Author Topic: Παναγιώτης Κουρδάκης  (Read 633 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Παναγιώτης Κουρδάκης
« on: June 21, 2011, 17:47:47 »
Νέο συμβόλαιο σε Κουρδάκη

Ο νεαρός παίκτης υπέγραψε στον "Δικέφαλο" για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία

Και επίσημα "ασπρόμαυρος" για τα επόμενα τέσσερα χρόνια είναι από την Τρίτη (21/6) ο Παναγιώτης Κουρδάκης. Ο νεαρός παίκτης που την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Επανομή υπολογίζεται για την προετοιμασία του "Δικεφάλου" και για αυτό κλήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Ο Κουρδάκης την σεζόν που πέρασε πήρε πρωτάθλημα στην Football League 2 με την Επανομή, ενώ κατέκτησε τον τίτλο και με την Β' ομάδα του "Δικεφάλου" όταν αγωνίζονταν εκεί.

http://olapaok.gr/podosfairo/neo_symvolaio_se_koyrdakh.1111126.html

"Δικαίωση και καθιέρωση"

Τι δήλωσε στο olaPAOK.gr ο Παναγιώτης Κουρδάκης λίγη ώρα μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ

Χαρούμενος για την εξέλιξη της καριέρας του και την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο olaPAOK.gr ο Παναγιώτης Κουρδάκης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ διάρκειας τεσσάρων ετών και όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να κρύψει την ευχαρίστησή του για αυτό, καθώς, όπως τόνισε, δικαιώθηκαν οι κόποι που έκανε τα τελευταία χρόνια: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ. Πολλοί ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση μου. Για μένα αυτή η εξέλιξη αποτελεί μία δικαίωση των κόπων μου, μετά από τρία χρόνια δανεισμών σε Θερμαϊκό, Γρεβενά και Επανομή, με την οποία πήραμε το πρωτάθλημα."

Όσον αφορά στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ ο Κουρδάκης, είπε: "Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον ΠΑΟΚ, γιατί ξεκίνησα από τα 14 σε αυτήν την ομάδα. Κατέκτησα πρωτάθλημα με τους Νέους και είναι πολύ σημαντικό που συνεχίζω σ' αυτήν την ομάδα."

Τέλος, ο νεαρός αμυντικός αναφέρθηκε και στους στόχους που θέτει με την επιστροφή του στον "Δικέφαλο":  "Στόχος μου είναι η καθιέρωση στην πρώτη ομάδα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι ο Λάζλο Μπόλονι δουλεύει με νέους παίκτες και θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του."

Στο τέλος της συνομιλίας μας ο Παναγιώτης Κουρδάκης θέλησε να ευχαριστήσει τον Θόδωρο Ζαγοράκη που του στάθηκε τα τελευταία χρόνια και ειδικά την περίοδο που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας το οποίο ξεπέρασε πλήρως, τον Παντελή Κωνσταντινίδη και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε τα τελευταία χρόνια.

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/dikaiwsh_kai_kathierwsh.1111149.html
« Last Edit: June 21, 2011, 18:45:05 by POYLEN-4- »

ive4

• Guest
Απ: Παναγιώτης Κουρδάκης
« Reply #1 on: June 21, 2011, 22:29:47 »
Ελπίζω να κατακτήσει πρωτάθλημα και με τους μεγάλους!
καλή η προσπάθεια προώθησης νέων, μακάρι να βγει, αν και θέλει υπομονή.

jordan0911

• Guest
« Reply #2 on: June 22, 2011, 05:38:47 »
Για την οποία δεν φημίζεται και πολύ ο κόσμος του ΠΑΟΚ....

zagorakis

• Guest
« Reply #3 on: June 22, 2011, 15:55:10 »
"Στην Τούμπα νιώθεις ρίγος"

Ανυπόμονος να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ φάνηκε σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Κουρδάκης. Τι είπε για την ατμόσφαιρα της Τούμπας, την... υποχρέωση του "Δικεφάλου" και τις στιγμές που πέρασε ως δανεικός

Για την πρόκληση που ακούει στο όνομα ΠΑΟΚ μίλησε την Τετάρτη (22/6) στον "Sport 103" ο Παναγιώτης Κουρδάκης. Ο 23χρονος αμυντικός που την Τρίτη (21/6) ανανέωσε την συνεργασία του με τον "Δικέφαλο" για ακόμη τέσσερα χρόνια αναφέρθηκε στην ευκαιρία που αναμένεται να δώσει ο Λάζλο Μπόλονι στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, την ατμόσφαιρα της Τούμπας και τους στόχους που οφείλει να έχει ο ΠΑΟΚ.

Αρχικά είπε: "Η περσινή σεζόν ήταν η καλύτερη μου ως δανεικός αφού κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Ο δανεισμός ήταν κάτι πολύ δύσκολο και με έκανε πιο δυνατό. Είχα τη στήριξη του προέδρου και της οικογένειας μου, ήταν κάτι που με ωρίμασε".

Συνεχίζοντας, αποκάλυψε πως: "Η χρονιά παρόλα αυτά ήταν πολύ δύσκολη, πηγαίναμε για προπόνηση και δεν είχαμε ρούχα. Θέλει προσπάθεια για να κρατηθούν έτσι οι ομάδες. Ήμασταν μια καλή παρέα στην Επανομή για αυτό και τα βγάλαμε πέρα, στεναχωριέμαι που θα αφήσω όλα αυτά τα παιδιά, ήμασταν κάτι παραπάνω από οικογένεια. Η Γ' Εθνική πρέπει να πούμε ότι είναι μια μικρογραφία της Α', μπορείς να βγεις πιο δυνατός".

Για το ποια νίκη του ΠΑΟΚ τον χαροποίησε και ποια τον στεναχώρησε: "Μεγάλη χαρά πήρα από τη νίκη μέσα στην Τουρκία, και λύπη μπορώ να πω πως όποτε χάνει η ομάδα στεναχωριέμαι".

Σχολιάζοντας την παρουσία του Μπόλονι στον πάγκο του ΠΑΟΚ, δήλωσε: "Την βλέπουμε σαν ευκαιρία την παρουσία του Μπόλονι στον ΠΑΟΚ. Μόνο έτσι μπορούμε να την δούμε. Βέβαια, δεν χρειάζεται να πάρουμε αέρα, την ευκαιρία στην δίνει κάποιος όταν την αξίζεις. Για να παίξεις σε κάποια ομάδα χρειάζεται και η τύχη, είναι σημαντικός παράγοντας, αν δεν έχεις τύχη δεν μπορείς να παίξεις".

Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα της Τούμπας, είπε: "Μόνο ρίγος μπορείς να νιώσεις στην Τούμπα, ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα".

Κατέληξε, μιλώντας για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να κάνει πρωταθλητισμό, θέλω και εγώ ένα τίτλο, όπως όλοι οι παίκτες. Πάντως, όλοι γνωρίζουμε πως έχει η οικονομική κατάσταση, αλλά ευελπιστούμε σε ότι καλύτερο".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/sthn_toumpa_niwtheis_rigos.1111761.html

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #4 on: June 22, 2011, 16:09:13 »
Εγώ τους μικρούς αυτούς δεν τους ξέρω, μπορώ να κρίνω μόνο με την μάπα. Κ το παλικαράκι αυτό έχει βρωμόφατσα - ταμαμ για καριέρα στον ΠΑΟΚ. Μακάρι και καλή του επιτυχία.

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #5 on: June 23, 2011, 15:30:10 »
Ο Παναγιώτης Κουρδάκης εξομολογήθηκε με συνέντευξή του σε εφημερίδα τη μεγάλη  δοκιμασία στην οποία υποβλήθηκε όταν ήταν σε ηλικία μόλις 17 ετών!

Ο 23χρονος στόπερ του Δικεφάλου που πριν δύο ημέρες ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς, μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως ενώ ήταν μέλος της β' ομάδας του ΠΑΟΚ, ανακάλυψε, ότι έπασχε από καρκίνο στον όρχι. Υπογράμμισε τη στήριξη της οικογένειάς του, αλλά και του Θόδωρου Ζαγοράκη, ο οποίος μόλις ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ, τακτοποίησε όλο το απαιτούμενο ποσό των εγχειρήσεων και των θεραπειών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Εξέδρα»:

Για το πώς βίωσε όλη αυτή την περιπέτεια: «Είχα καρκίνο στον όρχι και προχώρησε και στην κοιλιά. Ήταν μια περιπέτεια υγείας που πέρασα πριν πέντε χρόνια, όταν ήμουν στη β' ομάδα του ΠΑΟΚ. Έπρεπε να μπω στα χειρουργεία. Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Ιδίως όταν είσαι 17 στα 18, νιώθεις τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια σου. Μέχρι τότε το μόνο που μ' ένοιαζε ήταν να παίξω μπάλα. Όταν σου λένε κάτι τέτοιο λες «τι γίνεται τώρα;».

Για το πώς το πληροφορήθηκε: «Το κατάλαβα μέσα από μία προπόνηση. Χτύπησα εκεί, αλλά δεν έδωσα σημασία. Πήγα για μία απλή εξέταση, γιατί αισθανόμουν πόνο και μου είπαν ότι υπήρχε πρόβλημα. Τότε έλεγα «προπόνηση πότε θα κάνω;» και μου απαντούσαν «τι προπόνηση, εδώ υπάρχει μεγάλο πρόβλημα». Εκεί σου κόβονται τα πόδια. Ευτυχώς είχα τον γιατρό μου, τον κ. Γιώργο Γίτσο που με βοήθησε αφάνταστα. Τότε χρειάστηκε να μείνω στο νοσοκομείο κάποιους μήνες. Ακολούθησαν χημειοθεραπείες. Όλο αυτό κράτησε έξι μήνες.

Για τον Θόδωρο Ζαγοράκη: «Τότε ο κ. Ζαγοράκης ήταν παίκτης. Θυμάμαι, είχαν έρθει μαζί με τον Τοχούρογλου και τον Κωνσταντινίδη σαν αρχηγοί της μεγάλης ομάδας. Είχαν δώσει κάποια χρήματα στη μητέρα μου. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ είχε πει ότι θα τα πληρώσει όλα τα έξοδα, τα οποία πληρώθηκαν αφού ανέλαβε σαν πρόεδρος ο Ζαγοράκης. Είχε μαθευτεί τότε και λέει «τι έγινε με τον μικρό;». Του είπαν ότι δεν τακτοποιήθηκε τίποτα και την άλλη μέρα πήγε και τα πλήρωσε. Πραγματικά αν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι δίπλα μου, δε θα ήμουν εδώ τώρα. Είχα ανθρώπους δίπλα μου που με στήριξαν παρά πολύ».

Για το πόσο τον επηρέασε: «Είναι δύσκολο όλο αυτό. Βλέπεις και τελείως διαφορετικά τη ζωή μετά. Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και οι δουλειές. Βάζεις μια ζυγαριά και το βλέπεις αλλιώς. Συνειδητοποιείς τη ζωή, ωριμάζεις πιο γρήγορα...».

Για τη διαφορά συμπεριφοράς με τους συνομηλίκους του: «Ίσως έπαιξε κι αυτό το ρόλο του. Κι εμένα πιο πριν τα μυαλά μου πετούσαν. Όταν είσαι μικρός, νομίζεις ότι δεν παθαίνεις τίποτα, ότι είσαι άτρωτος, ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο. Γι' αυτό το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι η υγεία. Αν έχεις αυτό και όλους τους ανθρώπους που αγαπάς δίπλα σου, μετά όλα τα άλλα θα έρθουν», κατέληξε.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #6 on: June 23, 2011, 15:33:14 »
το παλικαρακι να ναι καλα και να παει ψηλα
τη δυναμη φαινεται την εχει...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #7 on: June 23, 2011, 17:26:55 »
Μπραβο για την ψυχικη δυναμη του παιδιου στη μεγαλη δοκιμασια που περασε. Μεγαλο μπραβο και στην διοικηση που εκανε το αυτονοητο, αυτονοητο ομως που κατα 90 % δεν γινεται απο κανεναν.
Μακαρι να πιασεις τις ευκαιριες απο δω και περα και να γινεις στυλος της αμυνας στο μελλον.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

zagorakis

• Guest
« Reply #8 on: August 03, 2011, 21:22:51 »
Επιστρέφει στην Επανομή ο Κουρδάκης;

Ο Παναγιώτης Κουρδάκης επέστρεψε από το δανεισμό του στη Αναγέννηση Επανομής, φέτος το καλοκαίρι, αλλά δεν αποκλείεται η πορεία που θα ακολουθήσει να είναι αντίστροφη.

Ο 23χρονος στόπερ, συμμετείχε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, πήρε και κάποιες ευκαιρίες στα φιλικά που έγιναν, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον Λάσλο Μπόλονι, που έτσι και αλλιώς έχει επιλογές στο κέντρο της άμυνας.

Η Επανομή η οποία ανέβηκε φέτος στη FootballLeague, αναζητά στόπερ και έκανε μία επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον Κουρδάκη. Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι πολύ καλές και ήδη, ο Εργκούς Κάτσε θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη μορφή δανεισμού στην Επανομή. Δεν αποκλείεται, λοιπόν ο Κουρδάκης να δοθεί και πάλι δανεικός στην Αναγέννηση, ούτως ώστε να είναι σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10483

zagorakis

• Guest
« Reply #9 on: August 12, 2011, 14:27:37 »
"Κοιτάμε μόνο τα ματς με την Καρπάτι"

Ο Παναγιώτης Κουρδάκης σε δηλώσεις ξεκαθάρισε ότι ο μοναδικός στόχος του ΠΑΟΚ αυτήν τη χρονική περίοδο είναι η πρόκριση επί της ουκρανικής ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του "Δικεφάλου" στα φιλικά στην Κύπρο, αλλά και για την προσωπική του απόδοση και το μέλλον του στους "ασπρόμαυρους"

Ο Παναγιώτης Κουρδάκης, την Παρασκευή (12/8), λίγο μετά την επιστροφή του ΠΑΟΚ από την Κύρπο μίλησε στον "Sport 103" για την παρουσία του "Δικεφάλου" στα δύο φιλικά που έδωσε στυη Μεγαλόνησο, αλλά και για τη δική του συνολική παρουσία, όπως και για το μέλλον του στους "ασπρόμαυρους".

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας ξεκαθαρίζοντας ότι αυτήν τη χρονική περίοδο το μυαλό μας είναι μόνο στους αγώνες με την Καρπάτι και στο πως θα πάρουμε την πρόκριση απέναντι στην ουκρανική ομάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Κουρδάκης:

Για τα φιλικά και τη ζέστη: "Είχε πάρα πολύ ζέστη και ταλαιπωρηθήκαμε και κατά την αναχώρηση. Ήταν δύο φιλικά που σίγουρα βγήκαν κάποια συμπεράσματα. Για εμάς που δεν παίρνουμε πολύ χρόνο συμμετοχής είναι πολύ σημαντικά, ενώ αντίθετα για κάποιους ποδοσφαιριστές που είναι βασικοί άλλους δεν είναι τόσο σημαντικά".

Για την προσωπική του απόδοση: "Χθες (11/8) πήρα περισσότερο χρόνο. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν και λίγο ζαλισμένοι. Εγώ προσπάθησα να δώσω αυτά που μπορώ στην ομάδα. Πιστεύω βγήκα κάποια συμπεράσματα από τη συνολική παρουσία, αλλά και από τη δική μου".

Για την προσπάθεια του να πείσει τον προπονητή: "Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θέλεις και κάποιο χρόνο να συνηθίσεις και στους ρυθμούς και στις ταχύτητες, αλλά με το πέρασμα του χρόνου εγκλιματίζομαι. Καθημερινά προσπαθώ να βελτιώνομαι και να δείξω στον προπονητή ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Προσπαθώ κάθε μέρα να κερδίσω την εμπιστοσύνη του".

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και αν μίλησε με τον Μπόλονι: "Εγώ προσωπικά δεν είχα κάποιο τετ α τετ με τον Μπόλονι. Το μέλλον μου στην ομάδα θα το δείξει μόνο ο χρόνος, γιατί δεν ξέρεις το αύριο στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα, αισθάνομαι πιο δυνατός και έχω δεθεί πιο πολύ με την ομάδα".

Για το αν κρατήσατε το καλό πρόσωπο με την Καρπάτι: "Σίγουρα στα επίσημα παιχνίδια σε σχέση με τα φιλικά είσαι πιο σοβαρός. Είναι πολλά πράγματα που διαφοροποιούνται, όπως η ψυχολογία".

Για το αν έχουν το μυαλό τους μόνο στην Καρπάτι: "Αυτό το είπε και ο προπονητής μας, ότι έχουμε ένα ματς μπροστά μας αυτό με την Καρπάτι. Η ουκρανική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση, ωστόσο εμείς κοιτάμε το δικό μας πρόσωπο και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί. Αυτήν την περίοδο είναι ο μοναδικός μας στόχος και κοιτάμε μόνο αυτά τα δύο ματς".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/koitame_mono_ta_mats_me_thn_karpati.1326605.html

zagorakis

• Guest
« Reply #10 on: August 31, 2011, 15:58:52 »
Ο Κουρδάκης στην Αναγέννηση Επανομή για 1 χρόνο.