Λοιπόν, σήμερα πήρα για πρώτη φορά αθλητική εφημερίδα (τα ΣΠΟΡ) μετά από τον Αύγουστο που ΘΑ παίρναμε τον Denilson. Ναι τους έδωσα το 1 ευρώ... Για μια μαλακία και μισή.
Πρωταπριλιάτικο δεν είναι, αυτό είναι σίγουρο. Το δημοσίευμα είναι μια μικρή συνέντευξη, από την οποία σας γράφω τα σημαντικότερα από όσα λέει ο Ίλιεφ:
"Προσωπικά δεν νιώθω ότι περνάω τεστ. Είμαι επαγγελματίας, δίνω πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου, παίζω για την ομάδα και τον κόσμο. Κάθε φορά πρέπει να δείχνω την αξία μου. Οι οπαδοί με πιστεύουν και εγώ πρέπει να τους αποδεικνύω ότι καλά κάνουν. Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου και θα αγωνίζομαι πάντα για το καλύτερο.
Θέλω να παίξω μέχρι το τέλος της περιόδου και αν έρθει η ώρα να φύγω, να το κάνω σαν φίλος. Πιστεύω ότι είμαι φίλος του ΠΑΟΚ, επί ένα χρόνο προσπάθησα να δίνω το 100%.
Από αυτά που συζητώ με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ξέρω ότι δε θα μείνω. Αν αυτό συμβεί, δε θα έχω κανένα πρόβλημα, θα φύγω σαν φίλος, άλλωστε ο κόσμος του ΠΑΟΚ μου αρέσει πού γιατί εκτιμά την ποιότητά μου. Θα παίξω σαν επαγγελματίας ως το τέλος.
Γνωρίζω τι μπορώ να προσφέρω. Τα τρία ματς θα τα παίξω για την ομάδα, όχι για να αλλάξει η απόφαση. Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν όλοι την ποιότητά μου και είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ."
τέλος, είπε για τον κόσμο:
"Είναι απίστευτος. Είναι οι καλύτεροι οπαδοί που γνώρισα και τους ευχαριστώ για τη στήριξη"
εγώ δε θέλω να πω πολλά, τα λέει και μόνος του... κρίμα, τίποτε άλλο.
IVICA ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ! SAVE ILIEV ΡΕ!
υ.γ. @zodiac, κάνε καμιά δουλειά αγόρι μου που σήμερα γράφτηκες, σήμερα συνδέθηκες, location δε βάζεις και στο πρώτο σου ποστ μου ζητάς και "μπούλο ρε" για παίκτη του ΠΑΟΚ και δη τον Ϊλιεφ. Άντε κάνε μου τη χάρη...