Author Topic: αεκάκι αυτή η ύπουλη ομάδα των Αθηνών (για ποια ξαδέρφη μιλάμε;)  (Read 114125 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Τι λενε ρε?Εχασε το κρατος καμια 100ρια και βαλε μυρια(ετσι λενε) απο την αεκ και τωρα θα της δωσουν και αλλα 20 κ απο πανω??Λεφτα φορολογουμενων?Γτ ρε μαλακες να δωσω εγω δηλαδη λεφτα για το ξογαμο μπασταρδακι του γαυρου?Οχι ρε,οπως ειπε κ ο φιλος απο πανω να τους μπλοκαρουν,εκει μια ζωη στη Γ να παρακαλανε τα παιδακια απο τη πλατεια να φυγουν για να παιξουν αυτοι μπαλα!!!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
κοιτα να δεις ρε....μηδεν χρεη....κουτρα γηπεδακι....μια χαρα...

αλλα ρε πουστοχανουμο....οπαδικα η ρετσινια της Γ εθνικης και παικτικα μαλιστα δεν θα σβησει ποτε!!!!!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline pks

• Αποστολή
  • **
από σιχαμένοι έχουν γίνει εμετικοί...

σκατοκάργιολα... ακόμα και ψόφιοι μας γυρνάτε τα άντερα...

baron

• Guest
Δεν πρέπει να μείνουμε στο μπινελίκι. Αυτή η φάση του χανουμιου έχει μέσα δημόσιο χρήμα και άρα μπορούμε να αντιδράσουμε.

για αρχή θα έλεγα να το κάνετε θέμα όπου μπορείτε.
Πάρτε τηλ. σε ραδιφωνικους σταθμούς.
Γράψτε στα Blog σας άμα έχετε. Στο FB. Οπουδήποτε να γίνει ντόρος.

Και πραγματικά πίεση στην ΠΑΕ να κυνηγήσει το θέμα μέσου δικαστηρίων. Ασφαλιστικά μετρα κλπ.

Στους συνδέσμους να αναλάβουν δράση.

Μουλωχτά μέσα στο καλοκαίρι πάνε να περάσουν την φάση :kapnos:

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Επιστολή από τον πρωθυπουργό μέχρι... τον πιο άθλιο ΑΡΔ της χώρας... Μην αναφέρω και για εξωτερικά...

CLUB LARISA

• Guest
ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ (αν γίνει) ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΒΑΝΤΑ. 20 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΒΑΝΤΑ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ σωματειο ΠΟΥ ΤΟ 2004 ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ, όταν υπάρχουν παιδάκια στο δρόμο που πεινάνε και οικογένειες που ζούνε στα πάρκα.

ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ - ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
« Last Edit: June 21, 2013, 22:23:13 by CLUB »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Δυστυχώς ο μελισαννίδης είναι μάγκας και πήρε αυτό που ήθελε, ο δικός μας είναι καλυνυχτάκιας και παίρνει τα αρχίδια του σαμαρά. Μόνο πάει και τον βλέπει και τον ξαναβλέπει, τους δίνει το ξενοδδοχεία να κάνουν συνέδρια και τους ξαναβλέπει και στο τέλος από φλεβάρη, πάμε μάη, από μάη ιούνη και από ιούνη σεπτέμβρη, για τα χρέη του ΠΑΟΚ δηλαδή ζήσε μάη μου να φας τριφύλι. Ο άλλος ούτε συναντήσεις ούτε φρου φρου και αρώματα ούτε τίποτα, μια εικόνα σήκωσαν μαζί πάρε 20 χαρτιά να κάνεις γήπεδο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline 1926vorios

• Αποστολή
  • **
Εμεις λεμε να πληρωσουμε τα καθαρα χρεη μας και μας πηγαινουν δεξια κι'αριστερα και στο συνονθύλευμα χωριατογκαγκαρων,εν μια νυκτι βρηκαν ακρη!Το αποπαιδι της κατω υποβοσκουσας ελλαδας,αναθαρρει πανω στο <κρατος>.Οπαδοι μια ομαδος που μεχρι και πριν 5 μερες ,<κυνηγουσαν> το συστημα,οπαδοι που πλεον θεωρουσαν ,πως ο λαος του Π.Α.Ο.Κ. ειχε δικιο πως τα πρασινοκοκκινα μιζεριαζουν τον κοσμο απο την αηδια,οπαδοι που εκαναν σημαια την προσφυγια(πατριδες) για να νιωσουν τα ιδανικα μας ...πολλα μπορεις να πεις για το  συνονθύλευμα !!!
ΕΠΙΧΟΡΗΓΙΣΗ ΟΜΑΔΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ 20.000.000 ,ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ!
Το <κρατος> κοβει απο παντου,αλλα εσυ εισαι και θα εισαι η ΚΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ!

Π.Α.Ο.Κ.       ΡΕ ΛΙΓΟΙ!

Offline savage republic

• Βασικός
Πάντως τα χρήματα τα πήρε από ΕΕ. ΑΠλά η περιφέρεια πρέπει να δώσει την πρώτη εγκριση και αυτήν πήρε. Δεν είναι του ελληνικού δημοσίου τα χρήματα. Να μην ξεχνάμε πως ο μεγαλύτερος επενδυτής, το ίδιο το κράτος, έχει κυρήξει παύση επενδύσεων και πως και πριν, ένα 80% των προς επένδυση χρημάτων από ΕΕ δεν αξιοποιούνταν. Αυτό που λέω είναι ότι δεν με νοιάζει τι κάνει ο Μελισσανίδης. Εμένα ο ΠΑΟΚ με νοιάζει.-

CLUB LARISA

• Guest
ε η περιφερεια κεντρικης μακεδονιας δεν εχει γκαφρα να μας δωσει;

Όσο είχε φράγκα επί κουμπαράκου-προέδρου της επο, όταν καλαφάτης κ σια παρακαλούσαν για Δ-Α-Ν-Ε-Ι-Ο το οποίο τελικά πήραμε αφού χάσαμε την ευρώπη και μας λοιδορούσαν απο πάνω με φτηνά ξυπνατζίδικα αγράμματα σλόγκαν "για τον ΠΑΟΚ ανοίγουν οι τράπεζες κ την κυριακή". Δάνειο που αποπληρώθηκε ΟΛΟ τις 2 πρώτες χρονιές του κλεφτοθόδωρα απο την τσέπη του ΠΑΟΚτσή.

Ευρώπες επιδοτούμενα πακέτα και τ αρχίδια μου κουνιούνται, στην Αθηνών -Πατρών ακόμα σκοτώνονται οικογένειες στο δρόμο του Αντρέα και το μπατσοκ μέσω του σγουρού ΔΩΡΙΖΕΙ χρήματα του ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ (τα λεφτά της ευρωπης δεν είναι απρόσωπα, απο φορολόγηση των πολιτών των κρατών μελών προέρχονται) ΣΤΟΝ Ο.Σ.Φ.Π. Δεκελείας.
Άντε μπας κ ξυπνήσουμε, μας κλέβουν, γαμάνε την ιστορία με φαβοριτισμό υπερ των ανύπαρκτων κ μεις τυρβάζουμε μη μου τους κύκλους τάρατε

ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΜΟΥΝΙΑ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
« Last Edit: June 22, 2013, 17:44:42 by CLUB »

baron

• Guest
Πάντως τα χρήματα τα πήρε από ΕΕ. ΑΠλά η περιφέρεια πρέπει να δώσει την πρώτη εγκριση και αυτήν πήρε. Δεν είναι του ελληνικού δημοσίου τα χρήματα. Να μην ξεχνάμε πως ο μεγαλύτερος επενδυτής, το ίδιο το κράτος, έχει κυρήξει παύση επενδύσεων και πως και πριν, ένα 80% των προς επένδυση χρημάτων από ΕΕ δεν αξιοποιούνταν. Αυτό που λέω είναι ότι δεν με νοιάζει τι κάνει ο Μελισσανίδης. Εμένα ο ΠΑΟΚ με νοιάζει.-
/quote]

ρε φιλε μου πρόσεχε τι και πως το γραφεις.

Έτσι όπως τοποθετείς το θέμα βγαίνει ότι εγώ ο ανύποπτος εάν πάω βρυξέλλες και ρωτήσω εάν η ΕΕ τα έσταξε για ένα ιδιωτικό γήπεδο στην ελλάδα για μια ομάδα ονόματι αεκ...θα μου πούνε; ναι

ξέρεις ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τα χρήματα δίνονται από την ΕΕ και η διαχείριση τους είναι θέμα του ED και σε συνεχεια των περιφερειών.

Εκτος το προφανές λάθος δίνεται και η εντύπωση ότι η ΕΕ χαρίζει χρήμα και ότι ο μελισσανίδης είναι μάγκας

Σε πληροφορώ ότι στα δικαστήρια της ΕΕ εκκρεμούν χιλιάδες υποθέσεις διασπάθισης χρήματος αναπτυξιακής χρηματοδότησης της ΕΕ- προς κράτη μέλη

κανένας μάγκας ο μελισσανίδης. Σούρτα φερτά των λαμόγιων του κράτους με ένα ιδιώτη που kapoia στιγμή θα τα βρούμε μπροστά μας.

λέω μαλακίες? πάρε , τα γερμανικά σου είναι καλά

http://www.euractiv.de/landwirtschaft-und-ernhrung/artikel/griechenland-gegen-rckzahlung-illegaler-agrarhilfen-005841

Offline savage republic

• Βασικός
Βαρώνε, με βάζεις ένα λινκ για κάποιους που βάζανε λάθος κιλά για να πάρουνε τις επιδοτήσεις στη γεωργία, ενώ εδώ πάει εντελώς αλλιώς. Για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, που το κατέχω, η αντιστοιχία είναι 1 προς 1. Δηλαδή, αν πας στην ΕΕ και είσαι αναγνωρισμένο ίδρυμα με 5 ευρώ και πεις έχω αυτό το σχέδιο, αυτή θα σου δώσει άλλα 5 για να το κάνεις. Εδώ ο μαφιόζος πετρελαιάς έχει ένα σχέδιο 70εκ., από τα οποία βάζει τα 30 και παίρνει άλλη μία επιδότηση όχι ο ίδιος, αλλά η περιφέρεια, ως υπεύθυνη για την ανάπτυξη. Δηλαδή η ίδια η περιφέρεια μπαίνει στο παιχνίδι. Δηλαδή, αύριο-μεθαύριο, θα θελήσει το κράτος να κάνει διεθνείς αγώνες, θα μπορεί να πάει στη νέα νέα φιλαδέλφεια, καθώς θα έχει μπει σαν εγγυητής. Αυτό μόνο χάνουν (χωρίς να τα ξέρω 100% πως το προχωράνε, κάτι είπανε για μουσείο για τους πρόσφυγες και ίσως μέσα από τέτοιες μαϊμουνιές θα το περάσουνε). Για μένα όμως το κράξιμο δεν είναι σωστό, για έναν λόγο. Μπορεί να γαμώ την κούλα και τα πάντα τους, αλλά ισχύει για τη γειτονιά τους, ό,τι ισχύει για την Σαλονίκη, αν η ΠΑΟΚάρα θελήσει να κάνει νέο γήπεδο μακρυά από την Τούμπα. Η γειτονιά θα μαραζώσει (η Τούμπα), όπως έχει μαραζώσει και η φιλαδέλφεια. Από κει και πέρα, οι μεγάλοι χαμένοι της υπόθεσης είναι τα χανούμια. Χάνουν τον χαρακτήρα τους, υποδουλώνονται στον γατούλη (ντεμέκ τίγρη) και χάνουν για δεύτερη φορά το γήπεδό τους (καθώς θα πάει στον γατούλη με επικυριότητα περιφέρειας, δηλαδή κράτους). Αυτά.

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
ναι ρε φιλε..αλλα τους σκανε 20 χαρτια το καταλαβενεις?ποιο χαρακτηρα τους λες οτι χανουνε..εκει που θελανε το κανουνε,στο μελισαρχιδι θα ανοικει το γηπεδο δλδ στο χανουμι..κ αν παιζει κ κανα ματσ εθνικης στα αρχιδια τους..κ συ σαββιντι τρεχα παρακαλα να πληρωσεις χρεη
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline savage republic

• Βασικός
ΕΜΕΤΟΣ
ξηγήσου

ναι ρε φιλε..αλλα τους σκανε 20 χαρτια το καταλαβενεις?ποιο χαρακτηρα τους λες οτι χανουνε..εκει που θελανε το κανουνε,στο μελισαρχιδι θα ανοικει το γηπεδο δλδ στο χανουμι..κ αν παιζει κ κανα ματσ εθνικης στα αρχιδια τους..κ συ σαββιντι τρεχα παρακαλα να πληρωσεις χρεη
τον ίδιο χαρακτήρα που θα χάσουμε εμείς άμα η Τούμπα γίνει ιδιοκτησία Σαββίδη. Δεν ξέρω τι άλλο να σε πω για να σε βοηθήσω να καταλάβεις τη διαφορά.

Για τα χρέη, συμφωνούμε.

baron

• Guest
Βαρώνε, με βάζεις ένα λινκ για κάποιους που βάζανε λάθος κιλά για να πάρουνε τις επιδοτήσεις στη γεωργία, ενώ εδώ πάει εντελώς αλλιώς. Για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, που το κατέχω, η αντιστοιχία είναι 1 προς 1. Δηλαδή, αν πας στην ΕΕ και είσαι αναγνωρισμένο ίδρυμα με 5 ευρώ και πεις έχω αυτό το σχέδιο, αυτή θα σου δώσει άλλα 5 για να το κάνεις. Εδώ ο μαφιόζος πετρελαιάς έχει ένα σχέδιο 70εκ., από τα οποία βάζει τα 30 και παίρνει άλλη μία επιδότηση όχι ο ίδιος, αλλά η περιφέρεια, ως υπεύθυνη για την ανάπτυξη. Δηλαδή η ίδια η περιφέρεια μπαίνει στο παιχνίδι. Δηλαδή, αύριο-μεθαύριο, θα θελήσει το κράτος να κάνει διεθνείς αγώνες, θα μπορεί να πάει στη νέα νέα φιλαδέλφεια, καθώς θα έχει μπει σαν εγγυητής. Αυτό μόνο χάνουν (χωρίς να τα ξέρω 100% πως το προχωράνε, κάτι είπανε για μουσείο για τους πρόσφυγες και ίσως μέσα από τέτοιες μαϊμουνιές θα το περάσουνε). Για μένα όμως το κράξιμο δεν είναι σωστό, για έναν λόγο. Μπορεί να γαμώ την κούλα και τα πάντα τους, αλλά ισχύει για τη γειτονιά τους, ό,τι ισχύει για την Σαλονίκη, αν η ΠΑΟΚάρα θελήσει να κάνει νέο γήπεδο μακρυά από την Τούμπα. Η γειτονιά θα μαραζώσει (η Τούμπα), όπως έχει μαραζώσει και η φιλαδέλφεια. Από κει και πέρα, οι μεγάλοι χαμένοι της υπόθεσης είναι τα χανούμια. Χάνουν τον χαρακτήρα τους, υποδουλώνονται στον γατούλη (ντεμέκ τίγρη) και χάνουν για δεύτερη φορά το γήπεδό τους (καθώς θα πάει στον γατούλη με επικυριότητα περιφέρειας, δηλαδή κράτους). Αυτά.

γιατί μπερδεύεις τα πράγματα?

Δεν υπάρχει καμια επιδότηση.

Τα χρήματα είναι υπόλοιπο από επιχορήγηση της ΕΕ για συγκεκριμένο σκοπό τα οποια η περιφερειακή διοίκηση αττικής τα χρησιμοποιεί AY(ΑΙΡΕΤΑ για να ικανοποίηση υμετέρους και χανούμια ψηφοφόρους μια που το μελισσόπουλο φαίνεται να είναι καλός φίλος του σαμαριού.

Για αυτά τα χρήματα θα λογοδοτήσουν , θα συρθούν στα δικαστήρια και στο τέλος ο "λαουτσικος" θα τα πληρώσει ντούκου πίσω. Έτσι είναι και όχι αλλιώς.

Η φιλαδέλφεια μαράζωσε γιατί δεν έχει γήπεδο? Μα τι λες τώρα? Ο οικονομικός μαρασμός μιας περιοχής ΔΕΝ είναι αποτέλεσμα του ότι κλείνουν ένα μαγαζί μετά το άλλο η ανύπαρκτη βιοτεχνία-βιομηχανία και θα σώσει την φιλαδέλφεια η την τούμπα ένα γήπεδο? Σε πια περιοχή του κόσμου ένα γήπεδο έγινε αιτια της οιονομικής ανάπτυξης και το φέρνεις ως παράδειγμα?

Sorry σάμπατς νομίζω ότι έχασες το θέμα.

Και αυτό είναι ένα: Ο φίλος του σαμαρά παίρνει ζεστό χρήμα που δεν δικαιούται και το οποιο θα το πληρώσουμε όλοι μας σε κάποιο χρόνο.

Νεοδημοκρατικό σκάνδαλο

Offline Català

• Αλλαγή
όπως έχει μαραζώσει και η φιλαδέλφεια.

:o :o :o

ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ;;;;;

:smack: :smack: :smack:

ΗΜΑΡΤΟΝ, πραγματικά, ΗΜΑΡΤΟΝ!

Offline Català

• Αλλαγή
Δηλαδή, αν πας στην ΕΕ και είσαι αναγνωρισμένο ίδρυμα με 5 ευρώ και πεις έχω αυτό το σχέδιο, αυτή θα σου δώσει άλλα 5 για να το κάνεις.

?????
Φυσικά και όχι, αυτή ΙΣΩΣ σου δώσει, έχει μεγάλη διαφορά.
Για να τελειώνουμε, επειδή κάτι "τυχαίνει" να ψιλοξέρω κι εγώ από ΕΕ, να ξεκινήσω υπενθυμίζοντας ότι τα χρήματα της ΕΕ είναι επίσης δημόσιο χρήμα, χρήμα του Ευρωπαίου φορολογούμενου. Οι επιδοτήσεις επειδή ακριβώς περνάνε από την έγκριση της ΕΕ ανάλογα με τα κονέ σου στο ελληνικό δημόσιο, εννοείται ότι έχουν τους ίδιους κανόνες πουστιάς, τα παραδείγματα είναι άπειρα.
Επίσης, ας κοιτάξετε σήμερα το εξώφυλλο του πρωταθλητή, είναι άκρως διδακτικό. Να υπενθυμίσω ότι πρώτα η φιλαδέλφεια ήταν να γίνει ολυμπιακό γήπεδο με δημόσιο χρήμα για το 2004, αλλά το αεκ τότε ήταν μπουρδέλο και προχώρησαν στον επόμενο που ήταν ο κόκκαλης και είχε ήδη χωθεί.
Κατά τα άλλα, ο μελισσανίδης όσο είναι ο (υποτακτικός του και όχι φίλος του) σαμαράς στην εξουσία, και όντας ένα τεράστιο μέγεθος εφοπλιστικά ούτως ή άλλως (μέσα στους 10 πρώτους για όποιον καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό), θα ξεπεράσει τον κόκκαλη και θα τον αφήσει πολύ πίσω στη διαπλοκή και την πουστιά.

ΥΓ: ΟΧΙ, ΝΑ ΜΗ ΜΑ ΔΩΣΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
Για να αποκτήσουμε γήπεδο μπάσκετ μετά από πολλούς αγώνες, βάλαμε δικό μας οικόπεδο και το κράτος έβαλε την κατασκευή, σε εμάς ανήκει το 1/3 και στο κράτος τα 2/3. Και έχουν να σου λένε κιόλας οι μούλοι ότι ο ΠΑΟΚ έχει ιδιόκτητο γήπεδο από το κράτος.
Ούτε για πλάκα

Offline savage republic

• Βασικός
Πάσο. Όπως λέει και το νέο τατού του Κατιδιάρη MY MISTAKE :'(