Babis, χωρις να θελω να επεμβω, νομίζω πως δεν εννοουσε κατι τετοιο ο gianniwtis. και το λέω επειδή δεν έχει τετοια βιτσια το παιδί αυτό να βαζει μετρητές ΠΑΟΚφροσύνης. Άλλα θέλει να καταδείξει με αυτό που γράφει. Δηλαδή, πως είναι ανήθικο (μιας και παίζει πολύ ο όρος ηθηκή τελευταία) να κατηγορούμε αυτούς τους οποίους όλοι μέσα μας θέλουμε να έχουμε ως ασπίδα σε καθε εκτός. Αυτούς που όταν καποιοι μας πετάξουν μια πέτρα και μας παρουν στο τρέξημο (γιατι φίλε κατσε να σε παρουν στο κινυγητο αλλοθρησκοι και πες τους εκεινη την ωρα οτι εγω δεν ασχολουμαι και ειμαι σοβαρος ανθρωπος και δε θελω φασαριες

και θα σε καταννοησουν άμεσως) όλοι ευχόμαστε να είναι διπλα μας να μας γλυτώσουν.
Ή μηπως δεν είναι ετσι?
Να στο πω απλα....ταξιδευεις για να δεις αγώνα εκτός και η καρδιά σου ηρεμεί σε παλμούς όταν αντικρύσεις ΠΑΟΚτσακια.... Γιατί εκεινη τη στιγμή ξερεις ότι εχεις κι αλλους διπλα σου. Ας μη το χασουμε αυτό το στοιχείο μας φιλε. Είμαι δομικό στοιχείο του οπαδισμού μας babis και αν χαθει (όπως εχει χαθεί σε άλλους) χανονται πολλα....
---
στην επόμενη λαμία λοιπον, (κι αφου θα έχει ξεβρωμίσει ο λαος μας απ ολα αυτά τα αποβράσματα που στοιχισαν 1,5 εκ. ευρω) στην επόμενη λαμια αδερφε ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ να μη συναντήσεις, και εσυ και εγω, να μη συναντήσεις 30 αντί 800 που θα περιμενες και θα ελπιζες να βρεις. Είτε απο ξενερωμα είτε απο προφύλλαξη λόγω καταδικών κτλ, να ξερεις πως ισως βρεις λιγοτερα αδερφια να προασπιστουν την ΟΜΑΔΑ και το ΛΑΟ. Ετσι λοιπον, να ευχεσαι να μη φας εκπληξη, και συ και γω, και λες μετα που ειναι να με σωσουν

Γι αυτό λοιπον να προσεχουμε πως μιλάμε για τ' αδερφια μας. ΚΑΙ πόσο μαλλον ρε γμτ όταν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΘΩΟΥΣ!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ? ΓΙΑ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
Εκτός πια κι αν πρεπει να αναθεωρησουμε οσα μαθαμε μεγαλόνοντας και να κοψουμε τα γηπεδα και να μαζευομαστε 30 χιλ με τα καπνογονα μας και τη κολασμενη ατμοσφαιρά μας στην ασφάλεια που μας παρέχει η Τουμπα. Αν γουσταρετε κατι τετοιο να μου το πειτε να με ξεγράψετε, να γινω παναιτωλικος τωρα που δε με πηραν τα χρονια και προλαβαινω

---
Οσο δε κανουμε κατι για τους ανεγκέφαλους, για μια χουφτα γνωστών αγνώστων ανεγκέφαλων της κρατικής μηχανης που στελνει για πλακα χωρις ηθικους (μιας και η λεξη ηθηκη παιζει πολυ τελευταια) φραγμους αθωο κοσμο στο καγκελο να ανησυχείτε!!! Σημερα αυτοι, αυριο εμεις. και τοτε να δεις τι ωραια θα ακουγεται το καλα τον επιασαν το κωλοπαιδο...τι ωραια θα ακουγεται...
ξυπνατε ρε μαγκες.
σε λιγο θα μας βουτανε απο τα σπιτια μας.
τι σκατα ριχνουν στο νερο μας και εχουμε γινει ετσι....