Author Topic: Καταδικάστηκαν 5 οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα στην Ξάνθη την 1η αγωνιστική 4/9/2007  (Read 7963 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

La Doce-4

• Guest
de me niazei to agwnistiko ka8olou auth th stigmh...kai 8a prospa8hswna krathsw oso mporw thn psuxremia mou.

apoti fimologhte apo thn prohgoumenh ebdomada se mia sunanthsh sundesmhtwn me ton proedro ths pae , tous anakoinwse oti de 8a parei eishthria gia kanena ektos edras paixnidi tou paok(afhse anoixto to endexomeno mono me xanoumi)..kai fusika oute 8a dwsei se kamia omada eishthria gia thn toumpa...AN ontws isxusei kati tetio tote h pae ksekinaei kontra me tous orgamenous opadous(kai oxi tous kanapedakides fusika)...eidh ta prwta shmadia apo thn ksan8h htan 8libera!5 atoma dikazonte aurio epeidh h PAE DEN PHRE EISHTHRIA MHPWS KAI FAEI KAPIO PROSTIMO GIA KANA YBRISTIKO H KAMIA PORTOKALADA POU PEFTEI KAMIA FORA STHN KSAN8H!!!de mas h8elan sthn ksan8h!anhkousta pragmata!kai milame twra gia mia paoktsidikh pae!kapia pedia 8a fane xronia kagelo epeidh 8elan na doun apo konta ton paok!epeidh kanan tosa km gia na doun sthn ksan8h to mats...oi zwi kapion paidiwn 8a katastrafh gia na mh faei ENDEXOMENOS h pae kapio psoroprostimo th stigmh dinoun aploxera sto ka8e loghs palto ekatontades xiliades euro gia na parei to mpoulo...kai de tous niazei an 8a exoume parousia se ka8e ghpedo..de tous niazei an 8a poulame trela se ka8e antipalo..MONO TA FRAGA...eipame oloi ok fetos eksugiansh...ligo krath...na proseksoume giati epitelous efugan oi leres apo thn pae..alla pame na anoiksoume telika allh selida me nees duskoles epoxes gia ton paok.to mono dunato komati ston paok einai o kosmos tou..OPIOS KANEI TO LA8OS KAI PERIORISEI ME TON ENAN H TON ALLO TROPO AUTO TO KOMATI TOTE 8A TOU GURISEI MPOUMERANG!
makari na mhn isxusei auto pou upo8hke...gia to kalo olwn mas kai fusika tou paok.
O PAOK EINAI O KOSMOS TOU KAI OI EKDROMES....G4A.
« Last Edit: September 05, 2007, 15:33:42 by HOMO PAOKUS »

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
na kanw kai egw ti malakia erwthsh mou...
to na pas kai na mh petaxeis ti gamhmenh portokalada einai "out of the question" (sic)?
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline Suicidal

• Βασικός
To 8ema einai oti h dikh phre anabolh gia ayrio,
kai oti kathgorounte gia diatara3h leitourgias agwnistikwn xwron kai systash shmmorias.
Ara m'ayta ta dedomena pane na dikastoun me nomo orfano, eidika logou tou prwtou.
5 kathgorountan , apo oti ema8a o enas afe8ike eley8eros epeidh einai anhlikos.

menoun oi 4 gia ayrio.
dyskola ta pragmata, poly dyskola!
« Last Edit: September 03, 2007, 17:08:40 by BillYpoglwssioS »
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Μακάρι να είναι απλά φημολογίες όλα αυτά...τίποτε άλλο.Ας μην αρχίσουμε συζήτηση για κάτι ανεπιβεβαίωτο.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

La Doce-4

• Guest
giati metafer8hke edw to post mou?sto topic zagorakis to ekana...
auto pou egrapsa aforouse 100% th dioikhsh zagoraki giauto egrapsa se ekeino to topic..kai anefera apla tous 5 pou exoun dikh aurio san apotelesma ths politikhs ths pae na mh pernei eishthria..de nomizw oti eprepe na metafer8ei edw...einai ka8ara DIOIKHTIKO 8EMA.
« Last Edit: September 03, 2007, 17:25:53 by La Doce-4 »

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Και το δικό μου σχόλιο στου La Doce πήγαινε.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

LoGotHeTiS

• Guest
Ένα και μόνο ένα αίτημα είχαν όλοι όσοι συναντήθηκαν με Ποικιλίδη και σία..Τον νου σας..Και η επιτροπή συνδέσμων να βγει να πει στον κόσμο όλες τις λεπτομέρειες..

Κρατήστε μας ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη στην Ξάνθη..

« Last Edit: September 03, 2007, 17:51:07 by logothetis »

Offline blue_eyes

• Βασικός
...AN ontws isxusei kati tetio tote h pae ksekinaei kontra me tous orgamenous opadous(kai oxi tous kanapedakides fusika)...

.....eidh ta prwta shmadia apo thn ksan8h htan 8libera!5 atoma dikazonte aurio epeidh h PAE DEN PHRE EISHTHRIA MHPWS KAI FAEI KAPIO PROSTIMO GIA KANA YBRISTIKO H KAMIA PORTOKALADA POU PEFTEI KAMIA FORA STHN KSAN8H!!!de mas h8elan sthn ksan8h!anhkousta pragmata!kai milame twra gia mia paoktsidikh pae!kapia pedia 8a fane xronia kagelo epeidh 8elan na doun apo konta ton paok!epeidh kanan tosa km gia na doun sthn ksan8h to mats...oi zwi kapion paidiwn 8a katastrafh gia na mh faei ENDEXOMENOS h pae kapio psoroprostimo th stigmh dinoun aploxera sto ka8e loghs palto ekatontades xiliades euro gia na parei to mpoulo...kai de tous niazei an 8a exoume parousia se ka8e ghpedo..de tous niazei an 8a poulame trela se ka8e antipalo..MONO TA FRAGA...
τι λες μωρε;

ποια κοντρα με τους οργανωμενους; Απλα δεν θα παιρνει εισητηρια σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οταν παιζει εκτος εσυ, εγω και οποιος αλλος θελει μπορει να παρει εισητηρια απο την γηπεδουχο ομαδα και να δει το ματς. Εαν γινει κατι ετσι δεν υπαρχει τιμωρια. Το μονο που κανει ειναι να προστατευει την ΠΑΕ απο τα προστιμα και πολυ καλα κανει. Μην αναβεις φυτιλια..

Για τα 5 ατομα που δικαζονται δεν φταιει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε καμια περιπτωση. Εβγαλε ανακοινωση πριν 1 βδομαδα και ειπε μην πατε. Καποιοι την αγνοησαν. Και οχι μονο την αγνοησαν αλλα κανανε και τα γνωστα επεισοδια. Τωρα ας φανουνε αντρες και ας δεχτουνε τις συνεπειες των επιλογων τους. Γιατι αυτοι ειναι 100% υπαιτιοι για την συλληψη τους. Για αυτο μην μου γραφεις
5 atoma dikazonte aurio epeidh h PAE DEN PHRE EISHTHRIA
ειναι για γελια το επιχειρημα σου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κανει αυτο που πρεπει για να προστατεψει την ομαδα. Αυτα επρεπε να γινουν απο καιρο. Μπραβο στον Θοδωρα. Μην ανοιγεις/ανοιγετε τετοια θεματα κοντρας του Θοδωρη με τους οργανωμενους γιατι και δεν υπαρχουν και θα βρεις το συνολο του κοσμου του ΠΑΟΚ εναντιον σου/σας

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
Όχι φιλαράκο απο πάνω δεν είναι καθόλου έτσι. Εσύ μπορούσες να πάς στην Ξάνθη και να πάρεις εισιτήριο; Όχι δεν μπορούσες γιατί ζούμε σε μία χούντα που λέγεται δημοκρατία. Τώρα αν εσύ ξέρεις απο τις πηγές σου ποιοι είναι αυτοί οι 5 (που είναι 6 τελικά) και το τι κάνανε πες το και στους άλλους για να μάθουμε, γιατί στην Ξάνθη πήγανε πάνω απο 500 άτομα για να δούνε το ματς και όχι για επεισόδια (τουλάχιστον οι περισσότεροι απο αυτούς). Αν όμως δεν ξέρεις, σε παρακαλώ να σκάσεις ευγενικά και ωραία γιατί γεμίσαμε δικαστές όχι μόνο στα παράθυρα της τιβι αλλά και στα φόρουμ. Και κάτι ακόμα, λίγο πριν καταδικάστηκε ένας οπαδός μας σε 7 μήνες φυλακή για τα γεγονότα της Ξάνθης χωρίς το παραμικρό στοιχείο που δεν συνελήφθηκε πάνω στα επεισόδια. Για αυτό λίιιιιιγο προσοχή στο τι λέμε αν δεν γνωρίζουμε. Άντε μπράβο

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ασε ρε φιλε λες και δεν ξερουμε τι παιζει..δεν τα εχουμε δει τοσα χρονια και στην Τουμπα και εκτος το τι γινετε

Δεν θελω να σταθω σε αυτα τα 5 ατομα αλλα στο γεγονος οτι κατηγορατε τον Ζαγορακη οτι αυτος φταιει που ισως μπουν στην φυλακη. Αυτο ειναι λογικο;

La Doce-4

• Guest
ποια κοντρα με τους οργανωμενους; Απλα δεν θα παιρνει εισητηρια σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οταν παιζει εκτος εσυ, εγω και οποιος αλλος θελει μπορει να παρει εισητηρια απο την γηπεδουχο ομαδα και να δει το ματς. Εαν γινει κατι ετσι δεν υπαρχει τιμωρια. Το μονο που κανει ειναι να προστατευει την ΠΑΕ απο τα προστιμα και πολυ καλα κανει. Μην αναβεις φυτιλια..

Για τα 5 ατομα που δικαζονται δεν φταιει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε καμια περιπτωση. Εβγαλε ανακοινωση πριν 1 βδομαδα και ειπε μην πατε. Καποιοι την αγνοησαν. Και οχι μονο την αγνοησαν αλλα κανανε και τα γνωστα επεισοδια. Τωρα ας φανουνε αντρες και ας δεχτουνε τις συνεπειες των επιλογων τους. Γιατι αυτοι ειναι 100% υπαιτιοι για την συλληψη τους. Για αυτο μην μου γραφεις
5 atoma dikazonte aurio epeidh h PAE DEN PHRE EISHTHRIA
ειναι για γελια το επιχειρημα σου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κανει αυτο που πρεπει για να προστατεψει την ομαδα. Αυτα επρεπε να γινουν απο καιρο. Μπραβο στον Θοδωρα. Μην ανοιγεις/ανοιγετε τετοια θεματα κοντρας του Θοδωρη με τους οργανωμενους γιατι και δεν υπαρχουν και θα βρεις το συνολο του κοσμου του ΠΑΟΚ εναντιον σου/σας

de se kathgorw giati mallon den ksereis oti efoson pareis eishthria apo ekdothrio eksw apo to ghpedo kai sou dw8ei kerkida apo thn ekastote pae o,ti kaneis timwrhte h pae sou...kai sthn ksan8h persu ekdothrio hphrxe...eu8hnh eixe h pae asxete pou den eixe parei eishthria..opws kai ston paniwnio kai ston ioniko kai opoudhpote allou...otan diakopei ena paixnidi apo ubristiko px apo to petalo pou forane aspromaura den timwreite h ghpedouxos..grafete apo ton parathrhth oti opadoi tou paok prokalesan diakoph ktl ktl...

h pae de ftaiei mono gia ta 5 atoma pou dikazonte..ftaiei gia o,ti egine genikotera giati 8a mporouse na to apofugei!to oti zhthse apo ton kosmo na mhn paei ktl einai gia mena GELIO!poso mallon na to anafereis kiolas...paizei o paok sthn ksan8h kai 8a bgei o zagorakis na mou pei de 8a paw?????o paok einai polu pio panw apo ton zagoraki kai ka8e zagoraki...h pae egw auto pou katalaba apo th stash ths einai oti h8ele na ksefortw8ei tis eu8hnes ths me thn anakoinwsh mhn pate ktl...thn eniaze na einai kalhmenei kai ola ta alla...

to 8ema to anoigei autos oxi emeis...emeis to autonohto zhtame.na pernei h pae gia osa ghpeda mporei eishthria kai na dinei se opion ths zhtaei...allios 8a blepei sta deltia tous opadous ths na pakwnonte me ta mat,na trwne kai na dinoun kai fwties deksia kai aristera...elpizw na mh 8elei kati tetio.
sopio ghpedo ki an paizeis panta 8a sakolou8w....

Offline diegito4

• Αλλαγή
ere blue eyes mia plaka pou exeis..
panta se tetoia themata petagesai..
den kollas re man..katalave to..
an ikseres merika pragmata mono,den tha ta leges...

Όχι φιλαράκο απο πάνω δεν είναι καθόλου έτσι. Εσύ μπορούσες να πάς στην Ξάνθη και να πάρεις εισιτήριο; Όχι δεν μπορούσες γιατί ζούμε σε μία χούντα που λέγεται δημοκρατία. Τώρα αν εσύ ξέρεις απο τις πηγές σου ποιοι είναι αυτοί οι 5 (που είναι 6 τελικά) και το τι κάνανε πες το και στους άλλους για να μάθουμε, γιατί στην Ξάνθη πήγανε πάνω απο 500 άτομα για να δούνε το ματς και όχι για επεισόδια (τουλάχιστον οι περισσότεροι απο αυτούς). Αν όμως δεν ξέρεις, σε παρακαλώ να σκάσεις ευγενικά και ωραία γιατί γεμίσαμε δικαστές όχι μόνο στα παράθυρα της τιβι αλλά και στα φόρουμ. Και κάτι ακόμα, λίγο πριν καταδικάστηκε ένας οπαδός μας σε 7 μήνες φυλακή για τα γεγονότα της Ξάνθης χωρίς το παραμικρό στοιχείο που δεν συνελήφθηκε πάνω στα επεισόδια. Για αυτό λίιιιιιγο προσοχή στο τι λέμε αν δεν γνωρίζουμε. Άντε μπράβο

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
Φίλε μου σε παρακαλώ πολύ, δεν είναι η στιγμή για γενικότητες. 1 άτομο πάει καθοδόν για φυλακή ΧΩΡΙΣ να τον έχουν πιάσει πάνω στα επεισόδια. Το ξέρω το παιδί προσωπικά φίλε δεν ήταν στα επεισόδια, ούτε τον πιάσανε εκεί απλά είχε πάει μαζί με άλλους 500 για να δούνε το ματς. Δεν κατηγορώ τον Ζαγοράκη, λάθος κατάλαβες αλλά σεβάσου τη στιγμή και άσε τις φιλοσοφίες. Δεν το συνεχίζω γιατι δεν θέλω κιόλας, δεν έχω όρεξη απλά εύχομαι τα υπόλοιπα παιδιά αύριο να έχουν καλύτερη τύχη. Εγώ που σε μιλάω είμαι ενάντια στη βία, αλλά θεωρώ όλα τα ΠΑΟΚτσάκια αδέρφια μου. Ορφανέ να πάθει τα ίδια η κόρη σου, τίποτα άλλο

La Doce-4

• Guest
to 8ema tou gamhmenou orfanou einai xilioeipomeno...mexri kai sta eurwpaika dikasthria exoume skeftei na ton pame giati o nomos eiani antisuntagmatikos...einai krima na denonte etsi eukola atoma xwris na tous anagnwrizete to leuko poiniko mhtroo kai na mhn exoun dikaioma anastolhs...2 pou dikazonte aurio einai kai dikoi mou gnwstoi...kai sto parel8on exoun desei pollous kai kalous filous.tespa..einai baru to klima opote na mh to sunexisoume...o ka8enas exei tis eu8hnes tous...kai ola ksekinane apo panw.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Το ξαναλεω δεν αναφερομαι στα 4 παιδια αλλα στο οτι κατηγορειται τον Ζαγορακη..αυτο δεν το καταλαβα

diegito4 πες μου δηλαδη τι ξερεις εσυ να το μαθω και εγω..
δεν το λεω ειρωνικα αν ξερεις κατι τοσο σημαντικο γραψτο να μαθαινουμε και εμεις που ισως δεν το γνωριζουμε
αλλιως μην γραφετε δεν ξερεις καποια πραγματα κτλ γιατι δεν στεκουν ρε παιδια

de se kathgorw giati mallon den ksereis oti efoson pareis eishthria apo ekdothrio eksw apo to ghpedo kai sou dw8ei kerkida apo thn ekastote pae o,ti kaneis timwrhte h pae sou...kai sthn ksan8h persu ekdothrio hphrxe...eu8hnh eixe h pae asxete pou den eixe parei eishthria..opws kai ston paniwnio kai ston ioniko kai opoudhpote allou...otan diakopei ena paixnidi apo ubristiko px apo to petalo pou forane aspromaura den timwreite h ghpedouxos..grafete apo ton parathrhth oti opadoi tou paok prokalesan diakoph ktl ktl...
υπαρχει δεδικασμενο για αυτο το πραγμα απο περυσι..δεν θυμαμαι το ματς αλλα νομιζω ηταν η ΑΕΚ η μια ομαδα
Αν καποιος θυμαται ας γραψει

The_Cure

• Guest
Ειναι ενα πολυ λεπτο θεμα και θελει ΠΡΟΣΟΧΗ απο ΟΛΟΥΣ,για το τροπο που θα το προσεγγισει ο καθενας μας...
Μην δημιουργουμε λαθος εντυπωσεις,οι οποιες μπορει να οδηγησουν σε διχονοια,μεταξυ μας....
ΠΡΟΣΟΧΗ απο ΟΛΟΥΣ μας.....

La Doce-4

• Guest
auta einai sunepies apo la8os kinhsh ths pae na mh parei eishthria...apla ta pragmata..
de mporeis na bgeis kai na peis ston paoktsh na mhn paei...thn ksereis thn trela tou kai ksereis oti 8a paei..opws phge kai thn prohgoumenh ebdomada opws phge kai twra opws 8a paei kai aurio.edw exoume paei lewforo xwris eishthria...akoma pio palia karaiskakh kai de 8a pame twra sthn ksan8h???eiani dunaton??

oso gia sena pou les gia to dedikasmeno amfibalw an isxuei sthn periptwsh ekdothriou apo th stigmh pou sto petalo uparxoun opadoi me diakrhtika kai pania...

Poet

• Guest
Δεν ήθελε και πολύ μυαλό για να καταλάβουμε τί πρόκειτο να γίνει. Είχα επισημάνει τον κίνδυνο απο τις 22 Αυγούστου (http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,7329.160.html) και προβληματιζόμουν για τα παιδιά που επρόκειτο να συλληφθούν και για το πρόστιμο που μπορεί να μας επιβάλλονταν.

Δεν πιστεύω ότι έχω περισσότερο μυαλό απο τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να το πιστέψω αυτό. Ούτε είμαι περισσότερο προνοητικός. Επαναφέρω τον προβληματισμό μου τώρα που είναι ήδη γεγονός η σύλληψη των παιδιών και η πιθανή τιμωρία τους με τον νόμο Ορφανού.

Ξαναμεταφέρω για φρεσκάρισμα μερικά απο αυτά που έγραψα για τον αγώνα ...

"Η διαπίστωση είναι πικρή αλλά κάθε φορά που το βλέπουμε πικραινόμαστε σαν νά'ναι η πρώτη φορά!!! Ο ΠΑΟΚ, είμαστε εμείς. Μόνο εμείς απομείναμε ... ο κόσμος. Μπήκα στο γήπεδο λίγα λεπτά αφ'ότου ξεκίνησε το μάτς. Πήγα απο την πίσω μεριά γιατί άκουσα ότι έγιναν επεισόδια. Λίγο πριν το γήπεδο σε 3-4 διαφορετικές εστίες καμμιά 20αριά στρέμματα χωράφια με καλαμιές καιγόντουσαν. Είχε και μερικούς απο κάτι αγροικίες που βγήκαν με τα λάστιχα να σβήσουν τις φλόγες. Πιό μπροστά, συναντώ ένα μπουλούκι ... καμμιά 200αριά ΠΑΟΚτσάκια, με τα πόδια πηγαίναν προς την Ξάνθη ... κοντά στις φωτιές καμμιά 50αριά ακόμα. Πλησιάζω στο γήπεδο και βλέπω καμμιά 100αριά να έχουν πέσει πάνω στη θύρα Β, εκεί που είμασταν. Είχε πάρα πολύ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Όσοι ήταν οι δικοί μας στο σύνολο, τουλάχιστον διπλάσιοι πρέπει να ήταν οι ματατζήδες και οι αστυνόμοι. Μέσα είμασταν αυτοί που είδατε ... καμμιά 150-200 άτομα πρέπει να είμασταν.

Δυστυχώς, αυτόν τον λαό τον περήφανο και τον λεβέντη, που δέχεται να υποβάλλεται σε τόσους κόπους και θυσίες, τον προδίδουν εδώ και χρόνια οι διοικήσεις, οι προπονητές και οι παίκτες."

Φανταστείτε λοιπόν τις εικόνες ... 200άτομα ημίγυμνοι οι περισσότεροι, μπαρουτοκαπνισμένοι στην κυριολεξία, οι περισσότεροι με μαυρίλες στα πρόσωπα και ο ιδρώτας να έχει κάνει χάρτες στα πρόσωπά τους ... παρακάτω ... άλλα 100 ΠΑΟΚτσάκια ... πάνω στις φλόγες ... στην ίδια κατάσταση ... έξω απο τη θύρα καμμιά 50 μπουζουριασμένοι ... στην ίδια κατάσταση ... με 100 μπάτσους γύρω γύρω ... και μέσα αυτοί που ήταν 150-200 άτομα!!!

Οι περισσότεροι ήταν στην Ξάνθη απο τις 4 το απόγευμα μήπως βρούν τρόπο για να μπουν ... άφαγοι ...

και το ερώτημα είναι ... γιατί;;; ... για να κάνουν φασαρία ... ή μήπως για την τρέλλα τους;;;

Μήπως ήταν για το "χιλιόμετρα θα κάνουμε και πάλι, για νά'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό"; ... "μήπως ακολουθούσαν μόνο για την τρέλλα και τον δικέφαλο αετό";

Για ποιόν άλλο λόγο θα πήγαινε εκεί ο ΠΑΟΚτσής αν όχι γι'αυτό; Και πρέπει να τους κατηγορήσουμε; Να τους αφήσουμε; Να τους εγκαταλείψουμε; Δεν είναι δικά μας παιδιά;

Περίμενα λοιπόν μεγαλύτερη ευαισθησία απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ γι'αυτό το θέμα. Υποτίθεται ότι η παρούσα διοίκηση, αφουγκράζεται τον κόσμο!!! Αν αφουγκράζονταν τον κόσμο, θα έπρατε διαφορετικά!!! Εγώ θα ζήταγα απ'τον Πανόπουλο όχι μόνο να ανοίξει τη Δ και να δώσει 1100 εισιτήρια, αλλά ακόμα και τα αδιάθετα εισιτήρια απο τις άλλες θύρες!!! Προσωπικά, μου ήταν αδιανόητο αυτό που έγινε απο μεριάς ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μάλιστα βγήκε και ο Ζαγοράκης και ζήτησε να μην μεταβεί ο κόσμος στην Ξάνθη!!! Είναι σαν να ζητάς απο ένα παιδί να μην αναπνέει!!! Θα σταματήσεις ρε Ζαγοράκη εσύ, με μιά ανακοίνωση, τον ΠΑΟΚτσή!!! Και είσαι τόσο αφελής ρε Ζαγοράκη που πίστευες ότι δεν θα πάει κανένας; Αν το πίστευες δηλαδή, το συζητάμε το θέμα ... εγώ δεν το πιστεύω!!! Διότι ο Ζαγοράκης δηλώνει ότι "είναι κάβλα να είσαι ΠΑΟΚι"!!! Και θές τον ΠΑΟΚτσή να σταματήσει πάνω στη κάβλα την καλή!!! Πού συμβαίνει ρε αυτό; Πού γίνεται; Να πηδάς δηλαδή μιά μ@υνάρα ... να τρέμει το είναι σου ... να είσαι έτοιμος να εκραγείς ... και να σταματάς ... να σηκώνεσαι ... και να βάζεις τις πυζάμες σου!!! Αυτό ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απ'τον ΠΑΟΚτσή!!! Αν γίνονται αυτά πουθενά ... ελάτε και πείτε μου να ξέρω!!!

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!! Αυτά έγιναν και ξέραμε ότι θα γίνουν!!! Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω γιατί δεν αποφεύχθηκαν. Δεν θέλω να πιστεύω ότι δεν υπολόγισε η διοίκηση μας ότι δεν θα γίνουν!! Απο την άλλη, δεν θέλω να παρεξηγηθεί η στάση μου, η κριτική που κάνω στη διοίκηση είναι καλόπιστη. Στηρίζουμε τον Ζαγοράκη γιατί είναι ότι καλύτερο είχαμε και μπορούσαμε να έχουμε ποτέ. Καλόπιστη κριτική σημαίνει επισημαίνουμε τα λάθη, τα συζητάμε και τα βελτιώνουμε. Αυτό θέλω απο την παρούσα διοίκηση. Να βελτιωθεί όπου είναι αδύναμη και άπειρη. Γι'αυτό και γράφω ότι γράφω, για κανένα άλλο λόγο. Δεν ξέρω μόνο αν η διοίκηση με κάποιο τρόπο λαμβάνει αυτά τα μηνύματα ή είναι αποκομένη.

Τέλος, θα νοσταλγήσω τους παλιούς καλούς καιρούς, τότε που ο ΠΑΟΚ έπαιρνε εισιτήρια για όλα τα γήπεδα, όπου οι φίλαθλοι δεν χωρίζονταν σε παιδιά και αποπαίδια, όπου η διοίκηση αναλάμβανε τις ευθύνες της για εμάς και ας πλήρωνε πρόστιμα, τότε που η διοίκηση συμπαραστεκόταν σε όσους συλλαμβάνονταν, που πολλές φορές τους επισκέπτονταν άνθρωπος απο την ΠΑΕ στο κρατητήριο, που τους χορηγούσε δωρεάν δικηγόρο!! Καλό είναι να προστατεύουμε την ΠΑΕ σίγουρα ... μπορεί κάποια απο τα άτομα αυτά να δημιουργούν καταστάσεις άσχημες κλπ. ... αλλά τουλάχιστον για τον ΠΑΟΚ, είναι κομμάτι του και δεν μπορείς να τους φέρεσαι σαν αποπαίδια και να τους γυρνάς την πλάτη!! Εγώ, προσωπικά, δε ιδιωτικές συζητήσεις, μπορώ να λέω ότι θέλω ... σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ όμως, επειδή είναι ένα κομμάτι του ΠΑΟΚ ... έστω και προβληματικό ... οφείλεις να ενσκύψεις σε αυτούς και να τους βοηθήσεις ... όπως όταν έχεις ένα παιδάκι προβληματικό, δεν το πετάς στον Κεάδα, το φροντίζεις, το νοιάζεσαι περισσότερο απο τα άλλα. Θα το επιθυμούσα αυτό απο την σημερινή ΠΑΕ ΠΑΟΚ ... μεγαλύτερη ευαισθησία στο θέμα αυτό!!!!

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Symfwnw me poet k proteinw maziki kai amesi antidrasi k parousia aurio sta dikastiria, energopoiisi tis PAE k genikoteria kinitopoiisi enopsei eklogwn. To thema mas afora OLOUS.

Rixte idees! Egw lew aurio dikastiria en arxi. Xeroume wres ktl?

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
simera imouna sto dikastirio paidia..ayrio stis 12 einai i diki ! peraitero tha po ayrio meta tin diki isos einai to kalytero !
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!