Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 50072 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

thomas

• Guest
Χρειάζεται όπωσδήποτε μελετημένη διαφήμιση σε TV για τις τελευταίες 15 μέρες θα βοηθήσει πάρα πολύ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
            ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ

Με βασικο θεμα την διαθεση των μετοχων,την ως τωρα εξελιξη στο ζητημα αυτο και τις προοπτικες που υπαρχουν,συνεδριασε χθες το μεσημερι το δ.σ της ΠΑΕ στην πρωτη του συσκεψη στον καινουργιο χρονο.
Οι διοικουντες της ομαδας εξετασαν τα δεδομενα που διαμορφωθηκαν ως τωρα στο θεμα και μολονοτι ειναι ικανοποιημενοι απο την διαθεση που εχει καταγραφει,αποφασισαν να κανουν απο την Δευτερα,μια καινουργια ''εκστρατεια'',προσδοκωντας στην προσελευση των μεγαλυτερης εμβελειας επιχειρηματιων,που ειναι σε θεση να προσφερουν και σημαντικα ποσα.
Ο τροπος της ''επιθεσης'' αυτης δεν εχει αποφασιστει και αν θα ειναι αυτος μεσω μυνηματων,διαφημιστικων σποτ,η αλλης καμπανιας που θα μπορουσε να διατηρησει υψηλο το ενδιαφερον του κοινου.Αυτο που παντως εκτιμαται ειναι οτι σε δυσκολους οικονομικα καιρους,η διαθεση του κοσμου του ΠΑΟΚ ειναι ευδιακριτη και το μυνημα βρισκει ανταποκριση.
Μετα τον αγωνα με την αεκ,που ειναι χρονικα και η πρωτη προτεραιοτητα της ομαδας,θα ακολουθησει νεα καμπανια της ΠΑΕ στο ζητημα της διαθεσης των μετοχων.
Η διαθεση των μετοχων ωστοσο ειναι αμεσα συναρτωμενη με την προοπτικη μιας τριτης μεταγραφης αλλα κυριως με την κατασκευη του προπονητηριου στην Νεα Μεσημβρι.Αν δεν υπαρξει προοπτικη για τριτη μεταγραφη και ακομα χειροτερα,κινδυνευει με καθυστερηση η κατασκευη των εργων στο χωρο του προπονητηριου.
Στο τελευταιο αυτο ζητημα των γηπεδικων εγκαταστασεων,ορισθηκαν απο την ΠΑΕ σαν αρμοδιοι,οι συμβουλοι Γιωργος Μιχαηλιδης και Γιωργος Φαρλαλης,που εχουν γνωση του αντικειμενου της κατασκευης σαν εργολαβοι που ειναι και οι δυο και που την τελευταια διετια εκαναν ''θαυματα'' με τις κατασκευαστικες προτασεις τους στο γηπεδο της ΤΟΥΜΠΑΣ ,για τα τμηματα υποδομης και τους χωρους φιλοξενιας των μικρων ποδοσφαιριστων της ομαδας.

μετροσπορτ

Offline babis36

• Αλλαγή
Μιλωντας με καποιους τραπεζικους φιλους που εχουν σχεση και με χρηματιστηριο πλευρα  εχω την εντυπωση οτι η διοικηση εχει ενα ακομα οπλο στην μαχη της ΑΜΚ.Θα το βγαλει μονο την τελευταια στιγμη και μονο αν χρειαστει. Πιστευω παντως οτι γενικοτερα ολα θα πανε καλα απλα θελει αγωνα μεχρι τελευταια μερα και μεχρι τελευταιο συμμετοχο.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

MetroStar

• Guest
To χρηματιστήριο τι σχέση μπορεί να έχει με τον ΠΑΟΚ και την ΑΜΚ μας?

Offline babis36

• Αλλαγή
Οσο αφορα την διαρκεια της ΑΜΚ εχει σχεση η Επιτροπή Κεφαλαιογορας
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Bayern4

• Guest
κ τι σημασια εχει η χρονικη διαρκεια της αμκ;

MetroStar

• Guest
Οσο αφορα την διαρκεια της ΑΜΚ εχει σχεση η Επιτροπή Κεφαλαιογορας

Η επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν είναι υπηρεσία του χρηματηστιρίου. Το ότι εποπτεύει και τις ανώνυμες εισηγμένες εκτός των άλλων ( π.χ. υπο την εποπτεία της βρίσκονται ακόμα οι Ανώνυμες Χρηματιστηριακές Εταιρίες και οι Ανώνυμες Εταιρίες Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, οι Ανώνυμες Εταιρίες Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων, οι Ανώνυμες Εταιρίες Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου, οι Ανώνυμες Εταιρίες Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας και οι Ανώνυμες Εταιρίες Επενδυτικής Διαμεσολάβησης κ.α. ) δεν μας συνδέει κατά κανέναν τρόπο με το χρηματιστήριο.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Παιδια επειγον.

Εχω εξουσιοδοτησει τριτο προσωπο να παρει μετοχες στο ονομα μου. Προφανως χρειαζεται την εξουσιοδοτηση απο την πρεσβεια, φωτο του ΑΦΜ μου, καθως και επικυρωμενο αντιγραφο της ταυτοτητας μου. Το τριτο προσωπο πρεπει να προσκομισει τιποτα στην τραπεζα? Εννοω οτι απλα παει με ταυτοτητα και παιρνει τις μεοχες στο ονομα μου, ε?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

apaoki13

• Guest
Και την ταυτότητά του. Για να πιστοποιεί ότι πράγματι είναι αυτός που αναγράφεται στην εξουσιοδότηση.

biggeorge

• Guest
επειδή είμαι λίγο άσχετος με αυτά...αν καθίσω μετά τοις είδησης και δω χρηματιστήριο θα λέει και για τοις μετοχές του ΠΑΟΚ ?????

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Και την ταυτότητά του. Για να πιστοποιεί ότι πράγματι είναι αυτός που αναγράφεται στην εξουσιοδότηση.

thnx man!
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
παντως στο θεμα της διαφημιστικης καμπανιας,μπορει και να κανω λαθος,αργησε πολυ η παε.αν και δε ξερουμε ποιος ευθυνεται προφανως.αλλα τωρα να βγει μια διαφημιση για 15 μερες...επρεπε να γινει πολυ νωριτερα...
ΥΓ:προτιμω η μεγαλυτερη μεριδα των χρηματων να παει για το προπονητικο κεντρο.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

MetroStar

• Guest
επειδή είμαι λίγο άσχετος με αυτά...αν καθίσω μετά τοις είδησης και δω χρηματιστήριο θα λέει και για τοις μετοχές του ΠΑΟΚ ?????

Όχι ρε παιδιά ποιο χρηματηστήριο. Στο χρηματηστήριο ανήκουν μόνο λίγες ΑΕ οι λεγόμενες εισηγμένες. Αυτών των εταιριών οι μετοχές μόνο διαπραγματεύονται στο χρηματστήριο, αγοράζονται,πωλούνται και ανεβαίνουν και κατεβαίνουν. Οι μετοχές που θα αγοράσεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (αν αγοράσεις) έχουν σχεδόν μηδαμινή μεταπωλητική αξία, δεν είναι σε καμία περίπτωση επένδυση. Το κάνεις απλά γιατί αγαπάς τον ΠΑΟΚ,εκτός τούτου δεν έχουν καμία αξία. Αυτά τα λίγα για να μην μπερδευόμαστε.  :)

euboia4

• Guest

Λοιπον να το κανουμε λιγο ταλιρακια να το καταλαβουμε πχ.το καλοκαιρι το μετοχικο κεφαλαιο ειναι 10000000 και εσυ εχεις δωσει 100 τοτε 0.001% της παε σου ανηκει αρα εαν καποτε λεμε καποτε αποφασιστει να μπει η ΠΑΕ στο ΧΑΑ τοτε θα εχεις κανονικα και μερισμα και μετοχες που μπορεις να πουλησεις.Απλως σαν επενδυση απο μονη της ειναι σιγουρα πεταμενα λεφτα και ο κυριος λογος για μενα που ολοι πρεπει να παρουμε μερος στην αμκ εκτος απο την οικονομικη ενισχυση της ομαδας και την ουεφα που μας πιεζει να εχουμε μεγαλο μετοχικο κεφαλαιο,ειναι οτι θα κανουμε κουμαντο πλεον εμεις.Εμεις θα ψηφιζουμε ανα 2 χρονια Δ.Σ.,εμεις θα αποφασιζουμε για νεα τουμπα,για επενδυσεις κτλ
« Last Edit: January 08, 2009, 23:12:47 by tsakalaki »

MetroStar

• Guest

euboia4

• Guest

όχι παράθεση του ακριβώς προηγούμενου πόστ. Τόπαμε

Οι μετοχοι καθε ΑΕ ψηφιζουν για το δ.σ. της εταιριας αρα και εμεις
« Last Edit: January 09, 2009, 00:02:33 by Capricorn »

guest4

• Guest
Μόλις επικοινωνησα με τον αδερφό μου και μου είπε
ότι εσκασε 350 euros για αγορά μετοχών.
Εκει που είχα αφήσει στην ακρη 50 euros για να παω στη Marfin
λεω δεν γαμιεται και η ΔΕΗ και ο ΟΤΕ, θα σκασω ακόμη ενα 50αρι
για την ΠΑΟΚΑΡΑ.

Σημειωτέον ο αδεφος μου δεν είχε ιδεα για την ΑΜΚ μεχρι πριν 1 βδομαδα.
μου φτιαξε την μερα το γκαρντασι.

κι αυτο που έχει σημασία είναι ότι τα 350 euros δεν του περισσεύουν....

Offline kalts4

• Αποστολή
  • **
Σημασια δεν εχει να παρουμε μονο εμεις οι τρελαμενοι μετοχες.Αλλα να πεισει ο καθενας οσο περισσοτερους μετριοπαθεις μπορει!Επιτυχια θεωρω για μενα προσωπικα οτι εκτος απο τις μετοχες που αγορασα εγω επεισα αλλους 3-4(που ουτε στο γηπεδο δεν πατανε..)να αγορασουν.Ασε που εβαλα και την γυναικα μου να αγορασει τις δικες της μετοχες :tsigaro: :tsigaro:
μακεδονες ειμαστε
στην αθηνα μενουμε
ΠΑΟΚ μου τρελαινομαι
τους νοτιους σιχαινομαι

Offline Vorious

• Αλλαγή
Πανευκολη διαδικασια
Πολυ εξυπηρετικοι υπαλληλοι (Περιστερι)

Μην ξεχαστουμε, μην καθυστερουμε και μη χανουμε τον ενθουσιασμο μας.
και το σημαντικοτερο

ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ξαναγραφω τη διαδικασια

1. Παιρνω απ το σπιτι εκκαθαριστικο ή βεβαιωση ΑΦΜ.
2. Παιρνω απο το σπιτι ταυτοτητα ή διαβατηριο
3. Παω στη ΜΑΡΦΙΝ-ΕΓΝΑΤΙΑ που με βολευει (τα καταστηματα εδω http://www.marfinegnatiabank.gr/MarfinEgnatia/Gr/Branches/Branches.htm)
4. Παω σε ενα υπαλληλο στα γραφεια και ΟΧΙ στο ταμειο και του λεω: "θελω να αγορασω μετοχες για την αυξηση μετοχικου κεφαλαιου του ΠΑΟΚ"
5. Ο υπαλληλος συμπληρωνει τα χαρτια και με ρωταει ποσες μετοχες θελω να παρω ή ποσα λεφτα θελω να βαλω (3 μετοχες κανουν 1 ευρω)
6. Δινεις τα λεφτα στον υπαλληλο ή σε στελνει στο ταμειο.
7. Φευγεις απ την τραπεζας με τα παρακατω χαρτια:

α. Αποδειξη καταβολης στην οποια αναγραφεται το ποσο, το ΑΦΜ και το ονομα σου
   β. Αντιγραφο της αιτησης σου υπογεγραμμενο απο τον υπαλληλο (προαιρετικα μαλλον, εγω το πηρα)
   γ. Αντιγραφο εξουσιοδοτησης προς την Τραπεζα, σε περιπτωση που σου επιστραφουν τα χρηματα σου (προαιρετικο μαλλον, εμενα μου το δωσαν)

Με λιγα λογια

1. φευγεις απ το σπιτι με αποδειξη ΑΦΜ (εκκαθαριστικο), ταυτοτητα ή διαβατηριο
2. πας στη MARFIN
3. βγαινεις απ τη MARFIN μετοχος της αγαπημενης σου ομαδας, νοιωθοντας την καρδια του ΠΑΟΚ να χτυπαει μεσα σου!

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα