Author Topic: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição  (Read 36897 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Απ: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
« Reply #480 on: January 26, 2009, 14:55:51 »
papakon νομίζω είσαι πολύ λάθος
φέτος μέχρι τώρα έχει κάνει πολύ καλο πρωτάθλημα ο Sergio...
και το ότι έχασε ένα penalty δείχνει κάτι ??
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Δημήτρης-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #481 on: January 26, 2009, 15:20:47 »
Αλήθεια, τα "τεράστια" αρχίδια του πού ήταν πέρισυ όταν βάραγε το πέναλτυ στον νικοπολίδη ?

Δεν σε καταλαβαίνω φιλαράκι. Δηλαδή άμα έβαζε το πέναλτι θα είχε αρχίδια?

makptol

• Guest
« Reply #482 on: January 26, 2009, 15:26:19 »
Με 2 1/2 παιχνίδια όλα και όλα καλά, 5 τατουάζ , 35 δηλώσεις και 1 πετροπόλεμο γίνεσαι μάγκας στην τούμπα τελικά.

Αλήθεια, τα "τεράστια" αρχίδια του πού ήταν πέρισυ όταν βάραγε το πέναλτυ στον νικοπολίδη ?
 α ρε  παπακον  μονιμος γρινιαρης εισαι για τα παντα οχι μονο για το σερτζιο ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.... ;D

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #483 on: January 26, 2009, 15:30:24 »

Δεν σε καταλαβαίνω φιλαράκι. Δηλαδή άμα έβαζε το πέναλτι θα είχε αρχίδια?

Όχι φίλε μου. Όπως και το οτι πήρε την πέτρα και την πέταξε πίσω δεν σημαίνει ότι τα έχει μεγάλα. τουλάχιστον για μένα. σε αυτό αναφέρομαι. Σημασία έχει τι κάνεις μέσα στις 4 γραμμές, αυτό μετράει, γι αυτό πληρώνεται. Δυστυχώς οι περισσότεροι προτιμάτε τον φραμπαλά παρά το ποδόσφαιρο. Φάγαμε 3 γκολάκια αλλά δεν πειράζει, ταράξαμε τους αντίπαλους στη σφαλιάρα, ήπιαμε και 3 ρετσίνες και όλα πάνε καλά...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #484 on: January 26, 2009, 15:39:38 »
και εγώ τις άποψης είμαι ότι δεν πρέπει να πεσει τιμωρία...
απλά ανακοίνωση ότι η επόμενη κόκκινη (που δε θα αφορά σπάσιμο ποδιού γαύρου ή ρουλη) αλλά θα έιναι κοκκορομαχική θα συνοδεύετε με διακοπή συμβολαίου 1 μηνός...(υπάρχει κάτι τέτοιο νομικά?)

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #485 on: January 26, 2009, 15:40:01 »
Με 2 1/2 παιχνίδια όλα και όλα καλά, 5 τατουάζ , 35 δηλώσεις και 1 πετροπόλεμο γίνεσαι μάγκας στην τούμπα τελικά.

α ρε  παπακον  μονιμος γρινιαρης εισαι για τα παντα οχι μονο για το σερτζιο ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.... ;D

καλώς η κακώς αδερφέ, τα ποστ μου επαληθεύονται με τον χρόνο. Ευτυχώς το paokworld κρατάει τα πάντα στο αρχείο...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #486 on: January 26, 2009, 15:44:57 »
papakon,
κατανοώ τί γράφεις αλλά είσαι λάθος ως προς κάτι...

Ένας άνθρωπος που είναι σε ρωμαϊκή αρένα μελλοθανάτων και από πάνω του πετάνε πέτρες οι θεατές έχει 3 επιλογές:

1- το κλάμα για οίκτο
2- το θέατρο για να ξεγελάσει
3- την αντίδραση για να "επιβιώσει"

Κάτσε εσύ σε χαμηλό έδαφος και πέτα πέτρα σε αυτούς που είναι από πάνω σου γνωρίζοντας ότι θα φας άλλες τόσες και μετά συζητούμε για @@ και συναφή.

Με νταϊλίκι τα ΜΜΕ θέλουν τιμωρία.
Μόνο και μόνο για αυτό δεν πρέπει να πέσει. Κουμάντο στο σπίτι μας εμείς μόνο.

Να τιμωρήσουν τον Σκόρδα που κλοτσούσε πινακίδες δείχνοντας το ήθος του. Μουνιά των ΜΜΕ. Αλήθεια τον καλέσανε σε απολογία;
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

melina

• Guest
« Reply #487 on: January 26, 2009, 15:48:46 »
ολοι λέμε για το Σερτζιο και ποσο αδιακιολογητη και ποσο αψυχολογητη κτλ κτλ ενεργεια ήταν αυτή που έκανε. Και δεν αναφερόμαστε στον γλοιώδη ταμπάκη που δεν προστάτεψε το ποδοσφαιριστή μας. Όχι μόνο δεν τον προστάτεψε άλλα πήρε το ηλίθιο ύφος  μόλις του έβγαζε τη κόκκινη και τα πούστικα γελάκια αυτοεπιβεβαίωσης του άρχοντα της αναμέτρησης.
Προσωπικά, όσο κι αν αυτό ενοχλήσει αρκετούς, μπράβο στο Σέρτζιο, στο Πάμπλο και σε κάθε παιχταρά μας που σε ένα πρωτάθλημα σαπισμένο και βρώμικο έχουν καταφέρει να έχουν την ομάδα μας εκεί που είναι, και να τους κανουν ξεφτυλα μεσα στα σπιτια τους.  Σε ένα πρωτάθλημα φαρσοκωμωδία όπου γκέι και βαζελος τσακώνονται για το ποιος είναι ευνοημένος της διαιτησίας, που το ποκ έχει το τρόπο του να καθαρίζει παιχνίδια που εσυ ΠΑΟΚ ματώνεις να παρεις Χ .... να πάνε να γαμηθούν! ! !
respect  στο Σέρτζιο. δε κράζουμε τους παίχτες μας!
υ.γ. Στο κοτετσι σας που ο πρόεδρός σας κυκλοφορεί με μπράβους ο Σέρτζιο σας το κανε πουτανα! 

Πολύ σωστά

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #488 on: January 26, 2009, 16:02:13 »
papakon,
κατανοώ τί γράφεις αλλά είσαι λάθος ως προς κάτι...

Ένας άνθρωπος που είναι σε ρωμαϊκή αρένα μελλοθανάτων και από πάνω του πετάνε πέτρες οι θεατές έχει 3 επιλογές:

1- το κλάμα για οίκτο
2- το θέατρο για να ξεγελάσει
3- την αντίδραση για να "επιβιώσει"

Κάτσε εσύ σε χαμηλό έδαφος και πέτα πέτρα σε αυτούς που είναι από πάνω σου γνωρίζοντας ότι θα φας άλλες τόσες και μετά συζητούμε για @@ και συναφή.

ούτε ο πρώτος ήταν ούτε ο τελευταίος. άμα είχε γίνει όμως η ιστορία όλη στο κόρνερ της 4α, το τι θα λέγαμε τώρα για τον χ χαμουτζή δεν λέγεται.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #489 on: January 26, 2009, 16:03:45 »
εκει θα ειχε διακοπει το ματς μια και καλη  :D
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #490 on: January 26, 2009, 16:10:08 »
μα δεν καταλαβαίνω τα δύο σου επιχειρήματα.

ούτε ο πρώτος ήταν ούτε ο τελευταίος.

συμφωνώ, αλλά δε καταλαβαίνω σε τί έχει να κάνει η... σειρά του με την αντίδρασή του. Δηλαδή εάν έπεφτε κάτω και έκανε τον κλόουν θα σε ικανοποιούσε περισσότερο; Ξέρεις τι θα γράφαν τα σκουλήκια; "Ξαπλώναν κάτω σαν κοτόπουλα". Έμειναν με την ελπίδα, φάγανε και τις πέτρες τους κι ας μην είχαμε οπαδούς.

άμα είχε γίνει όμως η ιστορία όλη στο κόρνερ της 4α, το τι θα λέγαμε τώρα για τον χ χαμουτζή δεν λέγεται.
Και σε αυτό συμφωνώ. Θα λέγαμε όμως και για τους κάφρους που πετάνε πέτρες. Και για τον διαιτητή, και για τον επόπτη. Γιατί κάθε φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, το σενάριο είναι γνωστό. Οι μισοί ΠΑΟΚτσήδες διαλέγουμε μαύρο και οι άλλοι μισοί άσπρο. Για αυτόν και μόνο τον λόγο είμαστε μεγάλη ομάδα.

Η ουσία όμως είναι αλλού. ΠΟΙΟΣ μπορεί να κρίνει έναν άνθρωπο που τρώει πέτρες στο κεφάλι; Εσύ κι εγώ από τον καναπέ, ο δημοσιογράφος από το πισί, ο συμπαίκτης που δεν έχει πάει ποτέ να εκτελέσει κόρνερ; ΠΟΙΟΣ; Εγώ λέω κανείς. Γιατί να σε πω την αλήθεια εάν εμένα με πετάξουν πέτρες στη δουλειά μου, όσο επαγγελματίας κι αν (λέω ότι) είμαι, ΔΕΝ μπορώ να σε υποσχεθώ ότι δεν θα πετάξω κάποια πίσω.

Η κριτική να γίνεται όταν βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση του κατηγορούμενου.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #491 on: January 26, 2009, 16:14:48 »
για το 95% των περιπτώσεων που αντιδρούν απλώς απομακρυνόμενοι από το σημείο τι έχεις να πεις ;
απλά αυτοί δεν κάνουν για "ήρωες"...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #492 on: January 26, 2009, 16:15:18 »
Η ουσία όμως είναι αλλού. ΠΟΙΟΣ μπορεί να κρίνει έναν άνθρωπο που τρώει πέτρες στο κεφάλι; Εσύ κι εγώ από τον καναπέ, ο δημοσιογράφος από το πισί, ο συμπαίκτης που δεν έχει πάει ποτέ να εκτελέσει κόρνερ; ΠΟΙΟΣ; Εγώ λέω κανείς. Γιατί να σε πω την αλήθεια εάν εμένα με πετάξουν πέτρες στη δουλειά μου, όσο επαγγελματίας κι αν (λέω ότι) είμαι, ΔΕΝ μπορώ να σε υποσχεθώ ότι δεν θα πετάξω κάποια πίσω.

αυτό είναι! από έξω από το χορό όλοι είμαστε λαλίστατοι...

και επί της ουσίας πάντα ένα λέω...όποιος μπορεί να το κάνει καλύτερα ας πάει να παίξει αυτός..'άντε...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #493 on: January 26, 2009, 16:16:33 »
Υπαρχει και τεταρτη επιλογη Δικεφαλε.. θα μπορουσε να φυγει απο το κορνερ και να μην το εκτελεσει μεχρι να σταματησουν να πετανε.. και απο ενα παιχτη της κλασης και της εμπειριας του Κονσεισαο αυτο θα περιμενα.. δεν ειναι κανα παιδαρελι..35 χρονων ειναι.. εχει παιξει σε τεραστιους συλλογους και σε μεγαλες διοργανωσεις.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #494 on: January 26, 2009, 16:22:26 »
για το 95% των περιπτώσεων που αντιδρούν απλώς απομακρυνόμενοι από το σημείο τι έχεις να πεις ;

Προφανώς ο Σέρτζιο δεν ανήκει στο 95%.
Άλλωστε, τους αρχηγούς τους ψάχνεις στο 5% και όχι στο 95%
Είναι αυτοί που ξεχωρίζουν με τα καλά τους και τα κακά τους.
Είναι αυτοί που κάνουν μεγάλα κατορθώματα και μεγάλα λάθη.
Είναι αυτοί που ο κόσμος θυμάται.

Επαγγελματικό λάθος; Όχι
Δεν πληρώνεται για να τρώει πέτρες στο κεφάλι.

Λάθος αντίδραση;
Δεν μπορώ να το κρίνω γιατί δε ξέρω τί θα έκανα στη θέση του.

Κακό στον ΠΑΟΚ;
Στιγμιαίο. Δεν πήραμε το διπλό. Ε ΚΑΙ;

Το μόνο λάθος που έκανε και για το οποίο θα τιμωρηθεί και μάλιστα βαριά είναι γιατί "αμαύρωσε" το πρωτάθλημα του ΚΩΛΟΥ της super ντιλ.

Bayern4

• Guest
« Reply #495 on: January 26, 2009, 16:28:26 »
για την ιστορια του γεγονοτος(ΚΑΙ ΜΟΝΟ): Ο Σεργιος πεταει ενα ματσακι χαρτακια.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #496 on: January 26, 2009, 16:33:53 »
ματσάκι χαρτάκια που τον ήρθε από 10 μέτρα ύψος, με δύναμη και που δε ξέρεις τί είχε μέσα του.
Γιατί ως γνωστόν, τα σκουλήκια και χιονόμπαλες να πετάξουν, κάτι θα βάλουν μέσα.
Αυτό φαίνεται άλλωστε όταν το πετάει πίσω και ο Σέργιος. Φεύγει... σφαίρα.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #497 on: January 26, 2009, 16:46:47 »

Προφανώς ο Σέρτζιο δεν ανήκει στο 95%.
Άλλωστε, τους αρχηγούς τους ψάχνεις στο 5% και όχι στο 95%
Είναι αυτοί που ξεχωρίζουν με τα καλά τους και τα κακά τους.
Είναι αυτοί που κάνουν μεγάλα κατορθώματα και μεγάλα λάθη.
Είναι αυτοί που ο κόσμος θυμάται.

Επαγγελματικό λάθος; Όχι
Δεν πληρώνεται για να τρώει πέτρες στο κεφάλι.

Λάθος αντίδραση;
Δεν μπορώ να το κρίνω γιατί δε ξέρω τί θα έκανα στη θέση του.

Κακό στον ΠΑΟΚ;
Στιγμιαίο. Δεν πήραμε το διπλό. Ε ΚΑΙ;

Το μόνο λάθος που έκανε και για το οποίο θα τιμωρηθεί και μάλιστα βαριά είναι γιατί "αμαύρωσε" το πρωτάθλημα του ΚΩΛΟΥ της super ντιλ.

Συμφωνω με Δικεφαλο.

Ο Κονσεισαο εννοειται πως ειναι μεγαλος παιχτης και εχει παιξει σε μεγαλα πρωταθληματα...Εννοειται πως δεν πρεπει να ξεφευγεις σαν αρχηγος που εχεις διπλη ευθυνη σε σχεση με εναν παιχτη...

Αλλα ο Κονσεισαο δεν εχει παιξει ποτε σε γηπεδα που να πεφτουν βροχη μπουκαλια και δυναμιτακια...Εκτος και αν κανω λαθος...Δηλαδη εχει αντιμετωπισει αναλογες εχθρικες συμπεριφορες σε Ιταλια η Πορτογαλλια η οπου αλλου εχει παιξει?..

Φτασαμε στο σημειο εδω στο "ελλαντα" να θεωρουμε ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οτι θα φαει πετρες και μπουκαλια ενας παιχτης και οτι πρεπει να συγκρατει τα νευρα του...Αυτο αμα το πεις σε αγγλια-ισπανια-γερμανια θα γελανε μαζι σου...

Δηλαδη αντι να κραζουνε σημερα ολοι το μπουρδελο που διεξηχθη χτες ο αγωνας( οπως και τα αντιστοιχα που εγιναν με εμας στην Τουμπα), φτανουμε στο σημειο να ζηταμε το κεφαλι του σερτζιο για μια λαθος του ενεργεια οταν με κινδυνο τη σωματικη του ακεραιοτητα...Δυστυχως βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος σε αυτη τη γαμημενη χωρα...

Και κατι που ειδα μολις τωρα, ο γκινας στο contra κανει ολοκληρη φιλοσοφικη αναλυση ζητωντας την παραδειγματικη τιμωρια του αρχηγου του ΠΑΟΚ...Αυτα μονο με εμας γινονται ρε πουστη, μονο τοτε θυμουνται ολοι την ηθικη...Αντε γαμηθειτε ρε σιχαματα-δημοσιογραφακια που θα δωσετε και εντολες στο πως θα συμπεριφερθουμε στους παιχτες μας..
« Last Edit: January 26, 2009, 17:01:19 by IRON »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #498 on: January 26, 2009, 16:51:00 »
Μετα απο λαικη απαιτηση (οκ οκ μονο ο jamaican μου το ζητησε χθες βραδυ), ξανανεβαζω τις εικονες του σερτζιο οι οποιες για καποιο λογο εξαφανιστηκαν μερικα λεπτα αφου τις ποσταρα (το imageshack.gr ειναι πεσμενο απο χθες το βραδυ που ανεβασα εκει τις φωτογραφιες - μυριζομαι χερι σκωλικα χακερ  ;D ;D )

(δεν με αφηνε να βαλω ολοκληρες τις φωτο γιατι κολλουσε το σαιτ οποτε αναγκαστικα εβαλα τα thumbnails οπως προτεινε ο δικεφαλος)

makptol

• Guest
« Reply #499 on: January 26, 2009, 17:13:19 »
γκινας ο απολυτος μαλακας ειναι ο τυπος γραφει τις μαλακιες που γραφει στην αλητικη.....