Θύματα είχαμε και άλλα με αποκορύφωμα για μένα ένα παλικάρι 19 χρονών που έφαγε 20 μέρες φυλακή πέρυσι στο ματς Καλαμαριά ΠΑΟΚ επειδή είχε πάνω του μία απλή κροτίδα σε αγώνα που δεν είχε το παραμικρό επεισόδιο, Άντε ας βγουν τώτα οι ηθικολόγοι-παπαρολόγοι του φόρουμ να πούνε γιατί είχε την κροτίδα πάνω του, μετά θα λέμε γιατί έβρισε και μετά θα λέμε γιατί καθόταν όρθιος.
de diafono me auta pou les oute mou peftei logos
kalos h kakos exoume dimokratia k an thes ti gnomi mou tha goustara mia xounta gia ena 3mino na goustarroun oloi na mpoun filaki merikoi politikoi na parei protathlima o aris k kipelo o bazelos na kanoume kamia antixountiki organosi me emblima to dikefalo aeto k meta to 3mino auti i organosi na sarosei ta panta na enothoun oloi oi paoksides ekei sindesmites k mi
prepei kapoia stigmi na mathoume na zoume simfona me ta ekastote dedomena.
dld de xereis oti apagoreuetai na exeis krotida mazi sou sto gipedo; opos de xereis oti de prepei na exeis k anaptira
gi auto ego pairno panta spirta, dld ego eimai o floros h apla filao ta rouxa mou gia na xo ta misa.
k oi krotides k oi pirsoi pethanan. bres allo tropo na kaneis entiposiaki kerkida. se prolabaino prin peis "pes mas esi lenon pou kaneis kritiki"
oxi de tha sou po ego de to paixa pote manabis ego den eimai 15xrono na kano kerkida stin 4a
to leo k mou sikonete i trixa giati einai ierosilia auto pou simbainei ta teleutaia xronia stin 4 gi auto k an k mikros stin ilikia exo figei apo tin 4 ti mikri k piga stin 4 ti megali makria apo olous gia na bro tin isixia mou.
tora an i krotida kostologeite me 20 meres na sou ipenthimiso oti to mati enos paidiou se ena mats panaxaiki-osfp prin xronia pou bgike apo pirso kostizei 1 mirio draxmes stin pae olimpiakos. ara bgale ta simperasmata sou . THEATRO TOU PARALOGOU
SIMFONO MAZI SOU STO IPENTHIMIZO
gia na sou milao etsi simainei oti prepei na me pareis sta sobara prin me aporipseis k me peis ithikologo tou foroum to xo xesmeno to foroum o paok me noiazei
apla re paidia afou etsi exoun ta pramata
de to dexomai alla den exo k tropo na antidraso apla paradexomai tin anikanotita mou
gia mena den iparxei kosmos laos tou paok pleon
an ipirxe tha eixame antidrasei gi auton ton adiko nomo poli prin katadikastoun aderfia mas dikaia h adika
tora einai arga k as skftoume oloi sobara an k ti mporoume na kanoume