Author Topic: αεκάκι αυτή η ύπουλη ομάδα των Αθηνών (για ποια ξαδέρφη μιλάμε;)  (Read 114291 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
http://www.sport24.gr/html/ent/825/ent.237825.asp

paidia molis diavasa gia ton burns pou pernei to xanoumi
polu kalos o pitsirikas me lampro melon edo milousan gia omada danias pos ton vrikan ta koloxanoumia einai apisteuto
autos kai o mikros djite pou pige se mia tourkiki omada einai megala talenta na mou to 8umaste

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Σήμερα τα αεκάκια44 είχαν εκλογές.
Σήμερα, επίσημα και με το νόμο, η ερασιτεχνική άεκ πέρασε στα χέρια του προέδρου της ορίτζιναλ.
Στις εκλογές είχαν 3 παρατάξεις.
Δεν ξέρω εάν τα αεκάκια44 χαίρονται που η ερασιτεχνική πέρασε στην ορίτζιναλ ή όχι...
Δυστυχώς όσο και να μη θέλω οι συγκρίσεις με το δικό μας ΑΣ ΠΑΟΚ είναι αναπόφευκτες.
« Last Edit: July 11, 2008, 02:36:39 by ÄéêÝöáëïò »
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline petrov

• Αλλαγή
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ειναι αναπόφευκτη η σύγκριση. Εμείς από ότι ξέρω δεν έχουμε παράταξη συνδέσμου στον ΑΣ.
Έχουμε την γνωστή παλιά φάρα παραγόντων (από δω και στο εξής θα τους ονομάζω "ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ"), τον Χρυσό Δικέφαλο ο οποίος θέλει να συσπειρώσει μια εκκολαπτόμενη γενιά παοκτσήδων ανώτερου μορφωτικού και οικονομικού επιπέδου (sic), και ένα ΜΕΛΒΑ το οποίο αν και υπήρξε πυρήνας συσπείρωσης και μετάδοσης της ιδέας της Λαϊκής Βάσης, αντιμετωπίζει εξ όσων γνωρίζω μεγάλο πρόβλημα λειψανδρίας, και έδειξε ότι δεν έχει την δύναμη αυτή στη στιγμή να αντιπαρατεθεί με τον Κατσαρή (όπως και ο ΧΔ βεβαίως βεβαίως βλέπε τελευταία ΓΣ). Το ζήτημα είναι τι θα κάνουμε τώρα χωρίς τους βαρβάρους;

apostolos

• Guest
Σήμερα, επίσημα και με το νόμο, η ερασιτεχνική άεκ πέρασε στα χέρια του προέδρου της ορίτζιναλ.
Δεν ξέρω εάν τα αεκάκια44 χαίρονται που η ερασιτεχνική πέρασε στην ορίτζιναλ ή όχι...

Proswpika den thewrw oti tha einai fash super-market 33 sto aekaki, tetoio kapelwma tou sullogou apo ena sundesmo dhladh, den sugrinw kan to hthos ths original me twn superadwn, alla kaka ta psemmata to na mplekontai oi opadoi sta dioikhtika toso polu kai eidika enas sundesmos den mou arese pote.
O kathenas na koitaei th douleia tou kalutera. Eisai sundesmos? Kane tis ekdromes sou, kopse ta xartakia sou, organwse ta grafeia sou kai mexri ekei. Ta alla emena me gemizoun upopsies. Wraia o Xatzhxrhstos mporei na exei afierwsei mia oloklhrh zwh gia thn omada tou kai kala ekane, alla ti shmainei auto? Oti ksafnika tha kanei koumanto se themata opws ghpedo aekakiou klp? Mporei na einai ikanos kai oi skopoi tou anidioteleis kaneis den kserei, proswpika omws den mou aresei auto to anakatema...

Το ζήτημα είναι τι θα κάνουμε τώρα χωρίς τους βαρβάρους;

Einai ontws gia mas megalo to provlhma twn proswpwn kai h kaxupopsia pleon terastia. Pantws enan oloklhro sundesmo paketo na katevainei na analavei ton AS den tha thela na to dw ston PAOK. Xilies fores sxhmata typou MELVA kai Xr. dikefalou pou sto katw katw eksarxhs lene emeis oute gia ekdromes sxhmatistikame, oute tipota, theloume na bohthisoume sta koina....kai opoios peistei peisthke....

Offline ved

• Αλλαγή
η οριτζιναλ ειναι πλεον ενας παρηκμασμενος συνδεσμος...τα παιδια με τα μακρια μαλια που σηκωνανε παλια πειρατικες σημαιες και βγαζαν ποιητικους στιχους ,,,τωρα εχουν φαλακριτσα σκεμπε και ανοιγουν τα ποδια στον μελισσανιδη σαν καλα τσιρακια και μπλεκοντε στα διοικητικα ...

μακρια απο μας τετοια παρακμη...

προτιμω 25αρηδες μαλλιαδες με βερμουδες που διοργανωνουν πορειες για τον νομο ορφανου....  ;)

Offline babis36

• Αλλαγή
Ενταξει ρε Vedder κι εγω με τους 25αρηδες ειμαι αλλα μην μας θαβεται ετσι κι εμας τους 40ρηδες :P Ειμαστε ακομα μαχημοι  ;D Δεν εχουμε ολοι φαλακρα (ενταξει λιγο σκεμπε αποκτησαμε αλλα ειναι και τα γαμημενα τα τσιπουρα γλυκα). Τι να πει και ο HOMO που κοντευει να του βγει το φαι απο την μυτη  :P
Και για να ειμαι εντος topic
Γαμιεται το αεκ και ν.φιλαδελφεια
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ειναι αναπόφευκτη η σύγκριση. Εμείς από ότι ξέρω δεν έχουμε παράταξη συνδέσμου στον ΑΣ.

Η σύγκριση προφανώς έχει να κάνει με το ότι κι εμείς προσπαθούμε να κάνουμε εκλογές, ότι κι εμείς προσπαθούμε με 2 παρατάξεις να αλλάξουμε τη διοίκηση, η δικιά τους ερασιτεχνική γκρέμισε το γήπεδο, ο δικός μας ΑΣ πιθανότατα να το έκανε εάν δεν έβγαιναν μερικά πράγματα στη φόρα, κτλ...
Δεν είπα πουθενά ότι έχουμε σύνδεσμο που διεκδικεί την εξουσία.
Γιατί σκέφτηκες κάτι τέτοιο;
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline maria-mtb

• Βασικός
allazw ligo to 8ema...pali kala pou den ntrepeste na ta lete...kraxth 8eloune ta poulakia mou, gia na paroun diarkeias e? oxoutaaaaa... :extralaugh:

[IMG]http://img67.imageshack.us/img67/941

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να απαγορεύεται στον κάθε Χατζηχρήστο να γίνει πρόεδρος της Ερασιτεχνικής . Υποψηφιότητα έβαλε δεν πήρε την καρέκλα με το ζόρι . Ποια είναι δηλαδή τα προσόντα για να γίνει κάποιος πρόεδρος ενός ΑΣ . Ο άλλος ο καραγκιόζης που είχανε καλύτερος ήτανε ; Όχι ότι με νοιάζει και πολύ αλλά θα ήθελα μια καλή αιτιολόγηση γιατί ένας πρόςεδρος συνδέσμου δεν μπορεί να γίνει πρόςδρος και στον ΑΣ . Και οι σύνδεσμοι δεν είναι μόνο για να κάνουνε εκδρομές και να κόβουνε χαρτάκια . ΄Για να διοικούν μια ομάδα σίγουρα δεν είναι αλλά ο ερασιτέχνης είναι άλλο πράγμα
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
ontws xtypaei poly asxhma na dioikei syndesmos estw kai ston erasitexnh alla prepei na tous anagnwrisei kaneis
oti edw kai polla xronia sthrizoun ton erasitexnh akoma kai sto handball ktl.. k me lefta
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

apaoki13

• Guest
Το πρόβλημα δεν είναι ότι μπήκε "ένας" σύνδεσμος. Το πρόβλημα για τον Νικολαϊδη είναι ότι ανέλαβε ο ΧΧ και θα τον πατήσει στο λαιμό για τα χρέη προς τον Ερασιτέχνη και για το γήπεδο. Πλέον κατάλαβαν ότι από την κερκίδα δεν μπορούν να του δημιουργήσουν πρόβλημα ενώ μέσω του Ερασιτέχνη μπορούν να του δημιουργήσουν μεγάλο θέμα.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ase pou o xx to pe 3eka8ara oti einai o Melissanidhs apo pisw....

a re katakahmene konte.... 8)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

makptol

• Guest

αυτο το βλαμμενο ο χατζηχρηστος ειναι απο λαγκαδα η καταγωγη του ...
Δεν θα ξεχασω τοτε την  χρονια που μπηκε στο 44 η αεκ τον εβγαλε ο πετρουλακης να μιλησει
για καποιο θεμα και δεν ξερω πως το εφερε η κουβεντα και μιλησε για το ΠΑΟΚ με αυτα τα λογια " ελα τωρα
Νικο ποιος ΠΑΟΚ μου λες...." ενα υφος απαξιωτικο το μαλακισμενο μολις ειχαν μπει στο 44 τους σκουπισανε τα
χρεη και πουλουσε ειρωνια..........και λεω και οι τρεις τα ιδια ειναι ιδιο τροπο σκεψης εχουν απλα την αεκ
την εχουν σαν το παιδι για τα θεληματα οι γαυροβαζελοι.........

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
ΟΜΟΝΟΙΑ-αεκ στο ουεφα.τρελα γουστα ;D
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

apaoki13

• Guest
Πάει η βαθμολογία της Ελλάδας...

Μία από τις δύο θα την πατήσει (αεκ, γαυρος).

Offline cure

• Αλλαγή
Άλλη μια μέρα γέλιου, αυτή τη φορά από τη ξαδερφούλα. Να ναι καλά οι ομαδούλες τους που μας διασκεδάζουν.
Μας πρήξανε και με την αρμάδα του Δώνη, που δεν άλλαξε ούτε 2 πάσες και έπαιζε slow motion 90 λεπτά και με το βλάκα τον Σκόκο που μπέρδρευε τα μπούτια του και με τον υποτιθέμενο λαό με τα μουσαντένια 20.000 διαρκείας στα λόγια και άλλα τόσα εισιτήρια.

Στην Ευρώπη το ξεβράκωμα είναι αναπόφευκτο. Βλέπεις χωρίς κοράκι ούτε με καφενεία δεν μπορούν, πόσο μάλλον ομάδα που έχει αρχηγό τον Λιάκο τον Χαραλάμπους  :a1006:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Matador

• Αλλαγή

Ετσι ακριβως ειναι. Ο τιγρης εχει κανει τρελες μπιζνες τα τελευταια χρονια. Πολυ χαρτι. Θεμα χρονου ειναι ποτε θα τα παρατησει ο κοντος.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

GENTLESOS

• Guest
Arxizo na pistevo oti mexri kai protathlima xtipame
AHAHAHAHAHAHAHAHAHA

makptol

• Guest
ολα ειναι θεμα χημειας πλεον γιατι παικτες καλους εχουμε σε καμμια περιπτωση δεν ειναι καλλιτεροι απο μας ουτε
η αεκ ουτε ο γαβρος....
χθες με εκανε εντυπωση η χαλια εμφανιση της αεκ απεναντι σε μια μετρια ομαδα ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
Η ΚΕΡΚΙΔΑ των αεκτζηδων ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΗΤΑΝ μας πρηξανε και με τον σκοκο που ηταν ενα τιποτα ......
ΓΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΜΑΣ.......

Offline agraf

• Αλλαγή
Δεν είδα το ματς, ούτε του οσφπ ούτε της ΑΕΚ, αλλά παίζουν πολλά σενάρια όπως του να τα στήνουν τα ματς για το στοίχημα. Αυτοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, προκειμένου να ρεφάρουν τις μεταγραφές του καλοκαιριού κάνουν τα πάντα.

Όπως και να χει, να πάνε να γα...θούν.