Κοιτάξτε να δείτε, άσχετα από το αποτέλεσμα, το οποίο όχι μόνο με δυσαρέστησε, αλλά και αδικεί νομίζω τον ΠΑΟΚ βάσει της αγωνιστικής του εικόνας, εγώ προσωπικά παρατήρησα κάποια θετικά και κάποια αρνητικά σημεία στην ομάδα.
Τα θετικά:
α) Παρά το γεγονός ότι η ομάδα δέχτηκε πρώτη γκολ, δεν κατέρρευσε (όπως πέρσι για παράδειγμα) και κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ πετυχαίνοντας μάλιστα 2 πολύ γρήγορα γκολ.
β) Ο Ηλιάδης στάθηκε φιλότιμος και μαχητικός σε μία θέση η οποία όχι μόνο δεν είναι η φυσική του, αλλά αμφιβάλλω αν έχει δοκιμάσει να αγωνιστεί εκεί έστω και σε 5x5 με τα φιλαράκια του.
γ) Ο Βαγγελής, παρά το γεγονός ότι από δικό του πούλημα της μπάλας στο χώρο του κέντρου δέχθηκε ο ΠΑΟΚ γκολ, δείχνει ότι βρίσκεται σε περίοδο φορμαρίσματος και όταν είναι καλά μπορεί να προσφέρει πολλά. Για μένα είναι καθαρά παίχτης ψυχολογίας. Αν έχει ανεβασμένο το ηθικό του είναι χρήσιμη μονάδα.
δ) Ο Κωνσταντινίδης (και το έχω πει άπειρες φορές) όταν αγωνίζεται στην φυσική του θέση (χαφ-εξτρέμ) είναι καλύτερος απ' ότι όταν χρησιμοποιείται σαν ακραίο μπακ.
ε) Ο Χαραλάμπους ότι και να λέτε ορισμένοι, δείχνει να ξαναβρίσκει την χαμένη του φόρμα και πραγματικά όργωσε την αριστερή πλευρά καταπίνοντας πολλά χιλιόμετρα.
στ) Ο Λάκης, ο οποίος δείχνει ότι παρά την ηλικία του είναι πάρα πολύ χρήσιμο και επικίνδυνο εργαλείο. Από τους αγαπημένους μου παίκτες.
ζ) Η γενική εικόνα της ομάδας δείχνει να καλυτερεύει, καθώς είμαστε πλέον πιο επικίνδυνοι στις στημένες φάσεις και κυκλοφορούμε ήδη πολύ καλύτερα την μπάλα. Τα εύσημα γι' αυτό νομίζω πως πάνε στον Φερνάντο Σάντος.
Τα αρνητικά:
α) Ο Κνολ, όχι γιατί δεν ξέρει μπάλα, αλλά επειδή βρέθηκε σε πολύ άσχημη μέρα. Γενικότερα θεωρώ πως είναι ένα πολύ καλό στόπερ που θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και αυτή τη στιγμή αναπληρώνει επάξια (αν όχι και καλύτερα) το κενό του Μπαρκαουάν.
β) Ο Μπαλάφας, ο οποίος σε κάθε παιχνίδι επιβεβαιώνει την άποψή μου γι' αυτόν τα τελευταία 2 χρόνια. Μπορεί το παιδί να θέλει, αλλά δεν μπορεί. Είναι αργός, χέστης και χάνει την ψυχραιμία του με αποτέλεσμα να κάνει πραγματικά παιδικά λάθη. Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να αντικατασταθεί από κάποιον άλλο μέσο, π.χ. τον Ορφανό.
γ) Το επιθετικό δίδυμο. Ο Σάλμον δεν δείχνει ότι μπορεί να σκοράρει. Είναι φιλότιμος, πασάρει πολύ έξυπνα σε κάποιες φάσεις, αλλά δεν είναι γκολτζής. Το ίδιο και ο Βρύζας. Κράξτε με ορισμένοι (ή και όλοι άμα θέλετε), αλλά ο Βρύζας εκτός των 2 γκολ με τον Άρη και τη γκολάρα με την Άρσεναλ, δεν θεωρώ ότι είναι φορ της προκοπής. Είτε παίζει περιοχή, είτε περιφερειακός. Δεν το λέω τώρα αυτό, αλλά από τότε που έπαιζε στην Ξάνθη, προτού έρθει ακόμα στον ΠΑΟΚ. Η δουλειά του φορ είναι μία. Να ΣΚΟΡΑΡΕΙ. Τελεία και παύλα. Ο ΠΑΟΚ, εκτός του Χριστοδουλόπουλου δεν πιστέυω ότι έχει τέτοιο παίχτη φέτος. Τις πάσες, τους διαδρόμους κτλ τα αφήνω για αυτούς που πρέπει να τα κάνουν. Δηλαδή τους μέσους.
Αυτά και συγγνώμη αν κούρασα κάποιους.
Υ.Γ. Θα παρακαλούσα αν ξέρει και θέλει κάποιος να μας περιγράψει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ και με στοιχεία τι έγινε στον τσαμπουκά στην Θ4.