σκεφτομουν πριν μια βδομαδα να εγραφα κατι για την αυξηση,αλλα ειπα αστο καλυτερα ισως ειναι οντως το φαινομενο του ελληνα.
τελικα παρολου που απομενουν αλλες 2 βδομαδες,πιστευω πως αποτυχαμε παταγοδος,δεν νομιζω οτι θα αλλαξει ριζικα,κυριως οι συμμετοχοι αλλα και το ποσο.
επισης και οι διοικηση πηρε πολυ χαλαρα το θεμα,περιμενα πιο πολυ σοβαροτηρα.
απο τους λεγομενος επενδυτες που θα εβαζαν καποιο ποσο,δεν περιμενα ούτως ή άλλως τιποτα γιατι κουμαντο κανουν αυτοι στην τσεπη τους.
κριτικάρουμε την ομαδα,λεμε πως θελει παικτες,αθλητικο κεντρο,οργανωσει κτλ. αλλα πως?
πως θελουμε και εχουμε απαιτήσεις,να κανουμε άλματα μπροστα αμα ουτε εμεις οι ιδιοι δεν στηριζουμε για να γινει αυτο?
πως θελετε πρωταθλημα κ τσ.λ?νομιζετε θα μας αφησουν επειδη εχουμε καλη ομαδα?μπααααα δεν νομίζω!!!!(ο βαζελος μονο φετος πηρε απο το τσ.λ 18 μυρια,λετε να αφισει να τα παρουμε εμεις?)
για να χτυμησουμε τετοιους στοχους πρεπει η ομαδα να ειναι για πρωταθλημα,μονο τοτε θα κερδιζουμε καθε αντιπαλο,εκτος κ εντος γηπεδου.
οι άνθρωποι στην παε και στην ομαδα ολα τα παιδια,κανουν μεχρι τωρα αξιοθαυμαστη δουλεια,αλλα για να προχωρησουμε πιο γρηγορα απο οτι τα εχουν προγραμματισει,πρεπει επιτελους να ξεφυγουμε απο αυτην την κολονοοτροπια,¨για να δωσω λεφτα πρεπει πρωτα να μου γλυκανεις λιγο το χαπι(κανε μια μεταγραφαρα)ή να περιμενουμε να παρουμε καποιο αντίκτυπο για τα λεφτα που θα δωσουμε¨.
και το κυριωτερο,αμα γινεις μετοχος,πλεον εχεις λογο ρε φιλε,ποτε ξανα λαμογια στον ΠΑΟΚ,τελος μια για παντα,εσυ αποφασιζεις
ΥΓ:εμενα προσωπικα μου φαινονται σχεδον ολες οι δικαιολογίες παραλογες,οκ μερικοι οντως δεν εχουν τα λεφτα,αλλα 10 ευρω μπορουν να βαλουν,η αυξηση ειχε γινει γνωστη στον κοσμο πριν κανα χρονο,σε ενα χρονο μαζευονται 100 ευρω,ΑΜΑ θελεις.