Author Topic: ΠΑΟΚ - αστέρας Τρίπολης 0 - 1 Σάββατο 15/3/2008 ώρα 16:45 supersport 1  (Read 6158 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Ενιωσα τόσο γαμάτα που πήγα Τούμπα μετά απο τόσα χρόνια που ούτε με έχει αγγίξει το αποτέλεσμα. Ισως αύριο να μαι σκατά. Δεν ξέρω. Τυχερός μου φάνηκε ο Αστέρας αν και δεν είδα κ πολύ το ματς. 20000 κόσμο πρέπει να χε κατά τη γνώμη μου είμασταν πάρα πολλοί. Είχα και την τιμή να μαι δίπλα στον πάτερ Παοκτσή δεν ξέρω αν είναι ο γνωστός. Αρκετά καλή κερκίδα απ τους 2 πυρήνες της 4 και από όσους προσπαθήσαμε να κάνουμε 3ο πυρήνα στην 5.
Πρωτάθλημα δεν παίρνουμε στο Champions League δεν βγαίνουμε
τον ΠΑΟΚ μας λατρεύουμε γι αυτό και ταξιδεύουμε
και όλους σας τρελαίνουμε.

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **
Καταλαβαίνω αυτούς που είναι εντελώς αγανακτισμένοι αλλά κάποιες φορές καλό είναι να ξέρουμε τι μας γίνεται και αυτήν τη στιγμή αυτή η ομάδα δεν τραβάει για κάποιους λόγους τους οποίους δεν είμαι κατάλληλος να εξηγήσω. Καλό θα ναι απο τις επόμενες μέρες μιας και τελείωσε το νταραβέρι να σκεφτούν όλοι πιο συνετά και να τους γαμ***υμε όλους του χρόνου.

Υ.Γ αυτό δεν σημαίνει οτί στην βέροια δεν θα παίζουμε στην έδρα μας... :) υπομονή.

GeorgT

• Guest

Αν θέλουν τα παιδιά της multimedia team ας της βαλουν στη gallery No problem

senag2

• Guest
ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ......ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ. ....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ......Π ΑΟΚ.....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ
....ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ......ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ..... ΠΑΟΚ.....
ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ......ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ. ....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ......Π ΑΟΚ.....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ
....ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ......ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ..... ΠΑΟΚ.....
ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ......ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ. ....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ......Π ΑΟΚ.....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ.....
ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ......ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ. ....ΠΑΟΚ.....
ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ......ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ. ....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ......Π ΑΟΚ.....ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ.....

Offline Matador

• Αλλαγή
a, re PAOK mono se esu prosfereis tetoia pikra sto lao sou...giati k to x htan san htta, gia na mhn pw kalutera pou xasame, gia na koitaksoume pio grhgora to aurio k oxi to twra...

Λογια με νοημα. Μπραβο maria-mbt.

Υ.Γ.
Ωραιο δωρο καναν τα γατακια στον Θοδωρη!

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Dimitris69

• Guest
Re paidia simera evgala tis prosopikes mou apofaseis sxetika me tin omada. Den einai dinaton na iparxei tetoia psixologia.
Den sxoliazo tis ikanotites ton paixton alla ti psixologia tous kai tin antimetopisi tou agona os ATHLITES tou PAOK!
Eide kaneis sas paiktes me psixi?, paixtes pou ikseran ti zitousan sto  gipedo?, paiktes me prosanatolismo?, paixtes me nootropia nikiti?
To oti ipirksan kati ksespasmata opou tha borousame na skoraroume emena de mou leei tipota.
Ego prosopika den eida omada, kai to xeirotero einai oti auti i omada paei apo to kako sto xeirotero. Entaksei pigainoume kai tha pigainoume sto gipedo alla kapoios euthinetai gia auti tin eikona kai de borei GIA OLA na ftaine oi pektes! Allo talento kai allo treksimo, pressing, allilokalipsi, passing game klp. DEN IPIRXE TIPOTA APO OLA AUTA. Kai auta ta stoixeia den iparxoun gia evdomades!
Ante mi trellathoume pia me auti tin katastasi. Ego thelo na po oti OUDEIS ANANTIKATASTATOS. Auta

Athinaios--4

• Guest
Autos o Knol oso pernane ta paixnidia me tis giomes pou kanei mou thymizei ton Vokolo me xantha mallia! Idies giomes ekane kai tote o Leonidas

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν ξερω αν φταει το ξενερωμα, ισως με χ να χαμε παραπανω κραξιμο ΑΛΛΑ εγω βλεπω βελτιωση στο φορουμ. Σχετικα παντα ετσι?
Μη μασατε παιδες ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα, θα υπαρξουν γρηγοροτερα εξελιξεις, εγω παντως μετα απο τον αγωνα εφυγα με χαμογελο χαιρετωντας τα παιδια.
PAOKCURE, λες να ανηκω στην κατηγορια του ΠΑΟΚτση που αναφερεις στο αρθρο? :)

Offline maria-mtb

• Βασικός
Les k to 'ksera prin to mats k eipa na paiksoume k ena filiko an8rwpias sto Makroxwri!!

pantws gia tetoia htta pros to paron ta melh tou paokworld vlepw kratane arketa ews polu upeu8unh stash k mou kanei entupwsh...den kserw an 8a exoume kamia eksarsh argotera, alla pros to paron eimaste kurioi(k liges kuries) ;D ;D ;D

paidia den ginetai, parte to k ligo sthn plaka, na perasei k auto...egw pantws upologizw na dw prwta8lhma gurw sta 45-50 mou xronia, dhl se 20 xronakia apo shmera...upomonhhhhh... ;)

Offline tsag

• Αλλαγή
GAME OVER!

Τι  μπορεί να πει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις? Αν δούμε ψύχραιμα το πράγματα σήμερα αξίζαμε την νίκη. Είμασταν άτυχοι. Κρίμα για τον κόσμο και τον Ζαγοράκη που δεν μπόρεσαν τα ταγάρια ούτε το αυτονόητο να του κάνουν δώρο! Αγωνιστική ανάλυση δεν έχει νόημα πλέον.

Ζαγοράκη σε στηρίζουμε ΑΠΟΛΥΤΑ. Κάτσε σκέψου πως μπορεί το καλοκαίρι να αλλάξει η κατάσταση και βγες μίλα στον κόσμο. Ό,τι και αν αποφασίσεις θα σε στηρίξουμε.

Όπως το βλέπω εγώ χρειάζεται προσεκτικό ξεκαθάρισμα υλικού το καλοκαίρι. Έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση. Φυσικά καταλαβαίνω ότι για να γίνουν αλλαγές χρειάζεται και χρήμα. Εγώ από τη μεριά μου ό,τι μπορώ θα το δώσω. Ελπίζω το ίδιο να ισχύει και για τον υπόλοιπο κόσμο.

Τον Σάντος θα τον κρίνω τα επόμενα Χροστούγεννα που θα έχει επιλέξει παίκτες και θα έχει κάνει προετοιμασία. Με το να αλλάζουμε προπονητή κάθε 6 μήνες δεν κάνουμε τίποτα. Ας διδαχτούμε από το παρελθόν...

Χάρηκα απίστευτα όταν είδα τόσο κόσμο σήμερα στο γήπεδο! Δεν το περίμενα με τίποτα!!!

όσοι έχουν αντοχές και στομάχι ελπίζω να κάνουν κατάληψη στη Βέροια. ΠΑΟΚ είσαι. Για την τρέλα σου τρέχεις και μόνο για αυτήν σε αυτή τη φάση...

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΑΙΤΕ ΑΙΤΕ ΔΙΚΕΕΕΕΕΕΦΑΛΕ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
pragmati aderfia o ponos avastaxtos i pikra polu megali...sto pio krisimo isws paixnidi tis xronias eimastan tragikoi.de me noiazei i emfanisi me noiazei oti xasame...de mporw na katalavw giati mpikan toso adiafora sto mats oi paixtes mas sa na mi tous enoiaze.simera den itan thema anikanotitas itan thema xalarotitas kai psiloadiaforias i itta.fwnazame oli ti vdomada oti prepei na matwsoun ti fanela ti zitisame pia;;;;;eleos o PAOK eimaste den einai thema eksugiansis na mi mporeis na kerdiseis kapoion astera tripolis...
1=sigoura stirizoume to zagoraki kai na kserei oti ton uperagapame kai ton uperefxaristoume gia ti prospatheia pou kanei kai tha ton voithame sunexeia.
2=mono sugkinisi mporeite na prosferete PAOKTSAKIA mou kai yperifania.sas efxaristw kai pali egw oso asimantos kai na mai gia tin parigoria pou mou dinate otan sas evlepa na ksanagemizete to nao mas kai na tragoudate gia to megaleio tis ideas pou legetai PAOK.
3=PISTEPSTE TO THA ANASTITHOUME DE PAEI PIO KATW.PAOK RE MAGKES PAOK MIA ZWI!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Μπορούμε να πούμε πολλά.

Τέτοιες ώρες δεν είναι και πολυ πολύ για μπινελίκια όμως.
Να πω για τον Μπαλάφα, τον Σάλμον, τον Φερνάντεζ και τους λοιπούς άμπαλους να πάρουν τον πούλο δεν έχει νόημα.

Εγώ ορκίστηκα σήμερα πως για φέτος δε ξαναπάω γήπεδο. Ούτε εντός ούτε εκτός.
Όχι γιατί δεν αγαπάω τον ΠΑΟΚ. Ακριβώς για το αντίθετο.
Αρνούμαι να πιστέψω ότι τα κοπρόσκυλα που έχουν την ύψιστη τιμή να φορούν τη φανέλα με το δικέφαλο, ξεφτυλίζουν την ιστορία του τεράστιου αυτού συλλόγου και μας έχουν κάνει την πουτάνα της Ελλάδας.

Όχι, δεν είναι ο δικός μου ΠΑΟΚ αυτός και δε θα πάω να τον δω. Ο δικός μου ΠΑΟΚ δε παίζει φέτος στο πρωτάθλημα. Κάνει διάλλειμα. Του χρόνου που θα παίξει θα πάω να τον δω. 
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline sabbath

• Αλλαγή
G

Τον Σάντος θα τον κρίνω τα επόμενα Χροστούγεννα που θα έχει επιλέξει παίκτες και θα έχει κάνει προετοιμασία. Με το να αλλάζουμε προπονητή κάθε 6 μήνες δεν κάνουμε τίποτα. Ας διδαχτούμε από το παρελθόν...

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΑΙΤΕ ΑΙΤΕ ΔΙΚΕΕΕΕΕΕΦΑΛΕ

συμφωνω απολυτως και εγω το ιδιο θα κανω....αλλα αυτη τη πουτανα τη χρονια δεν εγινε κανενα βημα προς τα εμπρος....δεν υπηρξε ενας στοχος,ενα σχεδιο.....κατι να μας κανει λιγο πιο αισιοδοξους.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Autos o Knol oso pernane ta paixnidia me tis giomes pou kanei mou thymizei ton Vokolo me xantha mallia! Idies giomes ekane kai tote o Leonidas

eLA RE SY EINAI PALIO ASTEIO: O xan8os Vokolos...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

καποτε οταν θα ειμαστε μαζι στην κορυφη θα τα θυμομαστε και θα χαμογελαμε.

glyfada4

• Guest

15.03.2008 Δήλωση Θ. Ζαγοράκη

"Ντρέπομαι για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα επί των ημερών μου στη Διοίκηση. Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από εκείνους που μόνο προσφέρουν από την πρώτη μέρα που ανέλαβα, από τους φιλάθλους μας, που ανέχονται τον χειρότερο ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών.
Υπόσχομαι ότι οι πληγές θα κλείσουν πολύ σύντομα. Ο ΠΑΟΚ, ακόμη και χωρίς να διεκδικεί τώρα την κορυφή, οφείλει να τιμά τον κόσμο που τον ακολουθεί παντού.

Η ευθύνη για αυτή την εικόνα, μας βαραίνει όλους. Πιστεύω, παρόλες τις δυσκολίες, ότι ο σχεδιασμός που κάναμε Διοίκηση και Προπονητής θα αποδώσει καρπούς και θα μπορούμε από του χρόνου να είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτόν τον σχεδιασμό θα αποτελέσει παρελθόν. Στον ΠΑΟΚ ανήκουν μόνο όσοι είναι νικητές".

Θόδωρος Ζαγοράκης

Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Επιστροφή   

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Λίγο ησυχία παιδιά ...
Μη ξυπνήσει ο Σάντος.

Ένας εκ των χειρότερων προπονητών που έχουν περάσει ποτέ από τον ΠΑΟΚ.

Ζαγοράκλα χρόνια πολλά, σε στηρίζουμε αδιαπραγμάτευτα.
Δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη, ούτε να απολογείσαι για τις μαλακίες άλλων.
Σκύλε γερά, μαζί θα ξαναφθάσουμε τον ΠΑΟΚ μας ψηλά.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Dimitris69

• Guest
1) Katarxas ton PAOK kai ton ZAGORAKI ton ipostirizoume kai tha ton ipostirizoume mexri to telos.
2) Einai i proti fora pou den skopeuo na krino kai na katakrino paiktes.
3) Sigoura prepei na parameinei enas proponitis gia megalo xroniko diastima kai na krithei to sinoliko tou ergo sto telos ..ALLA...mipos i terastia elleipsi "kapetaniou" einai pleon emfanis? Sinithos de milao alla gia mena exei arxisei na ksekatharizoun orismena pragmata sto mialo mou.
Eimaste i "podosfairiki psarokostaina" pou kaname ena proponiti theo, exoume 100% psixologiki eksartisi apo tis epiloges tou kiriou kai to gegonos oti autoi oi paiktes de boroun na paroun ta podia tous einai kathara thema tis anikanotitas tous kai tis "podosfairikis" sardelopoiisis tous kai kanenas ma kanenas allos den euthinetai gia tin agonistiki tous siberifora kai nootropia. Auto isxiei? An einai etsi e tote eidomen ti mellei genesthai.

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
Na eisai kala arxige.....
PAOK KAI KSERO PSOMI

parizianos

• Guest
Καλησπέρα,

Από πού ν'αρχίσω και πού να τελειώσω...Από το ότι θα έπρεπε να περιμένω καμιά 20αριά χρόνια (άντε 15) για να κάνω "διακοπές" από τα μέσα Μάρτη; Από το ότι ο καλύτερός μας παίκτης ήταν κατά τη γνώμη μου ο (κατά τα άλλα παντελώς άχρηστος) Salmon;

Αναφορικά με τους παίκτες μας, θεωρώ τα εξής:
α) O Fernadez ήταν απαράδεκτος! Δε μπορώ να καταλάβω κατ'αρχάς γιατί "τρώγεται" με τον Gavransic...Εντάξει, δεν συννενοούνται, αλλά πρέπει να του φωνάζει συνέχεια; Επίσης, θεωρώ πως φέρει ευθύνη για το goal, κάτι που πια συμβαίνει και με κάθε (σχεδόν) goal που δέχεται η ομάδα. Τί νομίζει, δηλαδή; Οτι θα τον φοβηθούν επειδή πρόπερσι έκανε καλή χρονιά;
β) O Snauzer ήταν όπως πάντα θαυμάσιος αμυντικά (τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά μπορούσες να βασιστείς πάνω του) και επιθετικά ανύπαρκτος (επίσης όπως πάντα).
γ) Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί είναι αργοί και σίγουρα δε βρέθηκαν στη μέρα τους...
δ) Ο Κωνσταντινίδης σίγουρα αδυνατεί να προσφέρει από τη θέση του αριστερού αμυντικού. Κατά την ταπεινή μου γνώμη (αν και ήμουν από τους λίγους που τον "στήριξαν" όταν ήρθε το καλοκαίρι του 2005) έχει πεθάνει. Δεν κάνει ούτε στη θέση του αριστερού μέσου, πόσο μάλλον για αρχηγός...
ε) Ο Conseisao είναι ό,τι να'ναι...Προσωπικά, το μόνο που είδα ήταν δύο (πολύ καλές ομολογουμένως) σέντρες στα μισά του β' ημιχρόνου (όταν, όμως, όλη η ομάδα "πετούσε" έτσι κι αλλιώς) και να προσπαθεί να ηρεμήσει τον Salmon (όταν ήταν ο ίδιος που έκανε φασαρία με το Νικοπολίδη και δη στα αποδυτήρια). Πάντως, προς το παρόν δεν έχω ολοκληρωμένη γνώμη.
στ) Ο Μπαλάφας είναι παίκτης των αντιπάλων, τελεία.
ζ) Ο Veron πήρε κι αυτός να κάνει τα λαθάκια του, αλλά παραμένει μία όαση, χωρίς πάντως να μπορεί ακόμη να οργανώσει ουσιαστικά το παιχνίδι.
η) Ο Λάκης παραμένει σε σχετικά μέτρια στάνταρντς, κάτι το οποίο μόνο κακό δεν είναι σε τέτοια μέρα που βρέθηκαν σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι...Ο γνωστός ανούσιος Λάκης (που όμως μπορεί να κάνει φάση από το μηδέν μία φορά το χρόνο).
θ) Ο Χριστοδουλόπουλος επιμένει να παίζει "Αριστερό Αμυντικό Χαφ"...Βρε αγόρι μου, αν όλοι παίζουν στα άκρα (ορισμένοι, δε, και πάνω στη γραμμή), ποιός θα σκοράρει; Ο Salmon; Ανούσιος και ώρες-ώρες ανύπαρκτος, πάντως όχι φλύαρος όπως τον συνηθίσαμε, πάλι καλά...
ι) Ο Salmon θεωρώ πως είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης σε σχέση με το πώς ήταν όταν πρωτοήρθε...Αγγίζει τη μετριότητα, όταν όλη η ομάδα παραπαίει...Αν έστω και άλλος ένας προσπαθούσε τόσο θα κερδίζαμε το Champions League (εντάξει, λέμε και καμιά μαλακία για να περνά η ώρα).
ι) Ο Γεωργιάδης πέθανε μαζί με τον Κωνσταντινίδη, δε μπορεί, ειδικά όταν μπαίνει αλλαγή. Πάντως, η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε αισθητά όταν μπήκε, χωρίς -πάντως- να συνεισφέρει ουσιαστικά.
κ) Ο Ilief παραμένει ένα πολύ καλό "Αριστερό Επιθετικό Χαφ", αλλά από τέτοια έχει πήξει η ομάδα...Θεωρώ πως ούτε αυτός μπορεί να συνεισφέρει ως αλλαγή. Αν τον θέλουμε (εγώ όντως τον θέλω) θα πρέπει να ξεκινάει Αριστερό Χαφ από την αρχή του ματς.

Πάμε, τώρα, και στον μεγάλο μας προπονητή:
α) Η ομάδα ξεκίνησε με ένα σχήμα που ούτε ο Einstein δεν κατάλαβε: Λάκης, Snauzer και Conseisao δεξιά (συχνά και οι 3 σε απόσταση 2 μέτρων) και Κωνσταντινίδης - Χριστοδουλόπουλος αριστερά να περιμένουν τη μπάλα...Στο κέντρο ο Veron να κυνηγάει τους επιθετικούς τους, ενώ ο μέγας οργανωτής και striker Μπαλάφας να αναζητά ευκαιρία για να αποδείξει το πως μπορεί να περάσει όλους τους αμυντικούς και να σκοράρει με σουτ από του "Κουτρούλη το γάμο". Οι δύο αμυντικοί να γεμίζουν τη μπάλα όπου να'ναι (συχνά να βγάζουν τους αντίπαλους επιθετικούς σε θέση ισχύος) και μόνη φωτεινή εξαίρεση ο ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Salmon.
β) Κατά το 10ο λεπτό καταφέραμε (;;;;;;) να ισορροπήσουμε το ματς, εξού και ο προπονητής μας αποφάσισε πως όλα βαίνουν καλώς (συμφωνώ!).
γ) Σάντος: "Καλέ! Το ημίχρονο τελείωσε και δεν χάνουμε! ΓΙΟΥΠΙ!!!!!"
δ) Και πάμε στο 2ο ημίχρονο, όταν και γέλασε όλη η Ελλάδα μαζί μας...Καλά, είναι δυνατόν ο Conseisao να πηγαίνει αριστερά, ο Γεωργιάδης να μην ξέρει τη θέση του, ο Salmon να παλεύει μόνος του (και σε κάθε ευκαιρία να βρίσκεται στο κέντρο του γηπέδου αφού είχε κουβαλήσει τη μπάλα σε όλο το γήπεδο μπας και βρεθεί και κανένας ακόμη), όλοι να κάνουν γεμίσματα (εκτός από μία κάθετη πάσα του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ - θα τρελαθούμε τελείως!!!!), ο Ilief να τους κάνει ό,τι θέλει αλλά μέχρι τη μεγάλη περιοχή κ.λ.π.....Εν ολίγοις, την περιοχή τους δεν την πατήσαμε ποτέ!

Ώσπου, ήρθε ο Milano...Είδατε τί έλεγε η φανέλα του; "Με είχατε για νεκρό!". Έκανε΄ένα σουτ όλο κι όλο (ήταν ο μόνος επιθετικός στην περιοχή, άρα καλά έκανε), αλλά τί σουτ!!!!!!! ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!ΑΠΙΑΣΤΟ!!!!!!! Πιο απλό σουτ δεν έχω ξαναδεί! Κι εμείς όταν παίζαμε μπάλα τέτοια κάναμε, γι'αυτό βλέπουμε μπάλα από τις κερκίδες ή την τηλεόραση: αργό και λίγο δίπλα από τον τερματοφύλακα! ΚΙ ΟΜΩΣ: ΜΠΗΚΕ!!!!

Αυτά...