Ίλιεφ: «Φανταστικοί οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ»
Ο Ίβιτσα Ίλιεφ μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά και το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα, δηλώνοντας χαρούμενος. «Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί» είπε μεταξύ άλλων ο Σέρβος άσος του Δικέφαλου. Αναλυτικά, ο Ίλιεφ, δήλωσε: «Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, η νίκη είναι όλης της ομάδας, δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ στον ΠΑΟΚ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα νίκησε για πρώτη φορά εκτός έδρας. Για πρώτη φορά με παρακολούθησε σε παιχνίδι ο γιος μου, ο Λέων, και είμαι και γι' αυτό πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. Πλέον θα τον φέρνω πιο συχνά στο γήπεδο, παίρνω περισσότερη δύναμη. Για το ματς με τον Ολυμπιακό, θα είναι ίσως πολύ ξαφνικό για τον μικρό να δει περισσότερους από 30.000 φιλάθλους. Είναι και η γυναίκα μου έγκυος, θα ναι δύσκολα! Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί! Μου λέγανε στο δρόμο, ότι θα δω τι θα γίνει όταν βάλω γκολ. Γι' αυτό όταν σκόραρα πήγα προς τον κόσμο. Κάποιοι θερμόαιμοι μου πήραν τη φανέλα, δεν περίμενα να συμβεί αυτό, αλλά φυσικά μου την επέστρεψαν. Αργησα να φτάσω στο πρώτο μου γκολ, επειδή δεν έπαιζα πολύ. Υπήρχαν οι τραυματισμοί, αλλά και άλλοι λόγοι μετά, που δεν τους γνωρίζω. Αν έπαιζα και δεν είχα σκοράρει, θα μπορούσα να απαντήσω. Πιστεύω πως στα λίγα ματς που αγωνίστηκα, έδειξα τι είδους παίκτης είμαι. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα είναι που σε βοηθάει να αποδώσεις. Είναι θέμα προπονητή, όποτε κρίνει ότι μπορώ να βοηθήσω, θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον ΠΑΟΚ. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και δεν ξέρω τι σκέφτεται ο σύλλογος για το μέλλον, αλλά μου αρέσει αν ζω εδώ και να παίζω μπάλα στον ΠΑΟΚ, αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Αν αποφασίσει η διοίκηση και μου μιλήσει, ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο στις επιλογές μου για του χρόνου. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι και είναι ένας σημαντικός λόγος που θέλω να μείνω. Με πιστεύουν και με στηρίζουν, θέλω να πετύχω πολλά γκολ για αυτούς και να φέρει μεγάλα αποτελέσματα η ομάδα».
http://www.metrosport.gr/more.php?id=11914_0_1_0_M