Author Topic: αεκάκι αυτή η ύπουλη ομάδα των Αθηνών (για ποια ξαδέρφη μιλάμε;)  (Read 113643 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ο πορτοφολάς πήρε πάλι τα αρχίδια του καράμπελα όπως η προηγούμενη ομάδα του!!! Ευχής έργον είναι αν μετά το σημερινό το χανούμι διαλυθεί!!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

giannis80

• Guest
Μερικοί λαοί και μερικές ομαδούλες δεν κάνουν για μεγάλα παιχνίδια.Ας ελπίσουμε, η αναγέννηση της ομάδας μας να μας προσφέρει στο μέλλον μεγάλους αγώνες, είτε τελικούς είτε σημαντικά παιχνίδια στην ευρώπη.Απλά για να αποδεικνύεται ποιος λαός έχει τη στόφα πρωταθλητή.
Παίξτε με τα κινητά κιτρινιάρες....

CLUB LARISA

• Guest
Πέρασα απο σταθμό Βικτώριας σήμερα απογευματάκι.....Τί ωραία ρε αεκακια να πηγαίνετε στο σπίτι σας, στην πόλη σας με συνοδεία ΜΑΤ κ ΟΠΚΕ? 2 Μπροστά κ 2 πίσω να σας φυλάνε......Μεγάλη η φτώχεια αεκάκια, μεγάλη ένδεια....Αν δεν ξέρετε κανα σύνθημα πρεμιέρα κ στο 1' λεπτό τελικού Κυπέλλου, μην κλέβετε τα δικά μας.... Να μας λέτε να στέλνουμε καναν τσάκαλο να σας μαθαίνει απο κανένα....Σας κάνανε κερκίδα οι γαύροι 70λεπτα....
Κατα τα άλλα, τελικά επιβεβαιώνετε την ανυπαρξία σας, αγωνιστική κ οπαδική.....11 με 9 20 ολόκληρα λεπτά κ πάλι κοκοκοκο.....
ΕΛΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΟΟΟΟΟ (κατά τα έλα αλέκο.....), κάντα ξανά ράστα μήπως πάρεις κανένα στην ομάδα λιμάνι σου μπας κ σηκώσεις κανένα ακόμα την επόμενη δεκαετία...
ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΣΑΣ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
αεκουλα η μικρη ομαδουλα καληνυχτα..

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
εκτος απο την αντιγραφη των συνθηματων μας ...καποιο πουλακι που ηταν στο οακα σημερα μου ειπε οτι σηκωσαν και πανο...

που εγραφε  "ναι ρε αεκ!!!"    αντιγραφη του ιστορικου απο τα 90s  δικου μας ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!

τα παιδακια ειναι πραγματικα για γελια!!!!!!

:tikitaka: :tikitaka:

ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Μην ασχοληστε με συνοικιακες ομαδες.
Εχετε δει καμια ομαδα κωμοπολης ή γειτονιας να εχει δικα της συνθηματα? Ολες απο μεγαλες ομαδες αντιγραφουν. Τι σας παραξενεψε δηλαδη?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline alexisv

• Αλλαγή
Êáé äåí Þôáí ìüíï ôá óõíèÞìáôá. Ïé áíýðáñêôïé Ýêáíáí êáé ðëÜôåò áëëÜ ÷ïñïðçäïýóáí ÷ùñßò ñõèìü, ëåò êáé ðáôïýóáí óå áíáììÝíá êÜñâïõíá. ¼ëá áõôÜ üìùò äåí ìïõ êÜíïõí åíôýðùóç áðü ôçí ãñéÜ ôùí áèçíþí…
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

reset4

• Guest
+1924...xaxaaxaxa σε αναμενα καρβουνα..οντως

reset4

• Guest
και το αλλο..
φανταστητε να παιζαμε εμεις με τους γαυρους να τελειωνε ετσι το ματς και να ερχοταν ο νικοπολιδης στο κορνερ μας να πανηγυριζε και να κανει χειρονομιες... χαχαχα της τουμπας το πεδιο μαχης θα ηταν λιγο μπροστα σε αυτο που θα γινοταν.. και τα χανουμακια στελνανε sms και τρωγανε στραγαλια... ΟΥΤΕ τα στραγαλια τους δεν ειναι ικανοι να πεταξουν μεσα..

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
πωωωω μα πόσο λίγη τελικα΄είναι!
δε θέλω να φανταστώ ότι θα μας στερήσει βαθμούς αυτή η κούλα

ρε παιδιά πραγματικά ανάξια να χτυπήσει οτιδήποτε χ8ες...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ρε μαγκες τωρα που λετε για συνθηματα...σε καποια φαση νομισα οτι ακουγα "αεκουλα ειμαι χαλια βλεπω εναν αετο με 8 κεφαλια..."

δεν ακουγοταν καθαρα δεν ειμαι σιγουρος και δεν παιρνω ορκο.συν το οτι θαθελα να μασταν εμεις εκει χθες,οποτε μπορει στο μυαλο μου
να επικρατουσε συγχυση...αλλα μηπως το ακουσε και κανας αλλος και τελικα δεν ειμαι τοσο τρελος οσο φανταζομαι;

υ.γ οπαδικα ενιωσα χθες για ακομα μια φορα περηφανος που ειμαι οπαδος των οπαδων του ΠΑΟΚ...με τα στραβα μας με τα καλα μας με
την "αναρχια" μας με τα ξεσπασματα μας με το οτι ο καθενας μας παντα κανει αυτο που αισθανεται,γιατι υπεραγαπαει αυτη την ομαδα.

kostakis_xanthi

• Guest
Την βλέπω πολύ χλωμή την ΑΕΚ.
Αν έπαιρνε το κύπελλο θα είχε καλύτερη ψυχολογία οπότε αυτό μας βολεύει. όσο για το κύπελλο εδώ που φτάσανε τα πράγματα καλύτερα που το πήγε ο Ολυμπιακός για να το πάρει να το βάλει όλο στον κ..ο του!!! όπως και όλα όσα πήρε τόσα χρόνια.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Παιδια μην παιρνουμε πολυ αερα, γιατι δεν γιναμε σε ενα χρονο μεσα Μπαρτσελονα. Αεκουλα ξεαεκουλα τα παιχνιδια μαζι τους θα ειναι πολυ πολυ δυσκολα.. Χαμηλα την μπαλα.

kospatras

• Guest

northeagle_4

• Guest
Αεκαουλα σαν λαος συμφωνοι και σαν προσωπικοτητες παικτων (πλην κυργιακου) αλλα επειδη ολα αυτα τα μπουρδελλε που γινοταν 20 χρονια στον ΠΑΟΚ μας δεν γινετε να συμμαζευτουν σε μια χρονια καλα ειναι να ειμαστε πιο συγκεντρωμενοι και σοβαροι,αν δλδ δεν κερδισεις την ομαδουλα σε αλλα 2 ματς εσυ τι εισαι ? προσεκτικα στις τοποθετησεις και την νοοτροπια σας γιατι θυμιζει καποιες φορες αλαζονια ΠΟΚ. τις μεγαλες ομαδες τις κανουν τα αποτελεσματα οχι οι δηλωσεις,για τον ΛΑΟ εννοειτε δεν εχω καμια ενσταση.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Σωστος north...

Πολυ καλο το πανι της οριτζιναλ χτες...
Αγωνας εναντια στον γαυρο=αγωνας εναντια στο κρατος...

Κατα τα αλλα απο φωνη ουτε στο 2-0... ξεψυχισμενα πραγματα... εδω δεν μπορουν να μασουνε 24.000 λαο στην Αθηνα κιολας τι να λεμε...μετρημενα τα ψωμια τους αν δεν σκασει κανας Μελισσανιδης...

Offline savage republic

• Βασικός
Τις άδειες θέσεις στην κερκίδα τους δεν τις είδατε; Τι να λέμε τώρα...

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
εγω αδερφια θα σας πω την αληθεια.
το ευχαριστηθηκα για πολλους λογους.
α)αν δεν μπορει ή δεν αφηνουν την ομαδα μου να σηκωσει τιτλο,ας το παρει ο γαβρος.δεν προκεται να κανει παραπανω κοσμο.αλλα τα χανουμια,βαζελες,σκουληκια,να μην σηκωσουν ποτε κεφαλι.πρωτα πρεπει να ποδοπατησουμε τους πρωτους 2,και μετα σιγα-σιγα,υπουλα να χτυπησουμε την μεγαλη πουστρα του πειραια.
β)ακομα μεγαλυτερη καυλα οι κιτρινοκοκκινες,το 3ωρο παιχνιδι,η εξουθενωση.το χανουμι στα πλεη οφφ θα ειναι πτωμα.
γ)φανταστητε την ομαδα μας να ηταν σε αυτον τον τελικο...ή μαλλον δεν χρειαζεται,θυμηθητε εναν τελικο το 2001...εκει που το σκορ στο 25 ηταν 2-0...και τι εγινε μετα.τα χανουμια ειναι αψυχα,ειναι νεκρη ομαδα.και πρεπει να ερθει σε επιπεδο αρουλη συντομα.
δ)σε αυτον τον τελικο θα επρεπε να ειμασταν εμεις.24 χιλιαρικα κατω και θα σου ελεγα μετα ποιος θα σηκωνε το κυπελο,με το καλο ή με το κακο.ειτε ειχαμε χανουμια ειτε ειχαμε γκεη απεναντι μας.ειδικα αυτην την χρονια
ε)η ελλεεινη χανουμισσα ειναι η πιο ευνοημενη ομαδα του πρωταθληματος φετος.την εχουν παει γαμιωντας σε κυπελο-πρωταθλημα.κανονικα,ουτε στα πλεη οφφ δεν θα επρεπε να ειναι
στ)ειναι καιρος να ξαναπαρουμε πισω τον κοσμο που μας εχει φαει υπουλα και πουστικα αυτη η σιχαμερη ομαδα...ειδικα στην ανατολικη μακεδονια/θρακη.δεν μπορει να βγει ποτε απο το μυαλο μου οτι ο νικολαιδης ηταν ΠΑΟΚ μεχρι τα 16 του,οπως και οτι ο χατζημουσιας ηταν και αυτος οπαδος του ΠΑΟΚ μεχρι τα 15 του...τα ακουτε χανουμια?εκμεταλλευτηκατε τις χαμηλες πτησεις του μεγαλου ΠΑΟΚ για αυτο και κανατε λιγο κοσμο...τωρα ομως ηρθε η ωρα να σβησετε...
ζ)ηθελα να ειμαι η μια και μοναδικη ομαδα που μεσα στην δεκαετια του 00 εχει πετυχει τον γαβρο σε τελικο και τον ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ.τωρα πουσταρια αλλοθρησκοι,μιληστε αν μπορειτε για στημενα κυπελα...σε ολους τους τελικους κυπελλου ο γαβρος κατεβηκε αδιαφορος,και παλι σας κερδισε.μονο Ο ΠΑΟΚ μπορει να παρει τετοια παιχνιδια!
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

fatal_invasion

• Guest
προσεκτικα στις τοποθετησεις και την νοοτροπια σας γιατι θυμιζει καποιες φορες αλαζονια ΠΟΚ.
ΜΕΓΙΣΤΟΣ ο νορθ.Τεράστια κουβέντα ξεστόμισες.Θα γίνει συζήτηση και στο μέλλον η αλαζονική συμπεριφορά του λαού μας.Από μένα τουλάχιστον.

Τα σέβη μου,νορθ,τα σέβη μου.