Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49424 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Χρειάζεται όπωσδήποτε μελετημένη διαφήμιση σε TV για τις τελευταίες 15 μέρες θα βοηθήσει πάρα πολύ
παιδια και αυτο επαιξε αλλα ξερετε ποσο παει το δευτερολεπτο για διαφημιση στους μεγαλους σταθμους της Ελλαδος;

εαν καναμε κατι τετοιο αυτην την στιγμη το ταμειο της ΑΜΚ θα ηταν μειον..αντι να βαλουμε καποια λεφτα στην ΠΑΕ θα μας τα επαιρναν ο Κυριακου κτλ

Οι μετοχοι καθε ΑΕ ψηφιζουν για το δ.σ. της εταιριας αρα και εμεις
αυτο θα το δουμε..θα παιξει ρολο και το ποσοστο των μετοχων

Vorious,
μπορεις να το γραψεις λιγο πιο αναλυτικα γιατι δεν καταλαβα :gruebel:
στο βημα 8 παω σπιτι μου ή οχι;;;;  :P

Offline ved

• Αλλαγή
στα γρηγορα να πω 2 πραματα.

1) η 4 οργανωνει μαζικη αγορα μετοχων απο μελη της ή μη  που δεν θελουν να μπλεκουν με τραπεζες ή οποια διαδικασια και δεν εχουν χρονο,,λεπτομερειες ισως βγουν συντομα για λεπτομερειες στον συνδεσμο.

2) μπορουμε να κανουμε και εμεις το ιδιο? αν θελετε στην επομενη συναντηση κανονιζουμε τις λεπτομερειες και ας πανε οι μετοχες στα παιδια που διαχειριζονται το σαιτ απο το εξωτερικο.

απλα θα τους βαλουμε εναν ορο οτι αν γινουν μεγαλομετοχοι δεν θα πουλησουν ποτε τον μουσλι στον γαυρο  ;D

ή μπορουμε να τις παρουμε στο ονομα του μικροτερου μελους μας.

northeagle_4

• Guest
Μπαινουμε στις τελευταιες 2 εβδομαδες και η κινηση γενικα δεν μ αρεσει,υπολογιζα απο την αρχη το τελευταιο δεκαημερο να γινει το ΝΤΟΥ το καλο.
 Λοιπον σε οσους δεν εχουν παρει απο το περιβαλλον σας να τους πειτε να παρουν αλλιως χανουν καθε δικαιωμα να μιλανε για διοικησεις,Λαικες βασεις και αλλα ωραια.
 Αν δεν καλυψουμε ενα ποσο οσο τουλαχιστον και τα διαρκειας ειμαστε για κλωτσιες.....

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
η κινηση ειναι απογοητευτικη που ειναι το ''Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ?'' που ειναι αυτα που λεγαμε περι μεγαλης δυναμικης ? ελπιζω το τελευταιο 10ημερο να παρουν φωτια οι τραπεζες αλλα γενικα ειμαι απαισιοδοξος το πολυ να φτασουν τις 10 χιλιαδες οι μετοχοι

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

1) η 4 οργανωνει μαζικη αγορα μετοχων απο μελη της ή μη  που δεν θελουν να μπλεκουν με τραπεζες ή οποια διαδικασια και δεν εχουν χρονο,,λεπτομερειες ισως βγουν συντομα για λεπτομερειες στον συνδεσμο.

2) μπορουμε να κανουμε και εμεις το ιδιο? αν θελετε στην επομενη συναντηση κανονιζουμε τις λεπτομερειες και ας πανε οι μετοχες στα παιδια που διαχειριζονται το σαιτ απο το εξωτερικο.

απλα θα τους βαλουμε εναν ορο οτι αν γινουν μεγαλομετοχοι δεν θα πουλησουν ποτε τον μουσλι στον γαυρο  ;D

+1
Αν και με 7-8εκ ευρω εδινα εγκριση για να φυγει ο Μουσλι... :D

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
για κανα τουρνικε είμαστε μόνο...

Offline cure

• Αλλαγή
Τα μηνύματα μέχρι τώρα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ανησυχητικά για την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου από το λαό. Ας ελπίσουμε να είναι απλά το φαινόμενο του Έλληνα της τελευταίας στιγμής. Γιατί αλλιώς...
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

dimos8enis

• Guest
2) μπορουμε να κανουμε και εμεις το ιδιο?
μπα, εγω θελω να λεγομαι μετοχος, ξερεις, για το πρεστιζ...!

Diego-4

• Guest

Συμφωνώ απόλυτα

Offline spartiatis

• Αλλαγή

σε πελοποννησιο! ! !
φημιζόμαστε για τη φερεγγυότητά μας  ;D

chiltsid

• Guest
σκεφτομουν πριν μια βδομαδα να εγραφα κατι για την αυξηση,αλλα ειπα αστο καλυτερα ισως ειναι οντως το φαινομενο του ελληνα.
τελικα παρολου που απομενουν αλλες 2 βδομαδες,πιστευω πως αποτυχαμε παταγοδος,δεν νομιζω οτι θα αλλαξει ριζικα,κυριως οι συμμετοχοι αλλα και το ποσο.

επισης και οι διοικηση πηρε πολυ χαλαρα το θεμα,περιμενα πιο πολυ σοβαροτηρα.

απο τους λεγομενος επενδυτες που θα εβαζαν καποιο ποσο,δεν περιμενα ούτως ή άλλως τιποτα γιατι κουμαντο κανουν αυτοι στην τσεπη τους.

κριτικάρουμε την ομαδα,λεμε πως θελει παικτες,αθλητικο κεντρο,οργανωσει κτλ. αλλα πως?
πως θελουμε και εχουμε απαιτήσεις,να κανουμε άλματα μπροστα αμα ουτε εμεις οι ιδιοι δεν στηριζουμε για να γινει αυτο?
πως θελετε πρωταθλημα κ τσ.λ?νομιζετε θα μας αφησουν επειδη εχουμε καλη ομαδα?μπααααα δεν νομίζω!!!!(ο βαζελος μονο φετος πηρε απο το τσ.λ 18 μυρια,λετε να αφισει να τα παρουμε εμεις?)

για να χτυμησουμε τετοιους στοχους πρεπει η ομαδα να ειναι για πρωταθλημα,μονο τοτε θα κερδιζουμε καθε αντιπαλο,εκτος κ εντος γηπεδου.

οι άνθρωποι στην παε και στην ομαδα ολα τα παιδια,κανουν μεχρι τωρα αξιοθαυμαστη δουλεια,αλλα για να προχωρησουμε πιο γρηγορα απο οτι τα εχουν προγραμματισει,πρεπει επιτελους να ξεφυγουμε απο αυτην την κολονοοτροπια,¨για να δωσω λεφτα πρεπει πρωτα να μου γλυκανεις λιγο το χαπι(κανε μια μεταγραφαρα)ή να περιμενουμε να παρουμε καποιο αντίκτυπο για τα λεφτα που θα δωσουμε¨.

και το κυριωτερο,αμα γινεις μετοχος,πλεον εχεις λογο ρε φιλε,ποτε ξανα λαμογια στον ΠΑΟΚ,τελος μια για παντα,εσυ αποφασιζεις

ΥΓ:εμενα προσωπικα μου φαινονται σχεδον ολες οι δικαιολογίες παραλογες,οκ μερικοι οντως δεν εχουν τα λεφτα,αλλα 10 ευρω μπορουν να βαλουν,η αυξηση ειχε γινει γνωστη στον κοσμο πριν κανα χρονο,σε ενα χρονο μαζευονται 100 ευρω,ΑΜΑ θελεις.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Εγω παλι δεν ασχολουμαι με το ποιος μπορεσε να βαλει και ποιος οχι.ουτε αν μαζευτηκαν αρκετα λεφτα η οχι.Εξαλλου εχουμε 2 εβδομαδες ακομα...
αυτο που μετραει για μενα ειναι να παω να παρω μετοχες(αυριο πρωι πρωι) και να κανω το χρεος μου σαν φιλαθλος.Οτι και να γινει τουλαιχιστον εγω θα ξερω οτι ημουν ενταξει με την συνειδηση μου

Και στην τελικη εχουμε 2 εβδομαδες ακομα  ποιος ξερει μπορει παλι να κανουμε την εκπληξη.
Να ειστε ολοι αισιοδοξοι...μην μασατε...ΠΑΟΚ ειμαστε

ive4

• Guest
Εκτός από τα αποτελέσματα που μπορεί να πορώσουν κάποιον να πάει την άλλη μέρα και να πάρει μετοχές, που δεν είναι τόσο καλά μετά τον Δεκέμβριο, αρχίζω να πιστεύω πως ο κόσμος βαριέται να αφιερώσει έστω και μία ώρα σε αυτή τη διαδικασία με τις τράπεζες. Βλέπω άτομα που θέλουν να βάλουν, δε κολλάνε στο ποσό, αλλά κάτι τους κρατάει. Ισως απλά στο μυαλό τους η ΑΜΚ είναι απλά μια οικονομική διαδικασία, που συνδέεται πολύ γενικά με το αν θα πάρουμε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα ή στην Ευρώπη και κατά βάθος πιστεύουν πως αυτό θα γίνει εύκολα ή δύσκολα.

Θα πρότεινα στην Διοίκηση αν προλαβαίνει να βγεί και να πει πολύ συγκεκριμένα που θα διατεθούν τα χρήματα. Γενικά ξέρουμε ότι θα πάει στα χρέη και στο προπονητικό.
Λέω τώρα μια ιδέα :
Αντί για διαφημίσεις μόστρα με φανελάκια (που χρειάζονται κι αυτές φυσικά) ας μπουν ολοσέλιδες διαφημίσεις σε εφημερίδες, στο ιντερνετ, αφίσες που εκτός από το κεντρικό μήνυμα θα λένε για παράδειγμα :
Αν μαζέψουμε 4.000.000 ευρώ
-τα 2 π.χ. θα πάνε στο χρέος , το οποίο θα μειωθεί από τα Χ στα Χ-Υ ευρώ.
-Τα 2 θα πανε στοπροπονητικό κέντρο το οποίο θα ολοκληρωθεί με αυτό το ποσό κατά 50% σε 1 χρόνο.
Αν μαζέψουμε 8.000.000 ευρώ
-Τα 3 θα πάνε στο χρέος που θα μειωθεί τόσο.
-Τα 4 θα πάνε στο προπονητικό το οποίο θα ολοκληρωθεί σε 1 χρόνο.
-Το 1 εκ θα πάει για μεταγραφες το καλοκαίρι κτλ.

Θέλω να πω ότι, αν και δεν έχουμε αμφιβολία για το ότι θα αξιοποιηθούν τα χρήματα για τον ΠΑΟΚ, οι υποψήφιοι <<μέτοχοι>> θα πορωθούν με τον συγκεκριμένο στόχο (π.χ. έτοιμο προπονητικό κέντρο σε 1 χρόνο) παρά με την γενική ιδέα της συμμετοχής.

dimos8enis

• Guest
σωστα, αυτο θα ητανε ενα χειροπιαστο επιχειρημα για να πεισει τον κοσμο, αλλα ποση διαφημιση χρειαζεται ενας ΠΑΟΚτσης για να καταλαβει και να κανει το αυτονοητο? εγω λεω καθολου

ive4

• Guest
δυστυχώς το ως τώρα αποτέλεσμα δείχνει ότι χρειάζονται παραπάνω και πιο συγκεκριμένα πράγματα. Το θέμα δεν αφορά 100 αρρωστάκια που μπαίνουν σε φόρουμ αλλά χιλιάδες κόσμου (κυρίως τους μεγαλύτερους σε ηλικία, με οικογένειες κλτ) που έχουν 200 ασχολίες και σκέψεις εκτός από τον ΠΑΟΚ.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
μαγκες εγω το χρεος μου το εκανα με τις μετοχές. ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι αυτές τις τελευταίες μέρες.

απο κει και περα, οτι ειναι νά'ρθει θά'ρθει, και αν δεν έρθει, μαγκιά του. τί να κάνουμε.

νιώθω ήσυχος με την διοίκηση που έχουμε. θα την βγάλουμε την άκρη.

Offline dave

• Αλλαγή
Εκτός από τα αποτελέσματα που μπορεί να πορώσουν κάποιον να πάει την άλλη μέρα και να πάρει μετοχές, που δεν είναι τόσο καλά μετά τον Δεκέμβριο, αρχίζω να πιστεύω πως ο κόσμος βαριέται να αφιερώσει έστω και μία ώρα σε αυτή τη διαδικασία με τις τράπεζες. Βλέπω άτομα που θέλουν να βάλουν, δε κολλάνε στο ποσό, αλλά κάτι τους κρατάει. Ισως απλά στο μυαλό τους η ΑΜΚ είναι απλά μια οικονομική διαδικασία, που συνδέεται πολύ γενικά με το αν θα πάρουμε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα ή στην Ευρώπη και κατά βάθος πιστεύουν πως αυτό θα γίνει εύκολα ή δύσκολα.

Θα πρότεινα στην Διοίκηση αν προλαβαίνει να βγεί και να πει πολύ συγκεκριμένα που θα διατεθούν τα χρήματα. Γενικά ξέρουμε ότι θα πάει στα χρέη και στο προπονητικό.
Λέω τώρα μια ιδέα :
Αντί για διαφημίσεις μόστρα με φανελάκια (που χρειάζονται κι αυτές φυσικά) ας μπουν ολοσέλιδες διαφημίσεις σε εφημερίδες, στο ιντερνετ, αφίσες που εκτός από το κεντρικό μήνυμα θα λένε για παράδειγμα :
Αν μαζέψουμε 4.000.000 ευρώ
-τα 2 π.χ. θα πάνε στο χρέος , το οποίο θα μειωθεί από τα Χ στα Χ-Υ ευρώ.
-Τα 2 θα πανε στοπροπονητικό κέντρο το οποίο θα ολοκληρωθεί με αυτό το ποσό κατά 50% σε 1 χρόνο.
Αν μαζέψουμε 8.000.000 ευρώ
-Τα 3 θα πάνε στο χρέος που θα μειωθεί τόσο.
-Τα 4 θα πάνε στο προπονητικό το οποίο θα ολοκληρωθεί σε 1 χρόνο.
-Το 1 εκ θα πάει για μεταγραφες το καλοκαίρι κτλ.

Θέλω να πω ότι, αν και δεν έχουμε αμφιβολία για το ότι θα αξιοποιηθούν τα χρήματα για τον ΠΑΟΚ, οι υποψήφιοι <<μέτοχοι>> θα πορωθούν με τον συγκεκριμένο στόχο (π.χ. έτοιμο προπονητικό κέντρο σε 1 χρόνο) παρά με την γενική ιδέα της συμμετοχής.

σωστο και για μενα το σκεπτικο του ποστ.

πολλα σχολια εχω να κανω και γω για το πως πανε μεχρι τωρα τα πραγματα οπως εκανε ο chiltsid και ο PAOKCURE ωστοσο δεν ειναι η ωρα.

αφου ολοκληρωθει η διαδικασια (η πρωτη τουλαχιστον) θα εχουμε τη δυνατοτητα να συζητησουμε πιο ελευθερα.

το να δηλωνεις απογοητευμενος απο τον κοσμο και η συμμετοχη δε θα πεισει κανεναν να σηκωθει να παει στη τραπεζα, δε βοηθαει. τα 10.000 διαρκειας με μεταγραφη χαλκια μπακαγιοκο το καλοκαιρι τα λεει ολα για τη δυναμικη μας. αλλου ειναι το θεμα...

οποτε ας κανουμε προς το παρον το καθηκον μας να προσπαθησουμε να πεισουμε τον κοσμο γυρω μας και για τις ευθυνες εχουμε καιρο μετα

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Εκτός από τα αποτελέσματα που μπορεί να πορώσουν κάποιον να πάει την άλλη μέρα και να πάρει μετοχές, που δεν είναι τόσο καλά μετά τον Δεκέμβριο, αρχίζω να πιστεύω πως ο κόσμος βαριέται να αφιερώσει έστω και μία ώρα σε αυτή τη διαδικασία με τις τράπεζες.
αυτό σίγουρα παίζει.
μακάρι να υπήρχε μια φόρμουλα ώστε να μπορεί κάποιος να κάνει ηλεκτρονική αίτηση στη marfin και να μπορούσε να αγοράσει από το σπίτι του. Ξέρω πως ακούγεται κάπως, αλλά μια τέτοια διαδικασία σίγουρα θα εξυπηρετούσε όσους ζουν στο εξωτερικό που χρειάζεται να κανουν διπλό κόπο απ ότι εμείς. Επίσης η συμμετοχή θα ήταν πολύ μεγαλύτερη κυρίως σε νομούς όπου πέραν του ενός ή δυο δεν υπαρχουν άλλα υποκαταστήματα της marfin (παίζει να υπάρχουν νομοί που να μην έχουν ούτε ένα). Είμαι επίσης βέβαιος πως θα συμμετέχει και κόσμος που απλά είναι φίλαθλος. γενικά η συμμετοχή θα ήταν πολυ πολύ πιο αυξημένη λόγω της ευκολίας που προσφέρει το διαδίκτυο.
Προφανώς το σύστημα διάθεσης μετοχών μιας α.ε. να είναι εξαντλητικά εξαρτημένο από μια γραφειοκρατία που να μην προβλέπει τέτοιου είδους συναλλαγές, διαφορετικά δεν υπήρχε λόγος να μη γίνεται. 

JamaicaN

• Guest
παίζει να υπάρχουν νομοί που να μην έχουν ούτε ένα
Τα νησια, δυστυχως

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
καλά αυτό με το online-αγορά θα ήταν σίγουρα λαχείο, αλλα δυστυχώς πλέον λιγάκι αργά.

καλά εμείς από το εξωτερικό έχουμε αλλα μπερδέματα. χωρίς αφμ δεν μπορείς να paris μετοχές.

εδώ στην περιοχή που το γνωστοποιήσαμε 8 στους 10 δεν έχουν αφμ
PAOK PANO APO OLLA