Author Topic: αεκάκι αυτή η ύπουλη ομάδα των Αθηνών (για ποια ξαδέρφη μιλάμε;)  (Read 113820 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Σοβαρά ρε μεγάλε; Θα δειρεις δηλαδή τον κοντό ΕΣΥ; Για πήγαινε μόνος σου να το κανείς...

PAOK_VOLOS

• Guest
Εσυ τι εισαι,ο προστατης του προδοτη?Αργα ή γρήγορα δεν το γλιτωνει το ξύλο η πούστρα.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Προστάτης κανενός δν είμαι..πήγαινε μόνος όμως αν είσαι μάγκας και δειρτον..αν και δν σε βλέπω καλά...

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Κουλαρε μαγκα.μας πηρανε τα αιματα.
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Αυτό είναι το θέμα. Σε αυτούς τουλάχιστον βρέθηκαν 5-10 άτομα να σώσουν τα προσχήματα. Σε μας πολύ φοβάμαι ότι με κάποιες κινήσεις που έγιναν και την συνολική κωλοτούμπα του κόσμου δεν υπάρχει ούτε 1. Αλλά εδώ δεν υπάρχει αντίδραση ούτε στα λόγια οπότε τι περιμένουμε... Ο καιρός θα δείξει.

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
Προστάτης κανενός δν είμαι..πήγαινε μόνος όμως αν είσαι μάγκας και δειρτον..αν και δν σε βλέπω καλά...
πες μου λιγο το κινητο σου, γιατι οταν φαει καμια φαπα και κανει μηνυση θε σε συστησω σε αυτον...
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
Εσυ τι εισαι,ο προστατης του προδοτη?Αργα ή γρήγορα δεν το γλιτωνει το ξύλο η πούστρα.

η ομάδα έχει 2 προπονήσεις κάθε μέρα. andi να γραφεις πήγαινε να τον δείρεις.μονος όμως e...
My Own WoRST ENeMy.....

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Που να παει ρε συ μόνος...τον βλέπω να φεύγει τηλεκατευθυνομενος...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Απο τοτε που εφευρεθηκε το πληκτρολογιο πολυ μαγκια αρμενιζει διαδικτυακα.

Αμα θελατε να δειρετε τον κοντοσπερμα να το κανατε πριν υπογραψει. Ετσι θα το σκεφτοταν κι ο δημητρακης 1000 φορες πριν υπογραψει. Στην Θεσσαλονικη αρμενιζε και δει στις δυτικες ενιοτε...Τωρα ειναι αργα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
παντως, οπως φαινεται στο βιντεο, ο μπαγεβιτς τη ξεκινα τη μανουρα. αρχιζει ενα παραλληρημα και μπινελικωνει οποιον βρει μπροστα του. καλη η μπουνια που εφαγε αλλα οχι αρκετη για να τον ξαπλωσει κατω, μαλλον επεσε για να γλυτωσει τα χειροτερα.

υγ. νουμια το νου σας, ο σερβος την επομενη θα ναι ασχημα καβατζωμενος  :b348: το ιδιο και σεις βεβαια, γνωστες καριολες σε αυτα χρονια τωρα.
υγ2. μια φωτο που κυκλοφορει σε ολα τα σαϊτ φαινεται καθαρα ο σεξυ μπρουνο τσιριλο να συμμετεχει. ας τον μαζεψουν λοιπον, μη συλλαβουν κατα λαθος αλλον ανθρωπο που δε φταιει, μπας και γλυτωσουμε απ αυτον.

PAOK_VOLOS

• Guest
Που να παει ρε συ μόνος...τον βλέπω να φεύγει τηλεκατευθυνομενος...

Ευδοκιμούν τα φυτά και στη Σκωτία?Πολύ μουντος καιρός εκει,περιεργο...

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Στον Βόλο πάντως φίλε έχει καλή βλάστηση...έχει και το Πήλιο εκεί γεμάτο φυτά...έχω μάθει εκεί αρχηγός είσαι....

PAOK_VOLOS

• Guest

η ομάδα έχει 2 προπονήσεις κάθε μέρα. andi να γραφεις πήγαινε να τον δείρεις.μονος όμως e...

Θελω κι εσενα διπλα να τον υπερασπιστεις,αλλιως δεν παω...τσαμπα κοπος σακαφλια

PAOK_VOLOS

• Guest
Στον Βόλο πάντως φίλε έχει καλή βλάστηση...έχει και το Πήλιο εκεί γεμάτο φυτά...έχω μάθει εκεί αρχηγός είσαι....

Πολλά μαθαίνεις εσύ,αλλά τα πιο βασικά που σε αφορουν μαλλον δεν τα εμαθες ακομα...

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
ααα ρε προβατα οταν τον βριζαμε πριν χρονια κανατε σαν τρελοι και ολοι θελατε να τον γ@μισετε οταν ηρθε στην τουμπα με το ζελε. αλλα τωρα οι πιο πολλοι γινατε δικηγοροι του.....  αλλα θα μου πεις εδω το γουμενο βριζαμε σε εκεινο το αξεχαστο ΠΑΟΚ-ιωνικος και μας γιουχαρανε αλλα αφοτου ξυπνησαν αυτα τα ιδια προβατα μετα να δεις τι καλα τον εβριζαν πρωτοι τον γιαννακη τους.....  θα το χτυπανε το κεφαλι τους οταν ξυπνησουν αλλα θα ειναι αργα οπως παντα. γιατι ολοι αυτοι ηθελαν απο τοτε το καλο του ΠΑΟΚ και εμεις οχι οπως και τωρα.....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή

Θελω κι εσενα διπλα να τον υπερασπιστεις,αλλιως δεν παω...τσαμπα κοπος σακαφλια
αλλος ο panictaz αλλος ο taz4trikala ;) ;)
η οχι?

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
βλέπεις 2 κεφαλια e? ;)
My Own WoRST ENeMy.....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
μεγαλη μαγκια να την πεφτουν 30 γομαρια σε εναν 65χρονο.

PAOK_VOLOS

• Guest
βλέπεις 2 κεφαλια e? ;)

Ενταξει στην ουσια δεν διαφερετε και πολύ ;)

Offline spartiatis

• Αλλαγή
μαγκια Georgie-4- σιγουρα δε μπορεις να το πεις. προσωπικα ουτε και 1 προς 1 δε θα χτυπουσα 65χρονο. μεχρι 50 ναι.
απ την αλλη ομως, και ο 65χρονος θα επρεπε να εχει τον επαγγελματισμο και την ωριμοτητα να μη το ξεκινησει. δεν εχει καμια δουλεια να μπινελικωνει και να απλωνει χερι στους οπαδους, αν και το εχει κανει πολλες φορες.

---
τλσπαντων, στα @@ μου τα χανουμια.
ας κυλισουν ακομα πιο βαθεια στα σκατα οπου ανηκουν.
« Last Edit: August 08, 2010, 00:04:33 by spartiatis »