Author Topic: αεκάκι αυτή η ύπουλη ομάδα των Αθηνών (για ποια ξαδέρφη μιλάμε;)  (Read 114119 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

opws_mathame

• Guest
οτι και να κανετε ρε πουτανες θα αποκλειστειτε.κ το κακο για σας ειναι οτι θα σας υποστηριζουν σκουληκια γριες και γαβροι σ αυτα τα παιχνιδια και θα πικραθειτε ολοι μαζι

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Έχω μια πρόσβαση σε παίχτη της ξαδέρφης (όχι βασικό). Να ξέρετε ότι οι παίχτες της κούλας παίζουν όλη τη χρονιά για να πάρουν το κύπελλο. Μου το λεγε από το καλοκαίρι και μου κανε εντύπωση. Χαρακτηριστικά μου είπε "Παίρνεις τίτλο και πας και europa χωρίς τα play off, άσε που έχω να κάνω διακοπές 2 μήνες από τότε που ήμουν 15". Κοινώς αδέρφια αν κοιμηθεί ο Θεός και το πάρουν οι γαμημένες ξαδέρφες, μην σας κάνει εντύπωση αν δεν μπουν καν play off. Αυτά και ελπίζω να θέλουν τον τίτλο περισσότερο οι δικοί μας οι παίχτες. Γιατί αν ψιλιαστώ ότι παίζανε με τέτοιο πάθος μόνο στην Ευρώπη για τα πριμ και για τους μάνατζερ, θα νιώσω πολύ μαλάκας για άλλη μια χρονιά.

Εγω εχω να κανω διακοπες 2 μηνες απο καλοκαιρι 2ας γυνασιου με 3ης και ειμαι 29 ετων... Αυτος ποσο ειναι? :P
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline Euthemes

• Αλλαγή
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Άσχημη κλήρωση είχε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ στα προημιτελικά του Challenge Cup. Η «Ένωση» έπεσε πάνω στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στις 26 ή 27 Μαρτίου στη Σερβία και τη ρεβάνς στις 2 ή 3 Απριλίου στην Ελλάδα.

Πέρα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου, κάποιοι είχαν εκφράσει και ανησυχία για επεισόδια σε πιθανό «ραντεβού» με τους Σέρβους, λόγω των σχέσεων των θερμόαιμων οπαδών τους με εκείνους του ΠΑΟΚ και μετά τα όσα συνέβησαν πέρυσι στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου.

http://www.sport-fm.gr/article/461568

:03:
ΠΑΟΚ G4Α

Offline maria-mtb

• Βασικός
XOXOXOXOOXOXOXOOXOOXOXO! O ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΕΣ.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
στη λαμία χανουμια ειχατε ανακαλύψει και σερβους, όπως τους ανακαλυπτουν πυκνά συχνά και κατι γριες και κατι σκουλίκια.

τελικά ειμαι πολυ καλός ανθρωπος και μ΄αγαπαει η τυχη. ναι ρε γαμημένες ειμαι παρα πολυ καλός ανθρωπος και μ΄αγαπαει η πουτανα τοσο πολυ που σας τους εφερε στο δρομο σας να τους δειτε πραγματικά και οχι στη φαντασία σας.

θα ανεβείτε βελιγράδι ή πεφτει μακρυά?
« Last Edit: March 01, 2011, 19:32:11 by spartiatis »

ive4

• Guest
Σήμερα έδειξαν ποιοι είναι! Κάνατε τους μάγκες εναντίον της διαιτησίας όλα τα χρόνια, αλλά αυτά τα 11 εναντίον 9 μόνο ο γαύρος τα έκανε μέχρι σήμερα. Ούτε την κόκκινη στον Σορλέν ξεχνάμε, ούτε την κόκκινη στον Ίβιτς θα ξεχάσουμε..

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΘΕΛΩ ΠΥΡΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΟΥΧΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΟΥΤΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ.ΜΟΝΟΝ ΠΑΟΚ και μονο γιουχα

υγ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Γ-ΚΑΒΛΩΜΕΝΟΙ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή

ive4

• Guest
Και εντελώς τυχαία, μετά τις 2 αποβολές, ακολουθούν 2 παιχνίδια με την αεκ44!!!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
δεν ακολουθουν 2 με το νουμι περσεα. κυριακη με νουμι, τεταρτη με εργοτελη, κυριακη με γαυρο και μετα με νουμι παλι.
αν δε κανω λαθος δηλαδη.
----

γελαει ολος ο κοσμος με το πανι που βγαλατε ξυλο παντου.
χανουμια ψευτες-σκουληκια του νοτου.

opws_mathame

• Guest
Ο ΜΑΚΟΣ ΛΕΕΙ παμε στην τουμπα για προκριση κ καπακι πεφτει το σκηνικο απο πισω κ γελαει μονος του.γαμηστε το αυτο το μπουρδελο στο ναο

northeagle_4

• Guest
ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΣ ΓΑΜΙΟΛΛΑ,ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕ΅ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΑΩ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ.

Offline maria-mtb

• Βασικός
μπραβο σε αυτον που εβγαλε αυτον τον τιτλο. και η παρενθεση αν και ρητορικη καιρος να σβηστει.

Offline diegito4

• Αλλαγή
Ο ΜΑΚΟΣ ΛΕΕΙ παμε στην τουμπα για προκριση κ καπακι πεφτει το σκηνικο απο πισω κ γελαει μονος του.γαμηστε το αυτο το μπουρδελο στο ναο

video link?

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
γελαει ολος ο κοσμος με το πανι που βγαλατε ξυλο παντου.
χανουμια ψευτες-σκουληκια του νοτου.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

makptol

• Guest
Κολοομαδα μια ζωη στην πουστια ......τσιρακι του βαζελου .....Θέλετε δεν θέλετε 40.000 θα είμαστε ΟΑΚΑ
.......στις 30 Απριλίου .....

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Την κυριακη με τα καριολια παιζουμε χωρις Γκαρσια, Ιβιτς, Βιερινια, Τσιριλο, Λινο (να κι ενα καλο)...

Καθολου τυχαιες οι κοκκινες
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline savage republic

• Βασικός
Αστεία ομάδα, αστεία πανιά, ανύπαρκτος κόσμος. Σκουλήκια του νότου.-