Author Topic: ΠΑΟΚ - Ξανθούλα 0 - 1 Κυριακή 13/1/2008 ώρα 16:45 supersport 1  (Read 5064 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
τωρα τα λες καλα σκουληκι μου.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

manos4

• Guest
σκουληκακι εσυ σκοπιανο διαβατηριο εβγαλες ? σας τα βγαζει τσαμπα ο τζεβελεκης....... ;D
το κανουριο μας συνθημα σε αρεσε ...............ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ............ ;D

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
pantws trabame tous allo8rhskous opws ta sjata tis myges...ante bradyatika o ka8es trompetas poulaei trela sto forum mas...eutuxws pou auksh8hkan oi mods k epembainoun egkairws...giati paliotera grafan malakies k anoigan topic olo to brady...erpeto ante to mpoulo

NIKH K MONO NIKH AYRIO ME TON PANOPOULO...ADERFIA OLOI STH TOUMPA ayrio....

gamiemai sto diabasma gia thn eksetastikh alla sto ghpedo 8a paw...
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

MeTaLLiuM-G4

• Guest
Κι εγώ γαμιέμαι στο διάβασμα, αλλά τον ΠΑΟΚ δεν τον χάνω.
Επίσης, έφτιαξα διάθεση για γήπεδο τώρα με αυτά που είπε.

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!! ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ... ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ (πουτάνα σκόντα)... ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ (αλήτες-ρουφιάνοι πολιτικοί) ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!!!!!!

BLACK DOG

• Guest
καλα ρε ανοιγω πρωι πρωι να διαβασω τιποτα να φτιαχτω και βλεπω τοσα ποστ για το μαλακα.?!δεν την παλευετε ρε καρντασια 8)αυτοι ολοι που κρυβονται πισω απο τα πληκτρολογια απλα δεν υπαρχουν στο φως της ημερας.ειναι νεφελιμ η μαλλον ελοχιμ........... ;Dγια δε δοκιμαζετε να τους κλεισετε ενα ραντεβου ΞΑΝΑ..! :o ;D ::)
ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ   ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΜΑΔΑ   ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥ ΠΟΚ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

MeTaLLiuM-G4

• Guest
Φτιάχτηκες μόνος σου εσύ, δεν έχεις πρόβλημα όπως σε κόβω.

Offline agraf

• Αλλαγή
Και για το σημερινό παιχνίδι δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με τα προηγούμενα, είναι πολύ δύσκολο και πρέπει από την αρχή λαός και ομάδα να είμαστε σπίρτα αναμμένα, ο χαβαλές επιτρέπται πριν και μετά το παιχνίδι. Β γύρος ξεκινάει και όλα είναι ανοιχτά.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
opwsdipote niki simera kai opwsdipote kosmosurroi!!!!!!
i ksanthi stin istoria tis mono mia niki exei enantion mas kai 4 isopalies ola ta alla ta paixnidia ta xoume kerdisei eukola.
TO IDIO NA GINEI KAI SIMERA.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

mitsos_g4

• Guest
καλα ρε ανοιγω πρωι πρωι να διαβασω τιποτα να φτιαχτω και βλεπω τοσα ποστ για το μαλακα.?!δεν την παλευετε ρε καρντασια 8)αυτοι ολοι που κρυβονται πισω απο τα πληκτρολογια απλα δεν υπαρχουν στο φως της ημερας.ειναι νεφελιμ η μαλλον ελοχιμ........... ;Dγια δε δοκιμαζετε να τους κλεισετε ενα ραντεβου ΞΑΝΑ..! :o ;D ::)
ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ   ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΜΑΔΑ   ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥ ΠΟΚ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
;D ;Dmia apo ta idia kai egw..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Pernwnntas apo thn Toympa prin kana 2wro eida oti etoimazontai na valoyn filoksenoymenoys Xan8iwtes sthn 8. Kakws gia mena, eprepe na mhn dosoyme oyte 1 afoy eginan ta gnosta toy a gyroy. 8a moy peis ftaine oi opadoi gia th malakia toy Panopoloyloy? Oxi vevaia, alla isos etsi na ton piesoyn kai oi idioi

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Elpizw ta eisithria pou 8a tous dwsoun na nai 40eura kai panw....
(san tis wres tou panopoulou.... :P)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

mitsos_g4

• Guest
pwwwww re pousti...den mporesa na paw sto match gamw tin poutana mou...ksenerwnw apisteuta.... :-\ :-\
krima...tespa...tha eimai pneumatika stin toumpa.....
PAOK gera reeeeeeee.!!!

biggeorge

• Guest
kai egw dn tha erthw....... :'( :'( :'( :'( :'(teleytea stigmi eipe o pateras mou oti dn mborei kai dn exw meso na paw toumba!!!!!!!!!! >:(

mitsos_g4

• Guest
kapoios pou exei eikona re seis apo toumpa na enimerwsei gia proseleusi kosmou???
(pwwww re pousti leipw... :-\)

demis-g4

• Guest
panw apo 15xiliades lene sto paokmania webradio

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
0-1 yia ton poutso .......mas ekopse kai 2 offside sthn arxh o malakas o epopths.....

Offline geros

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδιά νομίζω ότι το γκολ τους είναι πεντακάθαρο οφσαιντ, από το ένα ριπλέυ που έδειξε νομίζω πως ξεκίναει πιο μπροστά απο το κνολ

demis-g4

• Guest
Den to pisteuw...Elpizw na mpoune kai na tous fane sto deutero....

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
  Μπορεί και να είναι offside αλλά δεν το σταμάτησε λίγο να το δούμε καλά. Εμείς είμαστε πολύ καλύτεροι από πολλά άλλα παιχνίδια. Στήριξη από όσους είναι στο γήπεδο θέλει -γιατί λίγο μετά το γκολ έπεσε η κερκίδα- και γυρνάει. Πάντως μας την έκανε ο παικταράς ο Καναδός...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 πέναλτι 1η φορά μετά από 50 αγώνες... και όμως χάθηκε
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.