Author Topic: αεκάκι αυτή η ύπουλη ομάδα των Αθηνών (για ποια ξαδέρφη μιλάμε;)  (Read 114262 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Στο ελλαδισταν που ζουμε, μπραβο στα χανουμια για τα χτεσινα και για τη σταση που κρατανε εδω και καιρο απεναντι στην ομαδα τους...Τι να πρωτοθυμηθεις, την υποδοχη της ομαδας τους στο ηρακλειο με γιουχες πριν το ματς με εργοτελη, τα ντου στο γηπεδο, τα καψονια που κανανε στους παιχτες τους να πανε με ταξι σε αγωνα λογω της ξεφτιλας απο την εξαρα, και το κορυφαιο τα χτεσινα με τρομοκρατια εντος και εκτος γηπεδου και κατακτηση κυπελλου με ΝΤΑΗΛΙΚΙ.

Εγω απο χτες παραδεχομαι τα χανουμια οπαδικα-εμεις οπαδικα αποδειχτηκαμε γατακια οταν παιχτες τρεχουμε και τους αποθεωνουμε στα αεροδρομια για στιγμιαιες επιτυχιες και στο ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ματς της χρονιας αποδειχτηκανε κοτες και ο κοσμος τους χειροκροτησε στο τελος του ματς...

Χτες η αεκ οπαδικα και αγωνιστικα εδειξε γιατι παραμενει μεγαλη ομαδα. Εμεις μονο για φρουφρου και αρωματα και να υποτιμουμε το αεκακι...Το αεκακι χτες σηκωσε με μαγκια ΚΥΠΛΕΛΛΑΚΙ..Κατι που εσυ αποδειχτηκες λιγος.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
έλα ρε IRON
μετά από όλα αυτά τα ψέματα που έχουν αραδιάσει φέτος μετά την διάρρηξη συνδέσμου στις 4 το πρωί και ότι άλλο δεν μπορώ να θυμηθώ εσύ παραδέχεσαι τα χανούμια επειδή διέκοψαν έναν τελικό 10 λεπτά πριν τελειώσει και ενώ κέρδιζαν 3-0...???
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
που ειναι πλεον-τα υποδειγματα αθλητων κατα τους δημοσιογραφους-δελλας και λυμπεροπουλος να μιλησουν παλι ΄΄μονο στην τουμπα γινονται αυτα'' και αλλες παπαρολογιες......γαμω την αεκ σας.............ντροπη των οπαδων

Να θυμηθουμε οτι ο δελλας στο πρωτο παιχνιδι φετος μας ειχε ζαλισει τα ουμπαλα λεγοντας οτι σε ολη την (διεθνη, sic) ποδοσφαιρικη του καριερα πρωτη φορα πεταχτηκε ...δολοφονικο διλιτρο μπουκαλι κοκακολα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Όπως λέει και ο HOMO, δεν μπορώ να φανταστώ αν τα μισά από αυτά τα έκαναν ΠΑΟΚτσήδες τι θα γραφόταν.. Δεν μπορώ πραγματικά να το φανταστώ...
Κρίμα για τον Ατρόμητο που μπορούσε, έβλεπα το ματς με ένα χανούμι... όλη την ώρα να μου λέει "μαλάκα κοίτα κόσμο μέσα".. Πρώτη φορά είδανε τόσο κόσμο δικό τους σε ματς...
Τίποτα δεν θα ήταν ίδιο αν έδινε το οφσάιντ (έτσι θέλω να πιστεύω), αλλά μετά το τρίμπαλο δεν μπορούμε να λέμε και πολλά.. αν έληγε με το 0-1 τότε ναι, θα ήταν ακόμα πιο άδικο...

Βασικά το άδικο είναι που δεν ήμασταν εμείς εκεί...

Είναι που είναι σκατά το ελληνικό ποδόσφαιρο, τώρα έγινε πιο σκατά ακόμα... Ξεφτίλες... Να νικάς με 3-0 και να την πέφτεις σε παίχτες και οικογένειες... Αν αυτά σας αρέσουν τότε τι να πω...

Ναι τους παραδέχομαι που τους γελοιοποίησαν για άθλιες εμφανίσεις και πορεία στο κύπελο και πρωτάθλημα σε αντίθεση με εμάς που σαν τα γίδια φωνάζουμε "εμείς μαζί για μία ζωή.." και ας γράφουμε και μαύρες σελίδες... Αλλά όχι ρε βλάκες να πάτε τελικό και ας είναι και με το έτσι θέλω και να τα κάνετε πουτάνα ενώ το έχετε πάρει με 0-3..

ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

makptol

• Guest
Φανταστειτε αν δικοι μας εκαναν το 1% απο οσα εγιναν σημερα τι θα γραφονταν και τι θα λεγονταν στα  μμε. Απλα φανταστειτε...

Παντως μεγαλα παληκαρια οι οπαδοι της αεκ.....

τα κανανε και οι 30 δικοι μας απλα δεν χτυπησαν (δεν τους αφησαν) παικτες και διατητη οπως χθες ......και ειναι τραγωδια καποιοι να λενε "μαγκες οι αεκτζηδες που τα κανανε μπουρδελο και κερδισανε και 3-0"....γιατι αυτο δειχνει οτι επικροτουμε τις μαλακιες των δικων μας 30......παντα απο το 1926 η αντιμετωπιση των ομαδων του ΠΟΚ ειναι διαφορετικη ιδια επισοδεια σε μας βαφτιζονται εγκληματα και σε αυτους πταισματα ε εμεις πρεπει να πεφτουμε στην ιδια λουμπα παντα ? αφου ξερουμε την αμτιμετωπιση που θα εχουμε....
παντως χθες χτυπηκε ο κακκος οι παικτες τους ατρομητου και το ματς ηθελε αλλα 7 λεπτα να ληξη εγιναν οργια ......

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Οσο και να μας ποναει, μετα απο χρονια κανεις δε θα θυμαται τα επεισοδια στον τελικο αλλα η ιστορια εγραψε κυπελλουχος το χανουμι. Και η καραμελα για αεκακι πλεον να τελειωσει, ειδικα συγκριτικα με εμας που ουκ ολιγες φορες μας εχει πελατη με τεσσαρες μαλιστα τα τελευταια χρονια...

Καλο να ειμαστε ρεαλιστες και να μην πλαθουμε ιστοριες περι τεραστιου ΠΑΟΚ και για αεκακι..Δεν ειναι ετσι, τα παραμυθακια τελειωσαν χτες..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
αβε αϊρον φωνη της λογικης και του ρεαλισμου.

οι μπερδεμενοι σε χαιρετουν

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
το καλο το σουτι   
http://imageupload.org/?d=4DBD17521

με τα ψεμματα μια ζωη αυτη η ομαδουλα με τους χειροτερους οπαδους κιτρινιαρηδες ψευτες πουτανας γιοι

γαμιουνται παικτες (ουτε καν μισθοφοροι) - διοικηση (για γελια) που δεν ημασταν εμεις εκει χτες.

αλανι Σκονδρα ελα στον ΠΑΟΚ
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
αβε αϊρον φωνη της λογικης και του ρεαλισμου.

οι μπερδεμενοι σε χαιρετουν

σου ζητω συγνωμη που σε ξυπνησα απο το ονειρο
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
εμενα δε με ξυπνησες απο κανενα ονειρο μην ανησυχεις την παρτη σου κοιτα κι αμα θες γινε χανουμι να γουσταρεις.

ενω εχεις καποια δικια στην αρχη για το πως θα επρεπε να αντιμετωπιζαμε κλαρινα με σουτια στους παικτες κι οχι τα τραγικα εμεις μαζι για μια ζωη και αεροδρομια για κατι ¨χ¨ η κατι διπλα της πουτσας στα οποια συμφωνω (αν και σ αυτα εχω κατι ενστασεις γιατι για καμμια 100 μπουφους το πολυ τρωει χρεωμα ολοκληρος λαος) μπερδευεσαι και αναφερεις τη λεξη οπαδικα. οπαδικα ο ΠΑΟΚ ειναι τεραστιος και δεν υπαρχει η αναγκη να πλασουμε καμμια ιστορια και κανενα παραμυθακι, ολα καταγεγραμμενα ειναι. αμα τα ξερεις φυσικα αν οχι δεν εχω καμμια ορεξη για φροντιστηριο.

εμεις λιγοι και τα τσακαλια απο την ανακασα τα φιλαδελφεια και τον περισσο μαγκες. ενταξει...

opws_mathame

• Guest
Στο ελλαδισταν που ζουμε, μπραβο στα χανουμια για τα χτεσινα και για τη σταση που κρατανε εδω και καιρο απεναντι στην ομαδα τους...Τι να πρωτοθυμηθεις, την υποδοχη της ομαδας τους στο ηρακλειο με γιουχες πριν το ματς με εργοτελη, τα ντου στο γηπεδο, τα καψονια που κανανε στους παιχτες τους να πανε με ταξι σε αγωνα λογω της ξεφτιλας απο την εξαρα, και το κορυφαιο τα χτεσινα με τρομοκρατια εντος και εκτος γηπεδου και κατακτηση κυπελλου με ΝΤΑΗΛΙΚΙ.

Εγω απο χτες παραδεχομαι τα χανουμια οπαδικα-εμεις οπαδικα αποδειχτηκαμε γατακια οταν παιχτες τρεχουμε και τους αποθεωνουμε στα αεροδρομια για στιγμιαιες επιτυχιες και στο ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ματς της χρονιας αποδειχτηκανε κοτες και ο κοσμος τους χειροκροτησε στο τελος του ματς...

Χτες η αεκ οπαδικα και αγωνιστικα εδειξε γιατι παραμενει μεγαλη ομαδα. Εμεις μονο για φρουφρου και αρωματα και να υποτιμουμε το αεκακι...Το αεκακι χτες σηκωσε με μαγκια ΚΥΠΛΕΛΛΑΚΙ..Κατι που εσυ αποδειχτηκες λιγος.
καλα μη τους παραδεχεσαι τοσο.αυτο το μικρο μεγεθος το εχω ξεφτυλισει μεσα στο σπιτι του το 2005 οταν στη μοναδικη γειτονια τους τοθς κυνηγουσα για μιση ωρα.τους ξεφτυλισα επισης πρωτη αγωνιστικη στο 0-0 οπου και παλι τους κυνηγησα μεσα στην πολη τους.στη λαμια ομως εχασαν οποιοδηποτε ιχνος σεβασμου για τα ψεματα που λενε καθως αποδειχτηκαν χειροτερη απ τα σκουληκια.το οτι ο διαχειριστης του ΠΑΟΚ ειναι ανικανος να ηγηθει το συλλογο δδεν εχει να κανει κατι σε σχεση με το κρατικοδιαιτο σωματειο της αεκ44.μαλλον εισαι ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ η ειχες καποιο φιλο στην οριτζιναλ τρικαλων οπου το 2003 οταν παιξαμε εκει με αρη η φαπα πηγε συννεφο.συνεχισε να μιλας με θαυμασμο για την επισημη οπαδικη μας πουτανα.για την οποια αν αρχισουμε να μιλαμε για πριν το 2000 ο ορος αεκακι ειναι τιμητικος
« Last Edit: May 01, 2011, 15:42:12 by tsakalaki »

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
ok μεγαλε χουλιγκαν
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Τσάμπα μαγκιά είναι όταν σε τελικό μέσα στην έδρα σου με αντίπαλο μια ομάδα που στην γειτονιά της μέσα οι οπαδοί της είναι ισχνή μειοψηφία να το παίζεις γενικός γαμάω και να σπας.. Η μαγκιά φαίνεται απέναντι σε σοβαρούς αντίπαλους όχι απέναντι στην χαλκηδόνα και τους τσάτσους του Σπανού... Οπότε οπαδικά μια τρύπα στο νερό έκαναν τα χανουμάκια (όχι οτι μπορούν και παραπάνω δηλαδή)
Αυτό όμως δεν είναι το κύριο θέμα. Το θέμα είναι οτι μια ομάδα σε ελεύθερη πτώση σε όλα τα αθλήματα φέτος είχες την ευκαιρία να της ρίξεις μια φάπα να την στείλεις στα τάρταρα και αντ'αυτού σαν αιώνιος αυτόχειρας την ανέστησες και της έδωσες το φιλί της ζωής μέσα στην έδρα σου (που και καλά είναι καμίνι και φρούριο απόρθητο..)
Περαστικά μας λοιπόν όλων που θα πρέπει να ανεχόμαστε την ψευτομαγκιά και την χαρά των χανουμιών που ξαναβγήκαν από τις τρύπες τους να το παίξουν μεγάλη ομάδα και ελπίζω μια φορά σε αυτήν την ομάδα το πάθημα να γίνει μάθημα και κάποια λάθη φετινά να μην επαναληφθούν...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

opws_mathame

• Guest
εισαι πολυ προκλητικος ρε φιλε να το ξερεις.μετα τη στημενη τιμωρια στο βολο εκραζες τον ΠΑΟΚ.σημερα λες μαγκες τα χανουμια για τις βλαχομαγκιες τους.δεν πειραζει εγω ουτε χουλιγκαν ειμαι ουτε τπτ.εχω ακομα ακμη και αυνανιχομαι μπροστα στο φεισμοπυκ καθε μερα τα εχουμε ξαναπει αυτα.τα φιλαρακια σου παντως με τα κιτρινα οπου τα εχω βρει τα εχω δει απο την πισω μερια

opws_mathame

• Guest
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
« Last Edit: May 01, 2011, 15:43:46 by tsakalaki »

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
« Last Edit: May 01, 2011, 15:46:11 by tsakalaki »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

opws_mathame

• Guest
συγχαρητηρια.απλα γραψτο τ ονομα σου στα ελληνικα.ΕΙΡΩΝ γραφεται γιατι με ι και ο???οσο και να τον μικρυνεται τον ΠΑΟΚ οι κιτρινιαρηδες θα ειναι μια τριχα απο τους ορχεις μας.απο την εποχη που μικρα παιδια διαβαζαμε στις εφημεριδες για το ξεβρακωμα τους στα τεμπη.μεχρι οταν ερχοταν στην τουμπα και γλυφανε με πανια αλληλεγγυης και γαμιεται ο θρυλος κ ο πειραιας μεχρι οταν τους χαριζαν τα πανια οι μπατσοι το 97 και οι ιδεολογοες χανουμισες τα παιρναν

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Μην φωνασκείς , εισακούσθηκες τέκνον μου  ;D ;D ;D
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...