Author Topic: αεκάκι αυτή η ύπουλη ομάδα των Αθηνών (για ποια ξαδέρφη μιλάμε;)  (Read 114184 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

thomas

• Guest
σου ανταποδίδω τους χαρακτηρισμούς και δεν μπαίνω στη διαδικασία να σου απαντήσω.για τσατσάκια ψάξε αλλού φιλαράκι στους κύκλους σου.εγώ είμαι ένας περήφανος οπαδός της μεγαλύτερης ομάδας του πλανήτη του ΠΑΟΚ.

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **

Αν τα καρφώνει έτσι του χρόνου για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας εγώ και πάρα πολλοί άλλοι τον θέλουμε μια χαρά.Ένα αυτογκόλ μένει να βάλει όταν έρθει στην Τούμπα με τον βάζελο να γουστάρουμε  :D

Λογικο οταν αυτοι οι λιγοι καταφεραν να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα ενω εσεις οι πολλοι καθοσασταν στον καναπε και βλεπατε τους γαυροβαζελους στην ευρωπη η τρεχατε με τα μουνια για ποτακι!!!!Καποιος με αξιοπρεπεια δεν θα δεχοταν κανεναν να του κανει σσσσ μεσα στο σπιτι του...μαλλον δεν εισουνα μεσα για νιωσεις το συναισθημα αυτο!!!!

Χανουμακι καλα τα πηγες ελα στην τουμπα να παρεις το δωρακι σου...μια τσαπου μεγαλη!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

northeagle_4

• Guest
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΙΚ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΥ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ κουλα.Απιστευτο να κυνηγαμε πρωταθλημα και κυπελλο και να ασχολουμαστε με τον πουτανασγιο χωρις λογο.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
κ συ κάνεις απανωτά ποστ για το τερατόμορφο αποτυχημένο εξάμβλωμα της Ντόλυ? Τόσο πρόκληση δηλαδή? Ν αρχίσουμε να εξυμνούμε κ το γκολ του Σκόκο αμα είναι να γίνουμε gazzetta ρεπορταζειακό καφενείο δηλαδή.

Ρε φιλε, εισαι αρρωστια......τερατομορφο αποτυχημενο εξαμβλωμα της ντολυ....ρε φιλε τι σκεφτεσαι.......!!!!!!!χααχαχαχαχαχ
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
thomas θα κρατηθω κ δεν θα σ μιλησω οπως θα ηθελα, βαλε μυαλο γιατι με αυτα που γραφεις γελαν κ οι πετρες αντε με τον πουταναςγιο να πουμε το παρατραβηξες το πραμα..

ive4

• Guest
ΧΧΧΧΧΧ

Αδερφέ διάβασε τα πρόσφατα ποστ για τον Σάλπι και μετά  πες μου ποιος προκαλεί.Έλεος.Εγώ θέλω πίσω στον ΠΑΟΚ τον τεράστιο αυτό παίκτη που τίμησε τη φανέλα όσο λίγοι επιθετικοί που πέρασαν.Όταν κάποιοι εύχονται να πεθάνει δεν βλέπω την ίδια ευαισθησία.Τέσπα.Όσο για το αν είμαι ΠΑΟΚ ή Σαλπιγίδης όπως αναφέρει άλλος φίλος, είμαι 34 και είμαι δίπλα στον ΠΑΟΚ από τα 6 μου όταν με πρωτοπήγαν στην Τούμπα.ΠΑΟΚ είμαστε όλοι και όλοι ονειρευόμαστε τον τίτλο.

εμένα δε με πειράζει η συμπάθειά σου, αλλά σου προτείνω να δεις και κανένα άλλο πρωτάθλημα να δεις πόσοι ζωγραφίζουν και με πολύ λιγότερα λεφτά.

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
O άλλος μπαίνει και γράφει ότι ο κοντός τίμησε όσο λίγοι τη φανέλα του ΠΑΟΚ... Τη στιγμή που είμαστε στο -6 από την κορυφή του πρωταθλήματος... Ντροπή σου ρε *****, λίγη αιδώ ρε που βάζεις έναν ποδοσφαιριστή πάνω από την ίδια την ομάδα...

ΜΗΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΟΥ thomas **** ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΟΥ -6.

On topic: κούλα σε περιμένω και σένα και το λαγό στην ΤΟΥΜΠΑ για να σε ισοπεδώσω...

Ηρεμααααα.........

ΣΥΜΦΩΝΩ 1000%
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ξερει κανεις τι εγινε στο γηπεδο του περιστεριου? στο μπασκετ
PAOK-Hersonissos (Kriti)

zagorakis

• Guest
Προφανώς αδελφέ για αυτό να λες. Δεν βρήκα κάτι άλλο.

http://www.sport-fm.gr/article/217589

Offline spartiatis

• Αλλαγή
γαμημενο χανουμι θα πεθανεις.
θα ρθει η στιγμη που θα εξαφανιστεις σαν σωματειο απο προσωπου γης.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Προφανώς αδελφέ για αυτό να λες. Δεν βρήκα κάτι άλλο.

http://www.sport-fm.gr/article/217589

δακρυγονα σε κλειστο χωρο?!?!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

kostas4

• Guest
το μπασκετακι τραβαει τα πανδεινα και εχει και ολους αυτους τους καφρους της χαβουζας.

Offline corrupt

• Αλλαγή
γαμημενο χανουμι θα πεθανεις.
θα ρθει η στιγμη που θα εξαφανιστεις σαν σωματειο απο προσωπου γης.

Η αρχή να γίνει στο μπάσκετ με τις ομορφιές της Α2 και έπεται και η οριστική διάλυση στη μπάλα... Πού είναι η xούντα να σας χαρίσει κάνα ευρωπαικό γαμιόλες;

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Κινδυνεύει με υποβιβασμό η ΑΕΚ!
Το ενδεχόμενο να υποβιβαστεί στην Α2 κατηγορία είναι ορατό για την ΑΕΚ!
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε πριν λίγες μέρες να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί για κάθε αγώνα πρωταθλήματος που έχει δώσει η ομάδα, λόγω του ότι δεν έχει καταβάλλει ληξιπρόθεσμες οφειλές σε αθλητές της.
Ενημερώθηκαν σχετικά η ΕΟΠΕ, η ΕΣΑΠ και ο αθλητικός δικαστής, ο οποίος και πρόκειται να ασχοληθεί με το θέμα την Πέμπτη (25/02).
Να σημειωθεί ότι για τις υποθέσεις του Γιώργου Ουτζή, του Σπύρου Κατσανεβάκη και του Στάθη Ντονά η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, στην οποία στράφηκαν οι παίκτες για να βρουν το δίκιο τους, έχει πάρει τελεσίδικες αποφάσεις, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν πληρώσει τα οφειλόμενα, τότε το μέλλον της είναι αβέβαιο.
http://www.contra.gr/Volleyball/Hellas/A1Volley/AEK/264465.html

Όσο θυμάμαι ότι μας κέρδισαν εντός με 1-3 και εκτός με 3-2 τρελαίνομαι :kapnos:(αντί να παίρναμε 6 βαθμούς πήραμε μόνο 1 απο ομάδα που έπαιζε πέρσι στην α2 και μάλλον φέτος θα ξαναπάνε εκεί που τους αξίζει)
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Σημερα εχει λιγο ΑΕΚ το μενου.

Ο εν δυνάμει πρόεδρος φαίνεται πως συμφώνησε για τη σύμβαση του προπονητικού, «ξεκλειδώνοντας» με αυτό τον τρόπο κάθε αντίρρηση ή επιφύλαξη του Νοτιά για το θέμα του συμφωνητικού, που -εκτός νέου απρόοπτου- τις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί.

Για να συμβεί αυτό οι δύο πλευρές κατέληξαν να τα βρουν σε ετήσιο μίσθωμα 700.000 ευρώ. Υπερδιπλάσιο δηλαδή απ' όσα λεγόταν αρχικά πως θα πλήρωνε η ΠΑΕ (312.000 ευρώ, όσα δίνει και για τη χρήση των Θρακομακεδόνων), αλλά σαφώς μικρότερο από το 1,2 εκατ. ευρώ που προέβλεπε η αρχική σύμβαση και απορρίφθηκε από τους μετόχους. Το ποσό κρίνεται και πάλι υψηλό, αλλά ο Νοτιάς δεν ήταν διατεθειμένος να κάνει βήμα πίσω στην υπόθεση και να μη λάβει το ποσό που εκείνος κρίνει ως μίνιμουμ ώστε να μην... μπαίνει μέσα.

Ιδιαίτερα σημαντικός φαίνεται πως είναι ο όρος που θα προστεθεί και θα επιτρέπει στην ΑΕΚ έπειτα από κάποια χρόνια (πιθανότατα τη συμπλήρωση 12ετίας) να δύναται έναντι συγκεκριμένου ποσού να αποκτήσει την κυριότητα των εγκαταστάσεων. Κάτι που απλά σημαίνει πως η ΑΕΚ θα έχει πληρώσει 8,5 εκατ. ευρώ περίπου και θα μπορεί με κάποιο ποσό ακόμα να έχει ως περιουσιακό στοιχείο ένα έργο που, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, στην πλήρη ολοκλήρωσή του θα κοστίζει 15 εκατ. ευρώ.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=7336409

Και θελετε μετα να πιστεψουμε αυτα που λενε "κυριοι εφυγαν οι χ,ψ μετοχοι της αεκ βαζοντας 1.5 εκ. ευρω" ή "με πληρωμενες τσεπες οι παικτες της αεκ μετα απο 1 εκ. ευρω που εδωσε ο  Νοτιας" την ωρα που ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ της ομαδα κανει συμβαση με την ομαδα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ να της δινει το δικαιωμα προπονησης στο προπονητικο της κεντρο με 700.000 ευρω το χρονο!
Ετσι για να νιωσουμε αλλη μια φορα περηφανοι για τους αγωνες μας που μας φεραν Ζαγορακη - Βρυζα.

Τελος και ενα ακομα μπονους απο χανουμοσαιτ.

http://www.aek365.gr/article.php?id=48608

Ετσι, για να δουμε τελικα, ποιος ακολουθησε μοντελο ποιανου.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Αν διαβάσεις τα σχολια από κάτω,θα καταλάβει κανείς πόσο πολύ πονάει που είναι απο κάτω μας...ΠΑΝΤΟΥ!!
Πουτάνα ομαδούλα...
ΑΡχίΔια

ive4

• Guest
μια χαρά αφού πούλησαν όλους τους καλούς τους παίκτες σε 3-4 χρόνια, νοικιάζουν και ένα προπονητικό. Εμείς βάζουμε τα λεφτά μας. Το κακό είναι ότι στην άεκ οι οπαδοί ανέχονται όλο αυτό το παραμύθι. Σε αντίθεση με εμάς που όταν ο ρόλος Μπατατούδη και Γούμενου αποκαλύφθηκε, κάναμε επανάσταση.

Offline maria-mtb

• Βασικός
Αν διαβάσεις τα σχολια από κάτω,θα καταλάβει κανείς πόσο πολύ πονάει που είναι απο κάτω μας...ΠΑΝΤΟΥ!!
Πουτάνα ομαδούλα...

και οχι μονο αυτο, αλλα γραφουν ποιο μοντελο ΠΑΟΚ να μικρυνουμε κ αλλο κτλ. κοινως το μοντελο ΠΑΟΚ δεν τους κανει. οποτε ας κατσουν για παντα εκει που ειναι να βλεπουν την ΠΑΟΚΑΡΑ να σηκωνει κουπες-καθολου δεν μας χαλαει. κομπλεξικα χανουμια, σας περιμενουμε και στο final four του χαντμπολ να πουλησετε μαγκιες.

ive4

• Guest
παιδιά, ίσως είναι τυχαίο, αλλά έχω διαφορετική άποψη για τους αεκτζήδες. Οι περισσότεροι που ξέρω θέλουν να πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα και όχι ο γαύρος ή ο βάζελος. Η αεκ σαν άεκ μας πήρε παίκτες, και μας έχει κάνει αρκετό κακό, αλλά βλέπω πως οι οπαδοί της έχουν μία μικρή συμπαθεια στον ΠΑΟΚ. Ίσως είναι πιο παλιές γενιές αεκτζήδων. Αν και νέες δεν υπάρχουν...

apaoki13

• Guest
Περσέα τα πρώτα συγχαρητήρια τα πήρα από χανούμι την Κυριακή το βράδυ.