Χωρίς διάθεση αρνητικής κριτικής, πάντα καλόπιστα, θέλω να σχολιάσω μερικά πράματα.Πρώτον, έχω μια διαίσθηση ότι ο Σάλμον θα εξελιχθεί σε μια βελτιωμένη τεχνικά έκδοση του Τόργκελε(αρχίζω από τα εύκολα), από αυτά που έχω δει ως τώρα.Μακάρι να διαψευστώ.Δεύτερον, δεν νοείται 2 μέτρα τερματοφύλακας να μην κάνει έξοδο στην μικρή του περιοχή.Τρίτον, αν στον επόμενο αγώνα δεν δω τάκλιν στο λαρύγγι, θα αρχίζω να σχολιάζω αρνητικά μερικούς ποδοσφαιριστές.Τέταρτον,απαιτώ από την διοίκηση(ούτε κριτική τους κάνω ούτε θέλω να το παίξω έξυπνος) να εξασφαλίσει τα αυτονόητα από την διαιτησία.Εντάξει, τις ίδιες φάσεις να τις δίνουν αντίστροφα πάει κι έρχεται (κατέβασμα με το χέρι την μπάλα ο βύντρα, παίζεται, πάει να κάνει κοντρόλ με το στήθος ο κωνσταντινίδης και χτυπάει η μπάλα κατα λάθος στο χέρι του, φάουλ), λες, κοράκια είναι οι αληταράδες, ότι θέλουν σφυρίζουν.Αλλά,να έχω μετρήσει 5 λεπτά τουλάχιστον καθυστερήσεις από παίκτες του όφη και ο διαιτητής να δείχνει στο τέλος συνολικά 3 λεπτά καθυστερήσεις, όσες ήταν οι αλλαγές δηλαδή, αυτό να μην επαναληφθεί και να φροντίσει η διοίκηση γι'αυτό.Τα αυτονόητα να γίνονται.Αυτά, συνεχίζουμε.Θέλει δουλειά η ομάδα, αυτό είναι σίγουρο. Α, και πέμπτον, ξέχασα.Όταν ρε παλικάρια είμαστε ισοπαλία στο β' ημίχρονο κι έχει πάρει φωτιά το ματς, δεν φωνάζουμε πανηγυρτζίδικα αλεο αλεο η ουτοπία και η αστυνομία.