Author Topic: Καταδικάστηκαν 5 οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα στην Ξάνθη την 1η αγωνιστική 4/9/2007  (Read 7820 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Apo egyres plirofories oi 5 apo tous 7 einai poly asxima xtipimenoi apo ta antropomorfa terata pou legontai astynomikoi
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
oi 4 itane sto nosokomeio proxthes kai 1 itane sto kratitirio pou autos tis arpakse pio poli apo tous mpatsous..ton aniliko ton kourepsane kiolas gia na min ton parousiasoune san remali kai kala apo tis mpatses pou efage apo tous mpatsous  !! i diki dierkise 6 ores
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline savage republic

• Βασικός

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
nai alla i efesi prepei na ginei mesa se 1 mina to ligotero .kai epeidi den exoun poli douleia ta dikastiria tis xanthis tha ekdikastoune syntoma oi efeseis  kai makari na meiothoune oi poines !

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
 Καταδικάστηκαν πέντε για τα επεισόδια στη Ξάνθη

Στις φυλακές Κομοτηνής οδηγήθηκαν οι πέντε από τους έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ που καταδικάστηκαν την Τρίτη από το Πλημμελειοδικείο Ξάνθης σε επτάμηνη φυλάκιση, για φθορά ξένης περιουσίας, αντίσταση κατά της αρχής και σύσταση συμμορίας, μετά από πεντάωρη διαδικασία.

Οι καταδικασθέντες οδηγήθηκαν στις σωφρονιστικές φυλακές Κομοτηνής, αφού οι ποινές τους δεν είχαν ανασταλτικό χαρακτήρα, δεν ήταν εφέσιμες ούτε και εξαγοράσιμες, σύμφωνα με το νέο Νόμο περί εξωσχολικού αθλητισμού. Ακόμα οι καταδικασθέντες τιμωρήθηκαν με χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ έκαστος, ενώ για τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα.

Ο ένας που δεν καταδικάστηκε είναι ανήλικος και τέθηκε υπό την ολική επιμέλεια των γονέων του, ενώ του απαγορεύτηκε η είσοδος σε αθλητικούς χώρους για ένα χρόνο.

http://www.supersport.gr/soccer/anational/default.asp?aid=131465

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
to mono pou thelei twra einai stiriksi sta adelfia mas...to mono pou mporoume na kanoume san syndesmoi einai na mazepsoume lefta na voithisoume tis oikogeneies ton paidion gia ta 5 xiliarika tou kathenos .

Poet

• Guest
Σήμερα νοιώθω προδομένος όσο ποτέ. Αν ήταν στη θέση σου κάποιος από τους προηγούμενους, θα έλεγα ότι δεν τρέχει και τίποτα, επαγγελματίας πρόεδρος είναι και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κονομήσει. Αλλά από σένα που δηλώνεις και είσαι ΠΑΟΚτσής και ύστερα από όσα κάναμε για σένα, δεν περίμενα ποτέ να φτάσεις σε αυτό το σημείο. Σε σένα μιλάω, που κάποιοι πρόλαβαν να σε ονομάσουν "μάγκα πρόεδρο". Εσένα που περίμενα να ξέρεις ότι η μαγκιά δεν δωρίζεται, αλλά κερδίζεται με τις πράξεις. Αν δεν ήξερες πάλι θα σε δικαιολογούσα. Αλλά ήξερες και άφησες να πάει ένα αθώο ΠΑΟΚτσάκι φυλακή για 7 μήνες. Δεν ενδιαφέρθηκες καθόλου για το αν ήταν ή δεν ήταν στα επεισόδια.

Και επειδή πολλά γράφτηκαν για το θέμα, ας σας πω πως έγινε η φάση για να μαθαίνετε και να ξυπνάτε ρε πρόβατα. Που μπορεί να σας κλείσουν μέσα, χωρίς να έχετε κάνει τίποτα. Το παλικάρι που σήμερα έφαγε 7 μήνες και από αύριο μπαίνει στις φυλακές της Κομοτηνής, είχε πάει από Θεσσαλονίκη στην Ξάνθη, μήπως βρει εισιτήριο και δει τον ΠΑΟΚ. Ούτε για γκόμενα πήγε, ούτε για μανούρα. Για τον ΠΑΟΚ πήγε. Όταν οι ειδικές μονάδες της τάξης έπεσαν επάνω τους, έχασε το τσαντάκι του που είχε μέσα δίπλωμα, ταυτότητα κλπ. Γύρισε στη Θεσσαλονίκη και την άλλη ημέρα το πρωί τον πήραν τηλέφωνο από την Ξάνθη οι αστυνομικοί και του είπαν ότι βρήκαν το τσαντάκι και να παέι να το πάρει. Εφυγε το μεσημέρι και το απόγευμα ήταν στην Ξάνθη, όπου με το που εμφανίστηκε τον συνέλαβαν και του φόρτωσαν τις κατηγορίες.

Και ρωτάω εγώ τώρα. Ποιός χουλιγκάνος πάει να κάνει φασαρία με τσαντάκι που έχει όλα τα στοιχεία του μέσα? Ποιός χουλιγκάνος πηγαίνει την άλλη ημέρα στην Ξάνθη για να "παραλάβει" τα πράγματα του την ώρα που δεν έχει περάσει το 24ωρο του αυτόφωρου? Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του θα είχε πάρει τη γκόμενα του και θα τραβούσε κανα ταξιδάκι για 2-3 μέρες, μέχρι να ετοιμαστεί με το δικηγόρο του για να πάει προετοιμασμένος, γιατί ήξερε τι θα αντιμετωπίσει. Στην δίκη που έγινε, ο εισαγγελέας έκανε συνεχώς συστάσεις στον αστυνομικό που έκανε την "μεγάλη σύλληψη" ότι πέφτει σε αντιφάσεις και στο τέλος ζήτησε την αθωότητα του κατηγορουμένου, αλλά η κυρία Δικαστής έχοντας σαφές οδηγίες από την πολιτεία για αυστηρή εφαρμογή του νόμου τον καταδίκασε σε 7 μήνες φυλακή που θα εκτίσει στην Κομοτηνή μαζί με γύφτους, μουσουλμάνους, εμπόρους ναρκωτικών κλπ.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να αποφευθούν αν έδειχνε το παραμικρό ενδιαφέρον η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που επανειλημένως της ζητήθηκε να δείξει το έλαχιστο ενδιαφέρον. Τουλάχιστον για το γαμώτο ρε. Αλλά ποιός να δείξει ενδιαφέρον? Ο Ποικιλίδης που είναι υπεύθυνος των συνδέσμων και ανάθεμα με αν είχε ποτέ του μέχρι σήμερα μπει σε έναν από αυτούς? Ο Γεωργαντάς που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει στον ψυχικό του κόσμο αν υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία ή έχει αποστρατευθεί? Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ακόμα δεν ήρθε στην διοίκηση της ΠΑΕ και από την πρώτη ημέρα έχουμε 5 άτομα που θα οδηγηθουν στην φυλακή? Ή κάποιοι συνδεσμίτες (από 2 συγκεκριμένους συνδέσμους) που μπήκαν κούτρα με προσκλήσεις στο γήπεδο και σήμερα το βράδυ ανακάλυψαν ότι υπάρχουν συλληφθέντες? Και αλήθεια πως κατέληξαν οι προσκλήσεις στα χέρια αυτών των δύο συνδέσμων? Την επιτροπή γιατί την κάναμε? Για το να είχαμε να λέγαμε?

Λυπάμαι για όλους σας και ειδικά για τα όνειρά μου που έκανα για σένα ΠΑΟΚ. Ο Θεός να βοηθήσει τα παιδιά και να είναι όσο γίνεται γρηγορότερη και ανώδυνη η έκτιση της ποινής τους. Κουράγιο Σταύρε.

Αδελφέ και συμπολεμιστή, να πώ δυστυχώς εγώ τα έλεγα πρίν να γίνει ο αγώνας; Δεν είναι καιρός για τέτοια. Το θέμα είναι να βοηθηθεί όσο είναι δυνατόν το παιδί. Γι'αυτό να πιάσουμε την ουσία ...
1. Έχει δικηγόρο το παιδί;
2. Έχει χρήματα; Μπορεί να πληρώσει η οικογένειά του;
3. Ανεξάρτητα απο το γεγονός ότι η ποινή είναι μή εφέμιση μη αναστάλσιμη, μπορεί να κινηθεί διαδικασία για κακοδικία. Είναι μεν μειωμένες οι πιθανότητες επιτυχίας, αλλά να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι.

Νομίζω ότι υπάρχουν ακόμα ορισμένα περιθώρια αντίδρασης. Μάθε αν θέλεις πληροφορίες και πές μου.

Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με το θέμα, όταν το Σάββατο είδα τα ΠΑΟΚτσάκια καψαλισμένα, με μαύρα λεριά πρόσωπα, με τον ιδρώτα να έχει κάνει χάρτη στα πρόσωπά τους, ράγισε η καρδιά μου!!! Προσωπικά δεν μπορώ να το επιτρέψω αυτό να συμβαίνει. Ότι χρειάζεται, εγώ είμαι εδώ ... και όπως μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω!!!

Ειδικά για Ξάνθη, έχω και δικηγόρους, και γνωστούς και νομίζω δεν είμαι ο μόνος. Μην το αφήσουμε να περάσει έτσι αυτό. Αν δεν λυθεί μέχρι τις εκλογές, μετά το πουλί θα έχει πετάξει!!!

Όσον αφορά τώρα για τον νόμο και την αντισυνταγματικότητά του, δεν είμαι συνταγματολόγος για να αποφανθώ. Θα πρέπει κάποιος να προσβάλει τον νόμο σε ανώτερο επίπεδο, εφ'όσον δεν υπάρχει εφετείο, θα πρέπει πιθανότατα να απευθυνθεί στον Άρειο Πάγο ή στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Επιπλέον απαιτεί πολλά χρήματα και φυσικά κάποιο θύμα!!!

Ίσως τώρα προεκλογικά, μιά συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων απο τη Θεσσαλονίκη, αν έκανε συνάντηση με τον Ορφανό και εξέθετε τα επιχειρήματα της, να μπορούσε να γίνει κάτι. Τί; Τουλάχιστον να υπάρχει εφέσιμη ποινή και να αναγνωρίζεται το λευκό ποινικό μητρώο!!!

Δεν ξέρω ... είμαι σκοτισμένος ...

Offline Suicidal

• Βασικός
@egoist
oxi DEN einai efesimes.................. akouste to e3hs tragelafiko (molis me to eipan sto thlefwno)

to geleio ths ypo8eshs opws ta 'ma8a poio einai?
oti 3ekinisan apo 12mhno, kai egine kapaki efesh gia na paei 7mhno !
3YS' t'@@ sou dhladh....

grafw-sbinw-grafw-sbinw-grafw-sbinw......
den 3erw ti na pw. oute h le3h "kouragio" den me bgainei....

YG: aytous pou ephmenoun oti den exei kamia douleia h pae sthn dikh kai genika se tetoies dikes
       as MHN TOUS NOIA3EI ayto pou 8a grapsw:
       den htan etsi gia plaka, etsi gia to gamwto etsi gia ta matia tou kosmou kanenas ma ka-ne-nas
       ths pae h' esto antiproswpos parron. etsi na mhn paraponiounte kai oi molis anaferomenoi.
       elpizw na xarikate.

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
o eisaggeleas zitise poini filakisis 1 etous kai meta i dikastis sizitise kai to allaksane stous 7 ...egw ayto pou katalava einai oti to allo to palikari pou dikastike xthes kai ematha oti efage 7 mines ekei mou kopikan ta podia kai eipa i pita tha moirastei se olous ...kai auto kai egine ..

Offline Matador

• Αλλαγή
Ειμαι συγκλονισμενος απο τα γεγονοτα και τις διηγησεις των παιδιων Αλαμανας85, Νικ81, La Doce, η οργη και το μισος που με διακατεχει αυτην την στιγμη για το μπουρδελοκρατος δεν εχει ορια.

Ο νομος Ορφανου. Τι νομος ειναι αυτος που καταδικαζει αθωους; Τι νομος ειναι αυτος που ο εισαγγελεας ζηταει την απαλλαγη και ο Προεδρος καταδικαζει; Πρωτη φορα το ακουω αυτο, οτι ο δημοσιος κατηγορος ζηταει απαλλαγη και ο προεδρος ακουλουθει αντιθετη γραμμη.

Που ζουμε ρε; Στην Γερμανια 1933-1945; Στην Ιταλια του Μουσολινι; Στην χουντα του 1967; Να την χαιρεστε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ.

Θα τρελαθω. Δεν υπαρχουν λογια για τα παληκαρακια. Κριμα, στιγματισμενοι για μια ζωη, για την αγαπη τους.

7 δευτερολεπτα να ειναι η υπολοιπη ζωη σου Πανοπουλε και αυτα με καρκινο.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
kai kati allo ...o poikilidis mexri xthes to brady stis 2 mas elege oti ola tha pane kala kai oti milaei me ton gewrganta ton stratigo pou ypotithetai tha itane simera stin xanthi ..kai telika den ekane tpt ..oute kan steiulane kapoion estw apo endiaferon...giati kyrie poikilidi den mas to ksekatharisate apo tin arxi oti den asxoleiste katholou?

Offline tsag

• Αλλαγή
Όσον αφορά τώρα για τον νόμο και την αντισυνταγματικότητά του, δεν είμαι συνταγματολόγος για να αποφανθώ. Θα πρέπει κάποιος να προσβάλει τον νόμο σε ανώτερο επίπεδο, εφ'όσον δεν υπάρχει εφετείο, θα πρέπει πιθανότατα να απευθυνθεί στον Άρειο Πάγο ή στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Επιπλέον απαιτεί πολλά χρήματα και φυσικά κάποιο θύμα!!!

Ίσως τώρα προεκλογικά, μιά συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων απο τη Θεσσαλονίκη, αν έκανε συνάντηση με τον Ορφανό και εξέθετε τα επιχειρήματα της, να μπορούσε να γίνει κάτι. Τί; Τουλάχιστον να υπάρχει εφέσιμη ποινή και να αναγνωρίζεται το λευκό ποινικό μητρώο!!!

Δεν ξέρω ... είμαι σκοτισμένος ...

Όταν λες θύμα εννοείς κάποιον από αυτούς που ήδη έχουν καταδικαστεί σε φυλάκιση έτσι?

Υποθετικά μιλώντας: Αν οργανωθεί πολύς κόσμος μαζί σύνδεσμοι και απλοί παοκτσήδες, μαζέψουν χρήματα, βάλουν δικηγόρους και έρθουν σε συνεννόηση με κάποιο από τα θύματα που ίσως αποδεχθεί να μπει μπροστά ώστε να στέκει η προσβολή του νόμου μπορεί να γίνει τίποτα? Και όταν λέω να γίνει τίποτα εννοώ να υπάρξει μία αρχή...

κάπως έτσι το εννοείς?
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline arwstos

• Αλλαγή
Λοιπον σημερα ειναι Τριτη.
Την Παρασκευη ανεβαινει Θεσσαλονικη ο Καραμανλης και το Σαββατοκυριακο ολοι οι υπολοιποι.
Και στις 16 εχει εκλογες.

Περα απο το οτι πρεπει κατι να γινει για να κηρυχθει αντισυνταγματικος ο νομος
Ορφανου μακροπροθεσμα,πρεπει να εκμεταλευτουμε των παραπανω γεγονοτων μηπως
και πετυχουμε κατι στο θεμα των 6 παιδιων.

Δε ξερω τι και πως, ντρεπομαι που το λεω αλλα ενα
συλλαλητηριο για τετοιο λογο θα ειχε μεγαλη αποτυχια.

Πρεπει να πεσουν ιδεες για εξυπνες κινησεις που ισως φοβισουν Ορφανο και λοιπους
ενοψει εκλογων.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Poet

• Guest
Όταν λες θύμα εννοείς κάποιον από αυτούς που ήδη έχουν καταδικαστεί σε φυλάκιση έτσι?

Υποθετικά μιλώντας: Αν οργανωθεί πολύς κόσμος μαζί σύνδεσμοι και απλοί παοκτσήδες, μαζέψουν χρήματα, βάλουν δικηγόρους και έρθουν σε συνεννόηση με κάποιο από τα θύματα που ίσως αποδεχθεί να μπει μπροστά ώστε να στέκει η προσβολή του νόμου μπορεί να γίνει τίποτα? Και όταν λέω να γίνει τίποτα εννοώ να υπάρξει μία αρχή...

κάπως έτσι το εννοείς?
Ε ναι ... ακριβώς, δεν μπορώ εγώ σαν τρίτος, αδιάφορος κατα τον νόμο, να προσβάλω τον νόμο. Αν όμως έχω καταδικαστεί και ο νόμος με θίγει ... τουλάχιστον έτσι νομίζω ... θα ενημερωθώ και τα λέμε αργότερα!!!

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
Εφτά μήνες φυλάκιση

Σε επτά μήνες φυλάκιση τιμωρήθηκαν, ύστερα από απόφαση του πλημμελειοδικείου Ξάνθης, οι τέσσερις συλληφθέντες που συμμετείχαν σε επεισόδια έξω από το γήπεδο των Πηγαδιών της Ξάνθης το περασμένο Σάββατο, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ.

Η ποινή είναι άμεσα εκτελεστέα και χωρίς αναστολή. Εκτός αυτών είχε συλληφθεί και ένας ανήλικος, ο οποίος όμως δεν οδηγείται στη φυλακή, αλλά την εποπτεία του αναλαμβάνουν οι γονείς του, οι οποίοι θα θεωρηθούν  ως υπεύθυνοι εφόσον ο νεαρός ξαναδείξει παραβατική συμπεριφορά.

Θυμίζουμε πως πριν από την έναρξη της συγκεκριμένης αναμέτρησης ένας μεγάλος αριθμός οπαδών (χωρίς εισιτήριο) του ΠΑΟΚ, είχε συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο των Πηγαδιών της Ξάνθης. Οι οπαδοί στην προσπάθεια τους να μπουν δίχως άδεια στο γήπεδο συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ ακολούθησε και ρίψη καπνογόνων με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά σε παράπλευρο του γηπέδου χωράφι.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=564563

siopilos4

• Guest
 ο μονος τροπος για να φοβηθουν ειναι να πηγαινεις στις προεκλογικες συκγεντρωσεις  και να κραζεις αν αυτο βγει στα μμε γινονται ρομπα

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
ο μονος τροπος για να φοβηθουν ειναι να πηγαινεις στις προεκλογικες συκγεντρωσεις  και να κραζεις αν αυτο βγει στα μμε γινονται ρομπα

me liga logia twra einai h wra gia drash!!!

mia estw proeklogikh sygentrwsh na xalaseis kerdos einai...
na thn xalaseis alla meta na vgaleis kai pros ta exw oti nai re malakes emeis thn xalasame oi opadoi tou PAOK oute anarxikoi oute fasistes oute tipota!!!
opws eixe ginei me thn ekthesh persi kai MONO ena site eixe vgei kai eixe pei ta aftonoeita.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Poet

• Guest
Νομικά χωράνε 2 πράγματα ...

1. Για το συγκεκριμμένο άτομο
Αίτηση αναίρεσης προς τον Άρειο Πάγο. Εφετείο το ξεχνάμε δεν υπάρχει τέτοιο δικαίωμα. Φυσικά θα εκδικαστεί η υπόθεση μετά από πάρα πολύ καιρό και μέχρι τότε το παιδί θα είναι μέσα. Ο νομικός μου θα ψάξει αν μπορεί να γίνει κάτι που να έχει άμεσα αποτελέσματα.

2. Γενικώς για τον νόμο, μιά προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το δικαίωμα της προσφυγής σε δευτεροβάθμιο όργανο (Εφετείο) είναι αναφαίρετο και λογικά θα υπάρξει σύσταση απο την Ευρωπαϊκή Ένωση προς την Ελλάδα.

Αυτά

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
Ήλπιζα ότι θα υπάρξει καλύτερη κατάληξη με συντονισμένες ενέργειες από φιλάθλους και διοίκηση .
Κόμπος έγινε το στομάχι μου περισσότερο από οργή παρά από θλίψη .

Τη προτελευταία φορά που πήγα στη Ξανθη είχαν γίνει μεταξύ άλλων προκλητικότατα καψόνια από υπαλλήλους της Ξάνθης και του γηπέδου προς τους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες εκδρομείς , τα οποία οδήγησαν και στην εμπλοκή της αστυνομίας .  

πανόπουλε είσαι η αφετηρία αυτής της ιστορίας .

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
o panopoulos tha'prepe na dikastei ws ithikos autourgos alla ti psaxneis se mia xwra pou o orthologismos einai ennoia agnwsti edw kai 2000xronia...twra exoume ekloges kai proeklogikes sygkentrwseis, prepei na to ekmetalleutoume k na kanoume to kalytero dynato gia ta paidia