North_pole

• Guest
Η ανταλλαγή ύβρεων και χαρακτηρισμών θα πρέπει να σταματήσει ΕΔΩ! Δεν έχει κανένα νόημα
Θα μιλήσω μόνο για μένα και συγχωρήστε με. Στο 3-0 θέλησα να φύγω αλλά έκατσα για να τιμήσω το ΓΧ και γιατί περίμενα να δω με κάπως καλή διάθεση την όποια προσπάθεια. Στο τέλος σκέφτηκα ότι θα ξαναπάρω διαρκείας του χρόνου γιατί ΙΣΩΣ αυτή η προσπάθεια αξίζει να στηριχτεί σε βάθος χρόνου και να μην της γυρίσουμε την πλάτη με την πρώτη στραβή χρονιά. Αλλά ταυτόχρονα μου δημιουργήθηκε η απορία "γιατί ασχολούμαστε τόσο πολύ με όλα αυτά;" Αξίζει άραγε τον κόπο μας και το χρόνο μας και την ψυχική μας υγεία; ΟΧΙ (για μένα) Του χρόνου θα πάρω το διαρκείας μου, θα πηγαίνω στο γήπεδο γιατί με 3-4 γυναίκες στο σπίτι χρειάζομαι κι εγώ μιαν εκτόνωση, αλλά ΔΕΝ θα ξαναχαλαστώ, ΔΕΝ θα ξαναμιλήσω. ΔΕΝ έχει νόημα όλο αυτό το χάλασμα που τρώμε κάθε Κυριακή. Η ηλικία μου είναι κρίσιμη, η κατάσταση της υγείας μου δεν επιτρέπει τις υπερβολές κι εγώ από δω και πέρα θα τη δω φίλαθλος, θα διασκεδάζω ακόμη και τις ήττες, θα χειροκροτώ το Ριβάλντο, γιατί ρε γαμώτο δεν παλεύεται άλλο αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω ποιός είναι πραγματικά φυτό, ο ένας ή ό άλλος και δεν με νοιάζει, ΕΓΩ δεν θα τους κάνω τη χάρη να χαλιέμαι άλλο. Ζητω η διασκέδαση!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
KANTE IREMIA OLOI TWRA....NA IREMISOUME..... O KATHENAS TWRA EXEI DIKIO ALLA KAI ADIKO...

TO MATS EGINE
TA TESSERA TA FAGAME
MPALA DE PAIKSAME 26 MATS TWRA
O ENWMENOS LAOS ARXISE NA GAMIETE PSIXOLOGIKA
DEN IPARXEI KANENAS LOGOS GIA EPEISODIA
MIA EINAI H LISI....

KAI KSANALEW TA EPOISODIA EINAI MIA MALAKIA KAI MISI ....AFOU TO VLEPOUME TO THEMA EDW KAI 10 MINES....TWRA KANOUME EPISODIA?

GI AUTO HREMIA....NA DOUME TI THA GINEI....

edit tsakalaki

Μη γράφεις με κεφαλαία, είμαστε που είμαστε χάλια θα μας βγάλεις και τα μάτια.

« Last Edit: April 13, 2008, 22:41:20 by tsakalaki »
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......