Επιτελους καποιος που μιλησε με επιχειρηματα!!!
1.Φιλε μου συμφωνω οτι το γραμμα του νομου δεν εφαρμοστηκε σε κανενα και συμφωνω οτι στον ΠΑΟΚ ειχαμε την λιγοτερη ευνοια απο ολες τις μεγαλες ομαδες της χωρας αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οι θεσσαλονικεις παοκτσηδες πρεπει να στηνουν στον τοιχο τον μοναδικο υπουργο τους επειδη υπαρχουν αλλοι πιο δυνατοι απο αυτον και δινουν περισσοτερα στις αλλες ομαδες
2,Σωστα λες αλλα αφου ειναι ετσι τοτε να ευχαριστησουμε τον σιουφα γι αυτο και για την ρυθμιση των χρεων να ευχαριστησουμε τον αλογοσκουφη....απλα αυτο συνηγορει στην αποψη μου οτι ο νομος κατα της βιας των γηπεδων δεν ειναι του ορφανου αλλα του κρατους - κυβερνησης. Οποτε γιατι να βγαινει ο αλλος και να σου λεει μαυρο στον ορφανο...ας πει μαυρο στην κυβερνηση....το ιδιο λαθος κατα την γνωμη , κανεις κι εσυ που παροτρυνεις στο τελος τους νεοδημοκρατες να ψηφισουν αλλο βουλευτη...οι νομοι ειναι της εκαστοτης κυβερνησης οχι καποιου υπουργου-μοναρχη.
Δεν ειναι η πρωτη φορα που χαριζονται χρεη σε παε αυτο εγινε και τις δεκαετιες 80 και 90 και προσφατα με το αρθρο 44 σημειοτεον οτι τοτε ειχαμε μπει σε διακανονισμο πληρωμης δοσεων και ειχαν πει οτι θα ειναι η τελευταια ρυθμιση "οποιος προλαβε προλαβε" ετσι ειχαν πει χαρακτηριαστικα
Πραγμα που δεν τηρηθηκε, Η τελευταια ρυθμιση χρεων παε ειναι αυτη που μπηκαμε και εμεις επι ορφανου και πολλη σωστα γιατι θα ηταν αδικο να μην εποφεληθουμε κι εμεις, που και παλι θα σου πω εγω οτι ειμαστε ριγμενοι γιατι ενω αλλοι γλιτωσαν ολα τα χρεη εκατονταδων εκατ ακομα και αυτα προς ποδοσφαιριστες εμεις απλα τα προστιμα και προσαυξησεις.
Περυσι ανοιξαν οι τραπεζες και πηραμε εγγυητικη κυριακατικα, φετος πηραμε δανειο 2 εκατ με εγγυηση δημοσιου το 2004 αποκτησαμε υποδομες στην τουμπα για χαρη των ολυμπιακων.
Δε λεω σε κανενα να πει ευχαριστω...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ...γιατι παντα περναμε πηραμε και θα περνουμε το μικροτερο κομματι απο την πιτα που μοιραζει απλοχερα το κρατος στις αλλες παε...αλλα μεχρι εκει οχι να αποπροσανατολιζομαστε απο τα πραγματικα προβληματα της ομαδας ενα απο τα οποια...ισως το μικροτερο απο αλλα ειναι και η ακραιες συμπεριφορες ορισμενων οπαδων μεσα και εξω απο τα γηπεδα (ουτε ψυλλος στον κορφο του Ποικιλιδη) και να ασχολουμαστε με τον ορφανο!!! αλλωστε δεν περνανε και ολα απο τα χερια του δεν ειναι δα και πρωθυπουργος.
Επισης στην δεθ ειδα συσσωμη την διοικηση παε και ερασιτεχνη να κανει το τραπεζι στον ορφανο, κανω λαθος, ή μηπως αυτοι δεν ξερουν τι τους γινετε!!!!
Σε καποιον που λεει οτι μας αφησαν 10 χρονια να φτασουμε εδω που φτασαμε να πω οτι αν δεν κανω λαθος θεματοφυλακας παντα ηταν ο ερασιτεχνης ΠΑΟΚ και τα μελη του αυτοι τι εκαναν? περιμεναν να ερθει το σδοε για να βαλει προστιμο
Καλο ειναι το οπαδιλικι στην εξεδρα αλλα χρειαζετε να μην εχουμε παροπιδες να τα λεμε ολα οπως ειναι
Και σε οτι με αφορα, προσπαθω να τα λεω ολα οπως τα πιστευω με το θερρος της γνωμης μου χωρις να με ενδιαφερει αν γινομαι αρεστος ή αν φαω κραξιμο δεν φιλοδοξο να γινω ουτε βουλευτης ουτε προεδρος συνδεσμου
Απο ΠΑΟΚτσή υφυπουργό αθλητισμού, περίμενα 2 πρωταθλήματα απο τα 4!!! Στο κάτω κάτω, αν δεν γίνω παράγκα όταν έχω τα μέσα και τα έξω, πότε θα γίνω;
Φυσικά και δεν το εννοώ για την παράγκα, αλλά το έγραψα για να δείς τί περιμένει ένας ΠΑΟΚτσής οπαδός απο έναν ΠΑΟΚτσή υφυπουργό αθλητισμού.
Θεωρώ ότι η συμπεριφορά του Ορφανού ήταν προκλητικά αδιάφορη. Υπήρχε σε ισχύ αθλητικός νόμος που μπορούσε να κρίνει, ακόμα μπορεί, τις μετοχές των Γούμενου και Παγώνη ανενεργές. Έτσι θα είχε ξεμπλοκάρει προ καιρού το διοικητικό πρόβλημα. Αυτό γίνεται εύκολα μέσω της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που είναι στη δική του αρμοδιότητα. Αντί αυτού, συν-επέλεξε τη λύση της επιτροπής σωτηρίας υπό τον αδελφό του, μόνο και μόνο για να εξαπατηθεί ο κόσμος ότι κάτι κάνει η οικογένεια Ορφανού για τον ΠΑΟΚ.
Επίσης, θα μπορούσε να υποκινήσει την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να ορίσει ορκωτούς ελεγκτές να ελέγξουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για υπεξαιρέσεις και να κινούνταν το κράτος αυτεπάγγελτα σε ποινικές διώξεις κατά του Γούμενου. Δεν το έκανε. Απραξία.
Καθόμασταν οι ταλαίπωροι οι ΠΑΟΚτσήδες και σπάζαμε τα κεφάλια μας, κάναμε εράνους και πανστρατιές, και στενοχωριόμασταν, άλλοι στις καταλήψεις, άλλοι σε πορείες, άλλοι στα ραδιόφωνα, άλλοι στις συνελεύσεις, άλλοι πλακώθηκαν με τον Γούμενο, και ο ΠΑΟΚτσής Υφυπουργός Αθλητισμού, έχοντας εργαλεία στα χέρια του, μπορώντας να βοηθήσει άμεσα και ουσιαστικά, επιθύμησε να κρατήσει στάση Πόντιου Πιλάτου.
Θα μπορούσα να σου αραδιάσω σελίδες επι σελίδων με το πόσα ΔΕΝ έκανε για τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη.
Ένας πολιτικός, δεν κρίνεται μόνο απο όσα έκανε, αλλά και απο το πόσα μπορούσε να κάνει και δεν έκανε. Η μομφή του ΠΑΟΚτσή κατα του Ορφανού, είναι ότι επέδειξε αδιαφορία σαν να επρόκειτο για έναν αδιάφορο ποδοσφαιρικά πολιτικό ή ακόμα και αντίπαλης ποδοσφαιρικής προτίμησης ... και σκ@υλίκι να ήταν Υφυπουργός, δεν θα έκανε τίποτα για τον ΠΑΟΚ, δεν θα έκανε και ζημιά, ε, το ίδιο έκανε και αυτός.
Αφού λοιπόν ο Γιωργάκης έτσι, τότε και εμείς γιουβέτσι. Αφού αποδείχθηκε αδιάφορος για εμάς, και εμείς είμαστε αδιάφοροι γι΄αυτόν. Αυτό είπα, δεν πρότεινα σε κανένα να κάνει καμμιά αρνητική ενέργεια εναντίον του, απλά να μην ταχθεί υπέρ του, όπως δεν τάχθηκε υπέρ μας, όπως μόνοι μας την βγάλαμε, έτσι δεν τον έχουμε ανάγκη τώρα. Μάλιστα, για να μην ξεφτυλίζεται το όνομα του ΠΑΟΚ, επειδή ο ΠΑΟΚτσής μπαίνει και στη φωτιά για τ΄αδέλφια του, και επειδή δεν είμαστε συνηθισμένοι σε πρακτικές που ταιριάζουν περισσότερο σε βαζέλια και χαχάμηδες, καλό θα ήταν να μην είχαμε ΠΑΟΚτσή υφυπουργό, αν είναι ο ΠΑΟΚ μέσω αυτού να χαρακτήρίζεται απο ατονία, ατολμία και ανανδρεία.
Τελευταία βέβαια κράτησα και το θέμα του νόμου Ορφανού, που αυτό και μόνο φτάνει για να τον κράζουμε όπου τον βλέπουμε. Χουντικούς νόμους, χουντικές πρακτικές, καταπάτηση στοιχειωδών συνταγματικών ελευθεριών και μόλις χθές χλευασμός και υποτίμηση στον κόσμο "μετά τον νόμο δεν έχουμε επεισόδια μέσα στα γήπεδα ... για έξω απο τα γήπεδα δεν είμαι υπεύθυνος εγώ, δεν είμαι υπουργός δικαιοσύνης". Ε λοιπόν φίλε, αυτό το γλοιώδες άτομο, είναι πολύ ελεεινό να το στείλει ΠΑΟΚτσής στη βουλή, αν μπορεί να το στείλει σπίτι του, ΚΕΡΝΑΩ ΜΠΥΡΕΣ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΟΡΦΑΝΟΣ, ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ... ΚΕΡΝΑΩ ΜΠΥΡΕΣ!!!
ΥΓ
Απο τη γιορτή μη λείψεις και εσύ ...