crass δε ξέρω που μένεις αλλά στο Βορρά σίγουρα δεν είναι μια σταλιά και είναι η μόνη ομάδα του ποκ που έχει τόσους πολλούς στεγασμένους συνδέσμους εδώ πάνω και γενικά τόσο πολύ λαό. Υπάρχουν περιοχές στο Βορρά που αριθμητικά κοντράρονται άνετα με τον ΠΑΟΚ για να μη πω ότι είναι και περισσότεροι. Σκέψου μόνο πως δεν υπάρχει πόλη στο Βορρά που να μην έχει σύνδεσμο το χανούμι, κάποιοι εξ αυτών και πολύ δυνατοί.
Είναι ότι πιο σιχαμένο υπάρχει, έχω τόσο μίσος για αυτή τη πουστοομάδα και τους οπαδούς της που θα κάνω κακό κάποια μέρα.
Στο τελευταίο μαζί σου, είναι οι μεγαλύτεροι πουτάνας γιοί εβερ, και αξίζει όπου βλέπει κανείς οπαδό της χαμουνας που ασχολείται να του σκάει χαστούκια και μετά παλαμάκια για να χορεύει οριενταλ.
Στα άλλα, ειλικρινά υπερβάλλεις. Γιαννιτσά έχουν μείνει ένας βλάκας με την σάπια γυναίκα του να ασχολούνται, Κατερίνη είναι αστείοι, Πτολεμαίδα είναι μακράν οι μεγαλύτεροι βλάκες (και με μπάτσο ανάμεσα τους), Σέρρες δεν ανοίγουν ΠΟΤΕ και η Ορίτζιναλ στέλνει λεφτά για να στεγάζεται απλά ο σύνδεσμος, Καβάλα έχουν πέσει πάρα πολύ (όπως και Δράμα), Έβρο μην σου πω τι τους έχει κάνει η νέα γενιά μας εκεί.... Δεν "συγκινεί" το χανούμι όσο κάποτε στον Βορρά. Έχουν χάσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κόσμο εδώ και 25 χρόνια, στον Βορρά από εμάς, και στην Αθήνα από γάβρους.
Επίσης, δεν βγάζουν κοσμο στα "άλλα". Στα 00ς που η Ελλάδα έβραζε, ΠΑΟΚ, γάβρος και βάζελος βγάζαν πολύ κόσμο για κόλπα. Τα χαμούνια με το ζόρι να έχουν 100 άτομα για αυτά, δεν το έχουν, δεν συγκινεί το χαμούνι...Ρε φίλε μιλάμε για ομάδα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΩΝΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, δεν τους θέλει κανείς, δεν τους υπολογίζει κανείς, τους θεωρούν ΟΛΟΙ ότι είναι βλάκες. Το μόνο που τους σώζει είναι ότι έχουν έδρα στην Αθήνα. Μιλάμε ρε φίλε για μία ομάδα με 12 πρωταθλήματα και 20 ξερω γω κύπελλα, που έχει πάνω κάτω ποσοτικά τον ίδιο κόσμο με εμάς στην Ελλάδα. Βάλε τον ΠΑΟΚ με 12 πρωταθλήματα και 20 κύπελλα και πες μου αν υπήρχε χαμούνι. Πολύ λαιτ καταστάσεις, πολύ χαμηλό ειδικό βάρος το χαμούνι.
Σκέψου μόνο ότι οι πεταμένοι έστειλαν 40 άτομα από Αθήνα για τον σύνδεσμο μας στο Κιάτο. Τα παιδιά δεν το έχουν, δεν κάνουν για τίποτα.