πρωτον δεν νομιζω να ηταν αλλαγη καθυστερησεων και δεν καταλαβαινω απο που το συμπεραίνεις αυτο.
η αληθεια ειναι πως ψηλοαπογοητευομαι με την αποψη σου,ακου εκει,εχει χτισει μια υστεροφημια λεει και ειναι λογικο να εχει απαιτησεις.
ο ΠΑΟΚ δεν εχει υστεροφημια?
ο ΠΑΟΚ τι ειναι,το μαντρι του καθε παικτη που εχει υστεροφημια?
ο βρυζας δεν ειχε υστεροφημια?
ή ο κοντρερας που τον εβαλε ο προπονητης να παιξει σε αλλη θεση,τι επρεπε να πει,εγω εχω υστεροφημια μιστερ,κεντρικο μπακ ειμαι,δεν παιζω.
αν ειναι ετσι,να μην φερουμε μεγαλους παικτες ρε παιδια,αφου βαζουμε την υστεροφημια του καθενως πανω απο τον συλλογο.
φιλε νταρκ,δεν με εναδιαφερει ουτε στο ελαχιστο τι εχει κανει σεργκιο,στην ιντερ και στην λατσιο,ουτε τι εκανε ο αραμπατζης στα σερρες,ουτε ο σορλεν στην ρεν.
εγω κρινω τον παικτη απο αυτα που δινει στον ΠΑΟΚ και την συμπεριφορα του απεναντι στον ΠΑΟΚ,αυτο με ενδιαφερει,αυτο θα κοιταξω.
δεν ειμαι βιερινια,ουτε κονσεισαο,ουτε σαντος,ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ.
Α ρε πουστη,που εχουμε καταντηση τον ΠΑΟΚ,να τον βαζουμε κατω απο την υστεροφημια καποιου παικτη.
παικτες ειναι ρε παιδια,οχι θεοι,ερχονται,φευγουν,πωλιουνται,τους διωχνουμε δεν θα παρακαλαμε να παιξουν και να φερθουν σαν επαγγελματιες.
ο προπονητης αποφασιζει ποιος θα μπει,ποιος θα βγει,σε ποιο λεπτο,που θα παιξει,πειτε δεν μ αρεσε που τον εβαλε στα τελευταια λεπτα,ποια η λογικη της κινησης?
οχι πως δεν μπορουμε να βαζουμε συγκεκριμενους ποδοσφαιριστες αλλαγη,επειδη εχουν μια Α υστεροφημια.