Author Topic: Καταδικάστηκαν 5 οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα στην Ξάνθη την 1η αγωνιστική 4/9/2007  (Read 7883 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kestrel

• Guest
Αδελφέ μου είσαι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΑΣ.
Εχεις ένα τουπέ και μια εωσφορική αίσθηση οτι ''εκπολιτίζεις βαρβάρους''.
Το ύφος σου έχει καθηγητικό στύλάκι το οποίο δεν μου πάει καθόλου.
Οσον δε αφορά το στύλ με το οποίο μιλάς στον HOMO..... είναι απαράδεκτο. Αυτά τα άτομα που εσύ με τόση ευκολία κατακρίνεις και λοιδορείς με ειρωνικό υφάκι στα κείμενα σου, έχουν ιστορία στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ το οποίο πρέπει να σεβαστείς. Εάν δεν μπορείς να το κάνεις τότε εγώ προσωπικά σε καλώ να αποχωρίσεις  μόνος σου απο το φόρουμ.
Καλώ δε επίσης και τα άλλα μέλη του φόρουμ να πάρουν θέση απέναντι σε αυτή την ειρωνική και προκλητική στάση του kestrel απέναντι σε παλιά μέλη του φόρουμ μας. Το Paokworld είναι μια οικογένεια την οποία δεν πρέπει να την διασπάει κανείς με αλαζονικές ρητορείες....

Αυτο τι φορουμ ...."πατριωτη" το παρακολουθω τρια χρονια και με αλλα nick και ξερω τι παιζει, ο χομο που εσυ προσπαθεις να του κανεις το δικηγορο μπορει να εχει αλλες αποψεις απο τις δικες μου οπως και πολλοι αλλοι μπορει να ειναι αναρχικος αλλα δεν μπορει να μου μιλαει ειρωνικα και απαξιωτικα και στο κατω κατω προτιμω να αποχωρησω χιλιες φορες παρα να κανω τον ...γλυφτη το πιασες γιατι απλα ειμαι ΠΑΟΚΑΡΑ

northeagle_4

• Guest
Εσυ προκαλεις με την λεξη "ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ" με τον πιο ασχημο τροπο ,οποτε μην το παιζεις υπερανω τωρα.
Γιατι αραγε αλλαζεις τα νικ σου ???

Poet

• Guest
Να σε ρωτησω κατι και να μου απαντησεις σε παρακαλω ειλικρινα αν πχ οταν παιζαμε προκριματικα τσαμπιονς λιγκ ερχοτανε η εφορια και σου ελεγε οτι ξερεις κατι χρωστας και θα σε τιμωρησω δε σου δινω φορολογικη ενημερωτητα που σημαινει  δεν μπορεις να θεωρησεις εισητηρια ή δεν μπορεις να κανεις μεταγραφες τι θα ελεγε ενας ο οποιοσδηποτε συνδεσμος ή ακομα και ενας απλος οπαδος? για να σε βοηθησω θυμησου τι ελεγαν οι αεκτσηδες για τον παπαλακη και την επιτροπη του πριν αναλαβει ο νικολαιδης αστα ρε φιλε οπως και να το δεις αμα δε θες να το δεις βλεπεις οτι θελεις
kestel, δείχνεις να αγνοείς ότι το Ελληνικό δημόσιο έχει δικαιώματα και υποχρεώσεις απέναντι στις Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες. Κάνεις αναφορά για το δικαίωμα του δημοσίου να μην δώσει φορολογική ενημερότητα ή να μην θεωρήσει μιά ομάδα εισιτήρια. Αγνοείς ότι αυτό το πρόβλημα το είχαν ομάδες που διοικούνταν συνήθως απο φιλοκυβερνητικές διοικήσεις, οι οποίες απολάμβαναν "ασυλία".
Είπα στο post μου, ότι το κράτος με τη νομοθεσία του, αποδυνάμωσε τους μικρομετόχους, το ερασιτεχνικό σωματείο και τους φιλάθλους, οι οποίοι είναι δεδομένο ότι νοιάζονται για την ομάδα, εις βάρος των εκάστοτε μεγαλομετόχων που τους αβαντάρουν για πολιτικούς λόγους.
Υπάρχουν πλείστα όσα σημεία στον αθλητικό νόμο που χρειάζονται αναμόρφωση και βελτίωση.
Ένα χτυπητό σημείο, είναι ότι για τις ενέργειες του μεγαλομέτοχου, τις υπεξαιρέσεις, τις εικονικές ενέργειες, για οτιδήποτε τέλος πάντων γίνεται, ευθύνεται η Α.Ε. και όχι αυτός που έκανε αυτές τις πράξεις. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Αποτέλεσμα; Ο Μπατατούδης υπεξαίρεσε 5,5 εκ. Ευρώ αποδεδειγμένα. Χρέωσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ρήτρα εξ'αιτίας του σπάσιμου συμβολαίου με την Netmed με 15,5 Ευρώ. Η εταιρεία, υπο φυσιολογικές συνθήκες έπρεπε να είχε πτωχεύσει. Παρ'όλα αυτά, η επίπτωση της πτώχευσης είναι να πέσει η ομάδα στην Δ' Εθνική. Ποιός λοιπόν πληρώνει τελικά για τις παράνομες ενέργειες ενός υποστηριζόμενου Προέδρου; Ο κόσμος που αγαπάει την ομάδα, οι αγνοί φίλαθλοι, το ερασιτεχνικό σωματείο. Πάντως αυτός που ευθύνεται, την βγάζει καθαρή. Μέχρι σήμερα δεν είδαμε κανέναν απο τους απατεώνες υπεξαιρετές να μπαίνουν φυλακή.
Αν υπήρχε νομοθεσία που να αποδέσμευε την ομάδα απο τον μεγαλομέτοχο σε περίπτωση αξιόποινων πράξεων τέτοιας εμβελείας, τότε σίγουρα δεν θα κάναμε εράνους, δεν θα ζητιανεύαμε κάθε φορά για να πληρώνουμε τα γαμησιάτικα του ενός και του άλλου.
Θυμίζω ότι ο αθλητικός νόμος όταν πρωτοψηφίστηκε, προέβλεπε ποσοστό 40% για το ιδρυτικό ερασιτεχνικό σωματείο και το υπόλοιπο 60% μοιράζονταν στους μετόχους. Αυτό άλλαξε και έγινε 10% και απο τότε είχαμε πλείστα όσα κρούσματα απατεώνων μεγαλομετόχων.
Είδες λοιπόν πώς το κράτος επεμβαίνει και δημιουργεί προβλήματα;
Με τί μούτρα λοιπόν το κράτος μπορεί να μή μου θεωρήσει εισιτήρια, να μη μου δώσει ενημερότητα, όταν εμένα μεν με αποκλείει απο το να προφυλάσσομαι και να ελέγξω, και απο την άλλη αυτό δεν κάνει τη δουλειά του. Τέλος δε, έρχομαι εγώ, ο αγνός και ανυποψίαστος, να καλύψω για μιά ακόμα φορά τα κλεμμένα, που δεν θα υπήρχαν αν μου επέτρεπε το κράτος να παρέμβω, ή άν έκανε τη δουλειά του!

Offline bozik

• Αλλαγή
ox μαγκες 3 χρονια μας παρακολουθει..ου
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline diegito4

• Αλλαγή
eisai telika ontos vlakas..den eksigeitai allios..
esu den ekanes parathesi post tou @homo kai milises gia kommatikopioish kai papagalakia?
se ayton den anaferosoun?
pou sou milise eironika?

aaa..tora ton les kai anarxiko e? :tikitaka: :smack:
ROUFIANAKOS dld 3 xronakia e?
poios kanei ton glifti re?ston @ΚΡΗΤΙΚΟ paei ayto..?mas mperdepses..
den kseroume poion katigoreis prota!!!
esu eisai PAOKARA e?..ok,ego eimai AREIANARA..

ps:min apoxoreis...pare MPOULO..
« Last Edit: September 15, 2007, 22:57:02 by diegito4 »

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Οσον δε αφορά το στύλ με το οποίο μιλάς στον HOMO..... είναι απαράδεκτο. Αυτά τα άτομα που εσύ με τόση ευκολία κατακρίνεις και λοιδορείς με ειρωνικό υφάκι στα κείμενα σου, έχουν ιστορία στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ το οποίο πρέπει να σεβαστείς. Εάν δεν μπορείς να το κάνεις τότε εγώ προσωπικά σε καλώ να αποχωρίσεις  μόνος σου απο το φόρουμ.
Καλώ δε επίσης και τα άλλα μέλη του φόρουμ να πάρουν θέση απέναντι σε αυτή την ειρωνική και προκλητική στάση του kestrel απέναντι σε παλιά μέλη του φόρουμ μας. Το Paokworld είναι μια οικογένεια την οποία δεν πρέπει να την διασπάει κανείς με αλαζονικές ρητορείες....

Αυτο τι φορουμ ...."πατριωτη" το παρακολουθω τρια χρονια και με αλλα nick και ξερω τι παιζει, ο χομο που εσυ προσπαθεις να του κανεις το δικηγορο μπορει να εχει αλλες αποψεις απο τις δικες μου οπως και πολλοι αλλοι μπορει να ειναι αναρχικος αλλα δεν μπορει να μου μιλαει ειρωνικα και απαξιωτικα και στο κατω κατω προτιμω να αποχωρησω χιλιες φορες παρα να κανω τον ...γλυφτη το πιασες γιατι απλα ειμαι ΠΑΟΚΑΡΑ

Αυτό βρε ακατανόμαστε που εσύ ονομάζεις γλείψιμο, εγώ το ονομάζω φιλία, ανδρισμό και εκτίμηση.
Αυτό που εσύ ονομάζει κομματικοποίηση, εμείς το ονομάζουμε ΠΑΟΚτσήδικη Αξιοπρέπεια και Περηφάνια.
Και κοίτα αδελφέ πως μου μιλάς.......Γιατί εγώ τις ρητορικές σου ειρωνείες και υπονοούμενα δεν τα τρώω

Scorpion4

• Guest

ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ KESTREL ΣΚΟΥΛΗΚΙ  8)

kestrel

• Guest
@poet
μου γραφεις σε ενα σημειο:
"Ένα χτυπητό σημείο, είναι ότι για τις ενέργειες του μεγαλομέτοχου, τις υπεξαιρέσεις, τις εικονικές ενέργειες, για οτιδήποτε τέλος πάντων γίνεται, ευθύνεται η Α.Ε. και όχι αυτός που έκανε αυτές τις πράξεις. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία."

Εχεις δικιο φιλε, αλλα θυμησου μετα τον γουμενο προκειμενου να διοριστει διοικηση πια τροπολογια ηταν το πρωτο πραγμα που ζητησαν οι δικοι μας καλαφατης κλπ και το οποιο εγινε αποδεκτο αμεσως, ηταν ακριβως αυτο που εσυ σωστοτατα αποκαλεις παγκοσμια προτοτυπια!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
katarxhn afou den eisai apo th 8essalonikh ti koptesai toso re sy kestrel
me ton orfano;
kata deyteron an diavaseis ton titlo tou topic
grafei gia 5 synopadous mas pou katadikasthkan.symfwneis h diafwneis
me to nomo orfanou pou tous esteile mesa 7 mhnes;
giati emeis edw oi pio polloi diafwnoume.ton 8ewroume antisyntagmatiko
kai kati teleytaio.se oles tis perioxes apo larisa kai katw kai edw sta
giannena epeidh den mas ema8e kaneis na to leme etsi
otan mas rwtagan ti omada eisai legame ΠΑΟΚτzήs oxi PAOKtshs
pou einai to swsto.antistoixws ta xanoumia lene aektzhs
ki otan synh8ws anaferomaste se aytous leme aektzhdes
aytoi pou katagontai apo larisa ki apanw tous lene synh8ws aektshdes

Έχουμε κακοδιαχειρηση.....η πολιτεια δεν εκανε ελεγχο

Θά ήθελα την απάντηση σου σε αυτό:

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,7328.msg138003.html#msg138003

Έχει ευθύνη ο κρατικός μηχανισμός για τα δεινά του ΠΑΟΚ ή όχι?

για να σε βοηθησω θυμησου τι ελεγαν οι αεκτσηδες για τον παπαλακη και την επιτροπη του πριν αναλαβει ο νικολαιδης

ki esy mallon den katagesai apo krhth
re file valtos mas fainesai kai kourases.osh propaganda htan na kaneis
ekanes.den thn kaneis siga siga;;;
« Last Edit: September 15, 2007, 23:02:34 by gianniwths4 »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός

Έχουμε κακοδιαχειρηση.....η πολιτεια δεν εκανε ελεγχο

Θά ήθελα την απάντηση σου σε αυτό:

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,7328.msg138003.html#msg138003

Έχει ευθύνη ο κρατικός μηχανισμός για τα δεινά του ΠΑΟΚ ή όχι?

Να σε ρωτησω κατι και να μου απαντησεις σε παρακαλω ειλικρινα αν πχ οταν παιζαμε προκριματικα τσαμπιονς λιγκ ερχοτανε η εφορια και σου ελεγε οτι ξερεις κατι χρωστας και θα σε τιμωρησω δε σου δινω φορολογικη ενημερωτητα που σημαινει  δεν μπορεις να θεωρησεις εισητηρια ή δεν μπορεις να κανεις μεταγραφες τι θα ελεγε ενας ο οποιοσδηποτε συνδεσμος ή ακομα και ενας απλος οπαδος? για να σε βοηθησω θυμησου τι ελεγαν οι αεκτσηδες για τον παπαλακη και την επιτροπη του πριν αναλαβει ο νικολαιδης αστα ρε φιλε οπως και να το δεις αμα δε θες να το δεις βλεπεις οτι θελεις

An auto einai apanthsh tote den exei nohma kammia parapanw sovarh (kai kala..) kouventa
Alla re file ti to kourazeis..? Sou milane kala kai wraia ......... esy apantas alla logia na agapiomaste
Sou milane alliws .... to rixneis sthn eirwneia..  Mou 8umizeis kati kompleksikous allo8rhskous pou
mpainoun edw mesa petane 2-3 arloumpes kai meta pernan ton eauto tous hia spoudaio....
An se xalaei toooooso h atmosfaira tou forum (pou mpaineis kai me polla onomata ponhroulh)
polu apla kanthna! Den se kratame me to zori ksereis.... ase pou exoume kai sovarotera pragmata
na asxolei8oume apo thn parth sou ......... paidia sth fylakh,kerkida me thn gria,genikes syneleuseis ktl

Are eggonaki tou filou mou poso dikio exeis.....

ERE @CHRIS POU SE XREIAZETAI....
POU EISAI RE GARNTASI NA DEIS TI FROUTA MAZEPSAME..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

kestrel

• Guest
eisai telika ontos vlakas..den eksigeitai allios..
esu den ekanes parathesi post tou @homo kai milises gia kommatikopioish kai papagalakia?
se ayton den anaferosoun?
pou sou milise eironika?

aaa..tora ton les kai anarxiko e? :tikitaka: :smack:
ROUFIANAKOS dld 3 xronakia e?
poios kanei ton glifti re?ston @ΚΡΗΤΙΚΟ paei ayto..?mas mperdepses..
den kseroume poion katigoreis prota!!!
esu eisai PAOKARA e?..ok,ego eimai AREIANARA..

ps:min apoxoreis...pare MPOULO..

εισαι τοσο μα τοσο ασχετος που θεωρεις το "αναρχικος" βρισια..τι να σου πω τα υπολοιπα τα αφηνω ασχολιαστα

Poet

• Guest
@poet
μου γραφεις σε ενα σημειο:
"Ένα χτυπητό σημείο, είναι ότι για τις ενέργειες του μεγαλομέτοχου, τις υπεξαιρέσεις, τις εικονικές ενέργειες, για οτιδήποτε τέλος πάντων γίνεται, ευθύνεται η Α.Ε. και όχι αυτός που έκανε αυτές τις πράξεις. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία."

Εχεις δικιο φιλε, αλλα θυμησου μετα τον γουμενο προκειμενου να διοριστει διοικηση πια τροπολογια ηταν το πρωτο πραγμα που ζητησαν οι δικοι μας καλαφατης κλπ και το οποιο εγινε αποδεκτο αμεσως, ηταν ακριβως αυτο που εσυ σωστοτατα αποκαλεις παγκοσμια προτοτυπια!
kestrel, μην απατάσαι φίλε και μήν κάνεις τέτοια λάθη. Η τροπολογία απαλλάσει τις διοικήσεις πρωτοδικείο όχι απο τις δικές της ευθύνες και απο τα χρέη που θα δημιουργήσει αυτή, αλλά απο τις κληρονοκές ευθύνες των προηγούμενων διοικήσεων που αυτό είναι αυτονόητο. Δηλαδή κάποιος έκλεψε ένα σωματείο, έφυγε την έκανε, ο Α.Σ. διορίζει διοίκηση πρωτοδικείου ή σου βάζω άλλο σενάριο, το ίδιο το πρωτοδικείο, διορίζει διοίκηση αυτό, επειδή κανείς δεν εμφανίστηκε να κάνει διοίκηση, ήταν σωστό να αιωρείται το ερώτημα αν αυτή η διοίκηση, η αναγκαστική και υπηρεσιακή, ευθύνεται για τις απάτες του απελθόντα και ενδόξως αναληφθέντα εις τους ουρανούς μεγαλομετόχου;

Poet

• Guest
Μάλιστα, μιά απ'τις τελευταίες ενέργειες της διοίκησης Νίκου-Λάκη, ήταν να πληρώσουν ΙΚΑ και εφορία, ότι δημιουργήθηκε επι των ημερών τους, απο το ποσό του δανείου που πήραν, και μετά παρέδωσαν διοίκηση, μόνο και μόνο για να μην έχουν ευθύνες αυτοί!!!

kestrel

• Guest
Μάλιστα, μιά απ'τις τελευταίες ενέργειες της διοίκησης Νίκου-Λάκη, ήταν να πληρώσουν ΙΚΑ και εφορία, ότι δημιουργήθηκε επι των ημερών τους, απο το ποσό του δανείου που πήραν, και μετά παρέδωσαν διοίκηση, μόνο και μόνο για να μην έχουν ευθύνες αυτοί!!!

ok φιλε εχεις δικιο!

γεια!

Argonath4

• Guest
kestrel

Ìéá êáé åßìáóôå êïììáôéêïðïéçìÝíï forum üðùò ëåò èá óïõ ãñÜøù ìüíï ãéá ôïí Ïñöáíü êáé ôçí Í.Ä.

ÎÝñåéò ðïôÝ åíäéáöÝñèçêå ï Ïñöáíüò ãéá ôïí ÐÁÏÊ;

Óôá ðåñóéíÜ åãêáßíéá ôçò ÄÅÈ üôáí êÜíáìå ôï íôïõ êáé áðåéëÞèçêå ç ïìéëßá ôïõ ðñùèõðïõñãïý ôçò ÷ùñÜò… 

¼ôáí ôïí åßðå ï ðñùèõðïõñãüò êáé ôá ôóéñÜêéá ôïõ … ÊáëÜ ñå ìáëáêÜ ôé êáíåßò ôüóïõò ìÞíåò êáé Þñèáí üëïé áõôïß ãéá íá ìáò öÜíå æùíôáíïýò; …

¼ôáí êÜíáìå ñüìðá üëá ôá ó÷Ýäéá áóöáëåßáò áêüìá êáé ôçò ðñïóùðéêÞò öñïõñÜò ôïõ ðñùèõðïõñãïý…

¼ôáí Ýâãáéíå ìåôÜ ôï ôÝëïò ôçò ïìéëßáò ÊáñáìáíëÞ æùíôáíÜ óôá êáíÜëéá êáé ôïí ñùôïýóáí áõôü ðïõ èá ñùôïýóå ï êÜèå ôçëåèåáôÞò… Ìá ôé ãßíåôáé ìå ôïí ÐÁÏÊ; Ôé ôïõò êÜíáôå êáé Ýöôáóáí óôï óçìåßï íá óáò êÜíïõí ñüìðá üëïõò óáò ;

ÔÏÔÅ ÐÑÙÔÏÅÍÄÉÁÖÅÑÖÇÊÅ Ï ÏÑÖÁÍÏÓ ÃÉÁ ÔÏÍ ÐÁÏÊ

¼ôáí äçëáäÞ ìðÞêå ôï áõãü óôïí êþëï… 

ÇÔÁÍ ÐËÅÏÍ ÁÑÃÁ…ÐÏËÕ ÁÑÃÁ

¼ôé êé áí Ýêáíå áðü ôüôå êáé ìåôÜ ãéá åìÝíá ÄÅÍ ìåôñÜåé. Åßíáé ðñïöáíÝò ðùò áí äåí Þîåñå ðùò èá ãßíïõí ïé åêëïãÝò óýíôïìá, ÄÅÍ èá Ýêáíå ôßðïôá…
Ôþñá ôñÝ÷åé íá ìáæÝøåé ôá áóõììÜæåõôá…  Ôïí öïâïýíôáé ôïí ëáü ôïõ ÐÁÏÊ êáé ìÜëéóôá ðïëý. Ãé` áõôü ôñÝ÷ïõí óå êÜèå åêëïãÝò íá öáíïýí üôé äÞèåí âïçèÜíå ôïí ÐÁÏÊ.

ÅÐÉÓÇÓ ÄÅÍ ÎÅ×ÍÙ ÏÔÉ Ï ÂÁÓÉÊÏÔÅÑÏÓ ËÏÃÏÓ ÐÏÕ ÄÅÍ ÅÐÁÉÎÁ ÓÔÏ uefa ÐÅÑÓÉ ÇÔÁÍ Ç ÊÏÍÔÑÁ ÏÑÖÁÍÏÕ ÌÅ ÔÏÍ ÃÊÁÃÊÁÔÓÇ.

Ôï üôé Üíïéîå ç ôñÜðåæá ôï âñÜäõ Þôáí åðåéäÞ ç êõâÝñíçóç åß÷å ëåñùìÝíç ôçí öùëéÜ ôçò áðü ôá ðïëéôéêÜ ðáé÷íßäéá ðïõ Ýðáéîå óôçí ðëÜôç ôïõ ÐÁÏÊ.

ÄÅÍ ×ÑÙÓÔÁÌÅ ÔÉÐÏÔÁ ÓÅ ÊÁÍÅÍÁÍ… ÌÁÓ ×ÑÙÓÔÁÍÅ

Ï Ïñöáíüò Ýãéíå ðïëéôéêüò ÷Üñçò ôï üíïìá ôïõ áäåëöïý ôïõ êáé ôïõ  ÐÁÏÊ…
Óôçí áñ÷Þ ôçò ðïëéôéêÞò ôïõ êáñéÝñáò üëïé ôïí ðáñïõóßáæáí…  ««Íá ï áäåëöüò ôïõ âåôåñÜíïõ ôïõ ÐÁÏÊ»»
Áí ôïí Ýëåãáí ôñå÷áãõñåõüðïõëï äåí èá Ýìðáéíå ðïôÝ óôçí âïõëÞ…

Ï êÜèå ÐÁÏÊôóçò Ý÷åé äéêáßùìá íá øçößóåé üðïéï êüììá èÝëåé.
¼óïé øçöïöüñïé ôçò Í.Ä. èÝëïõí íá óôáõñþóïõí ôïí Ïñöáíü íá îÝñïõí ðùò íïìéìïðïéïýí Ýíáí ÁÍÔÉÓÕÍÔÁÃÌÁÔÉÊÏ, ÐÁÑÁÍÏÌÏ ÊÁÉ ÖÁÓÉÓÔÉÊÏ íüìï, êáé óôçñßæïõí Ýíáí ðïëéôéêü ðïõ áðïäåäåéãìÝíá åíÞñãçóå êáôÜ ôùí óõìöåñüíôùí ôïõ ÐÁÏÊ.
Øçößóôå üðïéïí Üëëïí õðïøÞöéï ôçò Í.Ä èÝëåôå áëëÜ ü÷é ôïí Ïñöáíü.

ÁÑÃÇÓÅÓ ÐÏËÕ – ÔÙÑÁ ÅÎÙ ÁÐÏ ÔÇÍ ÂÏÕËÇ

Õ.Ã.1 Ïé áðüøåéò åßíáé ðñïóùðéêÝò êáé ü÷é ôïõ PAOKworld…

Õ.Ã.2  Åßíáé ôïõëÜ÷éóôïí ãåëïßï êáé åìåôéêü íá ðñïóðáèåß íá ìáò ðåßóåé ï Ïñöáíüò êáé ôá ðëçñùìÝíá ðáðáãáëÜêéá ôïõ ( Åöçìåñßäåò, ÑÜäéá, ïé óõããåíåßò ôïõ, ïé ïðáäïß ôïõ, êÜðïéïé áíïé÷ôüìõáëïé øçöïöüñïé ðïõ åíôåëþò ôõ÷áßá áíïßãïõí óõæÞôçóç) åäþ êáé 6-7 ìÝñåò üôé ï Ïñöáíüò âïÞèçóå ôïí ÐÁÏÊ êáé ðùò äåí åõèýíåôáé ãéá ôá äåêÜäåò ðáéäéÜ ðïõ åßíáé óôçí öõëáêÞ ìå ôïí ðïõóôñïíüìï ôïõ…

ØÜîôå áëëïý ãéá ðñüâáôá êáé ÷ñõóüøáñá…

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
ADEFIA EISATI OLOI OFF TOPIC AUTO TO FORUM EINAI GIA TA 5 ADERFIA KAI MONO GIA AYTA GIA TIS KOMMATIKES SAS MALAKIES  ALLOU EDW EINAI MONO GIA AA ADERFIA !!KAI XALARWSTE LIGO GIATI TO GAMISATE POLLI
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
LOIPON, SOSTA,
PARAKALOYNTAI APANTES: MEINETE ENTOS TOPIC.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
« Last Edit: September 16, 2007, 09:22:29 by georgeT »

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Και βάλτε τον kestrel φυλακή να κάνει παρέα με τους φίλους του τους Δεσμοφύλακες.