Author Topic: Καταδικάστηκαν 5 οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα στην Ξάνθη την 1η αγωνιστική 4/9/2007  (Read 7869 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΟΝΕΔΙΤΗ...μαυρο στον πουστη τον ορφανο...μην του απαντατε σοβαρα...ο ανθρωπος μπηκε με σκοπο να παρουσιασει το εργο του αφεντικου του...μπορει να ειναι και ο ιδιος ??? αλλα μπα.. μαλλον το γαυρακι ο Κωστας θα ειναι
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

northeagle_4

• Guest
τι να απαντησεις σοβαρα ρε εδω θα μας πεισει οτι φταινε τα μελη του ΑΣ για τα 10 χρονια ξεφτιλας.σε καθε ΑΕ το κρατος μπορει να επεμβει αυτοκλητα εαν υπαρχουν υπονοιες για κακοδιαχειριση και ποσο μαλλον αν δεν εχει αποδοθει φπα,ικα και λοιπες υποχρεωσεις προς το κρατος για πανω απο 6 χρονια.
  Ο νομος ορφανου ειναι δημιουργημα του ιδιου και των προκαταχων Λιανη-φλωριδη.Ο ιδιος το λεει και το δηλωνει παντου.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
anakoinwsh katapelth kata orfanoy ebgalan oi ditikes.thn eixe shmera h metrosport.as thn anebasei kapoios apo ditikes

Που είναι η ανακοίνωση? Δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα και δεν υπάρχει στο site?
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

1.Φιλε μου συμφωνω οτι το γραμμα του νομου δεν εφαρμοστηκε σε κανενα και συμφωνω οτι στον ΠΑΟΚ ειχαμε την λιγοτερη ευνοια απο ολες τις μεγαλες ομαδες της χωρας αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οι θεσσαλονικεις παοκτσηδες πρεπει να στηνουν στον τοιχο τον μοναδικο υπουργο τους επειδη υπαρχουν αλλοι πιο δυνατοι απο αυτον και δινουν περισσοτερα στις αλλες ομαδες

:tikitaka:
kestrel eisai tragikos.
simfwnw me ton bozik.. den eisai gia na sou apantaei kapoios sovara. to mpineliki to zitaei o organismos sou me auta pou grafeis.
Episis sigoura eisai gia kana ban me oli auti tin orfani propaganda pou kaneis.

Gia to oti eisai mple apo tin korifi mexri ta nyxia den me apasxoli, alla me eknevrizei na propagandizeis gia ton katastrofea tou PAOK kai na les oti einai o monadikos ypourgos twn PAOKtsidwn.. ti diaolo se allo planiti zeis?

Giauto sou lew, trava kalitera stisou panw apo tin kalpi apo simera kai ase to forum stin isxia tou. Tragike.

Poet

• Guest
Επιτελους καποιος που μιλησε με επιχειρηματα!!!
1.Φιλε μου συμφωνω οτι το γραμμα του νομου δεν εφαρμοστηκε σε κανενα και συμφωνω οτι στον ΠΑΟΚ ειχαμε την λιγοτερη ευνοια απο ολες τις μεγαλες ομαδες της χωρας αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οι θεσσαλονικεις παοκτσηδες πρεπει να στηνουν στον τοιχο τον μοναδικο υπουργο τους επειδη υπαρχουν αλλοι πιο δυνατοι απο αυτον και δινουν περισσοτερα στις αλλες ομαδες
2,Σωστα λες αλλα αφου ειναι ετσι τοτε να ευχαριστησουμε τον σιουφα γι αυτο και για την ρυθμιση των χρεων να ευχαριστησουμε τον αλογοσκουφη....απλα αυτο συνηγορει στην αποψη μου οτι ο νομος κατα της βιας των γηπεδων δεν ειναι του ορφανου αλλα του κρατους - κυβερνησης. Οποτε γιατι να βγαινει ο αλλος και να σου λεει μαυρο στον ορφανο...ας πει μαυρο στην κυβερνηση....το ιδιο λαθος κατα την γνωμη , κανεις κι εσυ που παροτρυνεις στο τελος τους νεοδημοκρατες να ψηφισουν αλλο βουλευτη...οι νομοι ειναι της εκαστοτης κυβερνησης οχι καποιου υπουργου-μοναρχη.
Δεν ειναι η πρωτη φορα που χαριζονται χρεη σε παε αυτο εγινε και τις δεκαετιες 80 και 90 και προσφατα με το αρθρο 44 σημειοτεον οτι τοτε ειχαμε μπει σε διακανονισμο πληρωμης δοσεων και ειχαν πει οτι θα ειναι η τελευταια ρυθμιση "οποιος προλαβε προλαβε" ετσι ειχαν πει χαρακτηριαστικα
Πραγμα που δεν τηρηθηκε, Η τελευταια ρυθμιση χρεων παε ειναι αυτη που μπηκαμε και εμεις επι ορφανου και πολλη σωστα γιατι θα ηταν αδικο να μην εποφεληθουμε κι εμεις, που και παλι θα σου πω εγω οτι ειμαστε ριγμενοι γιατι ενω αλλοι γλιτωσαν ολα τα χρεη εκατονταδων εκατ ακομα και αυτα προς ποδοσφαιριστες εμεις απλα τα προστιμα και προσαυξησεις.
Περυσι ανοιξαν οι τραπεζες και πηραμε εγγυητικη κυριακατικα, φετος πηραμε δανειο 2 εκατ με εγγυηση δημοσιου το 2004 αποκτησαμε υποδομες στην τουμπα για χαρη των ολυμπιακων.

Δε λεω σε κανενα να πει ευχαριστω...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ...γιατι παντα περναμε πηραμε και θα περνουμε το μικροτερο κομματι απο την πιτα που μοιραζει απλοχερα το κρατος στις αλλες παε...αλλα μεχρι εκει οχι να αποπροσανατολιζομαστε απο τα πραγματικα προβληματα της ομαδας ενα απο τα οποια...ισως το μικροτερο απο αλλα ειναι και η ακραιες συμπεριφορες ορισμενων οπαδων μεσα και εξω απο τα γηπεδα (ουτε ψυλλος στον κορφο του Ποικιλιδη) και να ασχολουμαστε με τον ορφανο!!! αλλωστε δεν περνανε και ολα απο τα χερια του δεν ειναι δα και πρωθυπουργος.
Επισης στην δεθ ειδα συσσωμη την διοικηση παε και ερασιτεχνη να κανει το τραπεζι στον ορφανο, κανω λαθος, ή μηπως αυτοι δεν ξερουν τι τους γινετε!!!!
Σε καποιον που λεει οτι μας αφησαν 10 χρονια να φτασουμε εδω που φτασαμε να πω οτι αν δεν κανω λαθος θεματοφυλακας παντα ηταν ο ερασιτεχνης ΠΑΟΚ και τα μελη του αυτοι τι εκαναν? περιμεναν να ερθει το σδοε για να βαλει προστιμο
Καλο ειναι το οπαδιλικι στην εξεδρα αλλα χρειαζετε να μην εχουμε παροπιδες να τα λεμε ολα οπως ειναι
Και σε οτι με αφορα, προσπαθω να τα λεω ολα οπως τα πιστευω με το θερρος της γνωμης μου χωρις να με ενδιαφερει αν γινομαι αρεστος ή αν φαω κραξιμο δεν φιλοδοξο να γινω ουτε βουλευτης ουτε προεδρος συνδεσμου
Απο ΠΑΟΚτσή υφυπουργό αθλητισμού, περίμενα 2 πρωταθλήματα απο τα 4!!! Στο κάτω κάτω, αν δεν γίνω παράγκα όταν έχω τα μέσα και τα έξω, πότε θα γίνω;

Φυσικά και δεν το εννοώ για την παράγκα, αλλά το έγραψα για να δείς τί περιμένει ένας ΠΑΟΚτσής οπαδός απο έναν ΠΑΟΚτσή υφυπουργό αθλητισμού.

Θεωρώ ότι η συμπεριφορά του Ορφανού ήταν προκλητικά αδιάφορη. Υπήρχε σε ισχύ αθλητικός νόμος που μπορούσε να κρίνει, ακόμα μπορεί, τις μετοχές των Γούμενου και Παγώνη ανενεργές. Έτσι θα είχε ξεμπλοκάρει προ καιρού το διοικητικό πρόβλημα. Αυτό γίνεται εύκολα μέσω της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που είναι στη δική του αρμοδιότητα. Αντί αυτού, συν-επέλεξε τη λύση της επιτροπής σωτηρίας υπό τον αδελφό του, μόνο και μόνο για να εξαπατηθεί ο κόσμος ότι κάτι κάνει η οικογένεια Ορφανού για τον ΠΑΟΚ.

Επίσης, θα μπορούσε να υποκινήσει την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να ορίσει ορκωτούς ελεγκτές να ελέγξουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για υπεξαιρέσεις και να κινούνταν το κράτος αυτεπάγγελτα σε ποινικές διώξεις κατά του Γούμενου. Δεν το έκανε. Απραξία.

Καθόμασταν οι ταλαίπωροι οι ΠΑΟΚτσήδες και σπάζαμε τα κεφάλια μας, κάναμε εράνους και πανστρατιές, και στενοχωριόμασταν, άλλοι στις καταλήψεις, άλλοι σε πορείες, άλλοι στα ραδιόφωνα, άλλοι στις συνελεύσεις, άλλοι πλακώθηκαν με τον Γούμενο, και ο ΠΑΟΚτσής Υφυπουργός Αθλητισμού, έχοντας εργαλεία στα χέρια του, μπορώντας να βοηθήσει άμεσα και ουσιαστικά, επιθύμησε να κρατήσει στάση Πόντιου Πιλάτου.

Θα μπορούσα να σου αραδιάσω σελίδες επι σελίδων με το πόσα ΔΕΝ έκανε για τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη.

Ένας πολιτικός, δεν κρίνεται μόνο απο όσα έκανε, αλλά και απο το πόσα μπορούσε να κάνει και δεν έκανε. Η μομφή του ΠΑΟΚτσή κατα του Ορφανού, είναι ότι επέδειξε αδιαφορία σαν να επρόκειτο για έναν αδιάφορο ποδοσφαιρικά πολιτικό ή ακόμα και αντίπαλης ποδοσφαιρικής προτίμησης ... και σκ@υλίκι να ήταν Υφυπουργός, δεν θα έκανε τίποτα για τον ΠΑΟΚ, δεν θα έκανε και ζημιά, ε, το ίδιο έκανε και αυτός.

Αφού λοιπόν ο Γιωργάκης έτσι, τότε και εμείς γιουβέτσι. Αφού αποδείχθηκε αδιάφορος για εμάς, και εμείς είμαστε αδιάφοροι γι΄αυτόν. Αυτό είπα, δεν πρότεινα σε κανένα να κάνει καμμιά αρνητική ενέργεια εναντίον του, απλά να μην ταχθεί υπέρ του, όπως δεν τάχθηκε υπέρ μας, όπως μόνοι μας την βγάλαμε, έτσι δεν τον έχουμε ανάγκη τώρα. Μάλιστα, για να μην ξεφτυλίζεται το όνομα του ΠΑΟΚ, επειδή ο ΠΑΟΚτσής μπαίνει και στη φωτιά για τ΄αδέλφια του, και επειδή δεν είμαστε συνηθισμένοι σε πρακτικές που ταιριάζουν περισσότερο σε βαζέλια και χαχάμηδες, καλό θα ήταν να μην είχαμε ΠΑΟΚτσή υφυπουργό, αν είναι ο ΠΑΟΚ μέσω αυτού να χαρακτήρίζεται απο ατονία, ατολμία και ανανδρεία.

Τελευταία βέβαια κράτησα και το θέμα του νόμου Ορφανού, που αυτό και μόνο φτάνει για να τον κράζουμε όπου τον βλέπουμε. Χουντικούς νόμους, χουντικές πρακτικές, καταπάτηση στοιχειωδών συνταγματικών ελευθεριών και μόλις χθές χλευασμός και υποτίμηση στον κόσμο "μετά τον νόμο δεν έχουμε επεισόδια μέσα στα γήπεδα ... για έξω απο τα γήπεδα δεν είμαι υπεύθυνος εγώ, δεν είμαι υπουργός δικαιοσύνης". Ε λοιπόν φίλε, αυτό το γλοιώδες άτομο, είναι πολύ ελεεινό να το στείλει ΠΑΟΚτσής στη βουλή, αν μπορεί να το στείλει σπίτι του, ΚΕΡΝΑΩ ΜΠΥΡΕΣ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΟΡΦΑΝΟΣ, ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ... ΚΕΡΝΑΩ ΜΠΥΡΕΣ!!!

ΥΓ
Απο τη γιορτή μη λείψεις και εσύ ...  ;D ;D ;D
« Last Edit: September 15, 2007, 15:30:49 by Poet »

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
  kestrel katannow oti prospa8eis sth zwh sou na antikryzeis ta gegonota kai ta pragmata me ola ta prismata kanontas polles fores to dikhgoro tou diavolou, omws se autes sou tis diapistwseis egkeitai kai h sa8rwthta twn epixeirhmatwn sou. H axaristia den einai kalo pragma alla o orfanos den ehei xarisei tipota ston PAOK kai mhn peis oti den efarmose to nomo giati auto den egine pou8ena. Akomh kai h perivohth ry8mish twn xrewn den einai para ena xaratsi pou 8a epivalletai sthn omada gia polla xronia k auto giati h politeia (kai fysika kai o idios o orfanos) arnh8hke na apodextei tis dikes tis eu8unes gia thn katastash sthn opoia perihl8e to istoriko swmateio tou PAOK.
  Otan h politeia yio8etei thn politikh ths agnwmosunhs kai arneitai tis eu8unes ths, o Paoktshs de mporei na menei ametoxos apenanti sthn adikia. H idia h politeia sunthrouse th noshrh goumeno-pagwnikh katastash sthn omada kai 8a se paw kai pio palia sthn "mpatatoudeio" epoxh. H idia h politeia epetrepse mono se anypolhptous kai lamogia thn enasxolhsh me ta dioikhtika tou PAOK. H idia h politeia me thn parelkystikh ths politikh odhgouse se diarkeis anavoles to 8ema ths ry8mishs prokeimenou h teleutaia na pragmatopoih8ei konta stis ekloges wste na psareutoun kai oi esxatoi pshfoi. Kaneis den ehei to dikaiwma na paizei paixnidia stis plates tou eklogikou swmatos kai kat'epektash tou opadikou kinhmatos tou PAOK.
   Twra, o Orfanos me thn ypourgikh 8hteia tou, oxi mono den ekane kati gia na veltiwsei thn yparxousa katastash alla thn epideinwse me thn paroimiwdh adiaforia tou kai thn apro8ymia na topo8eth8ei egkairws sta zhthmata tou PAOK. Gia olous autous tous logous, ston orfano proswpopoieitai kai xrewnetai dikaiws terastio meros twn eu8unwn.
   Proswpika 8a xarw an den vgei vouleuths kai ton ka8istw se megalo va8mo ypeu8uno pou 6 a8wa aderfia mas einai akomh egkleistoi stis fylakes Komothnhs me vash ton diko tou antisyntagmatiko nomo. An eiha dikaiwma pshfou den yparxei oute mia periptwsh sto ekatommyrio na ton pshfiza. Kata th gnwmh mou, den yparxei megalyterh apodeixh ths enoxhs tou orfanou apo to gegonos oti 8ewrei oti htan agios kata thn ypourgikh tou 8hteia kai apaitei thn "dikaih" kata ton idio epaneklogh tou apo tous pshfoforous-provata ths 8essalonikhs.
   Par'ola auta den prokeitai na tou vrisw to soi h th mana dioti as mhn xehname oti o anhpsios tou einai paikths ths omadas mas kai den goustarw na vrizw th giagia enos en energeia paikth tou PAOK h ton idio otan leme "Gamiesai orfane esy ki olo sou to soi".
   Mono mia 8ermh paraklhsh @kestrel, mhn xanaapokalseis Paoktsh ton Orfano. Apo Paoktshdes tou MPLA-MPLA typou giwrgou orfanou, dhmhtrh salpingidh kai allwn ehoume paraxortasei. Kai mhn nomizeis oti yperaspizomai thn allh plevra, tou pasok dld... olo mou to soi neodhmokrates einai kai kako tou kefaliou tous. Sthliteuw kai ton tzoxatzopoulo pou 8ymh8hke twra na agorasei diarkeias axias 12000 eurw gia na ton pshfisoun oi 8essalonikeis thn kyriakh. To sun8hma pou postare o Alamana x8es einai exairetiko
   OOOOO GAMHMENOI POUSTARADES POLITIKOI
   TA @@ MAS 8A PARETE KI AUTH THN KYRIAKH
   LEUTERIA STA ADERFIA MAS POU EINAI FYLAKH!!!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

kestrel

• Guest
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΟΝΕΔΙΤΗ...μαυρο στον πουστη τον ορφανο...μην του απαντατε σοβαρα...ο ανθρωπος μπηκε με σκοπο να παρουσιασει το εργο του αφεντικου του...μπορει να ειναι και ο ιδιος ??? αλλα μπα.. μαλλον το γαυρακι ο Κωστας θα ειναι

Αν κυριε bozik ειμουν ονεδιτης δε θα εγραφα να μην ψηφισουν την νδ, θα εγραφα οπως λεει και ο φιλος ο poet να ψηφισουν καποιον αλλο υποψηφιο της νδ στη θεσσαλονικη οποτε εμενα το αν η νδ παρει δεν παρει ψηφους στα τετοια μου
επισης να σου πω αν δεν εχεις υποψη σου το χαρτη της ελλαδας οτι αυτο το μακροστενο σχημα που εχω με το σημα του ΠΑΟΚ ειναι ενα νησι πολυ μακρια απο την θεσσαλονικη οποτε οποιον και να εχετε εκει πανω υπουργο εμενα παλι στα τετοια μου
ευχαριστω τον poet και  τον dani4 που εγραψαν ομορφα και πολιτισμενα μερικα πραγματακια τα οποια συνησφερουν στο να διαμορφωση αποψη ο οποιος αναγνωστης του φορουμ συμπεριλαμβανομενου και εμενα.
Φυσικα επειδη μπορει να ειμαι παοκτσης αλλα ειμαι φορολογουμενος πολιτης και μαλιστα απο αυτους που πληρωνουν στο ακεραιο τις υποχρεωσεις τους αν και ελ. επαγγελματιας χαιρωμε που ακουω απ ολους εδω μεσα οτι ενας υπουργος αν και παοκτσης δεν εκανε τοσο μεγαλες χαρες στον ΠΑΟΚ κατασπαταλοντας τα χρηματα που εισπρατει απο εμενα ....
Πρωτον, αυτο με κανει να νοιωθω περισσοτερο περηφανος που η ομαδα μου δεν εχει αναγκη κανενα κερατα πολιτικο και
δευτερον χαιρωμε, οτι αυτος ο υπουργος εχει ιση μεταχειρηση απεναντι σε ολες τις ομαδες ασχετα αν μερικες ειναι οι αγαπημενες του και απο τον τοπο καταγωγης του.
« Last Edit: September 15, 2007, 16:43:16 by kestrel »

northeagle_4

• Guest
kestrel και εδω εισαι λαθος

δευτερον χαιρωμε, αν και δεν το πολυπιστευω ,οτι αυτος ο υπουργος εχει ιση μεταχειρηση απεναντι σε ολες τις ομαδες ασχετα αν μερικες ειναι οι αγαπημενες του και απο τον τοπο καταγωγης του.
μια προχειρη απλα ερευνα σε επιχορηγησεις απο το Υπ.Αθλητισμου θα σε πεισει.αυτοι που τα πηραν ειναι αυτοι που τα παιρνουν παντα.μονο τις 3-4 τελευταιες σελιδες στα τοπικ να ψαξεις θα βρεις τουλαχιστον 4-5 λινκ για δημοσιευματα  που επιβεβαιωνουν 9 εκ για Κλεανθης Βικελιδης,1,4 εκ μονο για τον μηνα σεπτεμβρη για συντηρηση σε Σεφ-οακα (τον χρονο ??? ) και και και
  στον αντιποδα για τον ΠΑΟΚ υπαρχουν τα 100 χιλιαρικα για τον χλοοταπητα και μια φημολογουμενη χορηγεια για φανελλα.

Offline bozik

• Αλλαγή
σε βαρεθηκα ρε ονεδιτη απο την μακρινη Κρητη...που εισαι και ΠΑΟΚ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Κάνω μια επανάληψη στο post για να μη  ξεχνιόμαστε.

Mαύρο σε αυτους που το όνομα τους έγινε νόμος που έχει βάλει τα 5 παιδιά στη φυλακή, επειδή βρέθηκαν στα επεισόδια. Σε αυτούς που μας τάζουν προεκλογικά οσα έδωσαν σε άλλους στο πενταπλάσιο, σε αυτούς που μας φτάσανε στο αμην για να κάνουν μια ρύθμιση της πλάκας για τα χρέη μας και που καθυστέρησαν τόσο ώστε η ομάδα μας να μείνει για 2η συνεχόμενη χρονιά εκτος ευρώπης. Μαύρο σε αυτούς που αντι να σκύψουν στα προβλήματα μας, μας πλάκωναν στο ξύλο (ΔΕΘ).

kestrel θέλουμε να ακούμε όλες τις απόψεις των ΠΑΟΚτσήδων και να κάνουμε διάλογο... αλλα με σένα αυτο δυστυχώς δεν μπορει να γίνει... ξέρεις γιατι... για δεν είσαι ΠΑΟΚτσής.
« Last Edit: September 15, 2007, 16:53:38 by hkp »

kestrel

• Guest
κυριε bozik,
αν βγαλετε το "ονεδιτη" ειστε μεσα οσο για τον αν με βαρεθηκατε εγω καθολου, γιατι απλα δε σας δινω και πολυ σημασια οσο δε λετε κατι ουσιαστικο.

Offline bozik

• Αλλαγή

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Mporoyme na doyme kai pio palia ta topics me poreies, syllalhthria klp kai ti elege kai ekane tote o YPOYRGOS MAS.
Fthnh propaganda edo mesa den xoraei, den mporei na sta8ei, eytyxos h dystyxos se ena forum ta grapta menoyn.
Tsampa kopos loipon.
MAYRO ME TA 2  XERIA ORFANE OPOS SOY ORKISTHKA ENAN XRONO PRIN. KAI OPOS SOY EIXA PEI KAI TOTE, EXEIS KAI TO MAYRO APO OLOYS OSOYS MPORO NA EPHREASW MESA STO SOI KAI STHN OIKOGENEIA MOY.
ANTIO TRAGIKE, EYXOMAI AYRIO NA MHN ME DIAPSEYSOYN OI SYMPOLITES MOY

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

Proswpika gia mena o Orfanos einai oxi mono tews Ypoyrgos alla tews voyleyths. Elpizw oti aythn th fora h polh  mas 8a kanei to ka8hkon ths kai 8a ton steilei spiti toy. Alliws 8a noiw8w poly kseftylismenos ws Thessalonikios

Ετσι
   θα ειναι καταντια για την πολη να τον βγαλει...μας ξεφτυλιζει σαν Θεσσαλονικης

Κομματικοποιηση και στα αθλητικα φορουμ !!!!!!!!!!!!! ελεος!!! αν ειναι ποτε δυνατον να βγαινουν τα παπαγαλακια και εδω...ρε τι σας νοιαζει ο ορφανος τι ειναι αυτος? ο μοναρχης που βγαζει και εφαρμοζει μονος του τον οποιο νομο? αλλα ετσι αντιλαμβανονται ορισμενοι την πολιτικη....προσωποκεντρικη!!!!
Αλλα μιας και το θετετε ετσι, μηπως να θυμηθουμε και τι αλλο εκανε ο ορφανος για τον ΠΑΟΚ μηπως να παραδεχτουμε οτι αν εφαρμοζοταν το γραμμα του νομου σημερα δε θα υπηρχε ΠΑΟΚ στην α' εθνικη!.... η αχαριστια εχει και τα ορια της και ορισμενοι τα εχουν ξεπερασει

TORA TO EIDA AYTO..
loipon filaraki eisai poly neos edo mesa na milas gia komatikopoihsh kai gia papagalakia. Exeis mia vdomada edo mesa kai den dikaioysai gia tetoies maggies kai symperasmata. Kai epeidh ego den goystaro na kseskatono mwrakia, ama 8eleis na deis ti exei graftei kata kairoys gia ton orfano px apo mena h apo kapoion allon trava sthn anazhthsh  toy forum kai kai dose na psaksei to lhmma "Orfanos".
Meta ela ama 8es na ta ksana poyme.

O AXARISTOS HOMO PAOKUS

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

kestrel

• Guest

Proswpika gia mena o Orfanos einai oxi mono tews Ypoyrgos alla tews voyleyths. Elpizw oti aythn th fora h polh  mas 8a kanei to ka8hkon ths kai 8a ton steilei spiti toy. Alliws 8a noiw8w poly kseftylismenos ws Thessalonikios

Ετσι
   θα ειναι καταντια για την πολη να τον βγαλει...μας ξεφτυλιζει σαν Θεσσαλονικης

Κομματικοποιηση και στα αθλητικα φορουμ !!!!!!!!!!!!! ελεος!!! αν ειναι ποτε δυνατον να βγαινουν τα παπαγαλακια και εδω...ρε τι σας νοιαζει ο ορφανος τι ειναι αυτος? ο μοναρχης που βγαζει και εφαρμοζει μονος του τον οποιο νομο? αλλα ετσι αντιλαμβανονται ορισμενοι την πολιτικη....προσωποκεντρικη!!!!
Αλλα μιας και το θετετε ετσι, μηπως να θυμηθουμε και τι αλλο εκανε ο ορφανος για τον ΠΑΟΚ μηπως να παραδεχτουμε οτι αν εφαρμοζοταν το γραμμα του νομου σημερα δε θα υπηρχε ΠΑΟΚ στην α' εθνικη!.... η αχαριστια εχει και τα ορια της και ορισμενοι τα εχουν ξεπερασει

TORA TO EIDA AYTO..
loipon filaraki eisai poly neos edo mesa na milas gia komatikopoihsh kai gia papagalakia. Exeis mia vdomada edo mesa kai den dikaioysai gia tetoies maggies kai symperasmata. Kai epeidh ego den goystaro na kseskatono mwrakia, ama 8eleis na deis ti exei graftei kata kairoys gia ton orfano px apo mena h apo kapoion allon trava sthn anazhthsh  toy forum kai kai dose na psaksei to lhmma "Orfanos".
Meta ela ama 8es na ta ksana poyme.

O AXARISTOS HOMO PAOKUS

Πολυ σωστα λες οτι ειμαι νεος, και απ οτι βλεπω εσυ εισαι πολυ παλιος, ισως να εχεις την δυνατοτητα να με κανεις και μπαν.
Γι αυτο θα προσπαθησω να ειμαι καλο παιδι και να μη σε κανω να θυμωσεις!
τωρα αν και παλι δεν τα καταφερω και με κανεις τελικα μπαν θα στεναχωρηθω γιατι αυτο θα σημαινει οτι δεν βρισκομαστε σε ενα ελευθερο και δημοκρατικο φορουμ.
Η παρατηρηση σου σχετικα με το ποσο παλιος ειμαι μου θυμηζει τα καψονια στο στρατο και ειδικα στις ειδικες δυναμεις που ως νεοι περνουσαμε τα πανδινα μεχρι να παλιωσουμε απο κατι καταπιεσμενους κομπλεξικους παλεουρες στρατοκαβλους του κερατα!
Για να διαμορφωσω αποψη για ενα θεμα επετρεψε μου να σου πω οτι συμετεχω σε μια συζητηση ακουω - διαβαζω αποψεις με επιχειρηματα και αναλογος πειθω ή πειθωμε αλλαζω γνωμη ή μενω σταθερος.

Σε πειραξε επειδη εγραψα για κομματικοποιηση!

Και τι θες να γραψω οταν μου περιγραφετε εσυ και ολοι οι συνδεσμοι οτι ολα τα δεινα του ΠΑΟΚ προερχονται απο κομματα και κυβερνησεις απο βουλευτες και υπουργους γενικους γραμματεις και παει λεγοντας....για ολα στον ΠΑΟΚ η πολιτικη!!!
Για τον μπαταμαν εφταιγε ο τσοχατζοπουλος για τον γουμενο ο βενιζελος και τωρα ο ορφανος

Δε θελουμε ενα προεδρο........μας τον φυτεψε ο ταδε υπουργος
Θελουμε προεδρο ....τρεχουμε στα πολιτικα γραφεια μπας και μας κατσει κανενας κοπελουζος, αγγελοπουλος ή αλλος
Θελουμε γηπεδο...η πολιτεια να αναλαβει τις υποχρεωσεις της
Έχουμε κακοδιαχειρηση.....η πολιτεια δεν εκανε ελεγχο
Έχουμε χρεη....η πολιτεια να εφαρμοσει ισονομια και να βοηθησει
Έχουμε παραπονα απο ενα βουλευτη οτι δεν εκανε κατι..........μαυρο, αυτο ακουω χρονια τωρα για τον τσοχατζοπουλο για τον φλωριδη για τον βενιζελο, για τον ιωαννιδη για τον ορφανο φτανει πια!!!!!
Να σου πω κατι....βαρεθηκα

Αν νομιζετε οτι αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ που ονειρευοντουσαν αυτοι που τον δημιουργησαν ...τοτε καληνυχτα

ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΟΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ "ΦΙΛΑΡΑΚΙ " ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **

Θά ήθελα την απάντηση σου σε αυτό:

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,7328.msg138003.html#msg138003

Έχει ευθύνη ο κρατικός μηχανισμός για τα δεινά του ΠΑΟΚ ή όχι?
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
ΑΠΟ kestrel
[b]{{{{{{{{{{[/b] Πολυ σωστα λες οτι ειμαι νεος, και απ οτι βλεπω εσυ εισαι πολυ παλιος, ισως να εχεις την δυνατοτητα να με κανεις και μπαν.
Γι αυτο θα προσπαθησω να ειμαι καλο παιδι και να μη σε κανω να θυμωσεις!
τωρα αν και παλι δεν τα καταφερω και με κανεις τελικα μπαν θα στεναχωρηθω γιατι αυτο θα σημαινει οτι δεν βρισκομαστε σε ενα ελευθερο και δημοκρατικο φορουμ.
Η παρατηρηση σου σχετικα με το ποσο παλιος ειμαι μου θυμηζει τα καψονια στο στρατο και ειδικα στις ειδικες δυναμεις που ως νεοι περνουσαμε τα πανδινα μεχρι να παλιωσουμε απο κατι καταπιεσμενους κομπλεξικους παλεουρες στρατοκαβλους του κερατα!
Για να διαμορφωσω αποψη για ενα θεμα επετρεψε μου να σου πω οτι συμετεχω σε μια συζητηση ακουω - διαβαζω αποψεις με επιχειρηματα και αναλογος πειθω ή πειθωμε αλλαζω γνωμη ή μενω σταθερος.

Σε πειραξε επειδη εγραψα για κομματικοποιηση!

Και τι θες να γραψω οταν μου περιγραφετε εσυ και ολοι οι συνδεσμοι οτι ολα τα δεινα του ΠΑΟΚ προερχονται απο κομματα και κυβερνησεις απο βουλευτες και υπουργους γενικους γραμματεις και παει λεγοντας....για ολα στον ΠΑΟΚ η πολιτικη!!!
Για τον μπαταμαν εφταιγε ο τσοχατζοπουλος για τον γουμενο ο βενιζελος και τωρα ο ορφανος

Δε θελουμε ενα προεδρο........μας τον φυτεψε ο ταδε υπουργος
Θελουμε προεδρο ....τρεχουμε στα πολιτικα γραφεια μπας και μας κατσει κανενας κοπελουζος, αγγελοπουλος ή αλλος
Θελουμε γηπεδο...η πολιτεια να αναλαβει τις υποχρεωσεις της
Έχουμε χρεη....η πολιτεια να εφαρμοσει ισονομια και να βοηθησει
Έχουμε παραπονα απο ενα βουλευτη οτι δεν εκανε κατι..........μαυρο, αυτο ακουω χρονια τωρα για τον τσοχατζοπουλο για τον φλωριδη για τον βενιζελο, για τον ιωαννιδη για τον ορφανο φτανει πια!!!!!
Να σου πω κατι....βαρεθηκα

Αν νομιζετε οτι αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ που ονειρευοντουσαν αυτοι που τον δημιουργησαν ...τοτε καληνυχτα

ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΟΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ "ΦΙΛΑΡΑΚΙ " ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
}}}}}}}}}}}}}}

Αδελφέ μου είσαι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΑΣ.
Εχεις ένα τουπέ και μια εωσφορική αίσθηση οτι ''εκπολιτίζεις βαρβάρους''.
Το ύφος σου έχει καθηγητικό στύλάκι το οποίο δεν μου πάει καθόλου.
Οσον δε αφορά το στύλ με το οποίο μιλάς στον HOMO..... είναι απαράδεκτο. Αυτά τα άτομα που εσύ με τόση ευκολία κατακρίνεις και λοιδορείς με ειρωνικό υφάκι στα κείμενα σου, έχουν ιστορία στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ το οποίο πρέπει να σεβαστείς. Εάν δεν μπορείς να το κάνεις τότε εγώ προσωπικά σε καλώ να αποχωρίσεις  μόνος σου απο το φόρουμ.
Καλώ δε επίσης και τα άλλα μέλη του φόρουμ να πάρουν θέση απέναντι σε αυτή την ειρωνική και προκλητική στάση του kestrel απέναντι σε παλιά μέλη του φόρουμ μας. Το Paokworld είναι μια οικογένεια την οποία δεν πρέπει να την διασπάει κανείς με αλαζονικές ρητορείες....
« Last Edit: September 15, 2007, 22:21:34 by ÊÑÇÔÉÊÏÓ »

kestrel

• Guest

Θά ήθελα την απάντηση σου σε αυτό:

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,7328.msg138003.html#msg138003

Έχει ευθύνη ο κρατικός μηχανισμός για τα δεινά του ΠΑΟΚ ή όχι?

Να σε ρωτησω κατι και να μου απαντησεις σε παρακαλω ειλικρινα αν πχ οταν παιζαμε προκριματικα τσαμπιονς λιγκ ερχοτανε η εφορια και σου ελεγε οτι ξερεις κατι χρωστας και θα σε τιμωρησω δε σου δινω φορολογικη ενημερωτητα που σημαινει  δεν μπορεις να θεωρησεις εισητηρια ή δεν μπορεις να κανεις μεταγραφες τι θα ελεγε ενας ο οποιοσδηποτε συνδεσμος ή ακομα και ενας απλος οπαδος? για να σε βοηθησω θυμησου τι ελεγαν οι αεκτσηδες για τον παπαλακη και την επιτροπη του πριν αναλαβει ο νικολαιδης αστα ρε φιλε οπως και να το δεις αμα δε θες να το δεις βλεπεις οτι θελεις

northeagle_4

• Guest
ανατριχιασα ......................Μποου..............

Offline diegito4

• Αλλαγή
ERE @CHRIS POU SE XREIAZETAI....
POU EISAI RE GARNTASI NA DEIS TI FROUTA MAZEPSAME..