Author Topic: αεκάκι αυτή η ύπουλη ομάδα των Αθηνών (για ποια ξαδέρφη μιλάμε;)  (Read 113551 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
εγω αδερφια θα σας πω την αληθεια.
το ευχαριστηθηκα για πολλους λογους.
α)αν δεν μπορει ή δεν αφηνουν την ομαδα μου να σηκωσει τιτλο,ας το παρει ο γαβρος.δεν προκεται να κανει παραπανω κοσμο.αλλα τα χανουμια,βαζελες,σκουληκια,να μην σηκωσουν ποτε κεφαλι.πρωτα πρεπει να ποδοπατησουμε τους πρωτους 2,και μετα σιγα-σιγα,υπουλα να χτυπησουμε την μεγαλη πουστρα του πειραια.
β)ακομα μεγαλυτερη καυλα οι κιτρινοκοκκινες,το 3ωρο παιχνιδι,η εξουθενωση.το χανουμι στα πλεη οφφ θα ειναι πτωμα.
γ)φανταστητε την ομαδα μας να ηταν σε αυτον τον τελικο...ή μαλλον δεν χρειαζεται,θυμηθητε εναν τελικο το 2001...εκει που το σκορ στο 25 ηταν 2-0...και τι εγινε μετα.τα χανουμια ειναι αψυχα,ειναι νεκρη ομαδα.και πρεπει να ερθει σε επιπεδο αρουλη συντομα.
δ)σε αυτον τον τελικο θα επρεπε να ειμασταν εμεις.24 χιλιαρικα κατω και θα σου ελεγα μετα ποιος θα σηκωνε το κυπελο,με το καλο ή με το κακο.ειτε ειχαμε χανουμια ειτε ειχαμε γκεη απεναντι μας.ειδικα αυτην την χρονια
ε)η ελλεεινη χανουμισσα ειναι η πιο ευνοημενη ομαδα του πρωταθληματος φετος.την εχουν παει γαμιωντας σε κυπελο-πρωταθλημα.κανονικα,ουτε στα πλεη οφφ δεν θα επρεπε να ειναι
στ)ειναι καιρος να ξαναπαρουμε πισω τον κοσμο που μας εχει φαει υπουλα και πουστικα αυτη η σιχαμερη ομαδα...ειδικα στην ανατολικη μακεδονια/θρακη.δεν μπορει να βγει ποτε απο το μυαλο μου οτι ο νικολαιδης ηταν ΠΑΟΚ μεχρι τα 16 του,οπως και οτι ο χατζημουσιας ηταν και αυτος οπαδος του ΠΑΟΚ μεχρι τα 15 του...τα ακουτε χανουμια?εκμεταλλευτηκατε τις χαμηλες πτησεις του μεγαλου ΠΑΟΚ για αυτο και κανατε λιγο κοσμο...τωρα ομως ηρθε η ωρα να σβησετε...
ζ)ηθελα να ειμαι η μια και μοναδικη ομαδα που μεσα στην δεκαετια του 00 εχει πετυχει τον γαβρο σε τελικο και τον ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ.τωρα πουσταρια αλλοθρησκοι,μιληστε αν μπορειτε για στημενα κυπελα...σε ολους τους τελικους κυπελλου ο γαβρος κατεβηκε αδιαφορος,και παλι σας κερδισε.μονο Ο ΠΑΟΚ μπορει να παρει τετοια παιχνιδια!

:notworthy:
έγραψες!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ρε σεις όντως δεν πρέπει να γινόμαστε υπερφίαλοι και να νομίσουμε οτι γίναμε Barcelona αλλά μερικά πράγματα είναι αυτονόητα!
η κούλα φάνηκε μικρή ομάδα προχθες...οικτρά μικρή!
και είναι αμαρτία να μην κερδίσεις αυτόν τον αντίπαλο..
δε ξέρω τι θα γίνει τελικά αλλά πραγματικά αν ήμουν κούλα θα είχα παραιτηθεί προχθες

μίλαγα με φίλους αεκτσήδες οι οποίοι μου είπαν το ίδο πράγμα...αν για ένα λεπτό δε μπορείς να κρατήσεις αποτέλεσμα ποιος ο λόγος να κάνεις πρωταθλητισμό?

ive4

• Guest
είναι ελεινό να μας έχει αποκλείσει ο γαύρος με σφαγή στον προημιτελικό και να λέτε μερικοί ότι καλύτερα που το πήρε ο γαύρος!!!

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
γιατι περσεα, το χανουμι πως περασε την ξανθη? με τον ιδιο τροπο πανω κατω. ασε που φετος η αεκ το σπρωξιμο που εφαγε δεν εχει προηγουμενο. γενικα κι εμενα με καλυψε ο crass με το ποστ του.

μην μπερδευεσαι, δεν σημαινει οτι υποστηριζαμε τον γαυρο οσοι εχουμε αυτη την αποψη.

Offline babis36

• Αλλαγή
Το αποτελεσμα αδιαφορο. Το αν ο ΠΑΟΚ θα μεγαλωσει εξαρταται απο τις δικιές του προσπαθειες και οχι απο τις αποτυχιες άλλων. Εξαρταται απο τα αποτελεσματα του στο γηπεδο την στηριξη απο τον λαο του και απο την συνολικη προσπαθεια του συλλογου. Θετικο απο τον τελικο κυπελλου ο τραυματισμοε του κυριακου και η μη συμμετοχή του στα play off. Αρνητικο οτι ΚΑΙ το χθεσινο κυπελλο ΔΕΝ τον σήκωσε ο ΠΑΟΚ!!!!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Πάντως να είσαι 16 χρονών και να αλλάζεις ομάδα δύσκολο μου φαίνεται.....
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Suicidal

• Βασικός
Αυτά κρατάω:

...το ευχαριστηθηκα...

...α)χανουμια,βαζελες,πρωτα πρεπει να ποδοπατησουμε τους  2,και μετα σιγα-σιγα,υπουλα να χτυπησουμε την μεγαλη πουστρα του πειραια...

...β)ακομα μεγαλυτερη καυλα οι κιτρινες,το 3ωρο παιχνιδι,η εξουθενωση.το χανουμι στα πλεη οφφ θα ειναι πτωμα...

...ε)η ελλεεινη χανουμισσα ειναι η πιο ευνοημενη ομαδα του πρωταθληματος φετος.την εχουν παει γαμιωντας σε κυπελο-πρωταθλημα.κανονικα,ουτε στα πλεη οφφ δεν θα επρεπε να ειναι...

...στ)ειναι καιρος να ξαναπαρουμε πισω τον κοσμο που μας εχει φαει υπουλα και πουστικα αυτη η σιχαμερη ομαδα...ειδικα στην ανατολικη μακεδονια/θρακη...

ΥΓ: Ορκυνά ΠΟΣΟ δίκιο έχεις......  ;)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Diego-4

• Guest

...το ευχαριστηθηκα...

...α)χανουμια,βαζελες,πρωτα πρεπει να ποδοπατησουμε τους  2,και μετα σιγα-σιγα,υπουλα να χτυπησουμε την μεγαλη πουστρα του πειραια...

...β)ακομα μεγαλυτερη καυλα οι κιτρινες,το 3ωρο παιχνιδι,η εξουθενωση.το χανουμι στα πλεη οφφ θα ειναι πτωμα...

...ε)η ελλεεινη χανουμισσα ειναι η πιο ευνοημενη ομαδα του πρωταθληματος φετος.την εχουν παει γαμιωντας σε κυπελο-πρωταθλημα.κανονικα,ουτε στα πλεη οφφ δεν θα επρεπε να ειναι...

...στ)ειναι καιρος να ξαναπαρουμε πισω τον κοσμο που μας εχει φαει υπουλα και πουστικα αυτη η σιχαμερη ομαδα...ειδικα στην ανατολικη μακεδονια/θρακη...

crash να αγιάσει το στόμα σου ρε αδελφέ!

Offline savage republic

• Βασικός
Το αποτελεσμα αδιαφορο. Το αν ο ΠΑΟΚ θα μεγαλωσει εξαρταται απο τις δικιές του προσπαθειες και οχι απο τις αποτυχιες άλλων. Εξαρταται απο τα αποτελεσματα του στο γηπεδο την στηριξη απο τον λαο του και απο την συνολικη προσπαθεια του συλλογου. Θετικο απο τον τελικο κυπελλου ο τραυματισμοε του κυριακου και η μη συμμετοχή του στα play off. Αρνητικο οτι ΚΑΙ το χθεσινο κυπελλο ΔΕΝ το σήκωσε ο ΠΑΟΚ!!!!

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.-

ive4

• Guest
γιατι περσεα, το χανουμι πως περασε την ξανθη? με τον ιδιο τροπο πανω κατω. ασε που φετος η αεκ το σπρωξιμο που εφαγε δεν εχει προηγουμενο. γενικα κι εμενα με καλυψε ο crass με το ποστ του.

μην μπερδευεσαι, δεν σημαινει οτι υποστηριζαμε τον γαυρο οσοι εχουμε αυτη την αποψη.

1. Εμάς έσφαξε ο γαύρος για να βρεθεί στον τελικό.
2. Αυτόν κυνηγάμε πλέον, η άεκ έχει μείνει χρόνια πίσω. Να ασχολούμαστε με τους από πάνω και όχι με ομάδες επιπέδου άεκ, άρη κτλ

Offline spartiatis

• Αλλαγή

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
που κολλαει αυτο με την αεκ? ??? εγινε κανα σκηνικο πουθενα μηπως σπαρτιατη?
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
εγινε κατι μ ενα βανακι τους τωρα τελευταια??
οσο πιο διακριτικα μπορουσα!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Diego-4

• Guest
Εάν δεν ήταν αεκ αθηνών και ήταν αεκ λαρισας ή αεκ λαμίας , κανονικά φέτος θα πρέπει τους συγκεκριμένους τουλάχιστον να τους έχουμε 15-20 βαθμούς πιο κάτω...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Προσωπικά απολαμβάνω χαιρέκακα τη ξεφτίλα τους. 2 μήνες να κυνηγάν το Μάκο και να μετράνε και το χιλιάρικο, τη στιγμή που και πάλι χρωστάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους... Τώρα δεν έχει άρθρα 44 γαμιόλες όμως να την κάνετε λαμόγια, όλα εδώ πληρώνονται...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
φάγαν χοντρή ήττα με τον Πλιάτσικα σήμερα! απίθανο παιχνίδι!

ΑΛΛΑ εγώ θα μείνω στη δήλωση του βάτραχου...

η κούλα πάλι πρωταθλητισμό θα κάνει! (εδώ θα είστε και θα δείτε ότι μέχρι τέλους από πεθαμένη ή δε ξέρω εγώ τι πάλι 3ο4η θα κινηθεί)

το πόσο πτωμα και πόσο διαλυμένη είναι ή ήταν δεν την εμποδισε στο παρελθόν να μας κάνει γιο γιο...για αυτό καλύτερα ας μην είμαστε υπερφίαλοι!

ΠΑΟΚ γάμησε τους στο γήπεδο...και άσε τις λεζάντες για άλλους!!! εμείς μόνο τη δουλειά μας!!! να πάνε να γαμηθούνε οι υπόλοιποι!

GeorgT

• Guest
Λογικο ειναι να ειναι παλι να κυμαίνετε σε περσινά επίπεδα το χανουμακι αλλα αυτο που γουστάρω ειναι οτι π.χ για τον Λεοναρτο ζορίζονται απίστευτα!! Δινουν 700χιλ κ θέλουν να τον πάρουν με το ζορι αλλά ο κομποτης δεν ειναι βλάκας! Αν αυτο γινόταν πριν μερικα χρόνια θα επερναν Λεοναρτο κ Κουτσια μέσα σε μια μέρα!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Πουτάνα ομάδα, εσένα ειδικά θέλω να σε δω να διαλύεσαι και να σέρνεσαι μια ζωή... Πάνε οι εποχές που μας παίρνατε τους παίχτες 3 στο τάλιρο κωλόπουστες... Να παρακαλάτε το κάθε χωριό να σας δίνει παίχτες για ελεημοσύνη.

Offline maria-mtb

• Βασικός
εγω δεν το βλεπω ετσι...εννοω οτι απο εδω το πανε απο κει το πανε, καθε χρονια το χανουμι μ' αυτα κ μ' αυτα μια χαρα καταληγει...για να δουμε...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
αυτό το μπουρδέλο πως βρήκε επενδυτή? Ποιος απατεώνας πάλι θα ξεπλένει τα λεφτά ???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ