Author Topic: Καταδικάστηκαν 5 οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα στην Ξάνθη την 1η αγωνιστική 4/9/2007  (Read 8081 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

North_pole

• Guest
Ηξερα πολύ καλά ποιά θα ήταν η αντίδραση σε αυτά που έγραψα. Η κοινωνία μας δεν αποτελείται μόνο από οπαδούς. Αποτελείται από λογιών λογιών ανθρώπους που καλώς ή κακώς έμαθαν να θεωρούν τον οπαδό συνώνυμο του χούλιγκαν και του αλήτη. Οπως πολλοί από εμάς θεωρούν τον αστυνομικό-μπάτσο, αντίπαλο και εχθρό. Υπάρχει λοιπόν μια υπεραπλούστευση του στυλ κακός Ινδιάνος, καλός Καου μπόυ. Στα πλαίσια αυτής της απλούστευσης καταδικάστηκαν κάποιοι άνθρωποι. Το μόνο ευχάριστο για μένα στην κατάληξη της ιστορίας αυτής είναι ότι δεν είχαμε θύματα, γιατί δυστυχώς πολλές φορές στο παρελθόν έχουν υπάρξει άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους. Είμαι σίγουρος ότι αν ρωτήσετε δικούς σας ανθρώπους που δεν ασχολούνται με τα "αθλητικά" (ναι υπάρχουν και τέτοιοι) θα σας πούν περίπου αυτά που έγραψα κι εγω. Οταν περνάς συνέχεια με κόκκινο κάποια στιγμή είτε θα σε πιάσουν είτε θα προκαλέσεις ατύχημα. Καλύτερα για όλους είναι να σε πιάσουν. Είμαι 43 χρονών, έχω οικογένεια, και πηγαίνω μαζί της στο γήπεδο. Οταν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι για τους οποίους έχεις ευθύνη και φθάνεις στο σημείο να φοβάσαι για την ακεραιότητά τους τότε κάτι πρέπει να είναι λάθος. Ο ΠΑΟΚ είναι για τον καθένα μας κάτι διαφορετικό και κανείς δεν θα μου "επιβάλλει" το δικό του ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Επιτρέψτε μου να έχω το δικό μου.
Υ.Γ. Είναι κρίμα να μπαίνουν αθώοι άνθρωποι στη φυλακή. Δεν είναι κρίμα όμως που κυκλοφορούν ένοχοι ατιμώρητοι;

northeagle_4

• Guest

Υ.Γ. Είναι κρίμα να μπαίνουν αθώοι άνθρωποι στη φυλακή. Δεν είναι κρίμα όμως που κυκλοφορούν ένοχοι ατιμώρητοι;
Ειπε κανεις το αντιθετο ???

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Αυτο δεν σημαίνει οτι απο την ατιμωρησία θα πρέπει να οδηγηθούμε σε απίστευτες καταστροφικές ποινές!
Δεν βάζουμε φυλακή όποιον βουτήξουμε και δεν πρόλαβε να φύγει ξερω γω, έτσι όπως πάμε δεν θα μπορείς να πας με την οικογένεια σου γιατι αν γίνουν φασαρίες μπορεί να μπείς φυλακή εφόσον σε μπαγλαρώσουν σαν τον πρώτο εύκαιρο.
Σωστή η σκέψη για συνάντηση των συνδέσμων με Ορφανό αλλα πως θα δεχτεί συνδέσμους ο ορφανός απο την στιγμή που δεν τους αναγνωρίζει καν ?
Να τον χαίρεται ο αδερφός του και να χαιρόμαστε και μείς το ανηψάκι του που παίζει στην ομάδα μας! Να πάνε να γαμηθούνε οικογενειακώς όξω απο τον ΠΑΟΚ σκατόμυαλοι.
« Last Edit: September 05, 2007, 01:04:41 by hkp »

Poet

• Guest
Όταν μπαίνει αθώως στη φυλακή, έχει πρόβλημα η δικαιοσύνη ... όταν κυκλοφοράει ένοχος ατιμώρητος, είναι θέμα λειτουργίας του κράτους. Η δικαιοσύνη είναι σαφώς ανώτερη απο το κράτος, η δικαιοσύνη είναι θεμελιώδες στοιχείο της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

Σε όλες τις νομικές σχολές και σε όλες σχολές δικαστών αυτό εφιστάται ... προτιμότερο να αθωωθεί ένοχος, εφ'όσον υπάρχει έστω και μία αμφιβολία, παρά να τιμωρηθεί αθώος.

Μην αλλάξουμε και θεμελιώδη στοιχεία λοιπόν της δημοκρατίας μόνο και μόνο για να υποστηρίζουμε αυτά που λέμε.

Και εγώ κατα καιρούς έχω πει τέτοια λόγια North ... να μπούνε μέσα οι υπάιτιοι και λοιπά, αλλά αυτό διαφέρει παρασάγκας!!! Είναι πρόστυχο, είναι χυδαίο, είναι κρατική ανηθικότητα!!!

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
Θύματα είχαμε και άλλα με αποκορύφωμα για μένα ένα παλικάρι 19 χρονών που έφαγε 20 μέρες φυλακή πέρυσι στο ματς Καλαμαριά ΠΑΟΚ επειδή είχε πάνω του μία απλή κροτίδα σε αγώνα που δεν είχε το παραμικρό επεισόδιο, Άντε ας βγουν τώτα οι ηθικολόγοι-παπαρολόγοι του φόρουμ να πούνε γιατί είχε την κροτίδα πάνω του, μετά θα λέμε γιατί έβρισε και μετά θα λέμε γιατί καθόταν όρθιος.

de diafono me auta pou les oute mou peftei logos
kalos h kakos exoume dimokratia k an thes ti gnomi mou tha goustara mia xounta gia ena 3mino na goustarroun oloi na mpoun filaki merikoi politikoi na parei protathlima o aris k kipelo o bazelos na kanoume kamia antixountiki organosi me emblima to dikefalo aeto k meta to 3mino auti i organosi na sarosei ta panta na enothoun oloi oi paoksides ekei sindesmites k mi
prepei kapoia stigmi na mathoume na zoume simfona me ta ekastote dedomena.
dld de xereis oti apagoreuetai na exeis krotida mazi sou sto gipedo; opos de xereis oti de prepei na exeis  k anaptira
gi auto ego pairno panta spirta, dld ego eimai o floros h apla filao ta rouxa mou gia na xo ta misa.
k oi krotides k oi pirsoi pethanan. bres allo tropo na kaneis entiposiaki kerkida. se prolabaino prin peis "pes mas esi lenon pou kaneis kritiki"
oxi de tha sou po ego de to paixa pote manabis ego den eimai 15xrono na kano kerkida stin 4a
to leo k mou sikonete i trixa giati einai ierosilia auto pou simbainei ta teleutaia xronia stin 4 gi auto k an k mikros stin ilikia exo figei apo tin 4 ti mikri k piga stin 4 ti megali makria apo olous gia na bro tin isixia mou.
tora an i krotida kostologeite me 20 meres na sou ipenthimiso oti to mati enos paidiou se ena mats panaxaiki-osfp prin xronia pou bgike apo pirso kostizei 1 mirio draxmes stin pae olimpiakos. ara bgale ta simperasmata sou . THEATRO TOU PARALOGOU
SIMFONO MAZI SOU STO IPENTHIMIZO

gia na sou milao etsi simainei oti prepei na me pareis sta sobara prin me aporipseis k me peis ithikologo tou foroum to xo xesmeno to foroum o paok me noiazei

apla re paidia afou etsi exoun ta pramata
de to dexomai alla den exo k tropo na antidraso apla paradexomai tin anikanotita mou
gia mena den iparxei kosmos laos tou paok pleon
an ipirxe tha eixame antidrasei gi auton ton adiko nomo poli prin katadikastoun aderfia mas dikaia h adika
tora einai arga k as skftoume oloi sobara an k ti mporoume na kanoume

« Last Edit: September 05, 2007, 01:06:16 by Lennon_ »
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

siopilos4

• Guest
 οι paokfans εβαλαν αρθρο για τα σημερινα. χρηματα χρειαζονται για να βρουνε δικηγορους για την εφεση και γιατι καποιοι δεν μπορουν να δωσουν τα 5000 ευρο

Offline Geo

• Αλλαγή
Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εναντίον των οπαδών του ΠΑΟΚ ...ΠΡΕΠΕΙ...ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...!
Το θέμα είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! Και δεν πρέπει να το παίρνουμε αψήφιστα.
Έτσι όπως πάνε τα πράματα....θα σε σταματάνε στο δρόμο...θα σε ρωτάνε τι ομάδα είσαι...
Και αν πεις ΠΑΟΚ...θα σε χώνουν μέσα!

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
Άκου φίλε μου, εγώ είμαι ενάντια σε κάθε μορφής βία, όποιος και αν τη παράγει. Δεν είναι ο χαρακτήρας μου πως το λένε. Για δες όμως, αυτές οι αποφάσεις του δικαστηρίου παράγουνε βία ναι ή όχι; Ζούμε σε μία χώρα φίλε που είναι βουτηγμένη στη σαπίλα και την βρωμιά δεν μπορείς να παριστάνεις ότι αυτό είναι λογικό. Πρόσφατα δεν καταδικάστηκε κανείς για το κτίριο που είχε πέσει στο σεισμό και είχε 30-40 νεκρούς. Δηλαδή αν απαγορευτούνε και τα σπίρτα τι θα κάνεις; Θα πεις όλα καλά και δεν καπνίζω;;; Έλεος ρε φίλε δεν γίνεται να μας πηδάνε και να λέμε όλα καλά.

Offline Geo

• Αλλαγή
Αδέλφια μην το συνεχίζετε...θα καταλήξετε στα δίπολα νεοφιλελευθερισμός - σοσιαλισμός και κομμουνισμός-φασισμός και από κει και πέρα ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ.....γιατί ο καθένας έχει την κοσμοθεωρία του.

Μπορεί κάποιος από την κυβέρνηση να μας εξηγήσει γιατί δεν επεβλήθηκαν ποινές για το ραντεβού θανάτου μεταξύ γάβρων-βάζελων, ενώ από την άλλη καταδικάστηκαν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ στη λάρισα και την ξάνθη?

Θεωρώ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ την αντιμετώπιση των οπαδών του ΠΑΟΚ. Έχω άδικο?

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
oxi den eheis adiko. Apenantias de 8a mporousa na symfwnhsw perissotero. Ginontai kai paei kai grafei to allo to mounopano sto sport24 gia arrwsta myala kai parousiazei th merolhptikh kai fasistikh katadikh san kati to fysiologiko. Ante gamh8eite re malakes dhmosiografei pou synthreite tetoies noshres katastaseis
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
den eipa na min antidrame.
eipa oti den iparxei laos tou paok gia na antidrasei.
to eipa sta psila sto telos.
den iparxoume pleon parte to xampari anoixte ta matia sas
k epeidi prosopika barethika na trexo monos mou eipa a sixtir de gamieste otan xanaginoume laos fonaxte me
tora omos oxi na pa na gamithoune oloi
pao gipedo monos mou entelos monos mou k opoio filaraki bro blepoume mazi to mats
as eixame kosmo na kateboume 15xiliades methaurio k go k si tha eimastan mprosta me to pano h plagia gia perifrourisi
tora omos to theoro na pao monos mou na fao to kefali mou
giati ta paidia stin xanthi fagane to kefali tous monoi tous giati itan den itan 300
eno an itan 3000.....?
alla laos tou paok giok auto to minima thelo na peraso
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

peja_4

• Guest
Μαζικές συλληψεις ΜΟΝΟ σε ματς του ΠΑΟΚ εχουν γινει.
Οι αλλοι σκοτωνουν και κυκλοφορουν ελευθεροι και σε εμας
για καμια πετρα μπαινουμε μεσα.
Διοδια Μαλγαρων,ΔΕΘ 2006,ΑΛκαζαρ περσι και Ξανθη φετος.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ.

siopilos4

• Guest
λαος του παοκ υπαρχει απλα ειμαστε42 κομματια χωρισμενοι δηλαδη. ο ορφανος δεν θα μιλησει πουθενα δεν χρειαζονται πολλα ατομα την δουλεια την κανουμε εκει δεν εχει δακρυγονα εκει απλα θα του πουμε αυτα που πρεπει και τελος επαναλαβανω χειαζονται χρηματα γιατι καποιοι δεν εχουν τα 5000 ευρο

manos4

• Guest
Στην Αθήνα μετά το ραντεβού θανάτου....γάβρων-βάζελων....
ένας νέος άνθρωπος σκοτώθηκε...!

ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ κύριε ορφανέ? ε θεσσαλονικάρχη μακεδονομάχε κύριε ορφανέ?

Δεν λέω σκατά το πασόκ αλλά η νδ είναι από τα σκατά πιο σκατά και απόσκατα!

αυτη ειναι η ουσια .........ταχα ψαχνανε τον ταξιτζη τον πιασανε και τον αφησανε ελευθερο........
και κανενας δεν πληρωσε για την δολοφονια..........ενω ο ΠΑΟΚ εχει ηδη τοσα παιδια στην φυλακη
...................γαμημενε πανοπουλε λες και ετοιμαζοσουνα για πολεμο με τους οπαδους του ΠΑΟΚ
που οπως λες συμπαθεις ..........ευχομαι να πεσεις στην β εθνικη δεν το αξιζει η ξανθη αλλα το
αξιζεις εσυ...........ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΚ ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ..............

Offline tiger4

• Κερκίδα
  • *
xalaroste kapoioi me ta politika re pedes...
EDO MESA EIMASTE OLOI PAOK..OUTE ND OUTE PASOK OUTE KKE,SIRIZA.LAOS KAI PAEI LEGETAI....ekso o kathenas stirizei opoion kai oti goustarei

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Τελικά ρε παιδιά μπορεί να γίνει έφεση η όχι ?

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
sto efeteio de mporei na paei
i poini oute metatrepetai, px na ginei exagorasimi,
oute einai efesimi
mporoun omos na pane ston areio pago h sto europaiko dikastirio
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

xanibal

• Guest
***********edit HOMO PAOKUS****όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτό τον νόμο.Τα πράγματα είναι απλά εφόσον δεν είσαι ευχαριστημένος με μια κατάσταση την αλλάζεις και δεν πας να ψηφίσεις τον κάθε μαλάκα γιατί τότε είσαι συνυπεύθυνος και δεν έχεις και πρόβλημα δηλαδή.Απο σήμερα για μένα παοκτσής που θα τους ψηφίζει είναι εχθρός μου(πιστεύω και για πολλούς ακόμη).tiger4 αγόρι μου αν νομίζεις οτι σε αυτό το τόπικ δεν χωράει πολιτική συζήτηση συγνώμη κιολας αλλά **** edit HOMO PAOKUS: Hrema filaraki, hrema
« Last Edit: September 05, 2007, 09:10:28 by HOMO PAOKUS »

Offline spinos_4

• Αλλαγή
den mporo na katalavo giati meta apo toso kairo den exei paei kaneis to kratos sta europaika dikastiria gia enan tetio nomo
ILIKRINA DEN MPORO NA TO KATALAVO
ena dikigoros den mporei na kanei mia katagelia???
an einai na paei i omospandia ton sindesmon mas na piasei ton Mokka i kai ego den xero poion allo kai na tous pane sta europaika dikastiria
auto to pragma den mporei na sinexisti allo
den ginete gia mia malakia tin opoia mporei kai na min exeis kanei na tros fylaki xoris deyteri sizitisi
auto den einai logiko den simperiferonte etsai oute stous dolofonous..
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
apo sport24 (http://www.sport24.gr/html/ent/930/ent.194930.asp)

Στα "μαλακά" έπεσε ο Δανός που τον περασμένο Ιούνιο αποτέλεσε την αιτία της διακοπής του αγώνα με τη Σουηδία, για τους προκριματικούς του EURO 2008. Ο 29χρονος καταδικάστηκε σήμερα σε φυλάκιση 30 ημερών με αναστολή και κοινωνική εργασία 40 ωρών από δικαστήριο της Κοπεγχάγη.
 Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Δανίας, η επιείκια που έδειξε το δικαστήριο οφείλεται στο γεγονός πως ο φίλαθλος αντιμετωπίζει ήδη σοβαρές συνέπειες, ως αποτέλεσμα της... επίθεσής του στον διαιτητή Χέρμπερτ Φάντελ. Σε κατάσταση μέθης, ο 29χρονος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία λεπτά και προπηλάκισε τον Γερμανό ρέφερι, ο οποίος μόλις είχε καταλογίσει πέναλτι υπέρ της Σουηδίας.

no comments