Καλησπέρα,
Από πού ν'αρχίσω και πού να τελειώσω...Από το ότι θα έπρεπε να περιμένω καμιά 20αριά χρόνια (άντε 15) για να κάνω "διακοπές" από τα μέσα Μάρτη; Από το ότι ο καλύτερός μας παίκτης ήταν κατά τη γνώμη μου ο (κατά τα άλλα παντελώς άχρηστος) Salmon;
Αναφορικά με τους παίκτες μας, θεωρώ τα εξής:
α) O Fernadez ήταν απαράδεκτος! Δε μπορώ να καταλάβω κατ'αρχάς γιατί "τρώγεται" με τον Gavransic...Εντάξει, δεν συννενοούνται, αλλά πρέπει να του φωνάζει συνέχεια; Επίσης, θεωρώ πως φέρει ευθύνη για το goal, κάτι που πια συμβαίνει και με κάθε (σχεδόν) goal που δέχεται η ομάδα. Τί νομίζει, δηλαδή; Οτι θα τον φοβηθούν επειδή πρόπερσι έκανε καλή χρονιά;
β) O Snauzer ήταν όπως πάντα θαυμάσιος αμυντικά (τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά μπορούσες να βασιστείς πάνω του) και επιθετικά ανύπαρκτος (επίσης όπως πάντα).
γ) Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί είναι αργοί και σίγουρα δε βρέθηκαν στη μέρα τους...
δ) Ο Κωνσταντινίδης σίγουρα αδυνατεί να προσφέρει από τη θέση του αριστερού αμυντικού. Κατά την ταπεινή μου γνώμη (αν και ήμουν από τους λίγους που τον "στήριξαν" όταν ήρθε το καλοκαίρι του 2005) έχει πεθάνει. Δεν κάνει ούτε στη θέση του αριστερού μέσου, πόσο μάλλον για αρχηγός...
ε) Ο Conseisao είναι ό,τι να'ναι...Προσωπικά, το μόνο που είδα ήταν δύο (πολύ καλές ομολογουμένως) σέντρες στα μισά του β' ημιχρόνου (όταν, όμως, όλη η ομάδα "πετούσε" έτσι κι αλλιώς) και να προσπαθεί να ηρεμήσει τον Salmon (όταν ήταν ο ίδιος που έκανε φασαρία με το Νικοπολίδη και δη στα αποδυτήρια). Πάντως, προς το παρόν δεν έχω ολοκληρωμένη γνώμη.
στ) Ο Μπαλάφας είναι παίκτης των αντιπάλων, τελεία.
ζ) Ο Veron πήρε κι αυτός να κάνει τα λαθάκια του, αλλά παραμένει μία όαση, χωρίς πάντως να μπορεί ακόμη να οργανώσει ουσιαστικά το παιχνίδι.
η) Ο Λάκης παραμένει σε σχετικά μέτρια στάνταρντς, κάτι το οποίο μόνο κακό δεν είναι σε τέτοια μέρα που βρέθηκαν σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι...Ο γνωστός ανούσιος Λάκης (που όμως μπορεί να κάνει φάση από το μηδέν μία φορά το χρόνο).
θ) Ο Χριστοδουλόπουλος επιμένει να παίζει "Αριστερό Αμυντικό Χαφ"...Βρε αγόρι μου, αν όλοι παίζουν στα άκρα (ορισμένοι, δε, και πάνω στη γραμμή), ποιός θα σκοράρει; Ο Salmon; Ανούσιος και ώρες-ώρες ανύπαρκτος, πάντως όχι φλύαρος όπως τον συνηθίσαμε, πάλι καλά...
ι) Ο Salmon θεωρώ πως είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης σε σχέση με το πώς ήταν όταν πρωτοήρθε...Αγγίζει τη μετριότητα, όταν όλη η ομάδα παραπαίει...Αν έστω και άλλος ένας προσπαθούσε τόσο θα κερδίζαμε το Champions League (εντάξει, λέμε και καμιά μαλακία για να περνά η ώρα).
ι) Ο Γεωργιάδης πέθανε μαζί με τον Κωνσταντινίδη, δε μπορεί, ειδικά όταν μπαίνει αλλαγή. Πάντως, η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε αισθητά όταν μπήκε, χωρίς -πάντως- να συνεισφέρει ουσιαστικά.
κ) Ο Ilief παραμένει ένα πολύ καλό "Αριστερό Επιθετικό Χαφ", αλλά από τέτοια έχει πήξει η ομάδα...Θεωρώ πως ούτε αυτός μπορεί να συνεισφέρει ως αλλαγή. Αν τον θέλουμε (εγώ όντως τον θέλω) θα πρέπει να ξεκινάει Αριστερό Χαφ από την αρχή του ματς.
Πάμε, τώρα, και στον μεγάλο μας προπονητή:
α) Η ομάδα ξεκίνησε με ένα σχήμα που ούτε ο Einstein δεν κατάλαβε: Λάκης, Snauzer και Conseisao δεξιά (συχνά και οι 3 σε απόσταση 2 μέτρων) και Κωνσταντινίδης - Χριστοδουλόπουλος αριστερά να περιμένουν τη μπάλα...Στο κέντρο ο Veron να κυνηγάει τους επιθετικούς τους, ενώ ο μέγας οργανωτής και striker Μπαλάφας να αναζητά ευκαιρία για να αποδείξει το πως μπορεί να περάσει όλους τους αμυντικούς και να σκοράρει με σουτ από του "Κουτρούλη το γάμο". Οι δύο αμυντικοί να γεμίζουν τη μπάλα όπου να'ναι (συχνά να βγάζουν τους αντίπαλους επιθετικούς σε θέση ισχύος) και μόνη φωτεινή εξαίρεση ο ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Salmon.
β) Κατά το 10ο λεπτό καταφέραμε (;;;;;

να ισορροπήσουμε το ματς, εξού και ο προπονητής μας αποφάσισε πως όλα βαίνουν καλώς (συμφωνώ!).
γ) Σάντος: "Καλέ! Το ημίχρονο τελείωσε και δεν χάνουμε! ΓΙΟΥΠΙ!!!!!"
δ) Και πάμε στο 2ο ημίχρονο, όταν και γέλασε όλη η Ελλάδα μαζί μας...Καλά, είναι δυνατόν ο Conseisao να πηγαίνει αριστερά, ο Γεωργιάδης να μην ξέρει τη θέση του, ο Salmon να παλεύει μόνος του (και σε κάθε ευκαιρία να βρίσκεται στο κέντρο του γηπέδου αφού είχε κουβαλήσει τη μπάλα σε όλο το γήπεδο μπας και βρεθεί και κανένας ακόμη), όλοι να κάνουν γεμίσματα (εκτός από μία κάθετη πάσα του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ - θα τρελαθούμε τελείως!!!!), ο Ilief να τους κάνει ό,τι θέλει αλλά μέχρι τη μεγάλη περιοχή κ.λ.π.....Εν ολίγοις, την περιοχή τους δεν την πατήσαμε ποτέ!
Ώσπου, ήρθε ο Milano...Είδατε τί έλεγε η φανέλα του; "Με είχατε για νεκρό!". Έκανε΄ένα σουτ όλο κι όλο (ήταν ο μόνος επιθετικός στην περιοχή, άρα καλά έκανε), αλλά τί σουτ!!!!!!! ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!ΑΠΙΑΣΤΟ!!!!!!! Πιο απλό σουτ δεν έχω ξαναδεί! Κι εμείς όταν παίζαμε μπάλα τέτοια κάναμε, γι'αυτό βλέπουμε μπάλα από τις κερκίδες ή την τηλεόραση: αργό και λίγο δίπλα από τον τερματοφύλακα! ΚΙ ΟΜΩΣ: ΜΠΗΚΕ!!!!
Αυτά...