Author Topic: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição  (Read 37690 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
Απ: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
« Reply #960 on: August 22, 2009, 17:21:25 »
+4

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #961 on: August 22, 2009, 19:24:09 »
ωραια κουβεντα...η σετζιο τελειωσες, παρε πουλο, η κατω τα χερια απο την αρχηγαρα...

πολυ μεγαλη βαση δωσαμε σε μικρης σημασιας περιστατικο

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #962 on: August 23, 2009, 00:13:58 »

Εντάξει συμφωνούμε όλοι ότι η ενέργεια του αρχηγού δεν ήταν σωστή. Και πόσο μάλιστα όταν στην θέση του μπαίνει ένας μικρός που πιθανότατα τον έχει και ως ίνδαλμα. Αλλά μέχρι εκεί!

σιγα μην εχει και ψυχολογικα προβληματα ο κουτσια κιολας

παρατηρηση + προστιμο, δλδ τι αλλο θελατε;

μαρεσε η συγκριση με κοντοπουτανο αλλα εμενα μου ηρθε στο μυαλο μια αλλη αρχηγαρα, τασος κατσαμπης, που εφυγε για να παει στη γρια με προσφυγη, και φυσικα δεν ειναι σοβαρη η ολη συζητηση για τον αρχηγο της ομαδας και παικτη που φοραει το δικεφαλο στο στηθος.

μικρης σημασιας περιστατικο, κατι που γινεται χιλιαδες φορες καθε κυριακη σε χιλιαδες γηπεδα σε χιλιαδες χωρες, ουτε οι εφημεριδες της πολης δεν προσπαθησαν να το εκμεταλλευτουν εκτος αλητικης φυσικα.
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #963 on: August 25, 2009, 23:46:17 »
πω πω ρε παιδια παντως περιμενα να ειστε πιο αντικειμενικοι....ο μουσλι δλδ δεν παθιαζεται...? τρεχοντασ βγηκε γιατι τον νοιαζει η ομαδα....

Του να χαμε να λεγαμε αρχηγου τον νοιαζει μονο ο εαυτος του...αν τον ενοιαζε η ομαδα θα τον εμψυχωνε τον μικρο...δλδ ΗΜΑΡΤΟΝ.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #964 on: August 25, 2009, 23:56:51 »
+4

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #965 on: August 26, 2009, 00:41:35 »
Γνωρίζουμε κατι νεότερο για τον τραυματισμό του?
Προσαγωγούς ακουσα στο ραδιόφωνο το μεσημέρι....
Αντε αρχηγε μακαρι να μην ειναι κατι πολυ σοβαρο και γρηγορα και παλι στην ομαδα.

DimNaoussa

• Guest
« Reply #966 on: August 26, 2009, 03:15:53 »
ανακουφιση ο τραυματισμος του για μενα, για να παρουν και οι πιτσιρικαδες τις ευκαιριες τους...

chiltsid

• Guest
« Reply #967 on: August 26, 2009, 03:45:26 »
http://www.sport-fm.gr/article/191619

ÐÁÏÊ: ÏñéóôéêÜ ÷ùñßò ôïí áñ÷çãü…

×ùñßò ôïí ÓÝñôæéï ÊïíóåúóÜï èá ðñÝðåé ôåëéêÜ íá äéåêäéêÞóåé ôçí ðñüêñéóç åðß ôçò ×Ýñåíöåúí óôçí Ïëëáíäßá ï ÐÁÏÊ. Ï ÐïñôïãÜëïò ìÝóïò õðïâëÞèçêå ôï áðüãåõìá óå ðåñáéôÝñù åîåôÜóåéò -ëüãù ôùí åíï÷ëÞóåùí ðïõ Ýíéùèå óôïõò ðñïóáãùãïýò- ôá áðïôåëÝóìáôá ôùí ïðïßùí êáôÝóôçóáí áðáãïñåõôéêÞ ôç óõììåôï÷Þ ôïõ óôïí ìåèáõñéáíü áãþíá. Áõôü åß÷å ùò áðïôÝëåóìá ôïí áðïêëåéóìü ôïõ áðü ôçí áðïóôïëÞ êáé ôçí ðáñáìïíÞ ôïõ óôç Èåóóáëïíßêç, ðñïêåéìÝíïõ íá áêïëïõèÞóåé ðñüãñáììá áðïèåñáðåßáò.

Ç áðïõóßá ôïõ áñ÷çãïý áðü ôç ñåâÜíò Ýñ÷åôáé íá ðñïóôåèåß óôçí -Þäç ãíùóôÞ- ôïõ ÓïñëÝí, åíþ ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò èá Ý÷åé ôïõëÜ÷éóôïí êáíïíéêÜ óôç äéÜèåóÞ ôïõ ôïí Ìï÷Üìåíô ÁìðïõìðáêÜñé, ðïõ îåðÝñáóå ôéò åíï÷ëÞóåéò ðïõ ôïí ôáëáéðùñïýóáí óôïí áóôñÜãáëï êáé óõìðåñéëÞöèçêå êáíïíéêÜ óôçí áðïóôïëÞ.

ôï ÷ñïíéêï äéáóôçìá ôïõ ôñáõìáôéóìïõ ôïõ,äåí îåñù áí åéíáé ôõ÷áéï!!
äåí õðïíïù ôéðïôá,ïõôå îåñù êáôé,áðëá äåí ìïõ êïëëáí êáðïéá ðñáìáôá.
ï ÷ñïíïò èá äåéîåé!!!!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #968 on: August 26, 2009, 04:37:25 »
Απο την στιγμη που δεν μας λενε τι δειξανε τα αποτελεσματα, δλδ την διαγνωση, υποθεσεις μονο μπορουμε να κανουμε.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #969 on: August 26, 2009, 10:49:28 »
o ΠΑΟΚ ειναι σοβαρη ομαδα..κ λειτουργει επαγγελματικα..
μην τον μικραινετε εσεις με τις σκεψεις σας..κ κυριως μην τις δημοσιευετε..γιατι δυσφημιζουν την ομαδα..
πρεπει να αλλαξουμε κ εμεις τροπο σκεψης σιγα σιγα..
« Last Edit: August 26, 2009, 11:05:17 by gagas »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #970 on: August 26, 2009, 10:51:19 »
είπαν θλάση στον προσαγωγό δλδ τι άλλονα πουνε?

πάντως με το θέμα Sergio θέλει λίγο περισσότερο σεβασμό! μάγκες ΟΤΙ και να λέτε παραμένει ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ παίκτης σαν όνομα που έχει έρθει ποτέ στον ΠΑΟΚ!

και προσωπικα το έχω ξαναπεί, μπορεί να μας φαίνεται λίγος ή δεν ξέρω εγώ τι (έχει και τα χαζά του όντως...) ΑΛΛΑ όταν βγαίνει ο Sergio...αμάν κάνουμε να επιτεθούμε!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #971 on: August 26, 2009, 11:18:17 »
Για μένα παιδιά λυπάμαι που το λέω αλλά έχει τελειώσει μέσα μου αυτός ο παίχτης. Κατάπια με πολλή δυσκολία το Puta Madre στα αδέρφια μας πέρυσι και τον δικαιολόγησα πρώτος όπως εσείς. Δικαιολόγησα λόγω ψυχοσύνθεσης κάθε καπρίτσιο της "πριμαντόνας" μας. Ήλπιζα πως η παραμονή του θα κάνει καλό στο πνεύμα νικητή της ομάδας και θα είναι μάθημα για τους πιτσιρικάδες.
Αντ' αυτού βλέπω έναν σχεδόν τελειωμένο καραεγωίσταρο να μη νοιάζεται για το καλό της ομάδας, αλλά μόνο για το δικό του και να πουλάει όχι εμένα, αλλά τους 2 ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν και άκουσαν χίλια δυο για να τον κρατήσουν στην ομάδα. Τον Ζαγοράκη και τον Σάντος που τους εκθέτει ανεπανόρθωτα.

Μακάρι να γίνει καλά και να προσφέρει αλλά δεν ντρέπομαι να πω πως και στα δύο ματς μόλις βγήκε αλλαγή μέσα μου πανηγύρισα. Μετά την αντίδρασή του τις προάλλες μου έφυγαν οι τύψεις.
« Last Edit: August 26, 2009, 11:39:19 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #972 on: August 26, 2009, 11:32:33 »
πέρσι με πιάνει φίλος μου μετά το γήπεδο στα play off και μου λέει...

τι θα γίνει επιτέλους με τον δημόσιο υπάλληλο?

ήταν η πρώτη στιγμή που σκέφτηκα ότι τι προσφέρει αυτός? 5 γκολ? καθοριστικά?

5 γκολ καθοριστικά σε βάζει και ο μπαλάφας άμα θες - δεν είναι ανάγκη να κάνουμε πλούσιο τον κάθε εγωίσταρο.

ΔΗΜΟΣΙΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ Κ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

ive4

• Guest
« Reply #973 on: August 26, 2009, 11:36:59 »
Ξεκολλάτε ρε παιδιά, όπως λύθηκε το θέμα πέρσυ με τον Μπακαγιόκο έτσι θα το λύσουν και φέτος ο προπονητής με τον Βρύζα. Ούτε προσφέρουμε στην ομάδα βρίζοντας τον Κονσεισάο.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #974 on: August 26, 2009, 11:46:01 »
Φίλε εδώ έχω μία ένσταση. Πέρυσι τον Μπάκα τον έστειλε σπίτι του και μέχρι να ζητήσει συγγνώμη τον είχαμε για πούλημα. Ο άλλος αν δεν τραυματιζόταν θα έπαιζε βασικός ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ για να μη μου πείτε δεν το ξέρεις και κυρίως δεν είπε ούτε ένα συγγνώμη στην ομάδα!

Φυσικά και έχεις δίκιο και δεν συμφωνώ με τις βρισιές σε παίχτη του ΠΑΟΚ, αλλά πολύ περισσότερο με ενοχλούν και ίσως θα έπρεπε και σένα οι βρισιές σε οπαδούς του ΠΑΟΚ. Όπως τότε τον συγχωρέσαμε τον Κονσεϊσάο επειδή ντεμέκ τον πείραξε που έβριζαν τον Σάντος έτσι να συγχωρούμε και κανέναν αδερφό που ξεφεύγει. Εδώ ο άλλος το έκανε στο γήπεδο μέσα και μάλιστα εκτός, στο forum μας ενοχλεί ένας χαρακτηρισμός;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
« Reply #975 on: August 26, 2009, 13:12:47 »
Οκ ο καθενας εχει την γνωμη αν και πιστευω δινουμε μεγαλη εμφαση σε ενα οχι και τοσο σπουδαιο και ουτε ασυνιθιστο γεγονος.γεγονος ειναι παντως οτι πανω απο τα μισα γκολ περσυ ξεκινησαν απο τα ποδια του ,ναι μεν περιεργος χαρακτηρας αλλα οχι και δημοσιος υπαλληλος περσυ....Προσωπικα το θεωρω για την σαιζον που περασε μεσα στους 3 καλυτερους παικτες του ΠΑΟΚ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #976 on: August 26, 2009, 13:22:39 »
πέρσι με πιάνει φίλος μου μετά το γήπεδο στα play off και μου λέει...

τι θα γίνει επιτέλους με τον δημόσιο υπάλληλο?

ήταν η πρώτη στιγμή που σκέφτηκα ότι τι προσφέρει αυτός? 5 γκολ? καθοριστικά?

5 γκολ καθοριστικά σε βάζει και ο μπαλάφας άμα θες - δεν είναι ανάγκη να κάνουμε πλούσιο τον κάθε εγωίσταρο.

ΔΗΜΟΣΙΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ Κ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ

φιλικα στο λεω εισαι εμπαθης με τον κονσεισαο...κι εγω μπορει να ειμαι με τον μουσλιμοβιτς...δεν τρεχει κατι

απλα δημοσιο υπαλληλο δεν λες καποιον που σου καθαρισε αρκετα ματς περσι ειτε με γκολ ειτε με ασιστ...μπορει να κανω και λαθος σε αυτο αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου..

εμενα ουτε κρυο ουτε ζεστη παντως με την παρτη του.αν μπει βασικος τωρα η μετα απο τρεις μηνες θελω να πιστευω πως λογω αυτου του

μαμημενου εγωισμου του θα παιξει σαν σκυλι...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #977 on: August 26, 2009, 18:19:19 »
ελα μωρε τον τελειωμενο. 5 ασσιστ και 5 καθοριστικα γκολ μπορει να βαλει και ο Σναουτσερ φετος...  :smack:

Για μενα ηταν ο 2ος MVP περυσι μετα τον Κοντρερας. Απλα και ομορφα. Τωρα πως γινεται αυτος ο MVP ξαφνικα να γινεται περιττος δεν καταλαβαινω.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #978 on: August 28, 2009, 16:17:36 »
¢ ñå Üìðáëå Sergio, ðüóï Ýëåéøåò áðü ôçí ÷èåóéíÞ ôñáãùäßá!
Åõôõ÷þò ðïõ ï ÐÁÏÊ óôá Üêñá Ý÷åé êáëýôåñïõò ðïõ óå êÜíïõí åóÝíá óôçí ïìÜäá ðëÝïí…ðåñéôôü!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

GeorgT

• Guest
« Reply #979 on: August 28, 2009, 16:19:56 »
Καλα με η χωρίς Σερτζιο φέτος δυστυχώς δεν είδαμε κ μεγάλες διαφορές! Γενικο το κακο στην απόδοση!