Author Topic: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição  (Read 37024 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Απ: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
« Reply #900 on: August 20, 2009, 23:20:47 »
Είναι δυνατόν να τον κρατάει ο Τσιρίλο για να μην εκραγεί που τον έκανε αλλαγή; Να τον πιάνει αγκαλιά και να του λέει ''ηρέμισε''; Καλά που έφαγε τη γιούχα από τον κόσμο και ξαναγύρισε πίσω. Το ότι είναι ο χαρακτήρας του έτσι δε μου λέει τίποτε. Στον ΠΑΟΚ παίζεις και θα κάνεις ό,τι σου λέει ο προπονητής σου και τουμπεκί. Θα τιμάς αυτό το σηματάκι που φοράς στο στήθος. ΤΕΛΟΣ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

makptol

• Guest
« Reply #901 on: August 20, 2009, 23:23:53 »
σερτζιο μην χαλας την εικονα σου ειναι κριμα ............ :(

giannis80

• Guest
« Reply #902 on: August 20, 2009, 23:50:50 »
To περιβραχιόνιο στον Χαλκιά, δελτιάκι στον τοίχο, βαλίτσες, παιδιά,γατιά και άντε στο καλό πίσω στην Μαδέιρα για ψάρεμα. Θαρρείς κι έκανε την σούπερ εμφάνιση μέχρι τότε και ήταν έκπληξη η αλλαγή.Τον άλλον τον κάνει αλλαγή και βγαίνει τρέχοντας και δίνει το χέρι, κι αυτός πουλάει τρελίτσα.

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #903 on: August 20, 2009, 23:53:33 »
Aσεβεια προς το περιβραχιονιο και τη φανελα που φορας.
Ασεβεια προς τις 25.000 κοσμου που ημασταν μεσα.
Ασεβεια προς τη διοικηση και τον προπονητη που σε εμπιστευθηκαν
και σου ανανεωσαν το συμβολαιο.

Σοβαρεψου και τιμησε οσο μπορεις το συμβολαιο σου.-

υγ: H κινηση του αυτη δε μπορει να συγκριθει με τα περσινα
σκηνικα Γκαρσια ή και του ιδιου του Κονσεισαο στο Χαριλαου.
Τα περσινα ειναι σαφως πταισματα μπροστα στο σημερινο.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #904 on: August 20, 2009, 23:54:31 »
Ελα χαλαρωστε λιγο ολοι, καποιοι κανετε λες και απλα περιμενατε αυτο για να τον κραξετε.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

stormi

• Guest
« Reply #905 on: August 21, 2009, 00:01:02 »
Παιδιά ,

Ο ανθρωπος αντιδράει πάντα (οσο τον έχουμε στην ομάδα μας) με βάση το συναίσθημα ... έτσι του ήρθε και έτσι έκανε ... πιθανόν να το μετανιωσε και να καταλαβε οτι έκανε λάθος και να βγηκε ... πιθανον οχι ...

Ετσι τον ξερουμε ... ετσι εκανε, ετσι θα ξανακανει ... οχι γιατι δεν μας σεβεται (εμας & το δικέφαλο στο στηθος), αλλα γιατι αυτος ειναι ...

Το να τον σταυρωνουμε για μια μαλλον παιδιαστικη αντιδραση ... ειναι για μενα λαθος ...

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #906 on: August 21, 2009, 00:02:23 »
Απλά απαράδεκτος! Αν ο αρχηγός σου αντιδράει έτσι, βράσε όρυζα. Πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά, τώρα που είναι αρχή τις περιόδου και πριν το θέμα γίνει και πάλι χιονοστιβάδα και δε μπορούμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα.

Εμενα με χάλασε απίστευτα.

peja_4

• Guest
« Reply #907 on: August 21, 2009, 00:13:14 »
Ασεβεια κυριως στον Κουτσιανικουλη.
Μικρο παιδακι ειναι και αντι να τον εμψυχωσει
τον αγχωνει να παιξει καλα για να δικαιολογησει το γιατι μπηκε.
Στην αρχη της σεζον πιστευα θα τον ανδρωσει ποδοσφαιρικα.
Τωρα πιστευω εντελως το αντιθετο.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #908 on: August 21, 2009, 00:23:56 »
Ειναι ψυχακιας ρε παιδια, τρελενεται οταν γινεται αλλαγη. Τον θυμαμαι ακομη οταν επαιζε στην Ιντερ, μουρμουριζε και ελεγε τα δικα του οταν γινοταν αλλαγη, αλλα εκει φυσικα δεν τον επαιρνε να ενεργει ετσι. Ο Βιερι του εριχνε μπινελικια για τις ασχημες σεντρες που εκανε και επειτα απο λιγο ο προπονητης τον εκανε αλλαγη.

Νομιζα οτι υπηρχε συμφωνια κυριων με την ανανεωση του συμβολαιου του, οτι δηλαδη δεν θα γκρινιαζε οταν θα γινοταν αλλαγη.
Ασχημη συμπεριφορα, πρεπει να δινει το καλο παραδειγμα, αλλα οποιος εχει παιξει/παιζει μπαλα μπορει να του δωσει καποιο ελαφρυντικο, λογω ψυχοσυνθεσης.
Για εμενα, μεγαλο λαθος που του δωσανε το περιβραχιονιο.

Πιστευω οτι θα προκριθουμε!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #909 on: August 21, 2009, 00:50:24 »
όλοι κάνουν λάθη, ναμην ξεχνάμε τα περσινά με τον μπακαγιόκο, είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και πρέπει να στηριχτεί, σήμερα είχε μια άσχημη στιγμή θα μιλήσει με προπονητή διοίκηση και θα λυθεί το θέμα. Και να μην ξεχνάμε ότι είναι παίκτης του ΠΑΟΚ κατά την γνώμη δεν θα πρέπει ποτέ ούτε να καταβαραθρώνουμε παίκτες σε κακές τους στιγμές, ούτε και να τους αποθεώνουμε όταν είναι καλοί.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #910 on: August 21, 2009, 00:58:58 »
έτσι..

παιδιά μην τον σταυρώνετε τον παίχτη, είναι πολύ παθιασμένος και αυτό μερικές φορες μας πωρώνει ( "χαριλαου") και άλλες μας χαλάει ( σήμερα).

για να μην ακούμε μαλακίες περί σεβασμού, όσο σεβασμό έχει ο sergio για τον λαό και την φανέλα λίγοι άλλοι έχουν: μπορώ να θυμίσω πολλά περιστατικά, μπορώ να θυμίσω περιπτώσεις που ματατζήδες πιάναν οπαδούς μας που μπούκαραν μέσα και ο sergio έτρεχε να τους σώσει, να θυμίσω ότι σε κάθε mats είναι από τους μόνους που έρχεται στην κερκίδα και χειροκροτάει, να θυμίσω...

το μονο που με χάλασε λίγο είναι ότι ήταν απειθαρχία παίχτη προς τον προπονητή του, αλλα νομίζω ότι και εκεί ο santos έχει απόλυτο σεβασμό από τον στέργιο..

μονο που βρήκε τα αρχίδια ( γιατί θέλει πολλά) να γυρίσει πίσω ( ήταν σαν να έλεγε "είμαι μαλάκας έκανα μαλακια γυρνάω"), και να πάει να κάτσει στον πάγκο  δείχνει τι άνθρωπος είναι..

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #911 on: August 21, 2009, 01:01:43 »
Τασούλη, σύμφωνο σχεδόν σε όλα που γραφεις αλλα να είσαι σίγουρος πως αν δε φάει πρόστιμο, τότε θα χάσουμε πάλι τι μπάλα. Έτσι απλά, like last year..

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Απ: Sιrgio Paulo Marceneiro da Conceiηγo
« Reply #912 on: August 21, 2009, 01:07:04 »
ειδα μια φωτογραφια απο τους πανηγυρισμους στο 1-1.λοιπον ο κονσεισαο τραβαει τον ιβιτς για να τελειωσει τα πανηγυρια νωρις την ωρα που ολοι εχουν παει μπροστα στην 4.εκπεμπει σε αλλη συχνοτητα ο κονσεισαο.παντως του χρειαζεται λιγο παγκος γιατι μετα την προετοιμασια πηρε πολυ πανω του για να μην εχουμε παλι τα ιδια

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #913 on: August 21, 2009, 01:38:14 »
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ απαγορεύεται να κάνει τέτοια καραγκιοζιλίκια και να βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Μεγάλη μαλακία!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #914 on: August 21, 2009, 02:04:29 »
Εσυ εισαι ο αρχηγος του ΠΑΟΚ ρε???

Αντε πανε σπιτι σου που θα δυσανασχετησεις κιολας που σε κανε αλλαγη... εδω δεν ειναι Στανταρ Λιεγης ουτε Λατσιο ουτε Ιντερ... με ξενερωσες απιστευτα.. πραγματικα για μενα σημερα τελειωσες(οχι σαν αρχηγος του ΠΑΟΚ αυτο πρεπει να θεωρειτε δεδομενο..) σαν παιχτης της ομαδας...

Δεν σεβαστηκες εμενα που κανω 450 χιλιομετρα.. τον Αθηναιο που κανει 1000 και καθε ΠΑΟΚΤΣΗ απο οπου στον πουτσο ερχεται να δει τον Δικεφαλο αετο... προσεβαλες τον προπονητη σου.. τους συμπαιχτες σου(δωσε το χερι ρε στον πιτσιρικα απο σενα περιμενει να μαθει) τον προεδρο σου που σε κρατησε στην ομαδα και φετος... ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μαγαζακι της γειτονιας να κανει ο καθενας οτι του καπνισει επειδη δεν γουσταρει να βγαινει αλλαγη ακομα και οταν σερνεται..

Αυτος που με το σπαθι του και το ηθος του μεσα και εξω απο τα γηπεδα εχει κερδισει το προνομιο απο ολο τον κοσμο του ΠΑΟΚ να θεωρειτε αρχηγος και αναφερομαι στον Θοδωρη Ζαγορακη.. πρεπει αυριο πρωι κιολας να σου πει πως φερονται και πως ξηγιουνται οι πραγματικοι αρχηγοι...

Εχει ενδιαφερον να δουμε αν θα εχει την αντιμετωπιση του Μπακαγιοκο... η θα ειναι και παλι βασικος στη Νεα Σμυρνη την Κυριακη...

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #915 on: August 21, 2009, 02:32:27 »
Υπάρχει διοίκηση και προπονητής. Αυτοί αποφασίζουν και δεχόμαστε την απόφαση τους, εφόσον τους εμπιστευόμαστε ότι ενεργούν για το καλό του ΠΑΟΚ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

apostolos

• Guest
« Reply #916 on: August 21, 2009, 03:35:14 »
Όσο κι αν με στενοχωρεί η τιμωρία στον Sergio πρέπει να αμείλικτη και παραδειγματική. Για πολλούς και διαφορους λόγους. Ένας είναι ο αρχηγός. Δυο είναι παλιός. Τρία να ξεπεραστεί η μαλακια που ακούγεται πως ο Santos κάποιους τους χαϊδεύει και κάποιους τους ξεσκίζει. Τέσσερα να κοπούν αυτές οι τρελες τώρα που είναι νωρίς και να καταλάβουν όλοι ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι κωλοχανείο ούτε τσιφλίκι κανενός να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαρία να αποδείξουν και οι διοικούντες και ο Santos ποιος κάνει κουμάντο τελοσπάντων εκεί μέσα.
Και ρε Sergio καλά όλα τα αλλα, εσύ υποτίθεται ότι τον Κουτσιανικούλη τον έχεις και καλά από κοντά και τον προσεχεις και και και... Αρχίδια καλαβρέζικα e? Ούτε το χέρι δεν έδωσες στο παιδάκι ρε? Τόσο εγωιστής? Συναίσθηση δεν έχεις καθόλου? Είμαι βέβαιος ότι αύριο κιόλας το πιο πιθανό είναι να έχει μετανοιώσει αλλα παρόλα αυτά πρέπει να τιμωρηθεί, δεν γίνεται αλλιώς.

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **
« Reply #917 on: August 21, 2009, 03:38:06 »
Ρε αρχηγέ τρελλάκιας είσαι το ξέρουμε οκ και το ποδόσφαιρο έτσι είναι όποιος δεν παίζει να μην κρίνει τα νεύρα και τον ποδοσφαιρικό εγωισμό κανενός, αλλά αυτή η μ*****α να μην δώσεις στον κούτσια το χέρι(η τέλοςπάντων το έδωσε όπως να ναι) με ξενέρωσε όσο τίποτα άλλο. Ούτε το αποτέλεσμα ούτε η εμφάνιση.

trelos4

• Guest
« Reply #918 on: August 21, 2009, 04:03:38 »
πλακα πλακα ο γοης ειναι για κανενα 20λεπτο το πολυ.το οτι θα βγαλει μια ωραια σεντρα δεν σημαινει οτι εχει παρει την θεση στην 11αδα.αρχιζει και θυμιζει φαση κοκε που παιζει οπως και να εχει.η τιμωρια πρεπει να ειναι δεδομενη και σκληρη, αφου βαζουν το καλο της ομαδας.θα φανει αυριο

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #919 on: August 21, 2009, 09:35:41 »
Ο Πορτογάλος είχε και άλλα να πει: «Λένε ότι αξιώνω θέση βασικού στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Ποιος μπορεί να μου δώσει τέτοιες εγγυήσεις; Μπορεί ο πρόεδρος; Οχι, γιατί δεν είναι προπονητής. Ούτε από τον προπονητή μου θα μπορούσα να ζητήσω κάτι τέτοιο. Είμαι 34 χρόνων και ξέρω ότι παίζουν βασικοί αυτοί που είναι στην καλύτερη κατάσταση και οι υπόλοιποι μένουν στον πάγκο. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα και δεν θα με ενοχλήσει να είμαι αναπληρωματικός».

«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ για έναν ακόμη χρόνο. Για μένα το ότι έδωσα τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας είναι σαν να έχω ήδη υπογράψει συμβόλαιο. Οι ανακοινώσεις είναι ζήτημα της ομάδας. Οπως και είναι πλέον θέμα του ΠΑΟΚ τι θα αποφασίσει. Αν δεν με θέλει κανένα πρόβλημα. Μπορώ να επιστρέψω στην Πορτογαλία και να το ρίξω στο ψάρεμα ή μπορεί να βρω μια άλλη ομάδα για να παίξω ένα χρόνο ακόμη ποδόσφαιρο. Αυτό που δεν θέλω είναι να φανεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι εγώ δημιουργώ προβλήματα στην ομάδα. Ο κόσμος ξέρει ποιος είμαι, οι φίλαθλοι με ψηφίζουν για MVP τη χρονιά που πέρασε και εγώ θα σεβαστώ κάθε απόφαση που θα πάρει η διοίκηση για μένα».

bla bla bla bla bla bla bla

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7759&pubid=2865474
My Own WoRST ENeMy.....