Author Topic: ΠΑΟΚ - Ξανθούλα 0 - 1 Κυριακή 13/1/2008 ώρα 16:45 supersport 1  (Read 4932 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
μην του απαντατε ....αντε   στειλτε τον....αρκετα ειπε-εκανε το κομματι του
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
Επειδή έχει γίνει μια παρανόηση οπού εξαιτίας του γεγονότος οτι έφυγε απο το γήπεδο ο πολύς ο κόσμος πάρτε 2 βιντεάκια για τον κόσμο τον παλιό,τον καλό... http://www.youtube.com/watch?v=oo0iRiTWhFA&feature=related   και   http://www.youtube.com/watch?v=2hOjW5_Xmms&feature=related

aimovore mou esi.. sti prwti fwto exei kati giagiades xouligkania gia trela soutia axaxaxa
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Εγώ είμαι απο νησί. Συνεπώς να μου πεις εσύ εμένα για Βουλγαρία λίγο δύσκολο. Λάθος χαρακτηρισμός το βλάχοι. Βλάχοι πολύ θα θέλατε να είσαστε αλλά είσαστε απλα ανύπαρκτοι. χου χου χουλιγκανς.

ΥΓ: Οι πρωτευουσιάνοι κυριλέδες από τη Βουλγαρία είναι ο φανταστικός κόσμος που ανέφερες πιο πριν μάλλον. Ακόμα γελάω με το αχανές μπάτζετ της σκόντα ξάνθης. Τρόμπες.

esposito23

• Guest

edit bannon   ακούστηκες, πάρε τα κουβαδάκια σου και τράβα ανύπαρκτε

« Last Edit: January 13, 2008, 02:51:34 by bannon »

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Καλά ντάξει κουράστηκα δν είσαι αστείος. Μπάλα δεν παίζει ο κόσμος όταν ο κόσμος είναι ο "λαός" της σκόντα ξάνθης, όχι ο ΠΑΟΚ. Πήδημα θα πέσει όντως αύριο αλλά μάλλον όχι όπως το φαντάζεσαι. Και φυσικά είναι πλασματικό το 7-1-0. Και με τον ΟΦΗ έπρεπε να νικήσουμε.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **

Me ti mama sou mazi 8a er8eis sto gipedo..?
Kali..?
Poso paei..?

edit  bannon
« Last Edit: January 13, 2008, 02:54:36 by bannon »

esposito23

• Guest
Όσο η δικιά σου.Λίγο πιο ακριβή.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΥΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ MOD ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

esposito23

• Guest
« Last Edit: January 13, 2008, 02:54:40 by MILLWALL-4 »

Offline bozik

• Αλλαγή
ρε βλακα τη νομιζεις οτι χαλιομαστε η οτι μας ενδιαφεροι τη λες για μας...στα αρχιδια μας σας γραφουμε ολους-τη ειμαστε πολιτικοι-...αντε σκουληκακι τραβα για υπνο τωρα και αμα εχεις πολλα λεφτα βαλτα στο πατο σου-ωρα που ειναι
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ενω εσυ.προπονητικο κεντρο του κρατους διαφημιση στη φανελα ποσα χρονια τωρα απο τον οπαπ οτι βγαζεις το πουλας στο ποκ και
φετος  στο κρατικο καναλι τα παιχνιδια σου.τελος αν και ειμαι απο γιαννενα οπως καταλαβαινεις,ψιλομαλακια
να μας λες βουλγαρους οταν τα βορεια συνορα του νομου ξανθης ειναι με την βουλγαρια.απο αυτο και μονο καταλαβαινει κανεις
πως παλληκαρε μου δεν παιζει να εισαι ξανθιωτης.μαγκια σου να μπεις βραδακυ σε ενα ΠΑΟΚτσηδικο φορουμ και να μας την πεις
αλλα τωρα αντε για υπνο γιατι αυριο θα αργησεις στο φροντιστηριο

Offline bozik

• Αλλαγή
μας ακουσε και την εκανε....εγω για σκουληκι τον εβγαλα-εσεις τη λετε ??? αφου ολα θα σβιστουν μαζι ας κανουμε και ενα κουιζ.

esposito23

• Guest
Τίποτα,μυαλό δεν βγάζετε τέλος.Ξάνθη είμαι και είμαι γνωστός εδώ στην Ξάνθη με αυτό το nick.Μάγκες,******* ανέφερα ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ με τα μυαλά μερικών όπως κανα 2 πιο πάνω.Όχι την Θεσσ/νίκη.Διαβάζετε σωστά.
« Last Edit: January 13, 2008, 02:53:54 by MILLWALL-4 »

manos4

• Guest

μονο που λες τη λεξη βουλγαρος δειχνει οτι δεν εισαι ξανθιωτης ...........ηλιθιε ............οι βουλγαροι σφαξανε κοσμο
εκει ρε βλακα ακομα και στην κατοχη ...........ενας χαμουτζης ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι γιατι υπαρχουν και χαμουζτηδες καλα
παιδια...........βλαμενε................. :)

« Last Edit: January 13, 2008, 03:14:10 by MILLWALL-4 »

manos4

• Guest
Τίποτα,μυαλό δεν βγάζετε τέλος.Ξάνθη είμαι και είμαι γνωστός εδώ στην Ξάνθη με αυτό το nick.Μάγκες,******** ανέφερα ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ με τα μυαλά μερικών όπως κανα 2 πιο πάνω.Όχι την Θεσσ/νίκη.Διαβάζετε σωστά.

σκουληκι φανερωσου ......................ΓΙΝΕ ΚΑΜΠΙΑ....................να μας ξεγελασεις.......... ;D
« Last Edit: January 13, 2008, 02:45:45 by MILLWALL-4 »

esposito23

• Guest
« Last Edit: January 13, 2008, 03:01:42 by MILLWALL-4 »

Offline bozik

• Αλλαγή
να τος παλι....αντε ρε σκουληκι-το βουλγαρος το ανεφερες για το ξεκαρφωμα φιλαρακι...αλλα το στρωνεις-μην τρωτε οτι ειναι απο την Ξανθη ...πες οτι εχεις να πεις γρηγορα, γιατι ο χρονος σου ειτε εισαι οπαδος της σκοντα ειτε του ρουλη ειτε περνας την ωρα σου εξαντλειτε...

Argonath4

• Guest
Τίποτα,μυαλό δεν βγάζετε τέλος.Ξάνθη είμαι και είμαι γνωστός εδώ στην Ξάνθη με αυτό το nick.Μάγκες,********* ανέφερα ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ με τα μυαλά μερικών όπως κανα 2 πιο πάνω.Όχι την Θεσσ/νίκη.Διαβάζετε σωστά.

edit Millwall-4

Koita na deis pou katantisame...na asxoloumaste 2:30 me opadous ( gelane kai ta peuka) tou Aoξ i kalytera tis Scoda Ksanthis

Loipon epeidi mallon gia erpeto se kovw ki egw, adeiase mas tin gwnia prin einai arga...

Auta ta liga kai me poly epioikia...

esposito23

• Guest

« Last Edit: January 13, 2008, 02:52:03 by MILLWALL-4 »

Offline bozik

• Αλλαγή
σκουληκι εισαι...και σκουληκιαρικιαρικα συνεχιζεις να φερεσαι...αντε αποδειξε το και αλλο