"Κοιτάμε μόνο τα ματς με την Καρπάτι"
Ο Παναγιώτης Κουρδάκης σε δηλώσεις ξεκαθάρισε ότι ο μοναδικός στόχος του ΠΑΟΚ αυτήν τη χρονική περίοδο είναι η πρόκριση επί της ουκρανικής ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του "Δικεφάλου" στα φιλικά στην Κύπρο, αλλά και για την προσωπική του απόδοση και το μέλλον του στους "ασπρόμαυρους"
Ο Παναγιώτης Κουρδάκης, την Παρασκευή (12/8), λίγο μετά την επιστροφή του ΠΑΟΚ από την Κύρπο μίλησε στον "Sport 103" για την παρουσία του "Δικεφάλου" στα δύο φιλικά που έδωσε στυη Μεγαλόνησο, αλλά και για τη δική του συνολική παρουσία, όπως και για το μέλλον του στους "ασπρόμαυρους".
Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας ξεκαθαρίζοντας ότι αυτήν τη χρονική περίοδο το μυαλό μας είναι μόνο στους αγώνες με την Καρπάτι και στο πως θα πάρουμε την πρόκριση απέναντι στην ουκρανική ομάδα.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Κουρδάκης:
Για τα φιλικά και τη ζέστη: "Είχε πάρα πολύ ζέστη και ταλαιπωρηθήκαμε και κατά την αναχώρηση. Ήταν δύο φιλικά που σίγουρα βγήκαν κάποια συμπεράσματα. Για εμάς που δεν παίρνουμε πολύ χρόνο συμμετοχής είναι πολύ σημαντικά, ενώ αντίθετα για κάποιους ποδοσφαιριστές που είναι βασικοί άλλους δεν είναι τόσο σημαντικά".
Για την προσωπική του απόδοση: "Χθες (11/8) πήρα περισσότερο χρόνο. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν και λίγο ζαλισμένοι. Εγώ προσπάθησα να δώσω αυτά που μπορώ στην ομάδα. Πιστεύω βγήκα κάποια συμπεράσματα από τη συνολική παρουσία, αλλά και από τη δική μου".
Για την προσπάθεια του να πείσει τον προπονητή: "Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θέλεις και κάποιο χρόνο να συνηθίσεις και στους ρυθμούς και στις ταχύτητες, αλλά με το πέρασμα του χρόνου εγκλιματίζομαι. Καθημερινά προσπαθώ να βελτιώνομαι και να δείξω στον προπονητή ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Προσπαθώ κάθε μέρα να κερδίσω την εμπιστοσύνη του".
Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και αν μίλησε με τον Μπόλονι: "Εγώ προσωπικά δεν είχα κάποιο τετ α τετ με τον Μπόλονι. Το μέλλον μου στην ομάδα θα το δείξει μόνο ο χρόνος, γιατί δεν ξέρεις το αύριο στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα, αισθάνομαι πιο δυνατός και έχω δεθεί πιο πολύ με την ομάδα".
Για το αν κρατήσατε το καλό πρόσωπο με την Καρπάτι: "Σίγουρα στα επίσημα παιχνίδια σε σχέση με τα φιλικά είσαι πιο σοβαρός. Είναι πολλά πράγματα που διαφοροποιούνται, όπως η ψυχολογία".
Για το αν έχουν το μυαλό τους μόνο στην Καρπάτι: "Αυτό το είπε και ο προπονητής μας, ότι έχουμε ένα ματς μπροστά μας αυτό με την Καρπάτι. Η ουκρανική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση, ωστόσο εμείς κοιτάμε το δικό μας πρόσωπο και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί. Αυτήν την περίοδο είναι ο μοναδικός μας στόχος και κοιτάμε μόνο αυτά τα δύο ματς".
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/koitame_mono_ta_mats_me_thn_karpati.1326605.html