Author Topic: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2 - 2 Σάββατο 6/10/2007 ώρα 19:00  (Read 4602 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
Απ: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2 - 2 Σάββατο 6/10/2007 ώρα 19:00
« Reply #60 on: October 05, 2007, 00:59:52 »
τι λετε τωρα ρε για σοβαρευτειτε!ποια κιτρινα θα βλεπεις ρε τουμπαλιμπαν και που θα τα βλεπεις δηλαδη?και εσυ πως συμφωνεις ρε τσακαλακι?
στην Θεσσαλονικη υπαρχουμε ΜΟΝΟ εμεις.στην παπαναστασιου ειναι αυτοι οι ανυπαρκτοι εδω και 50 χρονια

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #61 on: October 05, 2007, 01:08:48 »
 :gruebel:
που συμφώνησα ρε Κώστα θα με χαζέψεις;
Δεν ασχολούμε βασικά με μειονότητες, εγω έγραψα να μη φέρει τον βαζελο επάνω το παιδί, δεν είναι μπουρδέλο η Τούμπα και καλό είναι να το θυμόμαστε αυτό.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

kostas4

• Guest
« Reply #62 on: October 05, 2007, 01:10:19 »
συγνωμη,καταλαβα οτι λεγοντας να μην τον φερει συμφωνεις σε αυτα που λεει

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #63 on: October 05, 2007, 01:13:38 »
είναι δυνατόν ρε συ, πλάκα κάνεις;   :02: :b347:
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
« Reply #64 on: October 05, 2007, 02:31:04 »
Ντάξει ρε μάγκες. Μην τρελαίνεστε. Ο συγκεκριμένος χαίρεται όποτε κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Δεν θα φέρω κατάσκοπο.
Χαλαρώστε λίγο. Περισσότερο εγώ έχω τρελαθεί που βλέπω το κάθε παρτάλι να παίζει Ευρώπη και όχι εμάς, επειδή
κάποιοι από μέσα το θέλησαν. Θέλω να ζήσω μια Τούμπα όπως παλιά, γιατί τα τελευταία 3-4 χρόνια έπεσε μεγάλη παρακμή.
Ρώτησα απλά πως είναι το κλίμα, αν θα έχει πάνω από 20,000 όπως με γριά και αν θα βρω εισιτήριο στις 5-6.
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

manos4

• Guest
« Reply #65 on: October 05, 2007, 02:34:43 »
Ντάξει ρε μάγκες. Μην τρελαίνεστε. Ο συγκεκριμένος χαίρεται όποτε κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Δεν θα φέρω κατάσκοπο.
Χαλαρώστε λίγο. Περισσότερο εγώ έχω τρελαθεί που βλέπω το κάθε παρτάλι να παίζει Ευρώπη και όχι εμάς, επειδή
κάποιοι από μέσα το θέλησαν. Θέλω να ζήσω μια Τούμπα όπως παλιά, γιατί τα τελευταία 3-4 χρόνια έπεσε μεγάλη παρακμή.
Ρώτησα απλά πως είναι το κλίμα, αν θα έχει πάνω από 20,000 όπως με γριά και αν θα βρω εισιτήριο στις 5-6.

ΤΑ 16.250 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ...................
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ.............

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #66 on: October 05, 2007, 02:35:40 »
Εισητηριο θα βρεις ανετα, κοσμο θα εχει γυρω στα 15.000, κερκιδουλα καλη,αν μας παει και το ματς ακομα καλυτερη.....
Οσο για τα ολα κιτρινα ελεος ρε συ.... ;D
ΠΑΟΚ G4Α

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
« Reply #67 on: October 05, 2007, 02:45:27 »
Αυτό το κερκιδούλα με ξενερώνει. Θέλω να αφήσω το λαρύγγι μου στο ΝΑΟ, τραγουδώντας το αλεο της ρίβερ...
Θέλω να γουστάρω. Ζητάω πολλά;
150 ευρώ θα δώσω συνολικά σε μία μέρα, όσο κάνει ένα διαρκείας. Και θέλω να με αναγκάσει η ατμόσφαιρα
και η ομάδα να το κάνω πολλές φορές. Και θα ξαναφέρω και άλλα
φιλαράκια από Αθήνα (ας είναι και αλλόθρησκοι) να δούνε Τούμπα. Και ας κερνάω εισιτήρια παντού.
Ελπίζω το Σάββατο να είναι μόνο η αρχή. Καληνύχτα μάγκες
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Scorpion4

• Guest
« Reply #68 on: October 05, 2007, 04:30:03 »
Αυτό το κερκιδούλα με ξενερώνει. Θέλω να αφήσω το λαρύγγι μου στο ΝΑΟ, τραγουδώντας το αλεο της ρίβερ...
150 ευρώ θα δώσω συνολικά σε μία μέρα, όσο κάνει ένα διαρκείας. Και θέλω να με αναγκάσει η ατμόσφαιρα
φιλαράκια από Αθήνα (ας είναι και αλλόθρησκοι) να δούνε Τούμπα. Και ας κερνάω εισιτήρια παντού.

Ρε φιλε....ΦΦΦΦΦΦΦ.....με αγχωσες πραγματικα....αλλα θα το γραψω αυτο που θελω...(αυτοι που με ξερουνε θα γελανε 8))
Εγω προτινω ρε φιλε να πας σε κανα μπουζουκακι με την παρεα σου να πεταξεις τα λουλουδακια σου να περασεις και καλα αφου το ξοδευεις που το ξοδευεις το ριμαδι...Τωρα απο που να αρχισω και που να τελειωσω...ειναι ποτε δυνατον ρε φιλε ενας αλλοθρησκος απο Αθηνα να νιωσει ποτε ΠΑΟΚ?Να τον φερεις εδω να κανει τι?Εκδρομη?Αυτες οι πιπες μετα για κιτρινα και λοιπα που εγραψες τι ειναι παλι?Αμα δε ξερεις γενικα καποια πραγματα μη γραφεις για αυτα...γιατι θα γραψεις μαλακια θα τη δω εγω θα τη δει ο αλλος και θα φρικαρει!

Υ.Γ.1 Ειπα να μην πω τιποτα αλλα δεν κρατηθηκα!
Υ.Γ.2 Καλοπροεραιτα στα λεω σαν αδερφος προς αδερφο.
Υ.Γ.3 Αυριο θα ανοιξω ενα θεμα στο οποιο θελω να συζητηθει ο τροπος και η διαθεση με την οποια ποσταρουμε γενικα μεσα στο forum.Πιστευω οτι αξιζει τον κοπο...
« Last Edit: October 05, 2007, 04:32:59 by Scorpios4 »

bL-4-cK_religion

• Guest
« Reply #69 on: October 05, 2007, 05:41:02 »
scorpios gia ta kitrina logos den prepei na ginetai.....20000 areianoi asxolountai mono me ton arh estw kai san efhrmerides na diabazoune kai na blepoune mats....MAKOUTEEEEE REEEE????????20000 ....MONO...telos....mesxri kai o ksaderfos m o ksenerwtos o flwrakos phge sto xarilaou shmera telos...TO THEM ME Thn geitonia...pane autoi teleiwsane.....OLOI ME OFH...O PAOK EINAI O LAOS TOU RE TO PATHOS KAI H PISTH STHN IDEA MAS....ainte giati polles blakeies kai sorry amolane kapoioi....

PAOK EISAI MHN MASAS.....

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
« Reply #70 on: October 05, 2007, 07:50:58 »

Τωρα απο που να αρχισω και που να τελειωσω...ειναι ποτε δυνατον ρε φιλε ενας αλλοθρησκος απο Αθηνα να νιωσει ποτε ΠΑΟΚ?

re scorpie ego pou eimai diladi apo athina pos kai eimai PAOK kai pos kai eniosa PAOK?paidia einai i agapimeni mas omada kai gia kapious kati parapano alla min ksefeugoume. an eimaste toso trellamenoi kai niothoume toso idiaitera pragmata as to deiksoume emprakta gemizontas to spiti mas se kathe entos edras agona aneksartita pos tha paei i omada stin sinexeia

tespa den thelo na valo mprizes, na prosgioso thelo kai fisika na po kai ego gia alli mia fora oti o kosmos prepei na gemisei tin toumpa gia na goustaroume oloi mas. emeis prepei na anevasoume tin omada psila gia na min tin ksanadoume na emfanizetai  opos stin leoforo.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #71 on: October 05, 2007, 09:30:51 »
ksanarotao  ;D i simees tou paokworld tha emfanistoun me ton OFI ????
PAOK PANO APO OLLA

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #72 on: October 05, 2007, 09:31:52 »
logika... egw pantos kovo xartakia twra emeine i teleutaia partida ;D
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

northeagle_4

• Guest
« Reply #73 on: October 05, 2007, 12:24:52 »
Αυριο θα εχει μονο πανο για τα παιδια που χαθηκαν λογικα ετσι ???  οι σημαιες νομιζω πρεπει να μεινουν μεσα και το βασικο συνθημα να ειναι ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ

Scorpion4

• Guest
« Reply #74 on: October 05, 2007, 14:49:58 »
Αυριο θα εχει μονο πανο για τα παιδια που χαθηκαν λογικα ετσι ???  οι σημαιες νομιζω πρεπει να μεινουν μεσα και το βασικο συνθημα να ειναι ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ

Προσωπικα πιστευω πως ειναι ανεξαρτητο το ενα με το αλλο.Νταξει με αυτη τη λογικη να μη φωναξουμε και ΠΑΟΚ ΟΛΕ,και η σημαια το ιδιο ειναι οπως και το συνθημα...μια τιμη στα 4 γραμματα!Δεν ξερω εγω ετσι το βλεπω παντως.Ασ πουνε και οι αλλοι την αποψη τους.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #75 on: October 05, 2007, 15:10:06 »
@toubaliban
Αδερφέ μου διακρίνω κάποιο άγχος για το τι θα πει ο φίλος σου. Καλοπροαίρετα σου λέω πως κανένας πούστης δεν μπορεί να κρίνει το λαό του ΠΑΟΚ και ο λαός του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να έχει άγχος να αποδείξει σε κανέναν λαγό και σε κανένα ματς ποιος είναι.

Ο φλώρος (ως οπαδός) φίλος σου την ατμόσφαιρα που θα δει στην Τούμπα με το φίδι δεν θα την έχει ζήσει ούτε στο μεγαλύτερο ντέρμπυ που έπαιξε η ομαδούλα του.
Όσο για το αν συναντήσει σκουλήκια και διάφορες άλλες σπάνιες φυλές, να γνωρίζει πως μόλις περάσει τα Τέμπη, όλα γίνονται ασπρόμαυρα εδώ πάνω.

Αντί να αγχώνεσαι για το τι θα πει ο φίλος σου για την Τούμπα σε συμβουλέυω ως αδερφός προς αδερφό να έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη στη δύναμη του μεγαλύτερου λάού στον κόσμο.
Μπορεί τόσα χρόνια να μην είχαμε ομάδα, αλλά για κερκίδα δεν μας φτάνει κανείς πούστης ούτε στα χειρότερά μας, όχι τώρα.

Αν έρθει πάντως, θα αλλάξει μυαλά.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

mitsos_g4

• Guest
« Reply #76 on: October 05, 2007, 15:12:57 »
ntx egw pisteuw opws kai o scorpios4 oti oi simaies den einai kai kako na vgoune...auti einai i apopsi mou...pantws re magkes gia na deiksoume tin dunamiki mas PREPEI na exoume polu lao sto match me ton ofi...(den lew gia sold out giati m aresei na eimai realistis)omws polu kosmo prepei na exoume....
ALEO ALEO ALEOOOOOOOOOO

ntinos

• Guest
« Reply #77 on: October 05, 2007, 15:30:04 »
@toubaliban
Αδερφέ μου διακρίνω κάποιο άγχος για το τι θα πει ο φίλος σου. Καλοπροαίρετα σου λέω πως κανένας πούστης δεν μπορεί να κρίνει το λαό του ΠΑΟΚ και ο λαός του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να έχει άγχος να αποδείξει σε κανέναν λαγό και σε κανένα ματς ποιος είναι.

Ο φλώρος (ως οπαδός) φίλος σου την ατμόσφαιρα που θα δει στην Τούμπα με το φίδι δεν θα την έχει ζήσει ούτε στο μεγαλύτερο ντέρμπυ που έπαιξε η ομαδούλα του.
Όσο για το αν συναντήσει σκουλήκια και διάφορες άλλες σπάνιες φυλές, να γνωρίζει πως μόλις περάσει τα Τέμπη, όλα γίνονται ασπρόμαυρα εδώ πάνω.

Αντί να αγχώνεσαι για το τι θα πει ο φίλος σου για την Τούμπα σε συμβουλέυω ως αδερφός προς αδερφό να έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη στη δύναμη του μεγαλύτερου λάού στον κόσμο.
Μπορεί τόσα χρόνια να μην είχαμε ομάδα, αλλά για κερκίδα δεν μας φτάνει κανείς πούστης ούτε στα χειρότερά μας, όχι τώρα.

Αν έρθει πάντως, θα αλλάξει μυαλά.

Wraios.....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #78 on: October 05, 2007, 15:39:52 »
To arxiko sxedio htan oi shmaies na vgainoyn sta derby.

An omos 8elete, (perimenw apopseis oso ginetai perissotero...) tote:
a)xreiazontai shmaioforoi
b)Ego mallon 8a emai ektos Thessalonikhs, dhladh mallon to xanw to paixnidi, opote xreiazontai (ektos apo shmaioforoys) 1-2-3 atoma na "syntonisoyn" thn fash, dhladh vasika na tis sthsoyn prin kai na tis moirasoyn meta.
Osoi pistoi prosel8ete loipon, perimenoyme symmetoxes.
c)Mono organomena 8a tis vgazoyme, epimename se ayto kai dikaio8hkame, an deite p.x pos egine h stravh fash me ton kyrio X.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #79 on: October 05, 2007, 16:08:49 »
As enimerosei kapoios episima ti tha ginei aurio me ta pano, pia tha kremastoun dld klp;
ta pano me ta onomata ton paidion h kanonika ta pano opoion sindesmon feroun pano;
Exei bgei kapoia anakoinosi;
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ