Καλά, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα.
Άποψή μου είναι πως ο Σάντος απλά δε κολλάει με τη νοοτροπία του Ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα.
Μπάλα ξέρει. Συστήματα ξέρει. Νομίζω πως αν του δώσεις μια πολύ καλή ομάδα θα διαπρέψει.
Σε θέματα ψυχολογίας όμως, τσαμπουκά και νοοτροπίας δε κάνει. Ο ΠΑΟΚ, κακά τα ψέμματα, αυτή τη στιγμή δεν είναι καλή ομάδα.
Επομένως, ο Σάντος θα έπρεπε να ρίξει το βάρος στην τόνωση της ψυχολογίας των παικτών και στην ανύψςσή του ηθικού τους και όχι σε συστήματα.
Με το να κράζει τους παίχτες και να μιλάει υποτιμητικά για αυτούς το μόνο που καταφέρνει είναι να καταρακώνει την ήδη για τον πέο ψυχολογία τους. Μέγα λάθος το ότι δε πιστεύει στους παίχτες του. Αν εσύ ο ίδιος δε πιστεύεις στους ποδοσφαιριστές σου, τότε πως θα τους πείσεις να παίξουν μπάλα?
Νομίζω πως ο Σάντος έχει πετάξει λευκή πετσέτα εδώ και καιρό. Επαναπαύτηκε στο γεγονός ότι οι παίχτες είναι χάλια και περιμένει το καλοκαίρι να κάνει μεταγραφές. Γνώμη μου είναι πως σε ένα χρονικό διάστημα 8 μηνών, ένας προπονητής θα πρέπει να έχει δείξει κάτι. Έστω και λίγο.
Στην περίπτωσή μας, η ομάδα όσο πάει και βουτάει χαμηλότερα. Πιο κάτω δεν έχει.
Από τη στιγμή που ο Σάντος είναι καλός μόνο προπονητικά, ενώ οργανωτικά όχι, τότε θεωρώ πως δεν είναι ολοκληρωμένος και δε κάνει.
Είχαμε και στο παρελθόν προπονητές οι οποίοι πίστεψαν στους παίχτες τους και με μέτριο υλικό έκαναν σπουδαία πράγματα.
Ας κάνει κάποιος άλλος την προετοιμασία το καλοκαίρι. Κάποιος με τσαμπουκά, που να ξέρει τι σημαίνουν τα αρχικά Π.Α.Ο.Κ. για χιλιάδες κόσμο.