εγω αδερφια θα σας πω την αληθεια.
το ευχαριστηθηκα για πολλους λογους.
α)αν δεν μπορει ή δεν αφηνουν την ομαδα μου να σηκωσει τιτλο,ας το παρει ο γαβρος.δεν προκεται να κανει παραπανω κοσμο.αλλα τα χανουμια,βαζελες,σκουληκια,να μην σηκωσουν ποτε κεφαλι.πρωτα πρεπει να ποδοπατησουμε τους πρωτους 2,και μετα σιγα-σιγα,υπουλα να χτυπησουμε την μεγαλη πουστρα του πειραια.
β)ακομα μεγαλυτερη καυλα οι κιτρινοκοκκινες,το 3ωρο παιχνιδι,η εξουθενωση.το χανουμι στα πλεη οφφ θα ειναι πτωμα.
γ)φανταστητε την ομαδα μας να ηταν σε αυτον τον τελικο...ή μαλλον δεν χρειαζεται,θυμηθητε εναν τελικο το 2001...εκει που το σκορ στο 25 ηταν 2-0...και τι εγινε μετα.τα χανουμια ειναι αψυχα,ειναι νεκρη ομαδα.και πρεπει να ερθει σε επιπεδο αρουλη συντομα.
δ)σε αυτον τον τελικο θα επρεπε να ειμασταν εμεις.24 χιλιαρικα κατω και θα σου ελεγα μετα ποιος θα σηκωνε το κυπελο,με το καλο ή με το κακο.ειτε ειχαμε χανουμια ειτε ειχαμε γκεη απεναντι μας.ειδικα αυτην την χρονια
ε)η ελλεεινη χανουμισσα ειναι η πιο ευνοημενη ομαδα του πρωταθληματος φετος.την εχουν παει γαμιωντας σε κυπελο-πρωταθλημα.κανονικα,ουτε στα πλεη οφφ δεν θα επρεπε να ειναι
στ)ειναι καιρος να ξαναπαρουμε πισω τον κοσμο που μας εχει φαει υπουλα και πουστικα αυτη η σιχαμερη ομαδα...ειδικα στην ανατολικη μακεδονια/θρακη.δεν μπορει να βγει ποτε απο το μυαλο μου οτι ο νικολαιδης ηταν ΠΑΟΚ μεχρι τα 16 του,οπως και οτι ο χατζημουσιας ηταν και αυτος οπαδος του ΠΑΟΚ μεχρι τα 15 του...τα ακουτε χανουμια?εκμεταλλευτηκατε τις χαμηλες πτησεις του μεγαλου ΠΑΟΚ για αυτο και κανατε λιγο κοσμο...τωρα ομως ηρθε η ωρα να σβησετε...
ζ)ηθελα να ειμαι η μια και μοναδικη ομαδα που μεσα στην δεκαετια του 00 εχει πετυχει τον γαβρο σε τελικο και τον ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ.τωρα πουσταρια αλλοθρησκοι,μιληστε αν μπορειτε για στημενα κυπελα...σε ολους τους τελικους κυπελλου ο γαβρος κατεβηκε αδιαφορος,και παλι σας κερδισε.μονο Ο ΠΑΟΚ μπορει να παρει τετοια παιχνιδια!