Author Topic: Ίβιτσα Ίλιεφ  (Read 10092 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Απ: Ίβιτσα Ίλιεφ
« Reply #260 on: April 01, 2008, 14:37:46 »
KRIMA............
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

mitsos_g4

• Guest
« Reply #261 on: April 01, 2008, 15:07:13 »
duskola na einai prwtapriliatiko...kai pws ginetai na sunnenoithikan oloi mazi..?
tespa...pote den ksereis....
tha doume...pantws krima ontws an fugei o Iliev...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #262 on: April 01, 2008, 17:25:34 »
O Grhgoriadhs se akroath poy toy eipe oti einai prwtapriliatiko eipe "sovara milaw, den einai, allwste eimai enantia sta prwtapriliatika twn efhmridwn, 8a deis KAI ayrio".
Prosopika pisteyw omws oti EINAI prwtapriliatiko dioti
a)kai oi 2 fyllades eipan oti toys to eipe o idios se synenteyksh toy, xwrista sthn ka8emia fyllada. Xlwmo...
b)Molis prox8es epaikse vasikos ara to ligotero anhkei sthn kathgoria poy o Santos exei amfibolies na meinoyn h oxi.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #263 on: April 01, 2008, 17:29:37 »
to egrapsan kai sto sportdog....

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #264 on: April 01, 2008, 17:36:56 »
δεν ειναι πρωταπριλιατικο....απλα με το που εμαθε οτι ειναι για το μπουλο και δεν υπολογιζεται, βγηκε και το ειπε στις φυλλαδες....πρωταπριλιατικο για μενα ειναι που κανετε πως δεν τον ξερατε; η δεν το περιμενατε; για μενα καλος φευγει....ελπιζω να δω καποτε ομαδα του ΠΑΟΚ με 2 σεντερ φορ που θα ειναι σεντερ φορ και οχι σεντερ μπακ,με αμυντικα χαφ που θα ειναι αμυντικα χαφ και οχι σεντερ μπακ.με εξτρεμ που θα ειναι εξτρεμ και οχι σεντερ μπακ...με μπακ που θα ειναι μπακ και οχι σεντερ μπακ...και με σεντερ μπακ που θα ειναι σεντερ μπακ...ισως τοτε να παμε καλυτερα....ααα και με τερμα που να εχει παιξει λιγο μπαλα στη ζωη του εστω και σεντερ μπακ....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #265 on: April 01, 2008, 17:42:00 »
 :thumbok:
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #266 on: April 01, 2008, 18:04:36 »
Bozik, oydepote eipe pws einai centerfor. To prwto poy eipe einai pws den einai dekari. Giati dekari perimename. Vlepe prwtes selides toy topic.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

zodiac

• Guest
« Reply #267 on: April 01, 2008, 18:10:54 »
to mpoulo reeee....

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #268 on: April 01, 2008, 18:12:50 »
για μενα ηταν λαθος επιλογη HOMO PAOKUS...και αμα ρωτησεις και αυτον που παιζει δεν ξερει να σου πει...επιθετικος θα σου πει με την εννοια δεν μαρκαρω....οοοχ μπηκαν οι αντι-Ιλιεφ τωρα θα μοιραστουμε στα 2- δεν παιζω...τα λεμε αλλου
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

ck

• Guest
« Reply #269 on: April 01, 2008, 20:57:26 »
Είχα καιρό να γράψω - όντας αγανακτισμένος και νομίζοντας ότι δεν θα προσφέρω τίποτε περισσότερο στη συνολική μας αγανάκτηση - αλλά για τη φυγή του Ιλιεφ, το άκουσα το απόγευμα και στην ΕΤ3, θα διαφωνήσω. Ισως έχει το περισσότερο πάθος από τους περισσότερους, πολύ καλή ποιότητα και συμφωνώ με αρκετούς πως δεν χρησιμοποιήθηκε, ούτε σε πολλά ματς, αλλά ούτε και όπως πρέπει. Δυστυχώς θα φύγει και θα έχουμε να θυμόμαστες που μας έβγαλε τη φανέλα στην 4. Μακάρι να μείνει, υπάρχουν ξένοι που κανονικά ούτε απ' έξω από το γήπεδο πρέπει να περνούν, αλλά τέλος πάντων.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #270 on: April 01, 2008, 21:35:54 »
Krima pou feugi egw pisteuo oti tou xronou me mia kali proetimasia ixe mia 8esi stin omada tou xronou...

mitsos_g4

• Guest
« Reply #271 on: April 01, 2008, 21:42:35 »
o Iliev tha itan megali voitheia gia tou xronou kat'eme...pathos,texniki,dunami,psuxwsi me tin kerkida...tespa..an einai na fugei tha fugei...emeis den mporoume na kanoume kt...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #272 on: April 01, 2008, 21:46:01 »
To mono pou tha thymamai, einai o tropos pou epefte katw molis patage sth megalh perioxh. Kala kanoune. Makari na mhn meinei kaneis.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #273 on: April 01, 2008, 22:40:27 »
Το μόνο που μου έμεινε είναι οτι τους έκανε κάποιους πουτανα δύο δυό.

Αλλά όπως και να το κάνεις ένα ημίχοονο βγάζει.

ive4

• Guest
« Reply #274 on: April 01, 2008, 22:46:52 »
είτε αλήθεια είτε ψέματα, η ουσία είναι ότι είναι παιχταράς για τα ελληνικά δεδομένα και τον έχουν αφήσει αναξιοποίητο!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #275 on: April 01, 2008, 22:52:18 »
Λοιπόν, σήμερα πήρα για πρώτη φορά αθλητική εφημερίδα (τα ΣΠΟΡ) μετά από τον Αύγουστο που ΘΑ παίρναμε τον Denilson. Ναι τους έδωσα το 1 ευρώ... Για μια μαλακία και μισή.
Πρωταπριλιάτικο δεν είναι, αυτό είναι σίγουρο. Το δημοσίευμα είναι μια μικρή συνέντευξη, από την οποία σας γράφω τα σημαντικότερα από όσα λέει ο Ίλιεφ:

"Προσωπικά δεν νιώθω ότι περνάω τεστ. Είμαι επαγγελματίας, δίνω πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου, παίζω για την ομάδα και τον κόσμο. Κάθε φορά πρέπει να δείχνω την αξία μου. Οι οπαδοί με πιστεύουν και εγώ πρέπει να τους αποδεικνύω ότι καλά κάνουν. Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου και θα αγωνίζομαι πάντα για το καλύτερο.
   Θέλω να παίξω μέχρι το τέλος της περιόδου και αν έρθει η ώρα να φύγω, να το κάνω σαν φίλος. Πιστεύω ότι είμαι φίλος του ΠΑΟΚ, επί ένα χρόνο προσπάθησα να δίνω το 100%.
   Από αυτά που συζητώ με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ξέρω ότι δε θα μείνω. Αν αυτό συμβεί, δε θα έχω κανένα πρόβλημα, θα φύγω σαν φίλος, άλλωστε ο κόσμος του ΠΑΟΚ μου αρέσει πού γιατί εκτιμά την ποιότητά μου. Θα παίξω σαν επαγγελματίας ως το τέλος.
   Γνωρίζω τι μπορώ να προσφέρω. Τα τρία ματς θα τα παίξω για την ομάδα, όχι για να αλλάξει η απόφαση. Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν όλοι την ποιότητά μου και είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ."

τέλος, είπε για τον κόσμο:
"Είναι απίστευτος. Είναι οι καλύτεροι οπαδοί που γνώρισα και τους ευχαριστώ για τη στήριξη"

εγώ δε θέλω να πω πολλά, τα λέει και μόνος του... κρίμα, τίποτε άλλο.

IVICA ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ! SAVE ILIEV ΡΕ!

υ.γ. @zodiac, κάνε καμιά δουλειά αγόρι μου που σήμερα γράφτηκες, σήμερα συνδέθηκες, location δε βάζεις και στο πρώτο σου ποστ μου ζητάς και "μπούλο ρε" για παίκτη του ΠΑΟΚ και δη τον Ϊλιεφ. Άντε κάνε μου τη χάρη...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #276 on: April 01, 2008, 22:55:36 »
εγω μεχρι το ματς της κυριακης ελεγα πως πρεπει να φυγει.αλλα ειδα δυο πραγματα πρωτη φορα απο αυτον και αμφιβαλλω τωρα
πρωτον δυο τρια στημενα που βαρεσε ηταν τα καλυτερα φετινα που εχω δει.δευτερον μεχρι το 90 ετρεχε πανω κατω
αν ειναι να φυγει παντως δε θα μας λειψει και πολυ απο οσα εδειξε φετος...

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #277 on: April 01, 2008, 23:15:22 »
Λοιπόν, σήμερα πήρα για πρώτη φορά αθλητική εφημερίδα (τα ΣΠΟΡ) μετά από τον Αύγουστο που ΘΑ παίρναμε τον Denilson. Ναι τους έδωσα το 1 ευρώ... Για μια μαλακία και μισή.
Πρωταπριλιάτικο δεν είναι, αυτό είναι σίγουρο. Το δημοσίευμα είναι μια μικρή συνέντευξη, από την οποία σας γράφω τα σημαντικότερα από όσα λέει ο Ίλιεφ:

"Προσωπικά δεν νιώθω ότι περνάω τεστ. Είμαι επαγγελματίας, δίνω πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου, παίζω για την ομάδα και τον κόσμο. Κάθε φορά πρέπει να δείχνω την αξία μου. Οι οπαδοί με πιστεύουν και εγώ πρέπει να τους αποδεικνύω ότι καλά κάνουν. Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου και θα αγωνίζομαι πάντα για το καλύτερο.
   Θέλω να παίξω μέχρι το τέλος της περιόδου και αν έρθει η ώρα να φύγω, να το κάνω σαν φίλος. Πιστεύω ότι είμαι φίλος του ΠΑΟΚ, επί ένα χρόνο προσπάθησα να δίνω το 100%.
   Από αυτά που συζητώ με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ξέρω ότι δε θα μείνω. Αν αυτό συμβεί, δε θα έχω κανένα πρόβλημα, θα φύγω σαν φίλος, άλλωστε ο κόσμος του ΠΑΟΚ μου αρέσει πού γιατί εκτιμά την ποιότητά μου. Θα παίξω σαν επαγγελματίας ως το τέλος.
   Γνωρίζω τι μπορώ να προσφέρω. Τα τρία ματς θα τα παίξω για την ομάδα, όχι για να αλλάξει η απόφαση. Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν όλοι την ποιότητά μου και είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ."

τέλος, είπε για τον κόσμο:
"Είναι απίστευτος. Είναι οι καλύτεροι οπαδοί που γνώρισα και τους ευχαριστώ για τη στήριξη"

εγώ δε θέλω να πω πολλά, τα λέει και μόνος του... κρίμα, τίποτε άλλο.

IVICA ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ! SAVE ILIEV ΡΕ!

υ.γ. @zodiac, κάνε καμιά δουλειά αγόρι μου που σήμερα γράφτηκες, σήμερα συνδέθηκες, location δε βάζεις και στο πρώτο σου ποστ μου ζητάς και "μπούλο ρε" για παίκτη του ΠΑΟΚ και δη τον Ϊλιεφ. Άντε κάνε μου τη χάρη...

Αντε αφού είπε για τον κόσμο ας μείνει το παληκάρι...χαλάλι του..να μείνει όμως και ο χαραλάμπους ρε παιδιά, κάπου άκουσα πως είπε σαν τον λαό μας πουθενά..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #278 on: April 01, 2008, 23:18:04 »
καλά αν εσύ κατάλαβες ότι λέω τόσες μέρες να μείνει για τον κόσμο ή επειδή είναι Παρτιζάν... Δεν υπάρχει λόγος ούτε να είσαι είρωνας απέναντί μου ούτε εμπαθής απέναντι στον παίκτη.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #279 on: April 01, 2008, 23:24:34 »
Φίλε δεν είμαι είρωνας...απλά δε μαρέσουν οι προσωπολατρείες..και αυτό το κειμενάκι στην κέντρικη νομίζω πως επιβάλλει εμμέσως προσωπολατρεία...αν κάνω λάθος οκ.

Ο προπονητής θα αποφασίσει στο finale...Προσωπική μου άποψη την είπα. Ο πήχης πρέπει νανέβει φέτος γιατί η ασπρόμαυρη φανέλα μας ελάφρυνε επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ