H αληθεια εχει 9 επιπεδα......
Στην προκειμενη περιπτωση βρισκεται καπου στην μεση.Θελω να προσεξω πολυ τα λογια μου για να μην παρεξηγηθουν οπως εγινε με αλλα μελη.
Ας αρχισουμε απο τα ευκολα δεν δεχομαι με καμια παναγια οτι τα παιδια που προφυλακιστηκαν η' απλα πηγαν ειναι εγκληματιες ,κανουν κακο στον ΠΑΟΚ και λοιπες παπαριες οπως και το κλασσικο "καλα να παθουν".Ντροπη απο συνοπαδους να λεγονται τετοια λογια.Αν γινοταν το ματς στην κανονικη ημερομηνια θα ανεβαινα απο Αθηνα για τον αγωνα χωρις εισητηριο,ετσι για να δω ΠΑΟΚ και να γουσταρω τιποτα παραπανω οπως οι 500 που τραβηχτηκαν την κυριακη ουτε για μαγκιες ,επισοδεια κτλ ποσο δυσκολο ειναι να μπλεξεις με ματ απεναντι σου

καθολου
Βεβαια παμε τωρα στην αλλη πλευρα ,την κλαψα εγω δεν την μπορω "πρεπει ο Ζαγορ να μας προστατεψει και και και " η' "φταιει η παε για τα επισοδεια"
οποιος πηγε εκει πηγε με δικη του και μονο ευθηνη και ηξερε τα ενδεχομενα.Να παω και ευθηνοφοβα μετα να ριξω την λασπη αλλου ποτε.Στην τελικη ΠΑΟΚ εισαι οχι γαυρος περα απο τα εισητηρια τιε εκδρομες τις εστηνε ο λαος παντα.
ειμαι δσιγοθρας οτι αυτα τα παιδια δεν εκαναν τιποτα απολυτως που να δικαιολογει φυλακιση.Ποια παε εχει ευθηνη

μας εχουν μαντρωσει με νομους,μας φλομωσαν στα ψεματα και την τρομολαγνεια και εμεις καθομαστε και λεμε μαλακιες τωρα