Author Topic: αεκάκι αυτή η ύπουλη ομάδα των Αθηνών (για ποια ξαδέρφη μιλάμε;)  (Read 114186 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
περιμενω αυριο τον κουγια μπροστα στα μικροφωνα να δηλωνει πως αναλαμβανει τις τυχες της αεκ, όπως άλλοτε  :devil:
 :extralaugh: :extralaugh:

Με αφορμη το ποστ του αδερφου spartiati..σας παρουσιαζω αποκλειστικα τα σεναρια για το μελλον της αεκ..

Προβλεπω μεγαλη επιστροφη Γρανιτσα...

Λαε της αεκ μπρορει να σας γκρεμισα το γηπεδο..αλλα οι κοινες ριζες της προσφυγιας, η μεγαλη ιδεα που λεγεται αεκ, το Βυζαντιο και ολοι οι απανταχου ξεριζωμενοι αεκτσηδες που θελουν το καλυτερο για την ομαδα μας μου επιβαλλουν την επιστροφη!

Καπακια βγαινει με παρεμβασεις σε ολα τα δελτια ειδησεων και γυρω στα 230 εξωδικα ο μεγας Κουγιας.. εγω ειμαι το παρελθον το παρον και το μελλον της αεκ..θα μηνυσω ακομα και τα παιδια μου αν χρειαστει γιατι πανω απο ολα βαζω την ομαδα! Ειναι τυχερη η ομαδα που εχει παραγοντες σαν και μενα!

Στην συνεχεια Τροχανας-Γιδοπουλος κανουν ενα δυνατο ντουετο προσπαθωντας να παρουν αυτοι τις τυχες της ομαδας...

Ο Big Mak παρακολουθει τις εξελιξεις απο την Βιλα του στην Καβαλα και δεν θελει να κανει καμια δηλωση..μονο ειναι πουτανα του Ντεμη η μανα λεει στον Αυτια ενα πρωι..

Ο Μελισσανιδης που ειναι ο μονος που εχει φραγκα ξαφνικα γινεται βαζελος..γιατι το νεο γηπεδο στο Βοτανικο εχει πιο πολυ ζουμι... και το φιλαρακι του ο Πατερας τον εχει αναγκη.. με μακροσκελη συγκινητικη επιστολη του ζηταει συγνωμη απο τον τιτανοτεραστιο λαο της αεκ και ευχεται τα καλυτερα για το μελλον

Ο Νικολαιδης υποσχεται να φερει στο οακα τον elton john για μια και μοναδικη εμφανιση με ολα τα εσοδα να πηγαινουν στην αεκ της καρδιας του..

Οι dear μετοχοι ανοιγουν ενα κουτουκακι στην Νεα φιλαδελφεια..με τα λαβαρα της αεκ,της Αγιας Σοφιας και της αειμνηστης σκεπαστης να κοσμουνε τον χωρο..και με φτηνο  χυμα κρασακι για τον ταλαιπωρημενο λαο της ενωσης...

Ο μεσιε Κοζωνης η αλλιως mr Monopolys τα παιρνει κρανιο και αγοραζει τους Chicago Bulls τονιζοντας πως μπορει να γεννηθηκε με τον δικεφαλο στην καρδια του αλλα πλεον σκοπευει να πεθανει με τον ταυρο σε αυτη!

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ...ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΣΤΟ αεκακι!

όσο και να θέλω να συμφωνήσω μαζί σου, αν αντικαταστήσω το Μπιγκ Μακ με το Μπατατούδης, το Γρανίτσας με το Γούμενος, το Μπωμπ Κοζώνης με το Ιβάν Σαββίδης... βλέπω τα χάλια μας πάλι.
Δόξα τω θεώ άλλο Ζαγοράκης άλλο Βανδής. Αυτό μας έσωσε τελικά.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Δόξα τω θεώ άλλο Ζαγοράκης άλλο Βανδής. Αυτό μας έσωσε τελικά.
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline maria-mtb

• Βασικός
2 γκολ(για να μην πω για τις ευκαιριες) σημερα το λεβαδιακακι μεσα στο οακα...ετσι για να τα λεμε και ολα.
βρυζα παρε τον ταχτσιδη.
« Last Edit: December 13, 2009, 22:34:27 by maria-mtb »

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Καλά τον άλλο τον ξεφτίλα τον πήρε ο μπάγεβιτς στο κυνήγι;
Και ξύλο απ' το βάτραχο ρε αεκάρες;

:extralaugh:

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline cure

• Αλλαγή
Αν δεν τερματίσουμε πάνω από αυτό το απίστευτο κωλοχανείο που η Λειβαδιά το έκανε γιο γιο θα είμαστε για να πάμε να πνιγούμε.  Μη τυχόν ρε γαμώ τη πουτάνα μου...

Πάντως είναι κρίμα ρε παιδιά που χάλασε του Κοζώνη του μπατίρη. Μη χαίρεστε. Αυτό ήταν αρνητική εξέλιξη.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

BIANCONERO

• Guest
Λυπηση στην ΑΕΚ? Χαχαχα........σαν αυτη που μας εδειξαν εκεινοι το 2003 ασελγωντας στο πτωμα που αφηνε πισω ο Μπατμαν?
Το πλιατσικο εκεινης της χρονιας θα κυνηγαει ΠΑΝΤΑ την ποδοσφαιρικη ΑΕΚ, απεναντι μαλιστα σε ενα "φιλο" και "αδερφο" σωματειο.
Δεν ξεχναμε και , ΑΝ ΚΑΙ ζουμε στην Ελλαδα και ξερουμε τι θα (ξανα)δουμε, ελπιζουμε.
Πανω απο το ετοιμοθανατο σωμα σου θα ειμαι ξαδερφη και θα αρπαξω οτι μπορεσω οταν θα ξεψυχας. Οπως εκανες εσυ το 2003, ειπαμε! Μπλανκο, Σκοκο, γυμναστες τερματοφυλακων, συντηρητες τηλεφωνικων καρνε? ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!

Βεβαια, ειπαμε, στην Ελλαδα ζουμε, και το εργο το'χουμε ξαναδει! Ηδη στο μπασκετ της ΑΕΚ ανακαλυφθηκε ακουσα ενα αρθρο..99 προσφατα!!!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
2 γκολ(για να μην πω για τις ευκαιριες) σημερα το λεβαδιακακι μεσα στο οακα...ετσι για να τα λεμε και ολα.
βρυζα παρε τον ταχτσιδη.
με αυτους τους γελοιους δεν ασχολουμαι, τους αφηνουμε χρονο χρονο με τον χρονο πισω μας

για τον ταχτσιδη μαρια υπηρχε φημη πριν καιρο οταν πηγε ο βρυζας αθηνα για παικτη της αεκ και συγκεκριμενα για αυτον καθως ληγει το συμβολαιο του το καλοκαιρι

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
συντηρητες τηλεφωνικων καρνε? ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!

Με πεθανες.  :lol:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

fatal_invasion

• Guest
Η αλήθεια είναι ότι είναι ντροπή να γελάμε με τα χάλια των άλλων όταν είχαμε και μεις τα ίδια πριν λίγα μόλις χρόνια.
Ωστόσο και εγώ γελάω συγκρατημένα... http://bobkozonis.gr/

kostas4

• Guest
απιστευτο!!!δεν υπαρχει αυτο το πραγμα!τα χανουμια ειναι πιο ταυλα απο τα σκουληκια και επισημως!! :extralaugh: :extralaugh:
τι να μην γελασεις με αυτους,τα ατομα ειναι τρομερα!απο τις ανακοινωσεις του μεχρι τα πανια τους και τωρα αυτο...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Η αλήθεια είναι ότι είναι ντροπή να γελάμε με τα χάλια των άλλων όταν είχαμε και μεις τα ίδια πριν λίγα μόλις χρόνια.
Ωστόσο και εγώ γελάω συγκρατημένα... http://bobkozonis.gr/

όντως, τα καημένα τα χανουμια.
μικρά, αθώα ανιπεράσπιστα χανουμακια... ντροπής πράματα να γελάει ο κόσμος μαζί τους...
καημενούλια...πόσο θα θελα να σας είχα αγκαλια να σας παρηγορίσω...

---
Αδερφέ στο ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ !!!
Και επειδή δε ξεχνάμε αυτά που εμεις έχουμε τραβήξει, ενας λόγος παραπάνω!
ΚΑΛΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΘΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ στο αλσος της ν. φιλαδελφειας.

Offline Neo_souli

• Κερκίδα
  • *
Μετα απο οσα εχει κανει αυτο το "αδερφο" (αδερφιστικο θα επρεπε να το λεμε) σωματειο μονο μια προταση θα μπορουσε να εκφρασει το τι αισθανομαι για αυτα τα σιχαματα
ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

O Π.Α.Ο.Κ πανω απο ολα!!
PAOK YPERANO OLON!!!

Offline geros

• Αποστολή
  • **
βρυζα παρε τον ταχτσιδη.
με αυτους τους γελοιους δεν ασχολουμαι, τους αφηνουμε χρονο χρονο με τον χρονο πισω μας

για τον ταχτσιδη μαρια υπηρχε φημη πριν καιρο οταν πηγε ο βρυζας αθηνα για παικτη της αεκ και συγκεκριμενα για αυτον καθως ληγει το συμβολαιο του το καλοκαιρι

ρε παιδιά ποιος Ταχτσιδης, αυτός όπως με ενημέρωσε το πάντα ποιοτικο δελτιό του σταρ έχει καψουρευτεί την Σασα Μπαστα
Πού να παίξει μπάλα, είναι και 18 χρονών

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
απιστευτο!!!δεν υπαρχει αυτο το πραγμα!τα χανουμια ειναι πιο ταυλα απο τα σκουληκια και επισημως!! :extralaugh: :extralaugh:
τι να μην γελασεις με αυτους,τα ατομα ειναι τρομερα!απο τις ανακοινωσεις του μεχρι τα πανια τους και τωρα αυτο...

Πραγματικα, δεν υπαρχει αυτο το λινκ. http://bobkozonis.gr/ Μηπως μπορει να μας πει καποιος τι ελεγε?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Κεντρικο μηνυμα
BOB ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ! ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ αεκ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΟΝΑΩ  στις 14-12-2009, 20:49
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΨΕΜΑ ΦΥΓΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ αεκ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΑ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ αεκΤΖΗΔΕΣ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΤΟΥ 1994 ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΑΛΛΟ. Η αεκ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ............
 BOB ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ αεκαρα

Μάκαρος στις 14-12-2009, 20:03
Μπομπ αγαπούλα μη μασάς. Η Δ' Εθνική είναι κοντά. Και τότε θα την πάρω εγώ πακουί το χρήμα, ντάγκα-ντάγκα, παϋρόλ (πέη-ρολ)

Βασίλειος Κωστέτσος  στις 14-12-2009, 21:16
ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΜΠ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΝΤΥΣΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΙΚΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΑ. ΟΥΤΕ Ο ΑΡΑΦΑΤ ΔΕ ΦΟΡΑΓΕ ΤΕΤΟΙΑ.

Bob_Estate  στις 14-12-2009, 19:16
Βοb gama tin aek kai ela sto vatodepi. Kai emeis exoume oikopeda re xaze..

φαινανσιαλ αντβαισορ στις 13-12-2009, 01:28
Bob ντοντ θροου γιορ μπιούτιφουλ μάνι το δε γκάιζ φρομ Φενερ νεμπορχουντ οφ Ιστάνμπουλ. Ιν δις τεριμπλ εκονομικαλ κλαινμαξ δερ αρε μπετερ γουεις το λουζ γιορ ινβεστμεντ.

Giannis_Goumenos  στις 14-12-2009, 17:24
Pou eisai re bob paliofile??
 Ναταλια Τσατσκοβα στις 11-12-2009, 06:21 Μακαρι να εισαι αληθινος και να κανεις τα ονειρα εμενα και του αντρα μου πραγματικοτητα.ειμαι απο Σλοβακια αλλα μεσω του αντρα μου,εγινα και εγω τρελη αεκτσου.Γιατι η αεκ δεν εχει συνορα. ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ!!!!!!!!
(21:13:27) king: Dora Mpakogianni  στις 14-12-2009, 18:12
Bob molis soseis tin aek ela na soseis kai in Nea Dimokratia apo ton paliovlaxo ton Samara.

kampanis  στις 14-12-2009, 17:37
goustarw gianni goumeno goustarw bob kozoni mpatsoi gourounia dolofonoi

« Last Edit: December 14, 2009, 21:32:24 by daskalos-4 »

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Offline alexisv

• Αλλαγή
BOB ÌÇÍ ÔÁ ÐÁÑÁÔÁÓ! ÁÍ ÏÍÔÙÓ Å×ÅÉÓ ÔÏ ×ÑÇÌÁ, Ï ËÁÏÓ ÔÇÓ ÁÅÊ ÅÉÍÁÉ ÌÁÆÉ ÓÏÕ…….áí äåí ôï Ý÷åéò, Üíôå êáé ãáìÞóïõ!
 :a1006:

Øüöï óôçí ðüñíç!

ÊáëÜ óáò Ýãñáøáí ïé Ðáíéþíéïé, «ÍôñïðÞ ôçò ðñïóöõãéÜò»….
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Giannis Negris  στις 14-12-2009, 17:13
Πρόεδρε έλα και πάρε τον ΆΡΗ γιατί δε πάει άλλο με αυτήν την ανυποληψία που έχουμε περιέλθει.

:extralaugh:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline petrov

• Αλλαγή
Ίσως φανεί κομπλεξικό σε κάποιους, αλλά νομίζω ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα: τώρα που η ΑΕΚ των 1.000 προβλημάτων αποσυντίθεται, έχουν βαλθεί όλοι οι δημοσιογράφοι να τη σώσουν. Τι δεν πήγε καλά κάθε μέρα άρθρα, αγχώδεις συνεντεύξεις του Ντέμη Νικολαϊδη στο συνδρομητικό, καθημερινές ειδήσεις από την κατάληψη των γραφείων, άρθρα γεμάτα προβληματισμό από τον Καρπετόπουλο...
Όταν ο Π.Α.Ο.Κ. αντιμετώπιζε τα αντίστοιχα προβλήματα,βαριά μέχρι την TV100 και το metropolis έπαιζαν εάν θυμάμαι καλά τα θέματα.
Από την άλλη είχαμε την εξής τρελίτσα που πουλούσαν κυρίως δημοσιογράφοι από την Αθήνα: Μα καλά γιατί αυτοί οι ανεγκέφαλοι οι παοκτσήδες καίνε καρεκλάκια και γιατί (αργότερα) κάνουν κατάληψη; Γιατί αντιτίθενται στην εξυγίανση του Γούμενου; Και πολλά άλλα σχεδόν ευτράπελα σήμερα, εξοργιστικά τότε.
Για να μην ξεχνιόμαστε, πιστεύω ότι είναι καλό να σκεφτόμαστε κάπου κάπου με σχέσεις αναλογίας...

Offline petrov

• Αλλαγή
Και για όσους είδαν τις οξύτατες ερωτήσεις-παρατηρήσεις των δημοσιογράφων της nova προς τον Ντέμη, ας κάνουμε ακόμη μία αναλογία με της δημοσιογραφάρες της πόλης μας για το πως απευθύνονταν στον Γούμενο όταν είχε βάλει την ομάδα μέσα και πουλούσε εξυγίανση για λαϊκή κατανάλωση.