Author Topic: ΠΑΟΚ - αστέρας Τρίπολης 0 - 1 Σάββατο 15/3/2008 ώρα 16:45 supersport 1  (Read 6130 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ok, tote eipan malakia ston extrasport to meshmeri, poy eixan kai toys 2 na leipoyn apo to match me Tripolh.Kai kala o Snautzner paei ki erxetai, mporeis na ton antikatasthseis. Ok loipon lhksh 8ematos.

edit:
http://extrasport.gr/articles/article.asp?code=8204
 ÓÞìåñá ç áðüöáóç ãéá Âåñüí, ÓíÜïõôóíåñ
11/3/2008 - 10:28
Äýï áðü ôïõò êáëýôåñïõò óå áðüäïóç ðáßêôåò ôïõ èá áíáãêáóôåß íá óôåñçèåß ï ÐÁÏÊ óå Ýíá áðü ôá åðüìåíá ôÝóóåñá ìáôò ÐñùôáèëÞìáôïò. Ï ëüãïò ãéá ôïí Ìáôßáò Âåñüí êáé ôïí Ìßñïóëáâ ÓíÜïõôóíåñ ïé ïðïßïé óõìðëÞñùóáí ôÝóóåñéò êßôñéíåò êÜñôåò óôç ÍÝá Óìýñíç. ÂÜóåé êáíïíéóìïý, èá ðñÝðåé íá ÷Üóïõí Ýíá áðü ôá ôÝóóåñá åðüìåíá ìáôò.

Ï ÓÜíôïò êáé ïé óõíåñãÜôåò ôïõ èá ðÜñïõí óÞìåñá ôçí ïñéóôéêÞ áðüöáóÞ ôïõò. Ï ÐïñôïãÜëïò èÝëåé ôïí Âåñüí óôá åêôüò Ýäñáò ðáé÷íßäéá êáé èåùñåß üôé åßíáé êáëýôåñï íá ÷Üóåé Ýíá áðü ôá äýï ôçò Ôïýìðáò (ÁóôÝñáò Þ Áôñüìçôïò ìå ðéï ðéèáíü ôï äåýôåñï).

Ãéá ôïí ÓíÜïõôóíåñ, ï ÓÜíôïò èÝëåé íá óéãïõñåõôåß üôé èá Ý÷åé åôïéìïðüëåìïõò ôïí Ìåëßóóç êáé ôïí ÁñáìðáôæÞ, ãé’ áõôü êáé óêÝöôåôáé íá ôïí äçëþóåé áðüíôá óôï ôåëåõôáßï ìáôò ôçò ôåôñÜäáò, ìå ôïí Ëåâáäåéáêü.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
Το χωριό δεν το νικάμε με τίποτα, γιατί δεν βάζουμε γκολ ούτε κι αν παίζουμε 4 ματς συνέχεια. Και ένα ίσως αρπάξουμε από κανένα Φιλομένο. 0-0 ή 0-1.
Πως να βάλουμε γκολ και με ποιον;

Φανταστείτε
τον μαλάκα το Χριστοδουλόπουλο να κάνει τριπλίτσες έξω από την περιοχή τους
τον Λάκη να μη βρίσκει εστία ούτε από τη μικρή περιοχή και να σεντράρει όπου νά ναι
τον Ίλιεφ να ταλαιπωρεί τη μπάλα και τα μυαλά μας και να κάνει τη μία και μόνη κίνηση που ξέρει
τον Σάλμον να τρέχει, να τρέχει, να τρέχει, να τρέχει... αλλά έξω και μακριά από την περιοχή
τον Γεωργιάδη να πέφτει στη τρίπλα μη μπορώντας να κάνει σπριντ
τον Γκούφη τον Μπαλάφα να σουτάρει από παντού και να προσπαθεί να σπάσει τον ηλεκτρονικό πίνακα
τα μπακ να κάνουνε σέντρες πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα ή στο τύμπανο της 4Α

στημένα δεν έχουμε με τίποτα και αν είχαμε καμιά ελπίδα ο Λαζαράκος δεν αφήνει τον σπεσιαλίστα Γκάβρανσιτς να σουτάρει και ο Σάντος δεν τους λέει τίποτα και συνεχίζει να επιτρέπει στο κάθε τσουτσέκι να βαράει τα φάουλ.

Πρώτη φορά βλέπω παλαιότητα στις εκτελέσεις φάουλ. Εμείς αν είχαμε πάρει τον Ζουνίνιο, δεν θα εκτελούσε στημένα πριν τον βλάκα τον Γκονζάλες και τον πανίβλακα τον οικοδόμο γιατί θα ήταν ψαράς στο στρατόπεδο... εεε στην ομάδα εννοώ.

ο μόνος παιχταράς μας, ο Βερόν δεν είναι ΚΑΙ σκόρερ

μόνη ελπίδα για γκολ ο Φρρρρρρρρούντζα!

Βάλτε κάνα φράγκο στο Χ2 να κονομήσετε για να πάρετε μετοχές

;) ;D
είσαι άπαιχτος....έγραψες σε 10 σειρές ότι έχει ακουστεί εδώ και ένα χρόνω κατά διαστήματα,συνήθως μετά από ήττες...πάντως το παιχνίδι θέλει πολύ προσοχή,πιστεύω ότι η τριπολη είναι οι καλύτερη ομάδα από όσες έχουν έρθει στην ΤΟΎΜΠΑ...και μονο άμα το το δούμε όλοι μας(παίκτες και κόσμος) σαν ντέρμπι,έχουμε ελπίδες να το πάρουμε.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

stelukos

• Guest
Ούτε ο Σνάουτσνερ μπορεί να αντικατασταθεί... είναι και οι δύο απ'τους καλύτερους στην ομάδα... ούτε θέλω να θυμάμαι πως παίζαμε χωρίς Σνάουτσνερ και πώς "έμπαζε" η άμυνα... Φυσικά δεν γίνεται λογος ούτε για τον Βερόν.

fricoulas22

• Guest
Γιατι να μην το νικησουμε το χωριο ? Δεν το επιασα.. Δηλαδη το ιδιο ειναι να παιζουμε στην Τουμπα με το να παιζουμε εκτος? Ειπαμε, δεν εχουμε ομαδα φετος αλλα οχι κι ετσι.. Μπορουμε να νικησουμε το χωριο, μαγκες . Καλο ξεκινημα θελει , οπως παντα. Εγω προσωπικα, τον βλεπω τον ασσο.Δυσκολο αλλα εφικτο.   

υ.γ. λειπει (ΝΟΜΙΖΩ) και ο Καρντοζο , ο mvp του Αστερα μεχρι τωρα. Ετσι δεν ειναι ?

ive4

• Guest
κατάντημα να συζητάμε ΑΝ θα κερδίσουμε τους νεοφώτιστους!!!
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για ήττα.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ναι ρε φίλε πες τα ...
ΠΑΟΚ είσαι γαμώ την τρέλα μου. Καταντήσαμε να παρακαλάμε να μη παίξει ο Καρντόσο για να κερδίσουμε το αστεράκι.

Με 9 παίχτες πρέπει να τις παίρνεις αυτές τις ομαδούλες. Γαμήστε τουυς ρε άντε να γελάσουμε και εμείς λίγο.

Πάρα ταύτα το ματς θα είναι δύσκολο. Η τρίπολη έχει πάρει καλά αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες.
Φυσικά το ματς θεωρείται τελικός.

Θεωρώ πως δεν υπάρχει περίπτωση να μη κερδιθεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Εάν δε πάρουμε όμως τα 3 πονταλάκια, θα κράξω όσο δεν έχω κράξει ποτέ στη ζωή μου. Και ας πλακωθώ με τη μισή 5-6

edit tsakalaki

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ.
« Last Edit: March 11, 2008, 21:34:04 by tsakalaki »
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Matador

• Αλλαγή
Και ο βαζελος δυσκολευτηκε πολυ, κερδισε στα τελευταια λεπτα και ο γαυρος. Δυσκολο ματς. Μπορει ο Αστερας να  μην εχει κερδισει παιχνιδι απο τον Ιανουαριο, αλλα παιζει πολυ ψυχωμενα και χανει δυσκολα. Εχει ομως επιθετικη δυστοκια.
Πιστευω οτι εστω και δυσκολα θα κερδισουμε με 1-0.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

senag2

• Guest
Το ματσάκι είναι ΠΟΛΥ δύσκολο και ο Αστέρας, ναι μέν νεοφώτιστος, αλλά μόνο σαν νεοφώτιστος δεν παίζει. Μάλλον εμείς παίζουμε σα νεοφώτιστοι. Εγώ προβλέπω ήττα. Tα play off πρέπει να θεωρούνται όνειρο ακόμα και πρίν το μάτς με την Τρίπολη παρά τα Χ της Ξάνθης και την ήττα της Λάρισας. Μόνο φώς στο Τούνελ είναι το λιφτινγκ της 11άδας. Αν παίξουν οι γνωστοί κλάψτα Χαράλαμπε. Άμα δούμε Frunza, Αραμπατζή αντί για Snaucner, Βαγγελή, Baiano/Ηλιάδη κάτι ΜΠΟΡΕΙ να γίνει και πάλι ΠΟΛΥ δύσκολα.

Δε ζητάω τπτ άλλω πλέον, 2 φορές ακομά ντίγκα το γήπεδο το Σάββατο και με την ΑΕΚ. Αυτά και του χρόνου αλίμονο τους.

Offline tsag

• Αλλαγή
Στο 1ο τέταρτο θα έχει γονατίσει η τριπολιτσά. This is Touba λέμε!!!!!  Εδώ ισχύουν διαφορετικοί νόμοι βρε, σαν το νησί στο Lost ένα πράγμα...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

stelukos

• Guest
......kai - ....

PAOK EISAI KAVLA

O0 O0 O0 :extralaugh:

MariaKapa4

• Guest
Καλημέρες ΠΑΟΚτσήδες! Ας ξεκινήσω να δημοσιεύω κι εγώ σιγά σιγά! Πρέπει να πω ότι είμαι γουρλού και το ματσάκι το βλέπω με το μέρος μας, αρκεί εμείς απ'την 4 να εμψυχώσουμε την ομαδάρα μας!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι από την Τετάρτη 12.Μαρ.2008 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 15.Μαρ.2008 και ώρα 16:45 στο γήπεδο της Τούμπας, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SuperLeague 2007-08.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (09:00 - 17:00), από την μπουτίκ στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς επίσης και από τα επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

απ'το http://www.paokfc.gr

Οι τιμές των εισητηρίων είναι οι ίδιες πάντα!

Άντε και η Τούμπα πάλι να 'ναι καζάνι!!!
« Last Edit: March 12, 2008, 07:58:23 by BillYpoglwssioS »

agamemnon

• Guest
Επειδη στο πρωτο ματσακι ημουν κ γω στο χωριο κ ειδα ποσο βλαχοτσομπανοβλακοκαγκουροπονηροι ηταν οι χωριατες εχω μια ορεξουλα να κανουμε φετος ρεκορ παραγωγικοτητας στην εστια του αμπαρη ;D ;D ;D ;D  Αντε κ να βγαλουμε κανα καλο γουστο παλι στην κερκιδα..(επισης ας αφησουμε τον Κωλοκοτρονη στην ησυχια του..)

Diego-4

• Guest
Γαμήστε το χωριό....

stelukos

• Guest
Στ'αρχιδια μου τι κάνω με αστέρα
Στ'αρχιδια μου uefa champions league
Δικέφαλο λατρεύω κάθε μέρα
Sold out κάθε κυριακή

JamaicaN

• Guest
κατάντημα να συζητάμε ΑΝ θα κερδίσουμε τους νεοφώτιστους!!!
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για ήττα.

Afou kerdisame tous pantes mesa eksw....
Duskolo matchaki makari na pane ola kala.....
H giorti sunexizete...EMEIS MAZI....

mitsos_g4

• Guest
mi to suzitate magkes...to match einai assos...telos...kai den to lew apo enthousiasmo...apla giati den upaxoun perithwria gia stravopatima...PAOK eisai...oloi ston nao,kai to match tha to paroume...!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Emeine kana eishthrio?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline maria-mtb

• Βασικός
Καλημέρες ΠΑΟΚτσήδες! Ας ξεκινήσω να δημοσιεύω κι εγώ σιγά σιγά! Πρέπει να πω ότι είμαι γουρλού και το ματσάκι το βλέπω με το μέρος μας, αρκεί εμείς απ'την 4 να εμψυχώσουμε την ομαδάρα μας!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι από την Τετάρτη 12.Μαρ.2008 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 15.Μαρ.2008 και ώρα 16:45 στο γήπεδο της Τούμπας, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SuperLeague 2007-08.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (09:00 - 17:00), από την μπουτίκ στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς επίσης και από τα επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

απ'το http://www.paokfc.gr

Οι τιμές των εισητηρίων είναι οι ίδιες πάντα!

Άντε και η Τούμπα πάλι να 'ναι καζάνι!!!

kalws hr8es Maria!! 8a phksete stis maries edw mesa!!!
:ambulance: :ambulance: :ambulance: 

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
Στ'αρχιδια μου τι κάνω με αστέρα
Στ'αρχιδια μου uefa champions league
Δικέφαλο λατρεύω κάθε μέρα
Sold out κάθε κυριακή
poly kalo na to fwnaksoume kamia fora
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline agraf

• Αλλαγή
Εύχομαι να τιγκάρει το γήπεδο και αυτήν την αγωνιστική, άν όχι σολντ-άουτ τότε όπως με πανιώνιο και Ξάνθη!