Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49732 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
ο κοσμος δεν γινεται να μαζεψει πανω απο 5εκατ.αυτο ειναι η εκτιμηση μου εκτος εαν...η ομαδα τρελανει κοσμο.

για μενα η αυξηση κεφαλαιου και η αγωνιστικη παρουσια της ομαδας συνδεονται αμεσα.

πως μπορουμε να βρουμε 11εκατ? 10-15 επιχειρηματιες που θα βαλουν μ.ο. 500χιλ ο καθενας και τα υπολοιπα ο κοσμος
εκτος εαν βρεθει ενας επιχειρηματιας που θα βαλει περισσοτερα.πχ αυτο που ειχε ακουστει για τον δροσο πιστευω οτι μπορει να προχωρησει.

πρεπει ομως ο καθενας απο εμας να πεισει αλλους 10.και το καθε ευρω μετραει.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ακου και αυτο.

ειναι μια ξανθια σε ενα κωμωτηριο...

ουτε με νομο του κρατους δεν εισπρατοντε αυτα απο τις εφοριες ρε.

ελα ρε χομο σε παρακαλω.

σε ενα χρονο με πλυση εγκεφαλου να μας κανουν πανω απο 5,000 δεν θα ασχοληθουν.

100 ατομα απο 100.000 αν βρεθουν μονο ετσι.

Ε, τότε είμαστε απλά μια μικρομεσαία ομάδα με 15.000-20.000-30.000 κόσμο και θα πρέπει να πανηγυρίζουμε όταν βγαίνουμε 4οι.

fatal_invasion

• Guest
Etsi.
Sta sold oute exoyme 35K kosmo.As poyme oti einai oi pio "energoi" apo oloys osous dhlwnoyn PAOK
Ka8e enas apo emas na pshsei 3-4 filoys/gnwstoys/syggeneis poy einai kapws pio apomakrysmenoi apo thn omada 8a proxvrhsei h doyleia.Porta porta.
homo και λοιποί,τι σας κάνει να πιστεύετε; ότι εκτός από αυτούς τους 30.000 μέσα στους οποίους είναι και πολλά παιδιά θα δώσουν παραπάνω από 100 έκαστος;
Και πως να ψήσεις ένα άτομο που ζεί στη δυτική Μακεδονία ή στην Θράκη και απλά δηλώνει ΠΑΟΚ να δώσει λεφτά,όταν αυτός βλέπει 3-4 ματς τον χρόνο..Εγώ λέω ότι θα προτιμήσει τις διακοπές παρά τις μετοχές.

Offline dave

• Αλλαγή
ειναι νωρις νομιζω για προβλεψεις, η πορεια της καλυψης θα εξαρτηθει απο πολλα οπως

αγωνιστικη πορεια, διαφημιστικη καμπανια, κινητρα.

ειδικα στο τελευταιο πρεπει να πεσει βαρος. δε γινεται ο κατοχος διαρκειας να εχει ενα σωρο προνομια, εκπτωσεις κλπ κ ο μετοχος να μην εχει. τα κινητρα πρεπει να ειναι υλικα και ψυχολογικα (εδω παιζει ρολο η καμπανια)

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ñå ðáéäéÜ ôá ðñÜãìáôá åßíáé áðëÜ.
ÌáæÝøáìå ìÝ÷ñé óÞìåñá ãýñù óôá 5.000.000€ áðü 15.000 äéáñêåßáò.
Ðüóá äþóáôå ãéá äéáñêåßáò? 150€? 270€? 680€?
Áí äþóïõìå ôá äéðëÜ ãéá ìåôï÷Ýò, ôåëåéþóáìå. Ôçí êáëýøáìå ôçí áýîçóç êáé ï ÐÁÏÊ åßíáé äéêüò ìáò.

ÄçëáäÞ ôé Ý÷åé ìåãáëýôåñç áîßá? Íá äåßôå öÝôïò ôïí ÐÁÏÊ íá ðáßæåé ìðÜëá ìå ôï äéáñêåßáò ðïõ ðÞñáôå êáé ôá ÷ñÞìáôá ðïõ äþóáôå ãéá áõôü Þ íá ìçí ôïí äåßôå ôïõ ÷ñüíïõ íá áãùíßæåôáé óôï ðñùôÜèëçìá åðåéäÞ äåí èá Ý÷ïõìå ôá áðáñáßôçôá äéêáéïëïãéôéêÜ?

ÈÝëåôå íá ôáëáéðùñçèïýìå óôï ìÝëëïí ðÜëé áðü êÜðïéïí Ìðáôáôïýäç, Ãïýìåíï Þ Üëëï ëáìüãéï?
Ôï ìüíï ðïõ ÷ñåéÜæåôáé ï ÐÁÏÊ åßíáé óùóôÞ äéá÷åßñçóç ôùí ÷ñçìÜôùí ìáò, ôùí ÷ïñçãåéþí, ôùí ôçëåïðôéêþí êëð. êáé áöåíôéêÜ èá åßìáóôå åìåßò ïé ßäéïé.

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline babis36

• Αλλαγή
Πρεπει να γινει κατανοητο οτι ο κοσμος σε μεγαλο βαθμο εχει μεγαλα οικονομικα προβληματα. Δεν ξερω σε τι βαθμο μπορει να βοηθησει την ομαδα και με τις μετοχες αλλα για μενα δεν ειναι ευκολο να ζηταμε σε τετοια περιοδο τεραστιας ανεχειας κι αλλη οικονομικη ενισχυση και μαλιστα τετοιου μεγεθους.Καθολου απλα δεν ειναι τα πραγματα και εδω μιλαμε για πολλα λεφτα.Αν σε αυτο προσθεσεις την ατιμωρησια των κλεφτων για την οποια ευθυνεται η σαπιλα του συστηματος που μας κυβερναει τοτε δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να πεισεις τον κοσμο να ξανακανει τον μαλακα. Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται οπωσδηποτε μια καταδικη για κακουργημα καποιου κλεφτη οποιυδηποτε απο τους πολλους που περασαν και δυστυχως αυτο δεν περναει απο τα χερια της διοικησης αλλα απο απατεωνες  και ανικανους πολιτικους και διευθαρμενους δικαστικους.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline ved

• Αλλαγή
αυτη ειναι πολυ απλοικη λογικη

ποιος ο λογος αυτος που πηρε και διαρκειας να παρει μετοχες και μαλιστα σε διπλο ποσο ρε αλαμανα?

ο αλλος μπορει να πηρε διαρκειας(παρα πολλοι πιστευω) για γουσταρει την κυριακη να βλεπει τοπι και τιποτα παραπανω.

ετσι απλα σαν θεατρο.

ο αλλος μπορει να πει,τοσους παικτες πουλησε θα δωσω και λεφτα για μετοχες!!!(επισης παρα πολλοι).

αλλος παλι μπορει να μην βγενει,,,η αλλος μπορει να μην εχει πειστει.

οπως εγω δεν εχω πειστει για την συμμετοχη στο πρωταθλημα(τα εγραψα αλλου).

το διαρκειας μου γραφει πανω= 31/5/2008...καταλαβαινεις νομιζω....

ξανασκεψου το νουμερο 15,000

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Κανένας λόγος δεν υπάρχει @vedder.
Απλά την σεζόν 2009-2010 δεν θα βλέπεις μπάλα από τον ΠΑΟΚ, αλλά από τις υπόλοιπες ομάδες.
Ευκαιρία νομίζω είναι να ασχοληθούμε με άλλα πράγματα εκτός του αθλητισμού.

Αδέλφια...
Στην μέση της ταλαιπωρίας μας είμαστε και όποιος το κατάλαβε έχει καλώς. Όσοι δεν το καταλάβατε, περιμένετε τον επενδυτή. Έτσι κι αλλιώς, κάποιο λαμόγιο θα βρεθεί να φάει πάλι τα σωθηκά μας και να βάλει μέσα το ταμείο. Οι Μητροπουλαίοι περιμένουν στην γωνία έτσι κι αλλιώς. Το οικοπεδο της Τούμπας είναι προς αξιοποίηση και τα λεφτά πολλά.

Θα μείνουμε στο τέλος λίγοι, αλλά θα το παλαίψουμε. Για τον ΠΑΟΚ ρε γαμώτο!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline makis

• Αποστολή
  • **
i lusi einai mia
 auto pou ginete sto vazelo tora
polimetoxikotita
kai gia na ginei auto prepei emeis o laos tou paok na stiriksoume ton zagoraki na ksoflisoume ola ta eksoda se tritous
kai me to dimosio to kanonizoume siga siga aloste se auto ton kosmo den uparxei eteria pou na min xrostaei
meta einai eukolo o zagorakis na plisiasei deka epixeirimaties pou 8a valoun to xrima pou
8a ta diaxiristoune sosta kai den 8a to fane ta lamogia
emeis o kosmos mporoume na kalipsoume ena pososto kai megalo malista
min trexete omws bima bima na min arxisoume ta palia me episodia kai laika dikastiria
stin ispania to montelo tis polimetoxikotitas einai se oles tis omades
fetos pisteuw oti oles i omades einai agwnistika kaliteres kai 8a doume kaliteri mpala
i paragka kokalista 8a exei apenanti tous paterades kai sia
ara an minoume sispiromenoi kai sosta organomenoi mporoume na kanoume tin ipervasei
stamatiste na skefteste arnitika to potami den gurizei pisw
osoi to pisteuoume auto mporoume na enosoume tis fones mas oi alloi as kanoun tous proponites
as perimenoume mexri aurio osoi exoume megali empistosini stin simerimi dioikisi

kostas4

• Guest
makis αν εμεις καθαρισουμε τον ΠΑΟΚ απο τα χρεη δεν θελω κανεναν επενδυτη.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

ανεξαρτητοι και να μην κρεμομαστε απο τα @@ κανενος επιχειρηματια.μπορει να μην φερνουμε ζιλμπερτο σιλβα αλλα θα δουμε φετος αν παιξει μπαλα ο γκαρσια η ο σιλβα.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
kai gw mazi sou file kosta alla pernw vasi ta legomena apo ta paidia pou travane to oikonomiko louki stin patrida
egw milaw gia sistimata dokimazmena sto eksoteriko
kosmos mazi me epixeirimaties
giati autoi anti na ta dinoun stin eforia ta lefta  8a ta dinoun sto paok den travane kanena louki
den pisteuw kanens apo tous megalous na tous pianei o ponos gia omades
ependiseis kanoun tan exeis 15000 diarkeis kai toumpa gematoi gamas kai derneis ipomoni theli

kostas4

• Guest
ο καθε επενδυτης θα βαλει χρηματα στον ΠΑΟΚ αλλα αυτο σημαινει οτι καποια στιγμη θα θελει να τα παρει και πισω.αν τα βαζει ο κοσμος και ανεβουν τα εσοδα του ΠΑΟΚ τοτε ολα τα κερδη θα πηγαινουν στην ομαδα και οχι στην τσεπη καποιου.
το πιστευω οτι μολις ξεχρεωσουμε η ομαδα μπορει να πορευτει μονη της.ενα καλο ντου να κανουμε φετος με τις μετοχες και μια καλη πορει αγωνιστικα η ομαδα και δεν χρειαζομαστε κανεναν

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
vasika egw phga sth marfin shmera kai eixe se periopth thesh fylladia gia agora metoxwn tou vazelou. mono afisa pou den evalan. gia ton PAOK tpt ennoeitai.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

Το ζήτημα είναι οτι εμείς τον Π.Α.Ο.Κ. τον θέλουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ και οικονομικά, και αγωνιστικά. Δεν μπορούμε να μιλάμε για σύγκρουση με την Αθήνα όταν διπλή χορηγία μου θα είναι Vivartia, και αριστερό μου μπακ ένας παίκτης που ουσιαστικά τον ανακαλεί όποτε θέλει ο ΠΑΟ. Απλά και εξηγημένα πράγματα.

αδερφε ξεχνας να βαλεις οτι θα παρουμε και 700 χιλιαρικα για αυτον τον παικτη.αλλα και παλι δεν εχω καταλαβει τι ακριβως παιζει.καποιος που ξερει(αν και νομιζω κανεις);
στην ουσια τωρα.αυτο θελουμε τον ΠΑΟΚ,οπως το γραφεις.αυτο νομιζω θελει και ο οπαδος του αγιαξ.και το γευεται σημερα μαζι με ενα γηπεδο που του φτιαξαν
καθαρα οι πωλησεις των μεγαλυτερων ταλεντων που εβγαλε.δεν σας ειπε κανεις οτι εμεις θα γινουμε αγιαξ.αυτη την στιγμη ομως εχουμε το αγγουρι στον κολο
ανοιχτη αυξηση μετοχικου κεφαλαιου εχουμε και δεν μπαινει κανεις να μας ξεχρεωσει.λαικη βαση δεν μπορουμε να γινουμε(πολλοι λογοι και μην αρχισουμε τωρα αναλυσεις)
παμε λοιπον σε μια πολυμετοχικοτητα που μοιαζει αρκετα με λαικη βαση.ο αλαμανα εξηγει οτι αν δεν καλυψουμε εμεις την ΑΜΚ,
τα μεγαλυτερα θυματα οπαδοι σ'αυτη την χωρα,τοτε παπαλα ο ΠΑΟΚ.μπορει και να μην εχουν τα κοτσια να μας ριξουν.κι εγω αυτο πιστευω.
αλλα σκεψου φετος να βγεις τσου λου(για πλακα το λεω μην βαρατε) η ουεφα και να μην παιξεις γιατι δεν καλυψες την αυξηση.δεν θα φταις σαν λαος,εννοειται.
αλλα πεστε μου δεν θα εχετε τυψεις;εγω παντως θα εχω.και θα καταριεμαι την ωρα και την στιγμη που μπλεχτηκαν με την ομαδα μου
λαμογια και κυβερνησεις.θα νιωσω ανικανος και ταυτοχρονα απογοητευμενος γιατι δεν βοηθησαν ολα τα αδερφια μου.αυτοι που εξαντλουν
μεσα σε 9 ωρες τα 16000 εισητηρια με τον γκαιη(γιατι ειναι ο γκαιη).μ'αυτους μπορει και να τα βαλω αλλα μαλλον στην τελικη θα πω πως δικαιωμα τους.
ομως η ανικανοτητα μου και η ελλειψη κοινου σκοπου απο ολους ειναι σιγουρο πως θα με αποτραβηξει.θα πω δεν εχει νοημα να παλευω
αφου οποια λυση και να βρεθει παντα καποιοι δεν θα την θελουν.
ετσι θα περιμενω τον σωτηρα πανω στο ασπρο αλογο που θα ερθει για πλακα να παρει το 90% συν το γηπεδο για εκμεταλλευση.και γω
θα χω πιστεψει λογω ανικανοτητας η και πλυσης εγκεφαλου οτι η επενδυτης η...θανατος(σας θυμιζει κατι προσφατο;).
η απλα δεν θα ξανασχοληθω με αυτη την ομαδα.ξερετε για πλακα τα 15000+ διαρκειας γινονται σε 5 χρονια 1000.και το target grup επιπεδου ξανθης
ο καθενας κανει αυτο που καταλαβαινει καλυτερο.εγω επελεξα

Offline agraf

• Αλλαγή
Óõããíþìç ðïõ îáíáñùôÜù áëëÜ ðñÝðåé íá ôï îåêáèáñßóïõìå áõôü ãéáôß åßíáé ôï óçìáíôéêüôåñï æÞôçìá:

ÐÑÅÐÅÉ ÍÁ ÊÁËÕØÏÕÌÅ ÔÇÍ ÁÕÎÇÓÇ ÌÅÔÏ×ÉÊÏÕ ÊÅÖÁËÁÉÏÕ ÌÅ×ÑÉ ÔÏ ÔÅËÏÓ ÔÇò ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇò ÐÅÑÉÏÄÏÕ

Ôï ðïóü ðñÝðåé íá åßíáé ãýñù óôá 15.000.000€ êáé Üí ç ðáå ÐÁÏÊ ðáñïõóéÜóåé êÝñäç ôüôá áõôÜ èá ìåéþóïõí ôï ðïóü ðïõ ðñÝðåé íá âñïýìå.

Ôá êáôÜëáâá êáëÜ??

fatal_invasion

• Guest
είμαστε 2 που καταλάβαμε το ίδιο,οπότε μάλλον οκ.

Offline savage republic

• Βασικός
Einai polla ta lefta. Den kserw posa mporei na dwsei o ka8enas, alla akoma kai ta 30€ ta exei anagkh h omada. Alla kai pali, einai polla ta lefta.

legones

• Guest
"Áðü ôéò 1/6/07 ùò ôéò 30/6/08 óõíïëéêÜ åéóðñÜîáìå 17,2 åê. åõñþ. Ðëçñþèçêáí ÷ñÝç êáé Ýìåéíáí óôá ôáìåßá 2,8 åê. åõñþ."
Óõìðåñáóìá: ðëÞñùóåò 14.400.000€

"Áðü 1/7/08 ùò 15/7/08 ëÜâáìå 14 åê. åõñþ ìåôñçôÜ êáé 5,7 åê. åõñþ óå åðéôáãÝò. Ðëçñþóáìå ëïãáñéáóìïýò êáé ÷ñÝç êáé óôá ôáìåßá Ýìåéíáí 584.000 åõñþ êáé Üëëá 2 åê. åõñþ óå êáôáèÝóåéò üøåùò. Ðëçñþèçêáí ðáëéÜ ÷ñÝç óå ðáßêôåò, ðñïðïíçôÝò ðáëéïýò, áëëÜ êáé õðÜñ÷ïíôåò. Åðßóçò, ðáëáéïß ðéóôùôÝò åîïöëÞèçêáí üëïé ìÝ÷ñé ôéò 15/7. Ï ÐÁÏÊ åßíáé óõíåðÝóôáôïò êáé ðñïò ôïõò äçìüóéïõò ïñãáíéóìïýò, üðùò ôï ÉÊÁ êáé ç åöïñßá"
Óõìðåñáóìá: ðëÞñùóåò 17.116.000€

Ïôé å÷ù óå bold åéíáé ïôé å÷åé ðëçñþóåé ç ÐÁÅ áðï 1/6/07 ùò 15/7/08, äçëáäÞ 31.516.000€

Ôùñá äåí îåñù áí å÷åé ãéíåé ëáèïò Þ ï÷é áðï ôïí Ðáðáäïðïõëï, áëëá ôï íïõìåñï ìïõ áêïõãåôáé ôñåëï.......

Offline agraf

• Αλλαγή
Αυτά τα νουμερα τα είπε ο Παπαδόπουλος, κανείς δεν ξέρει καλύτερα!

Το δράμα μας είναι ότι ένα μεγάλο μέρος πήγε στα χρέη και πάλι δεν φτάσανε για την πλήρη αποπληρωμή.

Όταν ανακοινωθεί η καινούργια αύξηση ΜΚ θα μάθουμε με ακρίβεια πόσα πρέπει να πληρώσουμε για να έχουμε δικαίωμα να παίξουμε στην Ευρώπη.

Bayern4

• Guest
οπως ειπε κ ο παπαδοπουλος: το υψος της αμκ δεν εχει σχεση με την συμμετοχη στο ουεφα. πχ. η αυξηση μπορει να ειναι κ 40εκ.