@toubaliban
Αδερφέ μου διακρίνω κάποιο άγχος για το τι θα πει ο φίλος σου. Καλοπροαίρετα σου λέω πως κανένας πούστης δεν μπορεί να κρίνει το λαό του ΠΑΟΚ και ο λαός του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να έχει άγχος να αποδείξει σε κανέναν λαγό και σε κανένα ματς ποιος είναι.
Ο φλώρος (ως οπαδός) φίλος σου την ατμόσφαιρα που θα δει στην Τούμπα με το φίδι δεν θα την έχει ζήσει ούτε στο μεγαλύτερο ντέρμπυ που έπαιξε η ομαδούλα του.
Όσο για το αν συναντήσει σκουλήκια και διάφορες άλλες σπάνιες φυλές, να γνωρίζει πως μόλις περάσει τα Τέμπη, όλα γίνονται ασπρόμαυρα εδώ πάνω.
Αντί να αγχώνεσαι για το τι θα πει ο φίλος σου για την Τούμπα σε συμβουλέυω ως αδερφός προς αδερφό να έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη στη δύναμη του μεγαλύτερου λάού στον κόσμο.
Μπορεί τόσα χρόνια να μην είχαμε ομάδα, αλλά για κερκίδα δεν μας φτάνει κανείς πούστης ούτε στα χειρότερά μας, όχι τώρα.
Αν έρθει πάντως, θα αλλάξει μυαλά.
Ντάξει μαζί σου σε ό,τι είπες, απλά η εικόνα της Τούμπας τα 2 προηγούμενα χρόνια ήταν αποκαρδιωτική.
Με γριά είδα τι έγινε και για αυτό θα κάνω και 1000 χιλιόμετρα.
Απλά δεν θέλω να δω μια μισοάδεια Τούμπα, γιατί θα στραβώσει και το ματσάκι έτσι. Αυτό είναι το άγχος μου μόνο.
Όσο για τους λαγούς, επειδή μένω στην φωλιά τους, δε νομίζω ότι έχετε και την σωστότερη άποψη. Δεν είναι πρόβατα και δεν είναι τόσο φλώροι όσο ακούγεται.
Ειδικά στην περιοχή που μένω. Εκάλη και Κηφισιά είναι αυτοί που λέτε. Και παραδόξως, πολλοί γουστάρουν ΠΑΟΚ. Σε εμένα τουλάχιστον φέρονται σπαθένια, σε αντίθεση με γαύρους και χανούμια που έχω γνωρίσει. Ειδικά γαύρους.