Author Topic: αεκάκι αυτή η ύπουλη ομάδα των Αθηνών (για ποια ξαδέρφη μιλάμε;)  (Read 113615 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
Davids, το νόημα όσων είπα είναι να γίνει το αίτημα για τιμωρία των πραγματικών ενόχων καθολικό. Αυτή τη στιγμή οι εφημερίδες έχουν αποχαυνώσει τους οπαδούς της άεκ με το σίριαλ Κοζώνη όπως μας αποχαυνώναν και εμάς με τους επενδυτές που ακόμα έρχονται. Ένα δυνατό οπαδικό κίνημα που θα έφερνε την τιμωρία Μπαρατούδη Γούμενου κτλ θα ήταν πιο σημαντικό από το να αρπάξουμε έναν από τους (μέτριους) παίκτες της άεκ σήμερα.
Δεν είναι εύκολο να βγούμε με τα χανούμια στον ίδιο δρόμο, μπορούν όμως να γίνουν άλλες κινήσεις. Κοινές ανακοινώσεις πχ.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Σε καταλαβαίνω τι λές ειλικρινά.

Δεν θέλω καν να χτυπήσω την άεκ δεν με απασχολεί.

Τα ΜΜΕ σε χτυπάνε το κράτος τους είσαι βάρος, είσαι ο "ξένος". Έτσι? Μας το έχουνε δείξει σωστα?

Εγω σου λέω θα πάμε για μαλλί και θα βγούμε κουρεμένοι. Η αεκ μπορει να γλιτωσει.

Ετσι το βλέπω εγω αυτην την στιγμη.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
πραγματικά είναι πολύ σωστά όσα λέτε, και κυρίως ο perseas, το πρόβλημα το βάζει σε μια σωστή βάση: να χτυπηθούν επι τέλους ουσιαστικα κάθε λογής λαμόγια που αρμέγουν της παε τόσα χρόνια και ουσιαστικά καλό κάνουν μόνο στο δίπολο του ποκ.

---
Παρ' όλα αυτά όμως, δεν κρύβω και δεν αντέχω να μην παραδεχτώ πως προσευχομαι αυτό το κωλοσωματείο να πεσει να γκρεμιστεί στη Δ εθνική και να κάνει ντερμπι δικεφάλων με την αεκ δραπετσώνας στη καυτή εδρα της, δηλαδη σε καποιο 8Χ8 στο περισσο ή στη νεα ιωνία.
ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

ive4

• Guest
μα φυσικά θα γλιτώσει. Άρα τι να αποκομίσουμε ; Πρόσκαιρα οφέλη με παίκτες μέτριους που θα τους πάρουμε ελεύθερους ;
Εφόσον φυσικά δεν μπορεί να γίνει αυτό που λέω (και δε μπορεί..) είμαι υπέρ του να πάρουμε από την άεκ παίκτες, αλλά δεν βλέπω κανέναν παίκτη να μπορεί να βοηθήσει από το σημερινό ρόστερ της αεκ.

giannis80

• Guest
O Σκόκο είναι καλός και χωράει άνετα έτσι όπως είμαστε στην 11αδα.Άλλωστε παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά έχουμε ανάγκη.Και ο νέμεθ για μένα είναι παικτρόνι αλλά αυτός ανήκει στην μικρή ομάδα του μεγάλου λιμανιού της αγγλίας.

Υ.Γ. Θα την πω την αμαρτία μου γιατί θα σκάσω.Πλάκα κάνουν όλοι με το αεκάκι τον τελευταίο μήνα,μόνο εσύ έχασες ρε δάσκαλε.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ο σκοκο ειναι για αλλου φιλε...αστον. Κλεινει Βαζελο
μπορουμε να κοιταξουμε αλλου. Μπλανκο ειναι καλη λυση... Μαιστοροβιτς με Κοντρερας θα καναν τρελο δυδιμο. Σαχα πολυ καλο για μετα Χαλκια
Ας αρχησει το πλιατσικο

Περσεα καταλαβαινω τι λες, ξερω οτι εχεις δικιο, ξερω οτι η λογικη ειναι μαζι σου αλλα φιλε οχι...δεν μπορω...

Ημασταν στον πατο...τον ξυναμε με τα νυχια μας...βρισκαμε κ αλλο πατο... Και οι φυλλαδες τους πανυγυριζαν για Οκκα...Αμπονσα...θελαν και αλλους...
Διεκδικουσαν τον Μπαγεβιτς λες κ ο ΠΑΟΚ δεν υπηρχε...

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΩ.

Οταν εβγαινε ο κοντος και ελεγε την εφορια την καναμε παικτες του λεγανε μπραβο.
Τωρα να πανε στο διαολο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline maria-mtb

• Βασικός
για μενα μακαρι στο μπουρδελοκρατος αυτο τα αθλητικα σωματεια να ηταν καθαρα και γεματα υγεια. μακαρι και ολοι οσοι εχουν σχεση με τον αθλητισμο να ηταν καθαροι και τιμιοι. και μακαρι εγω ως ΠΑΟΚ να ανταγωνιζομουν επι ισοις οροις και εντος 4 γραμμων την αεκ κ την καθε αεκ. δυστυχως συμβαινει το ακριβως αντιθετο.
απο κει και περα τι να πω, δεν ξερω. μεσα στην ατυχια μας ειμαστε τυχεροι επι ζαγορακη, βρυζα κ ολων οσοι πραγματικα βοηθουν. αλλα κ παλι βλεπω οτι αυτο δε φτανει. και παλι τα χανουμια κ τα καθε χανουμια εμενα κοροιδευουν. ε, λοιπον ροδα ειναι κ γυριζει. και να πω την αληθεια δεν εχω ουτε κουραγιο να χλευασω το αεκακι. εχω τα δικα μου θεματα ως ΠΑΟΚ να λυσω, οπως παλευω μονη μου ας παλεψουν κ αυτοι. αλλα δεν θα τους λυπηθω κιολας.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Οπου υπαρχει χρημα και συμφεροντα παντα ο πιο δυνατος θα επιβιωνει..Αν οχι ο πιο δυνατος τοτε ο πιο θρασυς. Δηλαδη η Ελλαδα ειναι η μονη ποδοσφαιρικη χωρα οπου γινονται πουστιες? Στην Αγγλια δηλαδη δεν γινεται ή στην Ιταλια υπερ των μεγαλων?

Στο χερι του ΠΑΟΚ ειναι να φτιαξει ομαδα και να τους γαμαει ολους. Απλα πραγματα. Και για να φτιαξεις ομαδα (οχι φουσκα) απαιτειται να εχεις υλικο -> χρημα ή προπονητη γατα... Ας γινει με το καλο η οικονομικη εξυγιανση για να υπαρχει και τριτη επιλογη..

Οσο για την ξαδερφουλα, ο,τι και να λετε για Δ εθνικη κλπ κουνια που σας κουναγε...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ΚΟΥΦΑΡΙ

ωρα να πληρώσεις το τίμημα της  σιχαμάρας του πλήθους . . .

(όπως θα έλεγε και η υπογεια τροχια  :P )

CLUB LARISA

• Guest
νομίζω θα ήταν πιο ώριμο να βγούμε στους δρόμους μαζί με τους ακετζήδες και  και να απαιτήσουμε να δικαστούν και να πάνε μέσα όσοι έρχονται, βάζουν στην τσέπη τα λεφτά της ομάδας, κάνουν το κομμάτι τους, πουλάνε και τις μετοχές και την κάνουν και ζούν αυτοί πολύ καλά κι εμείς χειρότερα.
Πράγματι η άεκ πήρε παίκτες όταν εμείς διαλυόμασταν.
Εμείς στη θέση τους θα λέγαμε ααα όχι ευχαριστώ δε θα πάρω ;

Εμείς θα μαλώνουμε με τους αεκτζήδες και οι Μπατατούδηδες, Γούμενοι, Ψωμιάδηδες, Νοτιάδες θα τζουγκρίζουν τα ποτήρια τους στην υγειά των κορόιδων.
Νομίζω προέχει να μεγαλώσει το κίνημα για να πληρώνουν όσοι κλέβουν και όχι απλά να πλακονόμαστε μεταξύ μας σαν τα ζώα της ζούγκλας.

Για ποιά ακριβώς στρατηγική και ποιό ακριβώς κίνημα μιλάς? Το κίνημα του gay parade? Το κίνημα Αρκτούρου? Το block συνασπισμού? Το κίνημα του Ναυτικού? Το κίνημα του '35? Γιατί αδυνατώ να κατανοήσω συλλογιστική σ' αυτά που λες. Να βγούμε με του αεκτζήδες στο δρόμο, μάστα....Αυτούς που μας έκλειναν στο αλσάκι για να ταιστούμε τα γκλόμπ των μπάτσων φίλων τους κ "προσφύγων"....Για να τους πούμε ευχαριστώ για τα πουλημένα με τον πανιωνάκο πριν λίγα χρόνια. Για να τους πούμε ευχαριστούμε αδέρφια για τους χαμένους τελικούς Κυπέλλων Ελλάδας που παίζαμε ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ. Για να συσφίξουμε τις σχέσεις μας με αυτούς που μας αποκαλούν "γυφτοβούλγαρους" οι οποίοι μέχρι πριν καμια 15ετία ερχόταν στην Τούμπα σαν κυρίες κ μεις κάτω τρώγαμε βροχή απο πέτρες. Για τα αλβανά χαμίνια που όταν διαλυόσουν έτρεξαν (ασχέτως αν δεν καταφεραν) να σε απογυμνώσουν παντελώς, για τα μουνόπανα που χρόνια τώρα, μολονότι ήταν ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ απο μας, μας έκλεβαν οπαδούς πουλώντας ντεμέκ προσφυγιλίκι. Να βγούμε στο δρόμο γι' αυτούς για να φύγουν οι κλέφτες που τους οδήγησαν σ' αυτό ακριβώς που είναι ως υπόσταση, 2,5 συνοικίες της Αθήνας, 6/7η ομάδα στην Ελλάδα. Γι' αυτούς που παραλίγο θα μας έκαναν παράρτημα παρεισφρύοντας με τους γιδόπουλους στα κοινά μας. Γι' αυτούς θα βγούμε παρέα στους δρόμους?

ΓΑΜΩ ΤΟ αεκ44, κ κάθε ενωσίτη, κακός ψόφος κ αντίο....

Offline nf

• Αποστολή
  • **
έτσι έτσι, α ρε club είσαι πολύ μεγάλος
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Σωστος ο Λαρισα. Τα φιδια τα πατας στο κεφαλι και τα καθαριζεις, δεν ξεκινας φιλιες.
Γαμω τη γειτονια σας μουνοπανα, αντε παλι στο κρατος να σας σωσει. Δε γαμεις, οι μαλακες πληρωνουνε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

kostas4

• Guest
το πουστικο αυτο σωματειο που λεγεται αεκ επρεπε απο καιρο να εχει διαλυθει.οι πανιωνιοι την κυριακη τους ειχαν ενα πανι που εγραφε "ντροπη της προσφυγιας" και εν μερει αντικατοπτριζει την αληθεια

οταν τα χανουμια ειχαν σηκωσει κεφαλι στις αρχες της δεκαετιας του 90 ειχαν στην κυριολεξια γαμησει ολο το ποδοσφαιρο.και ο κοκκαλης το εκανε,και οι βαζελοι παλαιοτερα αλλα η βρωμια και το κομπλεξ αυτων νομιζω οτι ειχε ξεπερασει καθε οριο.
οταν ο ΠΑΟΚ αντιμετωπιζε τα τεραστια προβληματα ηταν οι πρωτοι που ηρθαν και εκαναν πλιατσικο και κοιταξαν να φανε οτι μπορουν

οι επαγγελματιες-οπαδοι της χαβουζας πρεπει επιτελους να πανε στον αγυριστο και να μην ξαναγυρισουν.αυτο το γαμημενο σωματειο πρεπει να ειναι παντα απο κατω μας γιατι απλα ειναι πολυ μικροι.δεν γινεται αυτα τα σιχαματα να ειναι σε κανεναν τομεα πανω απο τον ΠΑΟΚτση και θα το καταλαβουν πολυ καλα τα επομενα χρονια.

ξαναεγραψα οτι ο πρωτος στοχος που πετυχαμε αυτα τα δυο χρονια ηταν να αφησουμε απο κατω μας το αεκακι και αυτο πρεπει να μεινει ετσι.δεν τους αξιζει να ειναι ουτε πανω απο τον πανιωνιο και τα σκουληκια.ειλικρινα το λεω οτι θελω και τα σκουληκια να ειναι απο πανω τους.

κακο ψοφο να εχετε λοιπον.

υγ.περσεα τα χανουμια δεν τα εφαγε κανενα λαμογιο.ειχανε στην διοικηση τους σαλα,κανελοπουλο,νωτια,αθηνη και αλλους 3-4 δυνατους επιχειρηματιες και μπηκε το σιχαμε ο ντεμης μπροστα αφου ειχανε μπει στο 44.και παλι καταφεραν να δημιουργησουν τεραστιο αριθμο χρεων προς το δημοσιο.
δεν εχουμε καμια σχεση εμεις με αυτα τα σιχαματα.ο ζαγορακης μπηκε μπροστα μονος του με μοναδικη στηριξη απο μερικους φιλους του και τον κοσμο και με τεραστια χρεη και αγωνιστικα προβληματα.ο βρυζας μπηκε μπροστα οταν εφυγε ο ζαγορακης και ενω ξερει οτι τα λαμογια κοιτανε να τον φανε.τι σχεση μπορει να εχουμε εμεις με αυτους?

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΓΑΜΩ ΤΟ αεκ44, κ κάθε ενωσίτη, κακός ψόφος κ αντίο....

apostolos

• Guest
Μα ξεχνάμε ρε παιδιά τι κάνανε? Μέχρι και πέρσι το καλοκαίρι μου το παίζανε μπρούκληδες και φέρνανε Κυριάκους και Μπασινάδες και πριν 2-3 χρόνια Ριβάλντο και τώρα Σκόκο κλπ. Με τι ρε? Με στραγάλια? Και κάθομαι εγώ και παλεύω τη μια χρονιά με τους Μπαλαφοβαγγελήδες και ξεφτιλίζομαι και βγαίνω 9ος και την άλλη με τα χίλια ζόρια με διαρκείας και ΑΜΚ να φέρω 5-6 παίκτες με ιδρώτα να με συμμαζέψουνε... Και φέτος να κάνω πάλι υπομονή και άντε με τον Σέρτζιο μήπως γίνει κάνα θαύμα και φέρει κανα φτηνό κελεπούρι και άντε να πληρώνω το ΦΠΑ και το ΙΚΑ και τους τρίτους και τις δόσεις και ο κόσμος μου να διχάζεται για το αγωνιστικό... Γιατί? Για να μπορεί η ομάδα που είχε 140 μύρια χρέη και τις τα σβήσανε να κάνει άλλα τόσα πάλι και δεν τρέχει τίποτα...ε? Και να μου το παίζει ιστορία c.l. και χτυπάω πρωτάθλημα και ξέρω εγώ... Γιατί να μην το κάνω κι εγώ ρε τότε?

Λοιπόν ή το διαλύετε αυτό το σίχαμα, αυτό το απρόσωπο χωρίς ταυτότητα μυξόκλαμα, ή αρχίζουμε κι εμείς και πουλάμε τρέλα, παίρνουμε παικταράδες, χτυπάμε πρωταθλήματα και ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΡΑΓΓΟ. Και ελάτε να μας ρίξετε.

JamaicaN

• Guest
το παίζανε μπρούκληδες

:extralaugh: :a1006: :prosk:

απο περσι ειχα να την ακουσω αυτην την λεξη, απο κολλητο κορδελιωτη....ευγε αποστολε!

Offline bane

• Αλλαγή
καβαλα στο αλογο θα ερθει ο μελισσανιδης ,και απο πισω οι ορδες των μεγαλυτερων λαμογιων και ρουφιανων που εβγαλε το γαμημενο ελληνικο συστημα, αυτων που κανανε την αρχη της παραγκας στο γαμημενο ελληνικο ποδοσφαιρο. ολα τον ευννοουν οπως πανε ,σαν μεσσιας θα επανεμφανιστει .μην τους κλαιτε . πατημα μεχρι να εξαφανιστει και η τελευταια τριχα του κεφαλιου τους απο την επιφανεια. μας εχουνε κανει πολλες ζημιες στο παρελθον και μαχαιρωματα κατω απο τη μεση. αλλα δεν φταιει κανεις. εμεις φταιμε. γαμα τους να ειναι 3 ποντους απο τον αδη μονο . να κουνουσανε μαντιλι .τσπ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline corrupt

• Αλλαγή

Offline spartiatis

• Αλλαγή
το πουστικο αυτο σωματειο που λεγεται αεκ επρεπε απο καιρο να εχει διαλυθει.οι πανιωνιοι την κυριακη τους ειχαν ενα πανι που εγραφε "ντροπη της προσφυγιας" και εν μερει αντικατοπτριζει την αληθεια

καλά δεν είναι και οι πιο αρμόδιοι και οι πιο καθαροι για να μιλήσουν.
Ποιοι??? οι νιονιοι να μιλήσουν για ντροπή της προσφυγιάς (δε λεω οτι δεν έχουν δίκιο) ?
Ποιοι αυτοι??? που πολύ προσφατα το μουνάκι τους ο τσακιρης μας ελεγε θα μπει όποιος έχει ταυτότητα με αναγραφή τόπου γέννησης κατω απο τη λαμια?
Αυτοι?
Τους σιχάθηκα και αυτούς....
οφ τόπικ είμαι βέβαια, αλλά είμαι περίεργος αν μαζευτούν τίποτα νιονιοι τη 16η αγωνιστική με διαθέσεις να δουν το παιχνίδι πως θα αντιδράσουμε εμείς, αν τους πούμε ευχαρίστως να μπείτε παιδιά αλλά μόνο όσοι στη ταυτότητά σας αναγράφεται τόπος γέννησης πάνω απο τη λαμία. θα τους άρεσε αραγε?

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
'Καταπληκτικη' ανακοινωση απο τον μεσιε Τσακιρη...οντως προσφερει αφθονο γελιο και βολες στην κουλα αλλα ολα εχουνε κι ενα οριο..
Προσφυγικη ομαδα ειναι λεει μονο ο Απολλωνας και ο Πανιωνιος..προφανως αυτοι που δημιουργησαν τον Πανιωνιο ητανε διαφορετικοι Ελληνες απο αυτου που δημιουργησαν τον ΠΑΟΚ...Αυτοι που δημιουργησαν τον νιονιο ητανε 101 % αντρες και μικρασιατες ενω οι δικοι μας ητανε απογονοι τους με φουστανια που λογω συνωστισμου (που λεει και το βιβλιο του Δημοτικου ξεφτιλες..) στη Σμυρνη, στην Πολη και στα αλλα λιμανια ηρθανε εδω για τουρισμο.

Οσο για τις μπηχτες προς στην κουλα για διακανονισμο χρεων και απεμπλοκη απο το αδιεξοδο..ειναι ντροπη να μιλαει ενας  ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ...

Αντε γαμηθειτε λοιπον...οσο συμπαθης μου ητανε ο Πανιωνιος παλια τοσο αντιπαθητικος εχει γινει μετα απο μπεους, πανθηρες και τσακιρηδες
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ