Author Topic: αεκάκι αυτή η ύπουλη ομάδα των Αθηνών (για ποια ξαδέρφη μιλάμε;)  (Read 114287 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BIANCONERO

• Guest
Δικιο εχει ο Μπανε..τωρα που ειδα κι εγω το προγραμμα, μαλλον ισοβαθμοι θα ξεκινησουμε με Παο και ΑΕΚ.
Απιστευτη κολοφαρδια...ευνοια απο διαιτησια και το μονο θετικο που μπορει να της καταλογιστει ειναι η καλη της παρουσια στα ντερμπυ πλην γαυρου με 8 βαθμους κοντρα σε βαζελο και εμας, εναντι μονο 2 εμεις και 5 τα βαζελια.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
bane δίκιο έχεις για υτό κ έγραψα ότι "..στην χειρότερη για αυτήν περίπτωση θα μπεί με ένα πόντο πίσω στα πλέι-οφ.." φυσικά και δεν τους έχω ξεγραμμένους και γι αυτό σπάστηκα όσο τίποτα με το κωλογκόλ που βάλανε στο τέλος με την τρίπολη.
Πάντως έχουν απίστευτες αγωνιστικές αδυναμίες (το επιβεβαίωσαν και χθές) αλλά η έυνοια συνεχίζεται ασταμάτητα. Χθές σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι γλύτωσαν τουλάχιστον 3-4 κίτρινες και πάλι ενώ και το γκόλ που είναι κανονικό μεν αλλά θα μπορούσε να μπερδέψει τον επόπτη μέτρησε,ενώ το γκόλ της ξάνθης που θα κανε το 3-1 ακυρώθηκε.
Εμείς ας συνεχίσουμε να μαζέυουμε κάρτες ωστέ να καταφέρουμε να ΜΗΝ παίξουμε ποτέ φέτος πλήρεις
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline alexisv

• Αλλαγή
¸íá ÐáïêôóÜêç óôçí äïõëåéÜ ðïõ áó÷ïëåßôáé ðïëý ìå âáèìïëïãßåò, óôáôéóôéêÜ êôë,  ìïõ Ýäùóå ôçí ôåëéêÞ âáèìïëïãßá Ýôóé üðùò ôçí âëÝðåé íá åîåëßóóåôå áõôüò:

=============================================
Pos.    Team            Play    Win     D       Loose   Pts    

1       Ïëõìðéáêüò       27      21      5       1       68    
2       Ðáíáèçíáúêüò    28      18      7       3       61    
3       ÁÅÊ                 30      14      14      2       56    
4       ÐÁÏÊ               29      14      12      3       54    
5       Áñçò                30      13      8       9       47    
6       ËÜñéóá             30      10      14      6       44    

Åêêñåìïýí ôá ðáé÷íßäéá :
•       ÏÓÖÐ – ÐÁÏ
•       ÐÁÏÊ – ÏÓÖÐ
•       Ëåâáäåéáêüò – ÏÓÖÐ
•       ÐÁÏ – ÏÖÇ

Ï ÐÁÏÊ Ý÷åé äõíáôüôçôá ãéá +4 ùò +6, ôï ßäéï êáé ç ÁÅÊ.

=============================================

Ìç èÝëïíôáò íá ôï ðéóôÝøù, ôçí Ýøáîá ëßãï êáé åãþ. Äõóôõ÷þò ìå ëßãç äéêÞ ìáò áôõ÷ßá êáé ëßãï ôçí êùëïöáñäßá ôçò îáäÝñöçò, ðáßæåé êáé áõôü ôï óåíÜñéï…
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

BIANCONERO

• Guest
Λιγο...ηττοπαθες σεναριο θα ελεγα!!

Προυποθετει πχ οτι ο Βαζελος θα κανει 5 στις 5 νικες (εκτος απο τα 2 που λεει οτι εκρεμουν και θεωρητικα μπορει να τα παρει κι αυτα φτανοντας στους 67, ειδικα τον ΟΦΗ που δε νομιζω να κινδυνευει ετσι κι αλλιως τελευταια αγωνιστικη για να μπουμε στη λογικη αν θα του δωσει το ματς!!) κερδιζοντας μεσα στις Σερρες που καιγονται αλλα και μεσα στον Αστερα που ισως να μην ειναι αδιαφορος και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ πιστευει οτι εμεις ΔΕΝ θα κερδισουμε μεσα στον αστερα μια αγωνιστικη μετα! Ακομα και το ματς με λαρισα στο ΟΑΚΑ ειναι δυσκολο για αυτον και θα φανει..

Επισης θεωρωντας ως δεδομενες (?) τις νικες μας στην Τουμπα με Σερρες και Θρασυβουλο (6 βαθμοι αρα πας στους  52 ηδη) ο φιλος σου πιστευει οτι στα υπολοιπα ματς ο ΠΑΟΚ δεν θα κανει ουτε μια νικη αλλα αντιθετα θα παρει μονο 2 βαθμους στα εκτος εδρας με Λαρισα-Αστερα-Πανιωνιο-Ξανθη!! Μου φαινεται πολυ δυσκολο να συμβει αυτο....Τωρα που το ξαναβλεπω ουτε τις 2 νικες δεν πιστευει οτι θα κανουμε! βλεποντας τις Ν-Ι-Η που θα κανουμε (14-12-3) με δεδομενο οτι τωρα εχουμε 13-7-3 λεει οτι στα 6 ματς θα εχουμε 1 νικη 5 ισοπαλιες 0 ηττες...Χλωμο!

Εγω μας τοποθετω τελικα στους 58-61 βαθμους, αναλογα και με το ματς με γαυρο...την αεκ πολυ κοντα μας στους 57-60.... και το βαζελο στους 61-63!

ΥΓ Επισης τωρα που το προσεξα εχει και ενα μεγαλο λαθος  ;D
Τον Ολυμπιακο τον δινει σε 28 αγωνιστικες να εχει ΜΙΑ ηττα!! Ενω εχει ηδη 2!!!
« Last Edit: February 26, 2009, 11:43:30 by BIANCONERO »

Offline alexisv

• Αλλαγή
Λιγο...ηττοπαθες σεναριο θα ελεγα!!

Προυποθετει πχ οτι ο Βαζελος θα κανει 5 στις 5 νικες (εκτος απο τα 2 που λεει οτι εκρεμουν και θεωρητικα μπορει να τα παρει κι αυτα φτανοντας στους 67, ειδικα τον ΟΦΗ που δε νομιζω να κινδυνευει ετσι κι αλλιως τελευταια αγωνιστικη για να μπουμε στη λογικη αν θα του δωσει το ματς!!) κερδιζοντας μεσα στις Σερρες που καιγονται αλλα και μεσα στον Αστερα που ισως να μην ειναι αδιαφορος και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ πιστευει οτι εμεις ΔΕΝ θα κερδισουμε μεσα στον αστερα μια αγωνιστικη μετα! Ακομα και το ματς με λαρισα στο ΟΑΚΑ ειναι δυσκολο για αυτον και θα φανει..

Επισης θεωρωντας ως δεδομενες (?) τις νικες μας στην Τουμπα με Σερρες και Θρασυβουλο (6 βαθμοι αρα πας στους  52 ηδη) ο φιλος σου πιστευει οτι στα υπολοιπα ματς ο ΠΑΟΚ δεν θα κανει ουτε μια νικη αλλα αντιθετα θα παρει μονο 2 βαθμους στα εκτος εδρας με Λαρισα-Αστερα-Πανιωνιο-Ξανθη!! Μου φαινεται πολυ δυσκολο να συμβει αυτο....Τωρα που το ξαναβλεπω ουτε τις 2 νικες δεν πιστευει οτι θα κανουμε! βλεποντας τις Ν-Ι-Η που θα κανουμε (14-12-3) με δεδομενο οτι τωρα εχουμε 13-7-3 λεει οτι στα 6 ματς θα εχουμε 1 νικη 5 ισοπαλιες 0 ηττες...Χλωμο!

Εγω μας τοποθετω τελικα στους 58-61 βαθμους, αναλογα και με το ματς με γαυρο...την αεκ πολυ κοντα μας στους 57-60.... και το βαζελο στους 61-63!

ΥΓ Επισης τωρα που το προσεξα εχει και ενα μεγαλο λαθος  ;D
Τον Ολυμπιακο τον δινει σε 28 αγωνιστικες να εχει ΜΙΑ ηττα!! Ενω εχει ηδη 2!!!

Αυτά μου τα έδωσε πριν αρκετό καιρό τώρα οπότε λογικό και αναμενόμενο να πέσει ως ένα σημείο έξω.

Τώρα, εσύ λες 58-61, αυτός λέει 54 με την δυνατότητα έως +6.

Τα ίδια λέτε λοιπόν για τον ΠΑΟΚ, με την διαφορά ότι αυτός μου τα έλεγε από τα μέσα της σεζόν και εγώ μη θέλοντας να πιστέψω πως υπάρχει το ενδεχόμενο να μας περάσει το αεκάκι, έβαλα και στοίχημα μαζί του.

Για να καταλάβουμε αυτό που λέει όμως, το οποίο πέρα από τους βαθμούς αναφέρεται και στην τελική μας θέση, πέρα από το τι πιστεύεις εσύ για τον ΠΑΟΚ με βάση το πρόγραμμα που απομένει, θα πρέπει να μου πεις και την άποψη σου για αεκ και βάζελο.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!

ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
 :extralaugh:

Άλλος έχει το όνομα (λήκια) και άλλος τη χάρη τελικά!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
 ρε παιδιά το χουμε πεί 100 φορές ότι είναι μοντάζ..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Καλά μωρέ, σόρι, τώρα το πρόσεξα το Γουίλι το κογιότ στη φωτό... Ωχου πια!  :P ;D

Offline lik4

• Αλλαγή
ΣΟΡΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Τέλος, για τη συνεργασία Σκόκο - Τζιμπούρ, ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε: "Φιλιόντουσαν. Δεν το είδατε; Εσείς είπατε ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό, αλλά όμως έγινε".

Τι να πεις.....
Ελπιζω οι δηλωσεις να μην γινανε υπο τους ηχους καμιας μπαλαντας
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Τα κιτρινόμαυρα θα φταίνε.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Χθες παντως επεσε πολυ χανουμοβαζελόξυλο και τα ΜΜΕ ανεφεραν πολυ λιγα εν συγκριση με το τι εγινε στο ΟΑΚΑ....ΝΑ πανε να τσακιστουν και 2 τους....

Offline maria-mtb

• Βασικός
οσοι παιζετε στοιχημα, νομιζω το 2πλο του ρουλη (αλλα κ το χ του γαυρου -σιγα μην αφησει ο θειος παραπονεμενο τον πηλαδακη) θα ειναι μια καλη προταση.

Ξεκάθαρος πως προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και όχι η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο προπονητής της Ένωσης διευκρίνισε ότι από τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ προτιμά έναν εγχώριο τίτλο, αφού λείπει από την ομάδα και τον κόσμο.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/235963.html

Offline bozik

• Αλλαγή
το θέμα είναι με ποιον θα κάνει τη κομπίνα το χάνουμι...με το σκουλήκι η με το τυρί? 6 πόντοι στα πλέι-of είναι αυτοί ξεκουραστοι...λογικα παντως κερδιζει το σκουληκι-φερνει ισοπαλια το τυρι και παιζουν μπαραζ....τον τελικό κυπέλλου τον παίζουν πριν τα πλέι of...γι αυτό λέει αυτές τις μαλακίες ο σερβοέλληνας...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
το θέμα είναι με ποιον θα κάνει τη κομπίνα το χάνουμι...με το σκουλήκι η με το τυρί? 6 πόντοι στα πλέι-of είναι αυτοί ξεκουραστοι...λογικα παντως κερδιζει το σκουληκι-φερνει ισοπαλια το τυρι και παιζουν μπαραζ....τον τελικό κυπέλλου τον παίζουν πριν τα πλέι of...γι αυτό λέει αυτές τις μαλακίες ο σερβοέλληνας...
ο πούστης ο gay μας πήγε στον κουβα....δεν υπολογίσαμε καλά τα στησίματα...τώρα τελευταία αγωνιστική που είναι πιο εύκολα δεν θα πληρώνουν καλά....χανουμάκι από φέτος θα χορεύεις στα πόδια μας...τέλος η χαρά σας...είχατε βρει ένα ΠΑΟΚ με χίλια προβλήματα και την είχατε δει όλοι...συνοικιακές ομάδες....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
μην ασχολειστε με τους πουθεναδες που εχουν καταντησει ντροπη των οπαδων και η ομαδα τους καθεται και στηνεται στον σκορδα