Author Topic: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição  (Read 36972 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Απ: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
« Reply #940 on: August 21, 2009, 16:07:41 »
Μπάλα παίζεις.. λογικό είναι πως όταν δεν κάνεις ότι θέλει ο προπονητής για να βοηθήσεις την ομάδα θα σε βγάλει, στο πρόγραμμα είναι όλα.
Είσαι αρχηγός, βγαίνεις αλλαγή και σε αποθεώνουν με παλαμάκια 27,000 κόσμος και κάνεις αυτή την κίνηση;; ΌΧΙ ρε φίλε... στο πρόγραμμα είναι να βγεις και εσύ έξω...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #941 on: August 21, 2009, 16:19:48 »
Και εις ανώτερα! Γίναμε τώρα και δικαστές!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #942 on: August 21, 2009, 16:21:29 »
Ενταξει εκανε μαλακια.Θα του φαμε το κεφαλι ? Θα μιλησει με διοικηση-προπονητη κ θα βρουν την ακρη.Ελεος..

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #943 on: August 21, 2009, 16:27:54 »
Και εις ανώτερα! Γίναμε τώρα και δικαστές!

Αν δεν θέλετε να διαβάζετε τα σχόλια και τις κριτικές που γίνονται για τους παίχτες και τις εμφανίσεις τους τότε ΜΗΝ ανοίγετε τα θέματα.. απλό είναι
Ο λόγος που είναι ανοιχτά είναι για σχολιασμό και καμία μαλακία που θα φύγει από κάποιον.
Αυτός είναι ο λόγος που είσαι φόρουμ.. για να συζητάς..
Αν εσένα σου άρεσε αυτό που έκανε καλός.. εμένα δεν μου άρεσε.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #944 on: August 21, 2009, 16:32:48 »
Προστηματακι για απρεπη συμπεριφορα και τελειωσε το θεμα. Δε χρειαζεται να το κανουμε αραβοεβραικο ζητημα και αυτο το περιστατικο. Ματια εχουν και ο Ζαγορ και ο Σαντος και βλεπουνε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

northeagle_4

• Guest
« Reply #945 on: August 21, 2009, 16:33:23 »
αυτο καταλαβες εσυ ? σε κανεναν δεν αρεσε αυτη η ενεργεια αλλα δεν ειναι ουτε πρωτη φορα ουτε  κατι που δεν συμβαινει σε ομαδες.εσεις σε λιγο θα του φορτωσετε και τα χρεη του γουμενου.... εκει εστιαζεται η διαφωνια.ετοιμοι να τους φαμε ολους ειμαστε πχ εκανε 2 κακες εμφανισεις ο μαλεζας τον βγαλαμε αχριστο σε αλλο τοπικ και αλλα 100 παραδειγματα.ο ΠΑΟΚ πλεον εχει και διοικηση και πλανο και επαγγελματισμο δεν χρειαζται οπαδους δικαστες και δημοσιογραφους.μακαρι να ασχολουμασταν και τοσο με την κερκιδα μας οσο με τον καθε σερτζιο.

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #946 on: August 21, 2009, 16:38:46 »
¢ëëï íá ðåéò äåí ìïõ Üñåóå êáé Üëëï íá êÜíåéò ôïí äéêáóôÞ ìå ëüãéá ôïõ óôõë «ðñÝðåé íá ôéìùñçèåß ðáñáäåéãìáôéêÜ» , ç äéïßêçóç íá ôïí êÜíåé êáé íá ôïí ñÜíåé…êôë

Ïé õðïäåßîåéò ðåñéóóåýïõí ðéóôåýù üôáí ëåò üôé åìðéóôåýåóáé êÜðïéïõò áíèñþðïõò. ÄçëáäÞ áí ãéá ôï êáëü ôéò ïìÜäáò áõôïß êñßíïõí üôé äåí ðñÝðåé íá ôéìùñçèåß ôé èá ðåéò; Äåí Ýêáíáí áõôü ðïõ Ýðñåðå; Ðïéïò ïðáäüò åßíáé óå èÝóç íá êñßíåé ôï óùóôü áðü ôï ëÜèïò áðü ôçí óôéãìÞ ðïõ äåí Ý÷åé êáìßá ó÷Ýóç ìå ôïí ÷þñï;;;

Êáé ãéá üóïõò äåí ôï Ý÷ïõí êáôáëÜâåé áêüìá, ôá üóá ãñÜöåôáé äåí ìÝíïõí ìüíï åäþ ìåôáîý ìáò áëëÜ öôÜíïõí ùò ôá ÌÌÅ êáé áðü åêåß óôïí ðïäïóöáéñéóôÞ. Áí íïìßæåôå ðùò ìå áõôÜ ðïõ ãñÜöåôå âïçèÜôå ÔÇÍ ÏÌÁÄÁ ÔÏÕ ÐÁÏÊ óõíå÷ßóôå ôï âéïëß óáò…
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #947 on: August 21, 2009, 16:41:07 »
Άλλο να κάνεις κουβέντα και άλλο να κάνεις υποδείξεις. Σε κανέναν δεν άρεσε η συμπεριφορά του Κονσεισάο αλλά δεν θα πούμε εμείς στον Ζαγοράκη το τι θα κάνει. Αυτός είναι πρόεδρος αυτός θα αποφασίσει πως θα αντιμετωπίσει την κατάσταση. Μην μπερδεύεστε

edit: με πρόλαβες alexisv  :thumbok:
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #948 on: August 21, 2009, 16:41:39 »
Φίλε μου δεν χρεώνω σε κανέναν τίποτα.. και ποτέ δεν βγάζω έναν παίκτη άχρηστο με μερικές κακές εμφανίσεις που σίγουρα όλοι τις έχουν, αυτό το ξεκαθαρίζω.
Το ότι είπα αυτό που δεν μου άρεσε χθες έχω το δικαίωμα να το κάνω όπως και άλλοι εδώ και δεν πάει να πει πως τον θάβω τον άνθρωπο.. Δηλαδή έλεος ρε παιδιά.

Αυτός είναι ο λόγος που είπα αν δεν τους αρέσει να μην έχουν ελεύθερα προς σχολιασμό τα θέματα αυτά.. δεν θα λέμε πάντα μπράβο και ούτε πάντα θα κρίνουμε για κακές εμφανίσεις-ενέργειες..

alexisv.. την επόμενη φορά να κάνεις παράθεση για να ξέρουν μερικοί σε ποιον απευθύνεσαι.. γιατί εγώ δεν έχω πει κάτι τέτοιο..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

chiltsid

• Guest
« Reply #949 on: August 21, 2009, 18:33:16 »
γιατι τελευταια πολλες διαρροες διαπιστωνω...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #950 on: August 21, 2009, 18:47:34 »
Και ναστε σιγουροι οτι Ζαγορ-Ζησης-Σαντος πληγωθηκαν πολυ περισσοτρο με την συμπεριφορα του αρχηγου.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #951 on: August 21, 2009, 21:24:47 »
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/247820.html

Ο Ζήσης Βρύζας στην προπόνηση της Παρασκευής ανακοίνωσε στον Σέρζιο Κονσεϊσάο την απόφαση της διοίκησης να του επιβληθεί πρόστιμο για ανάρμοστη συμπεριφορά, το ύψος του οποίου θα γνωστοποιηθεί στον Πορτογάλο χαφ μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Του μετέφερε επίσης τις παρατηρήσεις και την δυσαρέσκεια της διοίκησης για την απαράδεκτη ενέργειά του να φύγει κατευθείαν στην φυσούνα μόλις έγινε αλλαγή στον αγώνα με την Χέρενφεν.
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #952 on: August 21, 2009, 21:37:22 »
Πολύ σωστή κίνηση.
Πρέπει να κοπούν μαχαίρι αυτά από την αρχή.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #953 on: August 22, 2009, 00:19:34 »
να τιμωρηθει οποσδηποτε να κοπει ο βηχας και σε οποιον σκεφτει κατι παρομοιο. απ την αλλη αυτα συμβαινουν και στα καλυτερα τα σπιτια που λεει ο λογος
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #954 on: August 22, 2009, 00:43:06 »
http://paokland.blogspot.com/2009/08/blog-post_1176.html

Κάτω τα χέρια από τον Σέρτζιο.

Εντάξει συμφωνούμε όλοι ότι η ενέργεια του αρχηγού δεν ήταν σωστή. Και πόσο μάλιστα όταν στην θέση του μπαίνει ένας μικρός που πιθανότατα τον έχει και ως ίνδαλμα. Αλλά μέχρι εκεί!

Ο Σέρτζιο έκανε ένα λάθος. Άνθρωπος είναι όπως όλοι μας. Από το πάθος του του βγήκε αυτή η αντίδραση και όχι από βεντετισμό. Ο Αρχηγός είναι με διαφορά ο πιο παθιασμένος παίκτης του ΠΑΟΚ. Όπως έγινε και στο χτεσινό παιχνίδι. Είναι πραγματικός ΑΡΧΗΓΟΣ που αξίζει να έχει μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ μας.

Ξέρει κανείς τη δουλεία κάνει ο Κονσεισάο στην προπόνηση;; Τι δουλειά κάνει με τους μικρούς;; Τα εύκολα συμπεράσματα και η απομυθοποίηση ενός μεγάλου παίκτη είναι ότι πιο έυκολο για τον φίλαθλο. Ας περιοριστούμε στον ρόλο μας και ας αφήσουμε αυτούς που έιναι στην ομάδα να κάνουν την δουλειά τους. Αυτοί ξέρουν καλύτερα.

Ο Σέρτζιο είναι πολύτιμη μονάδα για την ομάδα μας και αυτό που γίνεται στα ραδιόφωνα της πόλης είναι απαράδεκτο. Φτάνει πια με τα κουτσομπολιά και τα 'εμένα με είπαν αυτό'' και ''εγώ έμαθα το άλλο''.... ΦΤΑΝΕΙ...

συμφωνω απολυτοτατα
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #955 on: August 22, 2009, 03:48:12 »
Και ο καλύτερος αμυντικός - δάσκαλος - ηγέτης του κόσμου να ήταν, ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από αυτόν. Να μάθει να τα συνδυάζει, πληρώνεται, δεν παίζει για την ψυχή της μάνας μου.
Αλλά αυτό με τα ραδιόφωνα είναι φυσικά το κάτι άλλο και τα έχουμε πει άπειρες φορές...
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #956 on: August 22, 2009, 05:02:15 »
http://paokland.blogspot.com/2009/08/blog-post_1176.html

Κάτω τα χέρια από τον Σέρτζιο.

Εντάξει συμφωνούμε όλοι ότι η ενέργεια του αρχηγού δεν ήταν σωστή. Και πόσο μάλιστα όταν στην θέση του μπαίνει ένας μικρός που πιθανότατα τον έχει και ως ίνδαλμα. Αλλά μέχρι εκεί!

Ο Σέρτζιο έκανε ένα λάθος. Άνθρωπος είναι όπως όλοι μας. Από το πάθος του του βγήκε αυτή η αντίδραση και όχι από βεντετισμό. Ο Αρχηγός είναι με διαφορά ο πιο παθιασμένος παίκτης του ΠΑΟΚ. Όπως έγινε και στο χτεσινό παιχνίδι. Είναι πραγματικός ΑΡΧΗΓΟΣ που αξίζει να έχει μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ μας.

Ξέρει κανείς τη δουλεία κάνει ο Κονσεισάο στην προπόνηση;; Τι δουλειά κάνει με τους μικρούς;; Τα εύκολα συμπεράσματα και η απομυθοποίηση ενός μεγάλου παίκτη είναι ότι πιο έυκολο για τον φίλαθλο. Ας περιοριστούμε στον ρόλο μας και ας αφήσουμε αυτούς που έιναι στην ομάδα να κάνουν την δουλειά τους. Αυτοί ξέρουν καλύτερα.

Ο Σέρτζιο είναι πολύτιμη μονάδα για την ομάδα μας και αυτό που γίνεται στα ραδιόφωνα της πόλης είναι απαράδεκτο. Φτάνει πια με τα κουτσομπολιά και τα 'εμένα με είπαν αυτό'' και ''εγώ έμαθα το άλλο''.... ΦΤΑΝΕΙ...

συμφωνω απολυτοτατα

Ολα ωραια και καλα... σαν να μην εγινε τιποτα.. μην θιξουμε την αρχηγαρα....

Αυτες οι συμπεριφορες δεν ειναι ΠΑΟΚ...

Και γω της αποψης οτι κρινει και πραξει η δοιηκηση ειμαι... αλλα προσωπικα τον εχω ξεγραψει τον εν λογω κυριο...

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
« Reply #957 on: August 22, 2009, 14:32:06 »
Ποιο πολυ πηραξε το γεγονος οτι επαιξε χαλια και δεν φτανει   αυτο ηθελε και τα ρεστα που εγινε αλλαγη.Καλα ειναι εγωιστης κτλ, εγωισμο δεν εχει οταν δεν μπορει να παρει τα ποδια του και ξεφτιλιζεται?

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #958 on: August 22, 2009, 16:46:45 »
όταν φοράς τη φανέλα θα την τιμάς κιόλας.
για μένα ξόφλησε. μόνο που εγώ δε γκρινιάζω ποτέ στο γήπεδο απότε δε θα αφιερώσω ούτε ένα λεπτό για να ασχοληθώ μαζί του ξανά.

πρόστιμο 10.000 ευρώ και όχι πενταροδεκάρες.

γιατί στην αλλαγή πρέπει να πεις τον πιτσιρικά τον κουτσιανικούλη τον γεννημένο το 88 που ντρέπεται το παιδί ακόμα ότι μπες μέσα και γάμα τους και όχι βεντετισμούς λες και είσαι καμιά μούρη.

ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΜΑΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #959 on: August 22, 2009, 17:10:20 »
δεν ειχα καμια διαθεση να συνεχισω αυτη τη φαρσοκωμωδια με την υποθεση κονσεισαο γιατι στο μυαλο μας ειναι μονο η προκριση αλλα καποιοι δεν εχετε ουτε ιερο ουτε οσιο!!!
Lennon ειναι ντροπη για σενα να χαρακτηριζεις τον κονσεισαο ως σαλπιγγιδη!!!!απορω πως τολμησες να ξεστομησεις κατι τετοιο!!!!
                                         ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΡΤΖΙΟ!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!