Author Topic: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição  (Read 36902 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bagos1

• Guest
Απ: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
« Reply #1000 on: September 13, 2009, 15:07:29 »
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως στην περίπτωση του σερτζιο ειναι εσωτερικό θέμα και στην περίπτωση μπακαγιόκο μόνο που δεν τον έβγαλαν στην Αριστοτέλους για λιθοβολισμό και το καλό στην περίπτωση ειναι οτι ο μπακα απο τοτε βελτιώθηκε και πραγματικά απέδωσε να δούμε τον σερτζιο

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1001 on: September 13, 2009, 15:18:33 »
Και τον μπακα, νομιζω, τον ειχε αποκλεισει 3-4 αγωνιστικες και ηταν και τοτε εσωτερικο θεμα....βεβαια τον σερτζιο τον βαζει αρκετα πιο νωρις....ειδωμεν...για μενα δεν λειπει καθολου απο τον ΠΑΟΚ αυτος ο παικτης....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1002 on: September 13, 2009, 19:11:09 »
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως στην περίπτωση του σερτζιο ειναι εσωτερικό θέμα και στην περίπτωση μπακαγιόκο μόνο που δεν τον έβγαλαν στην Αριστοτέλους για λιθοβολισμό και το καλό στην περίπτωση ειναι οτι ο μπακα απο τοτε βελτιώθηκε και πραγματικά απέδωσε να δούμε τον σερτζιο

:thumbok:

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1003 on: September 22, 2009, 21:18:55 »
Χθες ο Λεοντιάδης στο Μακεδονία είπε πως ο Κονσεϊσάο στην αλλαγή είπε πως δεν μένει άλλο με αυτόν τον προπονητή...

Όντως μεγάλη μαλακία να τον βάλει στο 87... Ας έβαζε κάποιον άλλο μέσα.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

chiltsid

• Guest
« Reply #1004 on: September 22, 2009, 21:47:09 »
γιατι ποιος ειναι ο κονσεϊσάο και ο καθε κονσεϊσάο να μην μπαινει ή βγαινει στο 90???
ο πρωτος ειναι ή ο τελευταιος?
δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λες,δεν μπορω να το ξερω,αλλα διαφωνω με την αποψη σου.

Offline sany

• Αποστολή
  • **
« Reply #1005 on: September 22, 2009, 21:53:02 »
Ε αφού δεν τον θέλει ο Κονσεϊσάο νομίζω ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1006 on: September 22, 2009, 21:54:37 »
Για το περιστατικό το είπε ο Λεοντιάδης σε μία αθλητική εκπομπή του Μακεδονία TV. Είπε πως αυτό το είπε ο Κονσεϊσάο στον Βρύζα..

Έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς με τη άποψη που έχω, αλλά εφόσον κάνεις την αλλαγή σε αυτή την χρονική στιγμή (αλλαγή καθυστερήσεων για μένα), μπορείς να δώσεις άνετα χρόνο συμμετοχής σε κάποιον πιτσιρικά ή κάποιον με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.. Γιατί σε 3 λεπτά δεν περιμένεις και πολλά από κάποιον..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1007 on: September 22, 2009, 22:08:32 »
γιατι ποιος ειναι ο κονσεϊσάο και ο καθε κονσεϊσάο να μην μπαινει ή βγαινει στο 90???
δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λες,δεν μπορω να το ξερω,αλλα διαφωνω με την αποψη σου.

διαφωνω φιλε μου. στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ποδοσφαιρο υπαρχουν παικτες που εχουν χτισει καποια υστεροφημια και λογω αυτης εχουν καποιες απαιτησεις. Οπως σε ολες τις δουλειες που ξεχωριζουν αυτοι που εχουν καταφερει κατι στην ζωη τους ετσι και εδω οφειλεις να δειξεις σεβασμο. Δεν ειναι ο κονσεισαο καποιος που μπορεις να το χρησιμοποιεις για αλλαγη καθυστερησεων.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

bagos1

• Guest
« Reply #1008 on: September 22, 2009, 22:40:39 »
είχα διαβάσει την κυριακή ότι ο σερτζιο ειναι στα μαχαιρια με τον γκαρσία και ότι στα αποδυτηρια βάζει λόγια, μάλιστα ο βρύζας ειτανε ενήμερος και έδωσε δίκιο στον κονσεισάο.  Αν ειναι αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτοί οι δυο και απο πού απέκτησαν διαφορές
αυτό το διάβασα σε ενα αρθρακη του Κολωκοτρόνη που το παίζει και ΠΑΟΚτσης

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1009 on: September 22, 2009, 22:43:02 »
ενταξει δεν υπαρχει αυτο που ζουμε...αλλοι λενε για λατινους και ελληνες, τωρα μαθαινουμε οτι κ οι λατινοι εχουν εμφυλιο; ισως ενας απο τους 2 να ειναι κατασκοπος των ελληνων. προσεχτε ελληνες μην εχετε κανα τρυπιο κ εσεις.

κλαιω και οχι απο γελια αυτη την φορα...

chiltsid

• Guest
« Reply #1010 on: September 22, 2009, 22:45:18 »
πρωτον δεν νομιζω να ηταν αλλαγη καθυστερησεων και δεν καταλαβαινω απο που το συμπεραίνεις αυτο.
η αληθεια ειναι πως ψηλοαπογοητευομαι με την αποψη σου,ακου εκει,εχει χτισει μια υστεροφημια λεει και ειναι λογικο να εχει απαιτησεις.
ο ΠΑΟΚ δεν εχει υστεροφημια?
ο ΠΑΟΚ τι ειναι,το μαντρι του καθε παικτη που εχει υστεροφημια?
ο βρυζας δεν ειχε υστεροφημια?
ή ο κοντρερας που τον εβαλε ο προπονητης να παιξει σε αλλη θεση,τι επρεπε να πει,εγω εχω υστεροφημια μιστερ,κεντρικο μπακ ειμαι,δεν παιζω.
αν ειναι ετσι,να μην φερουμε  μεγαλους παικτες ρε παιδια,αφου βαζουμε την υστεροφημια του καθενως πανω απο τον συλλογο.

φιλε νταρκ,δεν με εναδιαφερει ουτε στο ελαχιστο τι εχει κανει σεργκιο,στην ιντερ και στην λατσιο,ουτε τι εκανε ο αραμπατζης στα σερρες,ουτε ο σορλεν στην ρεν.
εγω κρινω τον παικτη απο αυτα που δινει στον ΠΑΟΚ και την συμπεριφορα του απεναντι στον ΠΑΟΚ,αυτο με ενδιαφερει,αυτο θα κοιταξω.
δεν ειμαι βιερινια,ουτε κονσεισαο,ουτε σαντος,ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ.

Α ρε πουστη,που εχουμε καταντηση τον ΠΑΟΚ,να τον βαζουμε κατω απο την υστεροφημια καποιου παικτη.
παικτες ειναι ρε παιδια,οχι θεοι,ερχονται,φευγουν,πωλιουνται,τους διωχνουμε δεν θα παρακαλαμε να παιξουν και να φερθουν σαν επαγγελματιες.
ο προπονητης αποφασιζει ποιος θα μπει,ποιος θα βγει,σε ποιο λεπτο,που θα παιξει,πειτε δεν μ αρεσε που τον εβαλε στα τελευταια λεπτα,ποια η λογικη της κινησης?
οχι πως δεν μπορουμε να βαζουμε συγκεκριμενους ποδοσφαιριστες αλλαγη,επειδη εχουν μια Α υστεροφημια.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1011 on: September 22, 2009, 22:50:35 »
6-7 λεπτα στο ποδοσφαιρο μαζι με τις καθυστερησεις αν εισαι μαγκας ειναι αρκετα για να αλλαξεις ενα ματς...

ο γαυρος στο 89 μας το εβαλε....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1012 on: September 22, 2009, 22:50:57 »
εχει καταντησει αηδια μ'αυτον τον παικτη...
σ'οποιον δεν αρεσει ---> το boolo
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #1013 on: September 22, 2009, 23:09:58 »
Ωχ ρε γαμώτο, αρχίσαμε πάλι. Γαμώ τον αποκλεισμό από τη Χέρενφεν και την ήττα από τον γαύρο. Νομίζω ότι έχουμε γίνει πολύ μπουρδέλο τελευταία. Επίσης νομίζω ότι μέχρι να πάρουμε ξεκάθαρες απαντήσεις στα ερωτήματά μας από την ίδια την ΠΑΕ (είτε με λόγια, είτε με πράξεις), καλό θα ήτανε να μην αναπαράγουμε μη τεκμηριωμένα γεγονότα (κοινώς φήμες). Κάτι τέτοια οδηγούν στο να γινόμαστε κώλος και να γεμίζουμε κίτρινα σπυριά.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1014 on: September 22, 2009, 23:24:07 »
πρωτον δεν νομιζω να ηταν αλλαγη καθυστερησεων και δεν καταλαβαινω απο που το συμπεραίνεις αυτο.
η αληθεια ειναι πως ψηλοαπογοητευομαι με την αποψη σου,ακου εκει,εχει χτισει μια υστεροφημια λεει και ειναι λογικο να εχει απαιτησεις.
ο ΠΑΟΚ δεν εχει υστεροφημια?
ο ΠΑΟΚ τι ειναι,το μαντρι του καθε παικτη που εχει υστεροφημια?
ο βρυζας δεν ειχε υστεροφημια?
ή ο κοντρερας που τον εβαλε ο προπονητης να παιξει σε αλλη θεση,τι επρεπε να πει,εγω εχω υστεροφημια μιστερ,κεντρικο μπακ ειμαι,δεν παιζω.
αν ειναι ετσι,να μην φερουμε  μεγαλους παικτες ρε παιδια,αφου βαζουμε την υστεροφημια του καθενως πανω απο τον συλλογο.

φιλε νταρκ,δεν με εναδιαφερει ουτε στο ελαχιστο τι εχει κανει σεργκιο,στην ιντερ και στην λατσιο,ουτε τι εκανε ο αραμπατζης στα σερρες,ουτε ο σορλεν στην ρεν.
εγω κρινω τον παικτη απο αυτα που δινει στον ΠΑΟΚ και την συμπεριφορα του απεναντι στον ΠΑΟΚ,αυτο με ενδιαφερει,αυτο θα κοιταξω.
δεν ειμαι βιερινια,ουτε κονσεισαο,ουτε σαντος,ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ.

Α ρε πουστη,που εχουμε καταντηση τον ΠΑΟΚ,να τον βαζουμε κατω απο την υστεροφημια καποιου παικτη.
παικτες ειναι ρε παιδια,οχι θεοι,ερχονται,φευγουν,πωλιουνται,τους διωχνουμε δεν θα παρακαλαμε να παιξουν και να φερθουν σαν επαγγελματιες.
ο προπονητης αποφασιζει ποιος θα μπει,ποιος θα βγει,σε ποιο λεπτο,που θα παιξει,πειτε δεν μ αρεσε που τον εβαλε στα τελευταια λεπτα,ποια η λογικη της κινησης?
οχι πως δεν μπορουμε να βαζουμε συγκεκριμενους ποδοσφαιριστες αλλαγη,επειδη εχουν μια Α υστεροφημια.

δεν με καταλαβες καθολου φιλε μου, λογικο να λες αυτα που λες αφου με παρεξηγησες!
δεν βαζω την υστεροφημια του Σερτζιο πανω απο τον ΠΑΟΚ, την βαζω πανω απο την μικροψυχια του Σαντος.
Με βαση αυτο την συγκρινω και οχι με τον ΠΑΟΚ, αν ειναι δυνατον.

εξαλλου ειμαι απο τους πρωτους που ειπα οτι για εμενα η προσωπολατρεια πεθανε μετα την χερενφεεν και πανω απο ολα ο ΠΑΟΚ...

euboia4

• Guest
« Reply #1015 on: September 22, 2009, 23:24:38 »

διαφωνω φιλε μου. στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ποδοσφαιρο υπαρχουν παικτες που εχουν χτισει καποια υστεροφημια και λογω αυτης εχουν καποιες απαιτησεις. Οπως σε ολες τις δουλειες που ξεχωριζουν αυτοι που εχουν καταφερει κατι στην ζωη τους ετσι και εδω οφειλεις να δειξεις σεβασμο. Δεν ειναι ο κονσεισαο καποιος που μπορεις να το χρησιμοποιεις για αλλαγη καθυστερησεων.

λαθος φιλε,στην δουλεια καθε μερα αποδεικνυεις τις ικανοτητες σου και οι απαιτησεις σου ειναι αναλογες αυτων
εαν πλεον στην δουλεια σου δεν μπορεις να αποδωσεις εχεις ξοφλησει

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1016 on: September 23, 2009, 02:22:28 »
Χθες ο Λεοντιάδης στο Μακεδονία είπε πως ο Κονσεϊσάο στην αλλαγή είπε πως δεν μένει άλλο με αυτόν τον προπονητή...

Όντως μεγάλη μαλακία να τον βάλει στο 87... Ας έβαζε κάποιον άλλο μέσα.

Αντε μπουλαρε... θα μας απειλησεις κιολας οτι με αυτον τον προπονητη δεν μενεις... αυτον εχουμε και αν σου κανει... αλλιως στο καλο και να μας γραφεις..

Πανε σε καμια Λεισοες να αρχισεις τις βλαχομαγκιες!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1017 on: September 23, 2009, 03:34:28 »
καλα ρε τι λεει αυτος ? που βρισκεσαι ρε ? εεε πσιτ συνελθε ρε η να βαλω τις φωνες..

tilemachos

• Guest
« Reply #1018 on: September 23, 2009, 03:50:43 »
ειλικρινα οταν πηραμε τον sergio ειχα πει οτι θα γινομουνα sergioσκυλο, γιατι τον γουσταρα πολυ απο τη θητεια του στη lazio και γιατι δεχτηκε ενα τετοιο ονομα να ερθει στην τουμπα και σε μια διαλυμενη ομαδα, οπως ητανε τοτε ο ΠΑΟΚ. αλλα τωρα εχω φαει μια ξενερα...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1019 on: September 23, 2009, 04:09:56 »
Ρε τι ειναι αυτα που λετε?? |Επειδη το ειπε ο Λεοντιαδης σημαινε οτι εγινε κιολας??? Γιατι να πιστεψω δηλαδη τον ΛΕοντιαδη στο θεμα του Κονσεισαο και να μην πιστεψω τον Γκινα για το ενδιαφερον της Τουρκικης για τον Γκαρσια? Αλλα μετρα και αλλα σταθμα? Επειδη ο ΛΕοντιαδης εχει ενα ΠΑΟΚσηδικο παρελθον? Το ιδιο και ο Τρελονικολας..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ